-
Μετα από μια καμμενη λάμπα μεσαιων (η πρωτη μετα απο 11 χρονια) στο αριστερο φανάρι αγοραστηκαν αυτές
http://www.powerbulbs.com/product_detail.asp?prod=81 δώρο οι άσπρες ψείρες. Εν καιρω θα αλλαχτούν και οι λάμπες των μεγάλων με αντίστοιχες.
Αναμένω το πακετάκι, θα τις περάσω και θα σας πώ εντυπωσεις. -
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μετα από μια καμμενη λάμπα μεσαιων (η πρωτη μετα απο 11 χρονια) στο αριστερο φανάρι αγοραστηκαν αυτές
http://www.powerbulbs.com/product_detail.asp?prod=81 δώρο οι άσπρες ψείρες. Εν καιρω θα αλλαχτούν και οι λάμπες των μεγάλων με αντίστοιχες.
Αναμένω το πακετάκι, θα τις περάσω και θα σας πώ εντυπωσεις.τις εχω εδω και 1 μηνα , ειναι αρκετα καλες και εχουν λευκο φωτισμο βεβαια μην περιμενεις να δεις και καμια τεραστια διαφορα
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
...Τα πλυστικά που είναι;Με πιάσανε οι τσιγκουνιές και επειδήη είχα 'στεγνώσει' δεν τα πέρασα....κόστιζαν έξτρα 350€....
-
Ξέχασες να υπολογίσεις τον προφυλακτήρα και ίσως νέο crash bar με υποδοχές για τα πλυστικά...Δλδ σίγουρα πάνω από 1000άρικο...
-
Ενας φιλος μου που εχει το Audi A4 b5 εβαλε λαμπες τις λευκες και σα να μεβαλε σε σκεψεις! Στραβωνουν τους απεναντι? φωτιζουν σε βρεγμενο οδοστρωμα? Δεν πιστευω να κανουν κανα λευκο τοιχο σε καμια ομιχλη. Και ναι θα ομολογησω με εβαλε σε σκεψεις να βαλω και εγω Δεν εχω παραπονα απο τα εργοστασιακα αλλα σε δουλεια να βρισκομαι
-
Τα φωτα του Fiat Bravo μοντ. '09 ειναι χαλια και θελω να τα αλλαξω.Απο το site της philips που εχει την εφαρμογη για να βρεις ποια λαμπα σου ταιριαζει δεν βγαζω ακρη.Εχετε καποια προταση να μου κανετε;
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Τα φωτα του Fiat Bravo μοντ. '09 ειναι χαλια και θελω να τα αλλαξω.Απο το site της philips που εχει την εφαρμογη για να βρεις ποια λαμπα σου ταιριαζει δεν βγαζω ακρη.Εχετε καποια προταση να μου κανετε;H1 βλεπω στο http://www.powerbulbs.com/bulb_finder.asp
-
Στο site της osram έχει αντίστοιχο εργαλείο και μου βγάζει ότι για μεσαία και μεγάλη σκάλα φοράει H1. Γιατί δεν κοιτάς το manual όμως για να είσαι εξασφαλισμένος;
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Στο site της osram έχει αντίστοιχο εργαλείο και μου βγάζει ότι για μεσαία και μεγάλη σκάλα φοράει H1. Γιατί δεν κοιτάς το manual όμως για να είσαι εξασφαλισμένος;Εγω θα ελεγα να βγαλει τα καπακια και να ελενξει τι λαμπες εχει.Στο πουντο υποτιθεται οτι εχει Η1 και στις δυο σκαλες αλλα σε εμενα ειναι Η1 μεγαλη και Η7 μεσαια
-
Το manual λεει Η1 ΤΩΝ 55W
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τα φωτα του Fiat Bravo μοντ. '09 ειναι χαλια και θελω να τα αλλαξω.Απο το site της philips που εχει την εφαρμογη για να βρεις ποια λαμπα σου ταιριαζει δεν βγαζω ακρη.Εχετε καποια προταση να μου κανετε;
H1 βλεπω στο http://www.powerbulbs.com/bulb_finder.asp
Στο λινκ βγαζει καλυτερες τις extreme power της philips.Υπαρχει καποια αποψη για αυτες;Μετα την τοποθετηση ,τα φωτα, θα χρειαστουν ρυθμιση;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Στο site της osram έχει αντίστοιχο εργαλείο και μου βγάζει ότι για μεσαία και μεγάλη σκάλα φοράει H1. Γιατί δεν κοιτάς το manual όμως για να είσαι εξασφαλισμένος;
Εγω θα ελεγα να βγαλει τα καπακια και να ελενξει τι λαμπες εχει.Στο πουντο υποτιθεται οτι εχει Η1 και στις δυο σκαλες αλλα σε εμενα ειναι Η1 μεγαλη και Η7 μεσαια
Το πουντο μου ειναι HGT του 2005
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το πουντο μου ειναι HGT του 2005
(Δεν υπαρχουν μεταχειρισμενα ρε γμτ...)
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Μετα την τοποθετηση ,τα φωτα, θα χρειαστουν ρυθμιση;Όχι.
-
Ιδανικά θα έπρεπε να ελεγχτούν..... in real life όμως μπα....
-
Ρε παιδια στη Θεσσαλονικη που θα τις βρω αυτες τις λαμπες;Σε Η1 υπαρχουν;Γιατι στο λίνκ παραπανω τις ειδα αλλα στο site της philips δεν τις εχει.
-
Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει φταίει από όλα τον τελευταίο καιρό:
Αλλαγή μονίμου κατοικίας απο Αθήνα σε Ωρωπό,τα after market xenon που έχουν οι κάγκουρες απέναντι,τα 3 χρόνια χρήσης ή τα 57.000χλμ που έχει κάνει με τι ίδιες λάμπες (εργοστασιακές). Αλλά τα φώτα μου στις καινούργιες συνθήκες δεν με ικανοποιούν τόσο πολύ πια.
Επειδή όταν ήμουν Αθήνα, έκανα αρκετά ταξιδάκια και δεν είχα κανένα πρόβλημα, πιστεύω ότι έχει πέσει η απόδοση των λαμπτήρων, γιατί και τα φανάρια μου είναι ακόμα σαν καινούργια εξωτερικά και οι καθρέπτες τους.
Τέλος πάντων...πιστεύετε ότι αυτές οι extreme power της philips θα μου δώσουν καλύτερο φωτισμό, χωρίς να στραβώνω τους άλλους, χωρίς να ζορίζω το ηλεκτρικό κύκλωμα (καλώδια, διακόπτη, ρελέ) και το κυριότερο, χωρίς να φαίνομαι κάγκουρας???
Αν όχι...ποιός τύπος θα συνδίαζε αυτά που θέλω με αυτά ου δεν θέλω?
Εχει κανείς ασφαλή άποψη?(Bill, επειδή μπήκα στο σαιντ που έβαλες και δεν μου δείχνει, μπορείς να μου πεις το Panda 100hp του 07 ποιόν τύπο φοράει?)
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
(Bill, επειδή μπήκα στο σαιντ που έβαλες και δεν μου δείχνει, μπορείς να μου πεις το Panda 100hp του 07 ποιόν τύπο φοράει?)
Η4 μου βγαζει.Εχεις μια λαμπα και για τις δυο δεσμες (μικρα,μεγαλα) σωστα;
Και εγω πιστευω οτι με τον καιρο πεφτει η αποδοση των λαμπτηρων.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Η4 μου βγαζει.Εχεις μια λαμπα και για τις δυο δεσμες (μικρα,μεγαλα) σωστα;
Και εγω πιστευω οτι με τον καιρο πεφτει η αποδοση των λαμπτηρων.Ναι έτσι είναι , μία λάμπα...
Ευχαριστώ!
Για το αν πρέπει να βάλω τις extreme power έχεις άποψη?
Βελτίωση στα φώτα;