-
Ο χρήστης nick-sport έγραψε:
@Aikibill: Εννοώ που ήταν ο H7 projector στο video...Εννοείς στο video με τα morimoto. O προτζεκτορ που έδινε λιγότερο φως με τα led σε σχέση με τις oem αλογόνου δεν ήταν h7 ,γράψε λάθος
-
Ο χρήστης SoKoFLiKo έγραψε:
ΠΡΑΓΜΑΤΙ είναι ζαριά πώς θα σου κάτσει σε φανάρι REFLECTOR (και PROJECTOR) η LED λάμπα σε ό,τι αφορά την δέσμη του φωτός (pattern).
Άρα δεν υπάρχει ασφαλής λύση από πριν. Τα αγοράζεις και ό,τι σου βγει!Ακριβώς.
-
Χαιρετώ τη παρέα.
Είμαι κάτοχος ενός fiat bravo 2001.
Από ότι είδα σήμερα μ έχει 'καει' η δεξιά λάμπα στα φώτα θέσης,οι υπόλοιπες σκάλες ανάβουν κανονικά αλλά η δεξιά λάμπα είναι λίγο πιο 'αδύναμη' από την αριστερή,οπότε θα αλλάξω γενικά λάμπες.
Το μοντέλο από ότι είδα παίρνει λάμπες Η1.
Οι λάμπες οι οποίες προτίθεαμαι να αγορασω είναι οι osram night braker (unlimited ή lazer).
Υπάρχει κάτι που θα πρέπει να προσέξω?κάποια άλλη πρόταση ίσως? ευχαριστώ εκ των προτέρων -
Δες και Philips X-treme Vision
-
Τις είδα και αυτές...αλλά στα μαγαζιά που ρώτησα δε τις είχαν σε Η1...Έβαλα τελικά τις οσραμ...εχθές που τις είδα βράδυ είδα όντως μεγάλη βελτίωση
-
Βελτίωση είναι σίγουρα οι συγκεκριμένες που έβαλες αλλά με το αρνητικό ότι δεν έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής..
Συγκεκριμένα ποιες έβαλες? Τις laser?
Οι unlimited είναι οι αντίστοιχες των x-treme vision που αναφέρθηκαν..
Και οι laser οι αντίστοιχες των racing vision. -
Έβαλα τις unlimited.Μιας και Πύργο σε όσα μαγαζιά ρώτησα δεν είχαν τις laser.
Από ότι είδα η εταιρία δίνει περίπου 800 ώρες ζωής.
Βέβαια η αλήθεια είναι πως σαν νέος οδηγός δεν πολυκυκλοφορω βράδυ.Παω να κάνω κάτι ερωτήσεις και για ελαστικά και φυσικά στο 'ζωα' -
Έχω δει λάμπες να μπλεδιζουν,να πρασινιζουν στο βωμό του φαίνεσθαι. Πρίν απο λίγο είδα και ροζ
Οι λοιποί ψάχνουμε λάμπες για να βλέπουμε καλύτερα -
https://m.ebay.ie/itm/Philips-Color-Vis ... SwBoxajCFT
Μωβάκι???
Στάλθηκε από το Mi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Marios93 έγραψε:
Έβαλα τις unlimited.Μιας και Πύργο σε όσα μαγαζιά ρώτησα δεν είχαν τις laser.
Από ότι είδα η εταιρία δίνει περίπου 800 ώρες ζωής.
Βέβαια η αλήθεια είναι πως σαν νέος οδηγός δεν πολυκυκλοφορω βράδυ.Παω να κάνω κάτι ερωτήσεις και για ελαστικά και φυσικά στο 'ζωα'Αν θυμάμαι καλά για τις συγκεκριμένες λάμπες(unlimited) εχω ακούσει από πολλούς ότι καίγονται συνήθως στα 2 χρόνια χρήσης. Το 800 ώρες αν βγει που προσωπικά δεν του δίνω καμία πιθανότητα τότε θα είναι όνειρο.. [emoji5] μακαρι το ευχομαι!
Καλοριζικες κιόλας. -
Έδωσα 50 ευρώ για τις 4 λάμπες.
Αν μ βγάλουν 2 χρόνια θα είμαι ευτυχισμένος,άλλωστε δε ξέρω αν θα βγάλει το ίδιο το αμάξι 2 χρόνια, χχαχαχαχαα
Σε ευχαριστώ. -
Έχω τις Η4 unlimited σχεδόν 4 χρόνια, με δεκάδες χιλιάδες km νυχτερινής οδήγησης σε επαρχιακό κατσικο-καρό-δρομο... Φτου φτου μην τις ματιάσω! 18€ τις είχα πάρει από ebay.de, εδώ ζητούσαν ~40€.
-
H4 Wurth κλασική κάηκε μέσα σε 15 ημέρες! Εννοείται η τοποθέτηση έγινε by the book. Αίσχος ποιότητα.
-
Ο χρήστης SoKoFLiKo έγραψε:
H4 Wurth κλασική κάηκε μέσα σε 15 ημέρες! Εννοείται η τοποθέτηση έγινε by the book. Αίσχος ποιότητα.Πρώτη φορά ακούω για τόσο σύντομη διάρκεια!!!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
H4 Wurth κλασική κάηκε μέσα σε 15 ημέρες! Εννοείται η τοποθέτηση έγινε by the book. Αίσχος ποιότητα.
Πρώτη φορά ακούω για τόσο σύντομη διάρκεια!!!
Όταν άνοιξε το φανάρι μύριζε... Το νήμα μέσα στη λάμπα φαίνεται ΟΚ αλλά η λάμπα είναι νεκρή. Θα έψαχνα και την απόδειξη, αλλά βαριέμαι.
Για όλα υπάρχει πρώτη φορά. Λέγεται 'μαθαίνω γιατί δεν τα ξέρω όλα'... 2u2
-
Υποτίθεται ότι έβαλες επώνυμο προϊόν, τί να μάθεις;;;;
Εμείς μάθαμε από σένα! -
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.
Έχω τοποθετήσει στο αυτοκίνητο μου, ένα Hyundai Getz, τις Philips xtreme vision +130%.
Μου είπαν στο συνεργείο που πηγαίνω το αυτοκίνητο, οτι αυτές οι λάμπες μπορεί να θαμπώσουν ή και να μου κάψουν τα φανάρια.
Είναι αλήθεια κάτι τέτοιο; Αν ναι, υπάρχει κάποιο όριο σε αυτές που πρέπει να τοποθετήσω πχ +60%;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
σαχλαμάρες,μην ψαρώνεις.
-
Έχει βάλει κανένας aftermarket led να μας δώσει feedback;
-
Πριν δύο χρονια ειχα αγορασει cree led h7 απο ebay (44 ευρω ),δουλευουν σαν την πρωτη μερα , λευκο χρωμα καλη δεσμη φωτος μικρος θορυβος απο τα ανεμιστηρακια
Βελτίωση στα φώτα;