-
γεια σας παιδια εχω ενα vw bora στο χαρτι του κτεο γραφει χαμηλη φωτεινη ενταση φωτων πορειας και διασταυρωσεως τι μπορει να φταιει? οι λαμπες? αν παω σε εναν ηλεκτρολογο και βαλω καινουριες λετε να φτιαξει? το αριστερο φαναρι εχει κιτρινησει καπως το δεξι ειναι μια χαρα παιζει καποιο ρολο και αυτο? ευχαριστω
-
Osram night braker unlimited. Παρα πολυ ευχαριστημενος. Εχει αλλος κανεις εμπειρια;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Καλησπέρα παιδιά!
Ψάχνομαι για να αγοράσω φώτα για το αυτοκίνητο και δεν έχω καταλάβει ποια διαφορά έχουν πχ οι crystal vision h1 από τις h7 κ.ο.κ.
Κάθε αυτοκίνητο παίρνει και διαφορετικό τύπο?Το αυτοκίνητο είναι ένα passat 1998.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Το θέμα σου συγχωνεύτηκε με το υπάρχον ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΑ ΦΩΤΑ που ήδη υπήρχε. Μια αναζήτηση πριν ανοίξουμε νέο θέμα δεν βλάπτει [mod] -
Ο χρήστης steliosss94 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά!Ψάχνομαι για να αγοράσω φώτα για το αυτοκίνητο και δεν έχω καταλάβει ποια διαφορά έχουν πχ οι crystal vision h1 από τις h7 κ.ο.κ.
Κάθε αυτοκίνητο παίρνει και διαφορετικό τύπο?Το αυτοκίνητο είναι ένα passat 1998.
Καλησπέρα φίλε!
Θα σου πρότεινα να βάζεις απλές λάμπες τύπου 4-6 ευρώ γιατί αντέχουν πολύ καιρό. Οι λάμπες που δίνουν περισσότερο φως αντέχουν κανά χρόνο.
Ωστόσο αν θες περισσότερο φως και δε σε νοιάζει να τις αλλάζεις συχνά βάλε τις Philips Xtreme Vision +100%. Είναι νόμιμες και αποδοτικές.
Οι Crystal Vision και οι Diamond Vision είναι καγκούρικες και δεν αποδίδουν καλά σε χιόνι και βροχές ενώ δεν έχουν έγκριση τύπου για χρήση στην Ευρώπη και προορίζονται αποκλειστικά για χρήση εκτός δρόμου και σε αγώνες επίδειξης. Δε λέω ότι θα σε γράψει το ΚΤΕΟ απλά αν σε ενδιαφέρει να μη μας στραβώνεις....Καλά ψώνια!
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά!
Έχει h7 στην μεσαία και h4 στην μεγάλη σκάλα.
Θα αλλάξω μόνο την μεσαία.
Σκέφτομαι να πάω στις osram night breaker unlimited.
Κανείς καμιά γνώμη για αυτές?
Βασικά δεν θέλω να τις αλλάζω συχνά.Και θεωρούσα ότι οι crystal vision (σε αντίθεση με τις xtreme) αντέχουν παραπάνω.Και κάτι ακόμη.
Πειράζει που δεν θα αλλάξω τα μικρά φώτα και τους προβολείς? -
Δεν τα είδες καλά
Οι λάμπες Η4 έχουν και τις δύο σκάλες μαζί
Είτε έχεις Η4 είτε Η7 για την μεσαία και Η1 για τους προβολείς
Πιο σπάνια Η7 και στους προβολείς -
Φίλε (πριν σκάσεις λεφτά για λάμπες) κοίτα μήπως τα φανάρια σου θέλουν ξεθάμπωμα....16 χρονών είναι...
-
Ο χρήστης steliosss94 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά!Ψάχνομαι για να αγοράσω φώτα για το αυτοκίνητο και δεν έχω καταλάβει ποια διαφορά έχουν πχ οι crystal vision h1 από τις h7 κ.ο.κ.
Η κυρια διαφορα τους ειναι το διαφορετικο ντουι, επισης στα περισσοτερια αυτοκινητα οι Η1 ειναι για την μεγαλη σκαλα και οι Η7 για τα μεσαια!
Εγω θα σου προτινα να κοιταξεις για τις philips blue vision 4000κ (αν εχεις καθαρα φαναρια). 2 λαμπες + 2 ψιρες για μικρη σκαλα(δωρο) 23 ευρω. Πολυ καλο φως χωρις να τυφλωνει, χωρις καγκουρια και ειναι πιο ωραιο το αυτοκινητο σε σχεση με της 'κιτρινοπες'απλες λαμπες.
Σε καμια περιπτωση μην βαλεις λαμπες που δινουν περισσοτερο φως γιατι θα τυφλωνεις τους παντες... -
Ο χρήστης TheoSalas έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά!
Ψάχνομαι για να αγοράσω φώτα για το αυτοκίνητο και δεν έχω καταλάβει ποια διαφορά έχουν πχ οι crystal vision h1 από τις h7 κ.ο.κ.
Καλησπέρα φίλε!
Θα σου πρότεινα να βάζεις απλές λάμπες τύπου 4-6 ευρώ γιατί αντέχουν πολύ καιρό. Οι λάμπες που δίνουν περισσότερο φως αντέχουν κανά χρόνο.
Ωστόσο αν θες περισσότερο φως και δε σε νοιάζει να τις αλλάζεις συχνά βάλε τις Philips Xtreme Vision +100%. Είναι νόμιμες και αποδοτικές.
Οι Crystal Vision και οι Diamond Vision είναι καγκούρικες και δεν αποδίδουν καλά σε χιόνι και βροχές ενώ δεν έχουν έγκριση τύπου για χρήση στην Ευρώπη και προορίζονται αποκλειστικά για χρήση εκτός δρόμου και σε αγώνες επίδειξης. Δε λέω ότι θα σε γράψει το ΚΤΕΟ απλά αν σε ενδιαφέρει να μη μας στραβώνεις....Καλά ψώνια!
Καγκουρικες οι crystal vision;;;;;;why;;;;
-
GGAB παλιά που είχα μπει στο site της Philips έλεγε ότι οι crystal και diamond vision δεν είναι street legal παρά μόνο για χρήση εκτός δρόμου ή για αγώνες επίδειξης. Άρα;
Απόψε που μπήκα δεν τις βρήκα στον κατάλογο τους πάντως....
Έχει μόνο extreme vision, visionplus, vision, white vision και longlife ecovision. Όλες με έγκριση ECE για χρήση δρόμου.Πλάκα πλάκα οι longlife θ' αρέσουν και στον nickolas!!!!
-
GGAB παλιά που είχα μπει στο site της Philips έλεγε ότι οι crystal και diamond vision δεν είναι street legal παρά μόνο για χρήση εκτός δρόμου ή για αγώνες επίδειξης. Άρα;Απόψε που μπήκα δεν τις βρήκα στον κατάλογο τους πάντως....
Έχει μόνο extreme vision, visionplus, vision, white vision και longlife ecovision. Όλες με έγκριση ECE για χρήση δρόμου.Πλάκα πλάκα οι longlife θ' αρέσουν και στον nickolas!!!!
Τον Αυγουστο εβαλα στο ατος τις crystal......γιατι πουλανε ελευθερα κατι που ειναι εκτος 'νομου';;;;
-
Καλησπέρα GGAB!
Τις πουλάνε ελεύθερα αλλά ενημέρωναν πάντως ποιά είναι η πρέπουσα χρήση...
Όπως ας πούμε αγοράζεις ελεύθερα ένα μαχαίρι κυνηγιού από ένα οπλοπωλείο αλλά αν σε πιάσουν έξω με αυτό γειά σας...
Εντάξει το παράδειγμα ακραίο αλλά για να με καταλάβεις το λέω...Μιλάω για τις Crystal Vision 4300K έτσι; Πλέον στον κατάλογο είδα τις καινούργιες Crystal Vision Ultra 4000K οι οποίες είναι 'DOT Compliant – street legal'
http://www.lighting.philips.com/main/shared/assets/pdf/PL1271_lighting_catalog_2014_V9.1_FINAL.pdf
σελίδα 9Δες εδώ τι λέει κάτω κάτω...http://www.technoantallaktiki.gr/proionta/lampes-autokinitou-philips/crystal-vision
Δες κι εδώ...'Please be aware that these Crystal Vision bulbs are not road legal in the EU'
http://www.powerbulbs.com/eu/product/crystal-vision-h7 -
Μήπως έχει πάρει κανείς τις νέες philips X-treme vision +130% (3700 Κ) ? Σε διάφορα reviews που διαβάζω είναι λίγο καλύτερες από τις osram night breaker unlimited. Σε όσους αρέσει το xenon look υπάρχουν και οι philips whitevision (4300 K) που υπόσχονται μέχρι +60% απόδοση και πιο λευκό φως. Και οι 2 philips που έγραψα είναι road legal και ECE certified.
Σκέφτομαι να βάλω στον άσο τις whitevision στην μεσαία σκάλα και τις x-treme vision +130% στην μεγάλη σκάλα. -
Καλησπέρα GGAB!Τις πουλάνε ελεύθερα αλλά ενημέρωναν πάντως ποιά είναι η πρέπουσα χρήση...
Όπως ας πούμε αγοράζεις ελεύθερα ένα μαχαίρι κυνηγιού από ένα οπλοπωλείο αλλά αν σε πιάσουν έξω με αυτό γειά σας...
Εντάξει το παράδειγμα ακραίο αλλά για να με καταλάβεις το λέω...Μιλάω για τις Crystal Vision 4300K έτσι; Πλέον στον κατάλογο είδα τις καινούργιες Crystal Vision Ultra 4000K οι οποίες είναι 'DOT Compliant – street legal'
http://www.lighting.philips.com/main/shared/assets/pdf/PL1271_lighting_catalog_2014_V9.1_FINAL.pdf
σελίδα 9Δες εδώ τι λέει κάτω κάτω...http://www.technoantallaktiki.gr/proionta/lampes-autokinitou-philips/crystal-vision
Δες κι εδώ...'Please be aware that these Crystal Vision bulbs are not road legal in the EU'
http://www.powerbulbs.com/eu/product/crystal-vision-h7Ok.......παντως σε καμια περιπτωση δεν τυφλωνω τους απεναντι
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Μήπως έχει πάρει κανείς τις νέες philips X-treme vision +130% (3700 Κ) ? Σε διάφορα reviews που διαβάζω είναι λίγο καλύτερες από τις osram night breaker unlimited. Σε όσους αρέσει το xenon look υπάρχουν και οι philips whitevision (4300 K) που υπόσχονται μέχρι +60% απόδοση και πιο λευκό φως. Και οι 2 philips που έγραψα είναι road legal και ECE certified.
Σκέφτομαι να βάλω στον άσο τις whitevision στην μεσαία σκάλα και τις x-treme vision +130% στην μεγάλη σκάλα.Πωλουνται ελλαδα αυτες, αν ναι ποσο? Εγω εχω τις philips X-treme vision +100% , ειναι αλλες οι 130%?
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Σκέφτομαι να βάλω στον άσο τις whitevision στην μεσαία σκάλα και τις x-treme vision +130% στην μεγάλη σκάλα.Πωλουνται ελλαδα αυτες, αν ναι ποσο? Εγω εχω τις philips X-treme vision +100% , ειναι αλλες οι 130%?
Για Ελλάδα δεν ξέρω, στο ebay, στο amazon και σε καταστήματα του εξωτερικού τις βρίσκεις γύρω στα 35 ευρώ με τα μεταφορικά (το ζεύγος). Είναι πολύ λίγο καιρό στην αγορά. Οι x-treme vision +130% είναι βελτιωμένες σε σχέση με τις δικές σου. Τα official video για τις 2 αυτές λάμπες http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=& ... xHr0iXMx7Q
http://www.youtube.com/watch?v=HTc8jGqdSMo
Όταν τις βάλω θα γράψω εντυπώσεις. -
Έχει πλάκα το πρώτο βιντεάκι στο 0:23 που πιάνει η κάμερα τον άλλο που κατουρεί.
-
http://www.powerbulbs.com/eu/store/cate ... vision-130
Μάγκες τρεχάτε ...
αυτό εδώ το Eshop στέλνει δωρεάν Ελλαδα και μέχρι και σήμερα 30/11 με χρήση του κωδικού FRIDAY25 για το BLACK FRIDAY στέλνει τις νέες 130αρες Ελλαδα το ζευγάρι μόνο με 28.23 Ευρώ τελική (μετά και την έκπτωση του 25% του κωδικού) και με δώρο τις:OSRAM W5W Sidelight Bulbs (Twin) 1 FREE GIFT €0.00
Μακραν η πιο φτηνή τιμή που έχω βρει μέχρι σήμερα...
Φυσικά τις παράγγειλα και επιβεβαιώνω την παραπάνω τιμή και τα δωρεάν μεταφορικά για Ελλάδα
Και η πληρωμή σε Ευρώ μέσω PayPal για να αποφύγουμε κακοτοπιές με ισοτιμία ευρώ - λίρας ... -
Και μιλάω για το ζευγάρι Η7...
Οι Η4 - Η1 πρέπει να παίζουν γύρω στα 24 ευρώ ή και πιο λίγο !!!! -
Παιδία γεια σας!!
Έχω ένα παλιό αυτοκίνητο και συγκεκριμένα Ροβερ 414 του 92 όσοι θέλουν να γελοιοποιήσουν το θέμα καλυτέρα να μην γράψουν κάτι...το θέμα μου είναι ότι παρόλο που είναι παλιό είναι το μοναδικό μέσο μεταφοράς που έχω και ο φωτισμός που προσφέρει λόγο και το πέρας τον χρονών είναι άπλα ΑΘΛΙΟ!!! δεν μπορώ να δω με ΤΠΤ σε υγρό καιρό καθώς αναρωτιέμαι αν τα έχω ανάμενα η όχι!! σκεφτόμουν την προσέγγιση φωτά τύπου ξένον αλλά δεν ξέρω όμως αν θα κάνουν δουλειά και κατά ποσό τα κάτοπτρα που έχει το φανάρι αν θα εξυπηρετούν σωστά η θα (στραβώνουν) τους απέναντι καθώς κάτι τέτοιο δεν το θέλω..άπλα θέλω να έχω επαρκεί φωτισμό για να μετακινούμε με ασφάλεια μπορεί καποιος να με βοηθήσει με της γνώσεις του καθώς οι δίκες μου είναι περιορισμένες όσο αναφορά το συγκεκριμένο τομέα του αυτοκίνητου σας ευχαριστώ
Βελτίωση στα φώτα;