-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Επίσης όσο περισσότερα πράγματα προβλέπουμε τόσο πιο απρόβλεπτο γίνεται το πρωτάθλημαΚαι τοσο δυσκολοτερο ειναι να βγαζεις αποτελεσματα. ΟΚ η pole φετος με το νεο συστημα ισως ειναι πιο απροβλεπτη αλλα νομιζω οτι και η απλοτητα ειναι χρησιμη. Οποτε παμε τους 3 του βαθρου (1 βαθμος εκαστος), με τζακποτ αν τους βρειτε στη σωστη σειρα (αλλους 3 βαθμους) και βαθμο παρηγοριας αν τους βρειτε σε λαθος σειρα.
Το thread θα ανοιξει μεχρι το μεσημερι! Let the games begin!!!
ΥΓ Κουκο και Μαριν, δε θα σας τρακαρω σε κανα τραπεζι φαγητου η καφε, που θα μου πατε?
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
ΥΓ Κουκο και Μαριν, δε θα σας τρακαρω σε κανα τραπεζι φαγητου η καφε, που θα μου πατε?
Έχω μεικτή ασφάλεια και δεν φοβάμαι τίποτα
Οκ, άντε να ξεκινήσει! Καλή Χρονιά!
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Κατα τα αλλα ταχυτερος γυρος και pole position πολυ φοβαμαι οτι θα ειναι ευκολα προβλεψιμα αν εχουμε περιπτωση κυριαρχιας καποιας ομαδαςΚαι που είναι το δύσκολο για σένα Κώστα;;; Ξεκινάς έτσι και το αλλάζεις στη μέση της χρονιάς... Μη μου πεις πως ξέχασες την τέχνη!!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Έχω μεικτή ασφάλεια και δεν φοβάμαι τίποτα
Οκ, άντε να ξεκινήσει! Καλή Χρονιά!
Μικτή στην ταβέρνα...
Πληρώνει ο kouk;; -
Μπράβο στους Ρομβάκηδες, και μπράβο στον Μπαρικέλο που όντας γεννημένος δεύτερος με γλίτωσε από τον κουβά!!!
Σε σχέση με τον άλλο πρωταθλητή, τον Σουμάχερ τα πήγα καλύτερα! Τουλάχιστον δεν έπαιξα συγκρουόμενα με τα πισί σας!! (μια κακία την ημέρα το γιατρο τον κάνει πέρα!!)
Δοξαστε τον πρωταθλητη! (Σχολια για αποτελεσματα προβλεψεων)