-
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Καλημέρα σε όλους,......Συγνώμη εάν κούρασα.....
Αντιθέτως!
-
Ο χρήστης george_20vt έγραψε:
Διάβασα σε κάποιο άλλο topic ότι η είσοδος για τα μέλη του 4Τ Forum στην πίστα είναι 32 (και όχι 40) ευρώ. Αυτό ισχύει μόνο για τα οργανωμένα track days ή απλά ενημερώνουμε τον υπεύθυνο της πίστας σχετικά (και πώς; ) ???Η τιμή αυτή ισχύει για τα οργανωμένα track days του Forum.
Eυκαιρίας δοθείσης να επισημάνω ότι η πίστα θα λειτουργήσει και κάποιες από τις ημέρες του Πάσχα σε ωράρια που αναφέρονται στα Hot News του Rally.gr
Επιπλέον λόγω βλάβης του τηλεφωνικού κέντρου, το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το: 6937 076116
Συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση.
Καλό Πάσχα
ΝΤ -
Καλημέρα σε όλους.
Επιτέλους αλλάξαμε τηλεφωνικό κέντρο στο αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων και πιστεύουμε ότι στο μέλλον δεν θα έχουμε προβλήματα διακοπής επικοινωνίας.
Τα νέα μας τηλέφωνα είναι:22960 25099 και 22960 25013 (το δεύτερο λειτουργεί και σα Fax).
Επιπλέον για μερικές ημέρες ακόμα στα Μέγαρα θα απαντάει και το
6937 076116 δια χειρός -πάντα- Κώστα Πανουριά.
Σε κάθε περίπτωση πληροφορίες για το αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων
παρέχονται και από το τηλ. 210 9792625 εργάσιμες ημέρες και ώρες.Να θυμίσω ότι η πίστα για τα track days είναι ανοικτή από τις 08:30 έως τις 18:30 (για ειδικές περιπτώσεις και κατόπιν προσυνεννόησης το ωράριο μπορεί να παραταθεί έως και τις 19:30).
Ν.Τ. -
μια ερωτηση.Εχει πολυ καλη προσφηση η πιστα και θα τα λειωσω τα λαστιχα μου? Θα ηταν καλυτερα να παρω τισ παλιεσ στραβες 15αρες ζαντεσ που εχω και 4 μεταχειρησμενα πανω να τα ξεσκησω η με τα καινουργια ποτενζα που εχω πανω και τα ψιλολιπαμε γιατι εχω την εντυπωσει οτι θα τα αφησω εκει?
-
Μάλλον θα έχει πιο πολύ ενδιαφέρον να πάρεις 4 ίσιες ζάντες με σλικ ούτως ώστε να διαπιστώσεις και την διαφορά..
-
Ο χρήστης alman310 έγραψε:
Μάλλον θα έχει πιο πολύ ενδιαφέρον να πάρεις 4 ίσιες ζάντες με σλικ ούτως ώστε να διαπιστώσεις και την διαφορά..δε με νοιαζει να τρεξω να κανω χρονο θελω να κανω drift γι,αφτο λεω οτι θα τα λειωσω
-
Μόλις απάντησες την ερώτησή σου. Αφού θέλεις να ντριφτάρεις βάλε τα παλιά.
-
Έγινε στα Μέγαρα ενημέρωση των κυριοτέρων clubs αυτοκινήτου στην Ελλάδα με σκοπό την ασφάλεια στην πίστα στα track days. Κρίμα που δεν υπήρχε κάποια ανακοίνωση στο φόρουμ για να είμαστε και εμεις εκεί. Μπορεί να μην είμαστε κλάμπ, αλλά κάνουμε TD. Θα θέλαμε να παρακολουθήσουμε μία τέτοια ενημέρωση και δεν μιλάω προσωπικά (αφού έχω κάνει ST με Toyota και Alfa Romeo) αλλά για τα παιδιά που σε κάθε TD ρωτάνε πολλά και εμείς τους απαντάμε εμπειρικά. Καλό θα ήταν να ακουγόταν από τους επαγγελματίες.
Μακάρι να είναι στο επόμενο TD.....http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0
-
Καμοιά συγκέντρωση θα κάνουμε?
Η να βάλουμε ταμπέλα 'Ραντεβού το Σεπτέμβρη'?
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Καμοιά συγκέντρωση θα κάνουμε?Η να βάλουμε ταμπέλα 'Ραντεβού το Σεπτέμβρη'?
Τον Ιούλιο κάτι μπορεί να γίνει, έχει και Ακρόπολις τώρα όποτε κάπου εκεί το τοποθετώ....
-
Κοιτάξτε καί τήν τελευταία δημοσίευση τού Tomgeo στό άλλο θρέντ
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 923#325923
Καλή φάση ακούγεται.
Μέγαρα για όλους!