-
ΑΝ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 1974 , ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ , ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ , ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ Σ.Κ. ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ , ΕΙΝΑΙ Η ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΙΝΗ ΜΟΥ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ .
ΜΑΡΕΣΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΑΠ'ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ , ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΛΑΚ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΜΑ , ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΡΚΙΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΕΙΛΕΡΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ , ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ , ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΖΕΔΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΟΡΗΜΕΝΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ , ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ .
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΑ ΠΩΣ , ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΚΟΜΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ .
ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΤΣΙ , (ΕΤΣΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ) ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΒΑΖΑΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΓΩΓΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ , ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ , ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ !
ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ..ΚΟΦΤΟ ΛΑΙΜΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΦΩΡΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ , ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΡΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ .
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ , ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ,(ΘΑ ΕΧΕΤΕ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΚΟΜΕΝΟΥΣ ΧΟΝΤΡΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ , ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΝΤΕ , ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΙΤΛΟΥΧΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ , ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΕΓΩ , ΤΗΣ ΕΘΕΑ ) ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΗ , ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ , ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ .....
ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ , ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΑΛΑΚ , ΒΡΙΣΚΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ (ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ) ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ , ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ , ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ , ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΑΚ ,ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΝΕΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΣΩΣΤΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΑΚ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ .
Χ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
-
Εκ μέρους όλων όσων προσπάθησαν για το σχεδιασμό και την εκτέλεση του συγκεκριμένου αγώνα...
Ευχαριστούμε και επιφυλασσόμαστε για ακόμα καλύτερα.
Τελικά στην άσφαλτο τα πάμε το ίδιο καλά όπως και στο χώμα,... αν και ήταν η πρώτη μας σε άσφαλτο. -
Μπράβο στην ΑΛΑΚ για το πολύ όμορφο Σ/Κ που μας πρόσφερε με παροχές και άπαιχτη εξυπηρέτηση!
Η ειδική ήταν φοβερή και συνδύαζε τα πάντα με έμφαση στα πατημένα κομμάτια, μια χαρά δηλαδή!
Σίγουρα θα ξεχάσω πολλούς αλλά αρχίζω:
Μπράβο στον Παπαγάλο που επιτέλους έσπασε το ρόδι, στους αδερφούς Γουλίμη για την επίδοση με το αναβαθμισμένο 205 και δυο φορές μπράβο στους Εξαρχο-Castor για την παρθενική εμφάνιση που είναι παράλληλα η πρώτη του 206 1.4 στους Ελληνικούς Αγώνες. Και επειδή μου αρέσει να βλέπω χαρούμενους ανθρώπους συγχαρητήρια στον πατέρα μηχανικό (και όχι μόνο) και στον οδηγό υιό (team APR φυσικά) όχι μόνο για την επίδοση αλλά επειδή το φχαριστιούνται πραγματικά!Πότε είναι το επόμενο ασφάλτινο sprint?
-
Σπαω για λιγο την σιωπη μου...
Κι αυτο γιατι πρεπει οχι να συγχαρω, αλλα να εκφρασω την ευαρεσκεια
και την ικανοποιηση μου για το κλιμα που συναντησα στην Κορινθο.
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ
ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ, ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ
ΑΘΛΗΤΕΣ!....που ομως δεν τα κανουν...
Φτασαμε στην Κορινθο Σαββατο πρωι. Ενας ευγενεστατος ανθρωπος
(ονοματα δεν χρειαζονται-ολοι εκπροσωποι των οργανωτων ητανε) μας
υπεδειξε τον φυλασσομενο χωρο για να αφησουμε τρειλερ κι αγωνιστικο,
μας εδωσε υλικο και φυγαμε για δοκιμες.Γυρισαμε για τον τεχνικο.Εντεταλμενα παλληκαρια σταματουσαν την κυκλοφορια για να περασουμε τον δρομο απεναντι και να μην 'ζεστανουμε' τον δισκο μας...
Στον χωρο του ελεγχου, μπουφες με μεζεδες και αναψυκτικα! Αναχωρηση
για το ξενοδοχειο-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ!!! Η ερωτηση 'χρειαζεστε
κατι?' τυπωμενη στα χειλια ολων.
Κυριακη πρωι ΑΚΡΙΒΩΣ 10.00 εκκινηση.Κοσμος αρκετος,σωστα
στημενος κι επιτηρημενος. Τερματισμος με τραπεζακι χαμογελαστο επιτελους. Επιστροφη στην αφετηρια ΚΙ ΑΜΕΣΩΣ )αντιθετα με το προγραμμα που εγραφε 10λεπτη αχρηστη αναμονη) εκκινηση του β σκελους.(Μπραβο γιατι ετσι κανεις απο τους θεατες δεν κουνηθηκε απο την θεση του=ασφαλεια).Τερματισμος, παρκ φερμε συντομο, και χωρις χρονοτριβη βουρ για την παραλια , τους μεζεδες και την απονομη!
ΕΥΓΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!
Αν βεβαια δεν ειχα και δυο παρατηρησεις, δεν θα με λεγανε Πλατη- Θα ηθελα λιγο πιο σφιχτο τον τεχνικο ελεγχο. Για την ασφαλεια και μονο
(του χρονου μην μου αλλαξετε τα φωτα!)
2.Θα θελαμε (νομιζω ολοι οι οδηγοι) λιγο περισσοτερα χιλιομετρα. Ας πουμε τρεις αντι για δυο φορες την διαδρομη,και να μετρουν οι δυο καλυτεροι χρονοι.(Ξερω οτι η Αρχη διαβαζει φορουμ. Ας εξετασει το αιτημα)
Κλεινω με μια παραινεση. Νεα παιδια, που θελετε να κανετε αγωνες,
ξεκινηστε απο τα σπριντ. Ειναι ομορφα, ευκολα και στοιχιζουν ελαχιστα.
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙΤΕ! Αξιζουν τον κοπο.
- Θα ηθελα λιγο πιο σφιχτο τον τεχνικο ελεγχο. Για την ασφαλεια και μονο
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΑΝ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 1974 , ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ , ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ , ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ Σ.Κ. ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ , ΕΙΝΑΙ Η ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΙΝΗ ΜΟΥ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ .ΜΑΡΕΣΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΑΠ'ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ , ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΛΑΚ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΜΑ , ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΡΚΙΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΕΙΛΕΡΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ , ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ , ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΖΕΔΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΟΡΗΜΕΝΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ , ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ .
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΑ ΠΩΣ , ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΚΟΜΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ .
ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΤΣΙ , (ΕΤΣΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ) ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΒΑΖΑΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΓΩΓΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ , ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ , ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ !
ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ..ΚΟΦΤΟ ΛΑΙΜΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΦΩΡΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ , ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΡΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ .
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ , ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ,(ΘΑ ΕΧΕΤΕ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΚΟΜΕΝΟΥΣ ΧΟΝΤΡΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ , ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΝΤΕ , ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΙΤΛΟΥΧΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ , ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΕΓΩ , ΤΗΣ ΕΘΕΑ ) ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΗ , ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ , ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ .....
ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ , ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΑΛΑΚ , ΒΡΙΣΚΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ (ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ) ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ , ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ , ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ , ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΑΚ ,ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΝΕΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΣΩΣΤΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΑΚ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ .
Χ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Οι άλλοι μας θεωρούν δεδομένους. Αλλα έχει ο καιρός γυρίσματα...
-
Όλα ήταν εξαίρετα!
Η διοργάνωση , η ειδική , η παρέα , ο καιρός , οι θεατές ,ο οδηγός μου !!!
Δύο μικρές παρατηρήσεις!
- Μεγάφωνα στα πίτς για να ξέρουμε τι γίνεται στην εκκίνηση.
- Στο εστιατόριο του Έντι (εύγε) περισσότερα τραπέζια και οργάνωση!
Χρήστο - Βασίλη - Νίκο - Παπαγάλε εύγε!
Το επόμενο 15-16 Μαίου στο Αγρίνιο! Λέτε να δουλεύει και η γέφυρα Ριο-Αντίρριο???
-
ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ.
ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΧΩΜΑΤΙΝΑ 2 ΜΑΙΟΥ ΣΤΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΓΓΛΕΖΟΣ
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Σπαω για λιγο την σιωπη μου...
Κι αυτο γιατι πρεπει οχι να συγχαρω, αλλα να εκφρασω την ευαρεσκεια
και την ικανοποιηση μου για το κλιμα που συναντησα στην Κορινθο.
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ
ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ, ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ
ΑΘΛΗΤΕΣ!....που ομως δεν τα κανουν...
Φτασαμε στην Κορινθο Σαββατο πρωι. Ενας ευγενεστατος ανθρωπος
(ονοματα δεν χρειαζονται-ολοι εκπροσωποι των οργανωτων ητανε) μας
υπεδειξε τον φυλασσομενο χωρο για να αφησουμε τρειλερ κι αγωνιστικο,
μας εδωσε υλικο και φυγαμε για δοκιμες.Γυρισαμε για τον τεχνικο.Εντεταλμενα παλληκαρια σταματουσαν την κυκλοφορια για να περασουμε τον δρομο απεναντι και να μην 'ζεστανουμε' τον δισκο μας...
Στον χωρο του ελεγχου, μπουφες με μεζεδες και αναψυκτικα! Αναχωρηση
για το ξενοδοχειο-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ!!! Η ερωτηση 'χρειαζεστε
κατι?' τυπωμενη στα χειλια ολων.
Κυριακη πρωι ΑΚΡΙΒΩΣ 10.00 εκκινηση.Κοσμος αρκετος,σωστα
στημενος κι επιτηρημενος. Τερματισμος με τραπεζακι χαμογελαστο επιτελους. Επιστροφη στην αφετηρια ΚΙ ΑΜΕΣΩΣ )αντιθετα με το προγραμμα που εγραφε 10λεπτη αχρηστη αναμονη) εκκινηση του β σκελους.(Μπραβο γιατι ετσι κανεις απο τους θεατες δεν κουνηθηκε απο την θεση του=ασφαλεια).Τερματισμος, παρκ φερμε συντομο, και χωρις χρονοτριβη βουρ για την παραλια , τους μεζεδες και την απονομη!
ΕΥΓΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!
Αν βεβαια δεν ειχα και δυο παρατηρησεις, δεν θα με λεγανε Πλατη- Θα ηθελα λιγο πιο σφιχτο τον τεχνικο ελεγχο. Για την ασφαλεια και μονο
(του χρονου μην μου αλλαξετε τα φωτα!)
2.Θα θελαμε (νομιζω ολοι οι οδηγοι) λιγο περισσοτερα χιλιομετρα. Ας πουμε τρεις αντι για δυο φορες την διαδρομη,και να μετρουν οι δυο καλυτεροι χρονοι.(Ξερω οτι η Αρχη διαβαζει φορουμ. Ας εξετασει το αιτημα)
Κλεινω με μια παραινεση. Νεα παιδια, που θελετε να κανετε αγωνες,
ξεκινηστε απο τα σπριντ. Ειναι ομορφα, ευκολα και στοιχιζουν ελαχιστα.
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙΤΕ! Αξιζουν τον κοπο.
Me kalypse o kyrios Platis....
Na rwthsw kati omws kati sxetika me thn deyterh parathrhsh? An einai panw apo 2 eidikes estw kai epanalbanomenes den 8ewreitai anti gia sprint, mini rally? - Θα ηθελα λιγο πιο σφιχτο τον τεχνικο ελεγχο. Για την ασφαλεια και μονο
-
Ο χρήστης DAN έγραψε:
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΡΟΔΙ
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧ!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΠΕΛΟ!!!! :):)ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΣΝΑ ΑΝ ΕΣΠΑΣΕ ΤΕΛΙΚΑ..... ΤΟ ΡΟΔΙ... ΧΕΧΕΧΕΧΕ
-
Ο χρήστης papagalos έγραψε:
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΡΟΔΙ
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧ!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΠΕΛΟ!!!! :):)ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΣΝΑ ΑΝ ΕΣΠΑΣΕ ΤΕΛΙΚΑ..... ΤΟ ΡΟΔΙ... ΧΕΧΕΧΕΧΕ
θελουμε και σαμπάνια Γιώργο να πιούμε από το κύπελλο ...του επόμενου αγώνα!!!
ΑΣΦΑΛΤΙΝΟ ΣΠΡΙΝΤ ΣΤΟ ΠΑΣΙΟ (ΚΙΑΤΟ)