-
Ο χρήστης Madman77 έγραψε:
Παραγειωθηκε το θεμα ομως.. Καπου πρεπει να σταματησει η αντιπαραθεση σωστα?
Σωστά.
Α, να μην ξεχάσω να σε ευχαριστήσω...
Dont feed the troll...............
...που έβαλες και εσύ το 'λιθαράκι' σου για την εκτόνωση της αντιπαράθεσης.
-
Ρε παιδιά ξεκολάτε! Είναι και καλοκαίρι και ελέω ταξιδιών το topic είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Δεν μπορούν οι mods ύστερα από κάθε μάχη να έρχονται να καθαρίζουν το χώρο.
-
Για να επανελθουμε στο θεμα...
Την Παρασκευη ταξιδεψα για Κατερινη. Αυτο που εχω να πω ειναι πως τελικα τα πραγματα ειναι καπου στην μεση. Υπαρχουν καποια πραγματα που ειναι θετικα και για τις 2 πλευρες, ητοι τους 'νομοταγεις' και τους 'αλητες διασαλευτες της δημοσιας ταξης και ασφαλειας'.
Καταρχην, η κατασταση δεν ειναι και τοοοοοοοοοσο τραγικη. Η Ε.Ο. δεν αστυνομευεται και τοσο πια, αφου τουλαχιστον την ωρα που ειμασταν εμεις στο δρομο (Παρασκευη 10:00-14:00) δεν υπηρχε το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΜΠΛΟΚΟ πουθενα απο Χαλκιδα-Κατερινη τουλαχιστον. Οι καμερες ειναι γνωστες και μπορεις απλα να πεις απο μεσα σου πως φρεναρεις για καποιον πιο αργο μπροστα σου οταν τις πλησιαζεις. Οποτε no problem. Συνεχιζοτας το απογευμα για Θεσ/κη αλλα και γυρνωντας απο εκει στις 02:00-03:00 επισης τιποτε παρολο που η χαραξη των δρομων προδιαθετει τρελα για μπλοκα.
Γυρνωντας, (Κυριακη 17:00-22:00) εχω να πω το εξης: Μολις πληρωσαμε τα διοδια που ειναι πριν τον Πλαταμωνα, υπηρχε ΠΑΝΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΜΠΗ (ειχαμε απορησει πια τι συνεβαινε) και μαλιστα με κορυνες ειχαν κανει την λωριαδα κυκλοφοριας της επιστροφης ΜΙΑ. Σας πληροφορω πως ετσι συνεβηκαν τα εξης: 1) ** Η Μ.Ο. ταχυτητα των αυτοκινητων ηταν σταθεροτατη και αξιοπρεπεστατη και δεν κολλησαμε π-ο-υ-θ-ε-ν-α. και φυσικα 2) κανεις δεν προσπερνουσε οποτε αν και η μηχανικη η ολη διαδικασια ως τα τεμπη ειχε πολυ μεγαλη ασφαλεια. Αν λοιπον η αστυνομευση ειναι αυτο τοτε ΝΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΕΞΟΔΟ.**
Επειδη ομως δεν ειναι ολα οπως φαινονται, σε μια κατηφορικη ευθεια μετα την Λαρισσα (δεν ξερω ακριβως το που) υπηρχε το κλασσικο ληστρικο μπλοκο με το πιστολι και ευτυχως που οδηγουσα εγω και 1) διεκρινα εγκαιρα το μπλοκο 2) με εναν ελιγμο κολλησα πισω απο ενα φορτηγο ετσι ωστε το παλικαρι μας να μην τολμησει καν να πεταχτει μπροστα μου και να διαπραξει την κλασσικη ληστεια του ελληνικου κρατους ητοι 'σου παιρνω πινακιδες' γιατι τρεχεις πανω απο 120 σε δρομο οταν ειναι κοινο μυστικο πως ειδικα απο Τεμπη και πανω ολοι (μα ολοι) το κολλανε στο 160 και πανε σαν ανθρωποι στον προορισμο τους.
Αρα το ηθικο διδαγμα ειναι ενα: Προσεχουμε στην ακρη του δρομου, πηγαινουμε 'κατα το δοκουν' δηλ αναλογα με τι μπορουμε εμεις και το αυτοκινητο μας. Τωρα αν πηγαινουμε σε ενα μερος που δεν το ξερουμε ε καλο ειναι να ειμαστε συντηριτικοι. Κλεινω λεγοντας πως οσο επικινδυνοι ειναι οι 'αλητες-κοντρακηδες' αλλο τοσο η και περισσοτερο επικινδυνοι ειναι οι πασας λογης νομοταγοφασιστοκομπλεξικοφλωροτσογλανοι που δεν καταλαβαινουν πως 1) ειναι επικινδυνο να δινουν στον εκαστωτε εξουσιαστη το δικαωμα να 'σφιγγει τα πραγματα' (και δεν μιλαμε μονο στο θεμα ορια ταχυτητας/αυτοκινητο) 2) δεν καταλαβαινουν πως σε ενα αυτοκινητιστικο forum ειτε το θελουν ειτε οχι οι αποψεις αυτου του ειδους ειναι λογικοτατο να προκαλουν εκνευρισμο αντιστοιχο με εκεινον που θα προκαλουσε καποιος μπαινοντας σε ενα forum για ποδοσφαιρο και να γραφει 'το κλοτσοσκουφι ειναι αχρηστο και για ατομα χαμηλου επιπεδου κτλ'.
ΥΓ: Χαρη, Κωσταντινε, Αλεξανδρε ξερετε πως δεν βγαινει ακρη και πως ο,τι αποψεις εχει ο καθενας δεν του τις αλλαζεις με τιποτα. Μην δινετε σε κανεναν ομως τη δυνατοτητα να βριζει το club σας. Ειναι κακο για την εικονα του. Εντελως φιλικα...
-
Γιαννη
Δεν ενιωσα καποιον να βριζει το CREW
αυτο που ενιωσα ειναι οτι καποιος προσβαλει και ειρωνευεται εμενα που αποτελω μελος του CREW
δεν 8α αναφερ8ω στους ακριβεις ειρωνικους χαρακτηρισμους του φαντομα γιατι και πολυ αξια του εχω δωσει προσωπικα και υπαρχουν νοημων αν8ρωποι που εχουν δει τι εγραψε και με ποιες λεξεις χαρακτηρησε ενα συνολο αν8ρωπωνη ημιμα8εια ειναι χειροτερη απο την αμα8εια
ακομα χειροτερο ομως ειναι να 8ελεις να μεινεις ημιμα8εις οταν σου εχει δω8ει η ευκαιρια να το αλλαξεις...αντε μην αρχισω παλι τα αποφευγματα και ερε8ιστει ο INSANE
-
Τέλος πάντων...θα πέσει γέλιο τον χειμώνα!!!
Κάποιοι θα ξαφνιαστούν
Υ.Γ: Στα βουνά ισχύει ο νόμος της επιβίωσης...και της ζούγκλας ενίοτε
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλησπέρα.Διαβάζοντας κάμποσα post περί των ραντάρ, άρχισα να απελπίζομαι ήδη για το ΜΕΓΑΛΟ ταξίδι που ετοιμάζομαι να κάνω οικογενειακώς το Σάββατο.
Λοιπόν, έχουμε και λέμε:
Θεσ/νίκη - Λάρισα
Λάρισα - Λαμία
Λαμία - Αντίριο (Μέσω Μπράλου)
Αντίριο - Πάτρα
Πάτρα - Κυλήνη
Κυλήνη - Πόρος (Κεφαλονιάς)....εδλω δεν οδηγάμε!Αυτό για το 'πήγαινε'....πάμε τώρα για το γυρισμό:
Πόρος (Κεφαλονιάς) - Κυλήνη
Κυλήνη - Πάτρα
Πάτρα - Κόρινθος
Κόρινθος - Τρίπολη
Τρίπολη - Άστρος
Άστρος - Τρίπολη
Τρίπολη - Κόρινθος
Κόρινθος - Αθήνα
Αθήνα - Θεσ/νίκηΠόσες ώρες βρε παιδιά προβλέπεται να κάνω για τον πηγαιμό & πόσες ώρες για το γυρισμό???.......ή μέρες ίσως??
ΥΓ: Πόσες κλήσεις θα εισπράξω άραγε??
Καλημέρα.
Επιτέλους γύρισα εχθές το βράδυ απο το πολυπόθητο ταξιδι, χωρίς καμμία κλήση!!
Σύνολο χιλιομέτρων=1962
-
Ηρωας!
-
Καλημέρα.Επιτέλους γύρισα εχθές το βράδυ απο το πολυπόθητο ταξιδι, χωρίς καμμία κλήση!!
Σύνολο χιλιομέτρων=1962
O σκύλος σου σε γνώρισε και οι μνηστήρες τράπηκαν σε φυγή;
-
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Καλημέρα.
Σύνολο χιλιομέτρων=1962
Δεν χρειάστηκε, δεν έχω σκύλο & η σύζυγός μου ήταν μαζί μου!!
-
Καλημέρα.
Σύνολο χιλιομέτρων=1962
Δεν χρειάστηκε, δεν έχω σκύλο & η σύζυγός μου ήταν μαζί μου!!
μήπως γυρίσατε περισσότεροι;
-
Andra moi enepe mousa puntolord...
Κοιμήθηκες με τα όρια ή πήγαινες κατά το δοκούν;
-
Funky γιατι να κοιμηθει με τα ορια ????
Μια χαρα ειναι αυτα....
-
Ρε συ, λες εγώ την τελευταία φορά να ήμουν απλά άυπνος;
...και έλεγα, το κράτος να μην έχει προνοήσει...
-
Σήμερα το απόγευμα, στην ΕΟ Λάρισας - Αθηνών πέτυχα 3 μπλόκα σε ισάριθμα πάρκινγκ της Εθνικής. Το πρώτο περίπου στο ύψος του Αλμυρού, το δεύτερο λίγο μετά το τέλος των έργων στο πέταλο (εκεί που ο δρόμος ξαναγίνεται αυτοκινητόδρομος), και το τελευταίο γύρω στο 120 χλμ. Σε όλα ήταν ζευγάρια αστυνομικών με ραντάρ χεριού (Gatso) και σε όλα είχαν σταματήσει από 1 αμάξι. Πέρασα και από τα 3 (όπως και πολλοί μπροστά μου) με περίπου 135-140 χαω χωρίς να δώσουν σημασία..
-
Από όσο γνωρίζω, τα Gatso είναι σταθερά φωτογραφικά ραντάρ όπως αυτό της φωτογραφίας.
-
Νομίζω πως η εταιρεία αυτή βγάζει και πιστόλια χειρός (δεν παίρνω όρκο πάντως). Σε κάθε περίπτωση η είδηση είναι αυτή που έγραψα..
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Andra moi enepe mousa puntolord...Κοιμήθηκες με τα όρια ή πήγαινες κατά το δοκούν;
Καλημέρα.
Λοιπόν, ήμουν στο Αντίριο στις 17:32 και από εκεί πήγα πρός Νάυπακτο-Άμφισσα. Έξω από Άμφισσα συνάντησα το 1ο 'στέκ' με ραντάρ, το πέρασα επιτυχώς!
Μετά τις στροφές του Μπράλου έφτασα Λαμία στις 19:30 και από εκεί και πέρα το πατούσα συστηματικά ώσπου έφτασα Λάρισα στις 20:45 & Θεσνίκη στις 22:15, συμπεριλαμβανομένου και του 20' χασίματος στα Τέμπη λόγω κάποιας εκδήλωσης!
Εάν με έπιασε κάποιο σταθερό φωτοραντάρ, με βλέπω για πολλά
-
Βρε παιδια δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα. 10 κωλοκαμερες ειναι εκ των οποιων λειτουργουν οι 3. Και απ'οσο εχω δει απο μπροστινους που πηγαιναν λιιιιιιιγο πανω απο το οριο δεν τις εχω δει να αναβουν στο Μαλιακο.
Το θεμα βεβαια ειναι να μεινουν ετσι τα πραγματα (ορθως δεν υπαρχει η καμερα στο Σειριο) και να κατανοηθει το προφανες: ** Τα ορια (στις Ε.Ο.) ειναι απλως βλακωδη ** και εχουν νοημα μονο υπο καταρακτωδη βροχη και αρκετη κινηση.
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Βρε παιδια δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα. 10 κωλοκαμερες ειναι εκ των οποιων λειτουργουν οι 3. Και απ'οσο εχω δει απο μπροστινους που πηγαιναν λιιιιιιιγο πανω απο το οριο δεν τις εχω δει να αναβουν στο Μαλιακο.Πόσο είναι αυτό το λίιιιιγο πάνω από το όριο; Γιατί δεν συμπεριλαμβάνεις και τα χειροκίνητα ραντάρ;
Radar και πού βρίσκονται.