-
Ο χρήστης christopher97 έγραψε:
Πριν δύο χρονια ειχα αγορασει cree led h7 απο ebay (44 ευρω ),δουλευουν σαν την πρωτη μερα , λευκο χρωμα καλη δεσμη φωτος μικρος θορυβος απο τα ανεμιστηρακιαΣε τι αυτοκίνητο (can bus);
Αποτέλεσμα; Μπήκαν εύκολα; -
οχι can bus ,οσο εχω ψαξει δεν εχω βρει δυστηχως led με can bus .Το αυτοκίνητό ηταν golf 2002 πολυ ευκολη τοποθετηση
-
Η τεχνολογια πάντως προχωράει, σήμερα πολύ εύκολα θα βρει can bus ready.
-
Παιδια οποιος εχει παρει απο ebay ή απο οπουδηποτε αλλου led canbus και δεν βγαζουν Μήνυμα error στο καντραν του αυτοκινητου να μου στειλει να τις παρω και γω
-
Μπες AliExpress & θα βρεις για CanBus (εβαλα στο δικό μου κ δεν έβγαλε error).
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Δούκας έγραψε:
Μπες AliExpress & θα βρεις για CanBus (εβαλα στο δικό μου κ δεν έβγαλε error).Σε τι αμάξι;
Κόστος; Απόδοση; -
Αν μπορεις στειλε μου το λινκ γιατι εχω αγορασει κανα δυο και εβγαζαν error
-
tasos-smi » 15 Δεκ 2018 13:58
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.
Έχω τοποθετήσει στο αυτοκίνητο μου, ένα Hyundai Getz, τις Philips xtreme vision +130%.
Μου είπαν στο συνεργείο που πηγαίνω το αυτοκίνητο, οτι αυτές οι λάμπες μπορεί να θαμπώσουν ή και να μου κάψουν τα φανάρια.
Είναι αλήθεια κάτι τέτοιο; Αν ναι, υπάρχει κάποιο όριο σε αυτές που πρέπει να τοποθετήσω πχ +60%;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Τις έβαλα στον χαμάλη (Nissan Micra 1.2 CVT 2013) πριν 2 χρόνια. Είναι εξαιρετικές και δεν έχω παρατηρήσει κάτι......
-
Σε Fabia mk1. Τις εβαλα μονος μου, πανεύκολο, plug & play. Στην αρχή φώτιζαν στο θεό, πήγα σε ηλεκτρολόγο κ μου τις ρύθμισε όσο καλύτερα γινόταν για να μην τυφλώνω τους αλλους οδηγους σαν καγκουρας.
Το αποτέλεσμα είναι καλύτερο από τις αλογόνου, περισσότερη φωτεινότητα & πιο ξεκούραστη οδήγηση για εμένα. Μαλλον λογικά θα χάνουν σε συνθήκες ομίχλης και δυνατής βροχής, λόγω λευκού φωτός. Σίγουρα δεν είναι όπως ένα εργοστασιακό σύστημα, ούτε έχω προτζεκτορες που θα ταίριαζαν καπως καλύτερα. Τουλάχιστον από όσο έχω δει κ δοκιμάσει, δεν ενοχλώ τους άλλους. Error στο canbus δε μου βγάζουν, ενώ τα ανεμιστηράκια τους ακούγονται πολύ λίγο.
Look what I found on AliExpress
https://s.click.aliexpress.com/e/cdf7wDr7
Look what I found on AliExpress
https://s.click.aliexpress.com/e/bLemJSvTSent from my iPhone using Tapatalk
-
Υπάρχει κάποιο βίντεο με την διαδικασία καθαρισμού των φωτιστικών; Ήρθε ένας φίλος προχθές επίσκεψη και τον λυπήθηκα.
Ξέρω πως επαγγελματίες δεν θα κάτσουν να ασχοληθούν ιδιαίτερα.
Θα αφήσει το αυτοκίνητο 1 εβδομάδα λόγω ταξιδιού. Να πάρω τα απαραίτητα και να ασχοληθώ τα απογεύματα.
Αν κάποιος μπορεί να γράψει τα βήματα και ας μην είναι βίντεο, μου κάνει και αυτό. -
Τι εννοείς δεν θα ασχοληθούν? Σε ένα σωρό μαγαζιά αν τους πληρώσει θα του τα καθαρίσουν.
-
Αν ειναι πολυ καμμενα, δυσκολο να καθαρισουν σε ικανοποιητικο επιπεδο.
Εγω τα ειχα κανει με μια 3Μ ηια γρατζουνιες, αλλα θελει πολυ τριψιμο. Εξω τα κανουν με αλοιφαδορο οποτε ειναι πολυ πιο ξεκουραστο. -
Θέλει τρίψιμο με τουλάχιστον 3 νούμερα ντουκοχαρτο με μπόλικο νερό, 800, 1200, 2000, 3000 , και κατόπιν εφαρμογή της αλοιφής για πλαστικά.
Εφαρμογή σκετης αλλοιφης πάνω στο πολυμερισμενο πλαστικό δεν κάνει και πολλά.
Παρακάτω σας δείχνω μερικά αποτελέσματα από τα φανάρια φίλων που καθαρίζω.Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εννοώ πως στα περνάνε μία φορά και μετά χρησιμοποιούν το κλασσικό 'θες φανάρια'.
Αλλά επειδή με επιμονή μπορείς να κάνεις θαύματα, θέλω να το προσπαθήσω μόνος. Οπότε χρειάζομαι τα διάφορα ντουκόχαρτα και αλοιφή για πλαστικά μόνο; -
Τα δικά μου πάντως (που όμως δεν ήταν σε τραγική κατάσταση) μια χαρά τα γυαλισαν σε paintbull και μια χαρά παραμένουν 3 χρόνια μετά.
-
Μόνο τρίψιμο σου τα έκαναν ή έβαλαν και καμμία αλοιφή ή σπρέι από πάνω??
Κι εγώ τα είχα κάνει σε αυτούς όπου τα έτριψαν μόνο , ωραία είχαν γίνει , αλλά στο χρόνο πάνω το ίδιο χαλι. Επειδή δεν μπορούσα να τα βλέπω άλλο ετσι πέρυσι τα έκανα μόνος . Τα πέρασα από 3 πάχοι ντουκοχαρτο και μετά τα ψέκασα καί με σπρέι διάφανο για τη δουλειά αυτή.Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Antonis55 έγραψε:
Εννοώ πως στα περνάνε μία φορά και μετά χρησιμοποιούν το κλασσικό 'θες φανάρια'.
Αλλά επειδή με επιμονή μπορείς να κάνεις θαύματα, θέλω να το προσπαθήσω μόνος. Οπότε χρειάζομαι τα διάφορα ντουκόχαρτα και αλοιφή για πλαστικά μόνο;Ναι μόνο αυτά. Καλό τρίψιμο από νούμερο σε νούμερο. Στο πρώτο το πιο άγριο το 800 τρίψε μέχρι να αρχίσει να βγάζει λευκό ζουμί το φανάρι ,να φύγει όλη η κιτρινιλα. Βουτας στο κουβα με το νερό και τρίβεις κυκλικά. Να είναι πάντα βρεγμένο καλά το φανάρι. Στο τέλος την αλοιφή για γρατζουνιες πλαστικών την περνάς με ένα σφουγγάρι κουζίνας την μαλακή πλευρά και επιμένεις καλά στο τρίψιμο κυκλικά και δυνατά.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης tedd έγραψε:
Κι εγώ τα είχα κάνει σε αυτούς όπου τα έτριψαν μόνο , ωραία είχαν γίνει , αλλά στο χρόνο πάνω το ίδιο χαλι. Επειδή δεν μπορούσα να τα βλέπω άλλο ετσι πέρυσι τα έκανα μόνος . Τα πέρασα από 3 πάχοι ντουκοχαρτο και μετά τα ψέκασα καί με σπρέι διάφανο για τη δουλειά αυτή.Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι δεν ήταν μόνο τρίψιμο και γυάλισμα που είναι η φθηνή λύση και μου είχαν πει ότι το αποτέλεσμα κρατάει για 2-3 χρόνια αλλά διαδικασία κρυσταλλοποίησης που είναι πιο μόνιμη και ακριβή λύση. Τώρα πως ακριβώς γίνεται δεν ξέρω,δεν είχα κάτσει μπροστά γιατί το είχα κάνει επ ευκαιρίας φαναρτζοδουλειας που είχα αφήσει για μέρες το αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Όχι δεν ήταν μόνο τρίψιμο και γυάλισμα που είναι η φθηνή λύση και μου είχαν πει ότι το αποτέλεσμα κρατάει για 2-3 χρόνια αλλά διαδικασία κρυσταλλοποίησης που είναι πιο μόνιμη και ακριβή λύση. Τώρα πως ακριβώς γίνεται δεν ξέρω,δεν είχα κάτσει μπροστά γιατί το είχα κάνει επ ευκαιρίας φαναρτζοδουλειας που είχα αφήσει για μέρες το αυτοκίνητο.
Η κρυσταλλοποίηση είναι κάτι περιττό πιστευω. Κάνεις τη διαδικασία γυαλισματος μια φορά το χρόνο ή 1.5 και έχεις πάντα φανάρια εξαιρετικά. Η διαδικασία κάθε χρόνο θα απαιτεί ελάχιστο τρίψιμο και κοπο,καμιά σχέση με το αρχικό που τα φανάρια ήταν χάλια, εφόσον τα υλικά που θα πάρεις ,το μπουκαλάκι με τη κρέμα και τα κομμάτια ντουκοχαρτου είναι για πολλές επαναλήψεις μεχρι να τελειώσουν. Τα υλικά θα σου έχουν κοστίσει συνολικά 10-15 ευρώ και θα καθαρίζεις τα φανάρια σου ουσιαστικά επ'αοριστον.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ερώτηση σχετική με τον χρόνο. Έστω πως έχω 4 απογεύματα διαθέσιμα. Καλύτερο αποτέλεσμα θα δώσει, το να επαναλάβω την διαδικασία κάθε απόγευμα ή να τρίβω σαν τρελός με το ανάλογο ντουκόχαρτο ανά ημέρα για μία ώρα συνεχώς;
Βελτίωση στα φώτα;