-
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Άντε πάλι το group attack από τους τουρουφάδες...Λαππά εγω το μονο attack που ξερω ειναι το ART ATTACK (στην ΕΤ1)
-
Δες λίγο τις τελευταίες 2 σελίδες και θα μάθεις και άλλο ένα.
-
Επειδη δλδ τυχαινει να ασχολουμαστε μαζι σου για να γελαμε σημαινει οτι ειναι group attack? Απλα συνεχιζεις να κολλας ρετσινιες... Μαλακια μεγαλε... Κοψε και κατι....
Η απλα ετσι 8ες να λες για να δικαιολογησαι στον ευατο σου?
Ε φανταστηκε σκιερ?Στην τελικη αν δεν ησουν τοσο ερεστηκος κανεις δεν θα ασχολιοταν μαζι σου.... Αλλα συνεχισαι.... Μας κανεις και γελαμε μεσα στην βουβαμαρα και την γκριζιλα των γραφειων μας.....
-
Όταν οποτεδήποτε αρχίζει μια διαφωνία με έναν πέφτουν πάνω του άλλοι 3, τότε, ναι είναι group attack. Ίσως αν δεν συνέβαινε κάθε φορά, θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι σύμπτωση, αλλά δεν είναι. Λειτουργείτε ως ομάδα. Προσωπικά δεν με ενοχλεί, πιστεύω ότι τα επιχειρήματα είναι πάντα πιο δυνατά από τις κραυγές, απλώς παρατηρώ ότι χρησιμοποιείτε την βοήθεια των φίλων σας (Power in numbers) για να φέρετε την συζήτηση στα μέτρα σας.
-
...προς Θεού ρε παιδιά. Οι απόψεις του καθενός δεν μπορεί να προσωποποιούνται σε επιθέσεις. Ελεος!!!
-
ρε φανταστηκε σκιερ
παψε να φανταζεσαιμην τρεφεις αυταπατες
μεγαλη ιδεα εχεις για τον εαυτο σου...
και δεν ειναι power in numbers in our case its just power in minds
-
Εγω δεν πηρα το μερος κανενος.... Χαβαλε κανω φιλτατε... Ειδικα με εσας κυριε Λαππα ξερω οτι δεν προκειται να συμφωνησετε ποτε μαζι μου ακομα και δικιο να εχω.... Οποτε κοιταω να διασκεδαζω και να γελαω στο γραφειο.....
Το οτι απλα εισαστε ο ΚΡΥΠΤΟΝΙΤΗΣ ή αλλιως το κοκκινο πανι για εμας τους 3-4 δεν σημαινει κατι.... Εμεις παλι τον χαβαλε μας κανουμε..... Οσο καιρο λειπατε τι σημαινει αυτο? Οτι δεν ποσταραμε ή δεν συζητουσαμε?
Απλα ολοι οι υπολοιποι ισως βαριουντε γιατι ξερουν οτι δεν προκειται να βγαλουν ακρη μαζι σας οτι και να σας πουνε( εκτως ελαχιστων εξαιρεσεων)...... -
-
Μήπως έχετε την εντύπωση ότι το forum είναι τσιφλίκι σας παλικάρια μου;να ποιος εκανε mass attack
να ποιος ειναι εριστικος
να ποιος ειναι ο πιο αδυναμος κρικος
κρικε τον....εεεε φανταστηκε σκιερ???
-
Παίδες, ηρεμείστε!
Σας παρακαλώ μην με υποχρεώσετε να κλειδώσω το θέμα!
Εχετε διαφορετικές απόψεις. Οι ειρωνείες και οι εκατέρωθεν 'προσβολές' δεν χρειάζονται.
-
Ούτε μία μέρα δεν μπορεί να λείψει κανείς αλήτες κοντράκηδες
-
kouk ακομα δεν εχουμε προσβαλει.....
Απλα σαν προσωπικη χαρη σε εσενα το σταματαω εδω.... Αρκει να μην προκαλεσει η αλλη πλευρα παλι....Απλα μου την εδωσε το σχολιο του 'κυριου' σχετικα με καποιους χρηστες....
Αυτό που σίγουρα έχει το forum είναι κάποιους που βαυκαλίζονται με χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούν οι ίδιοι για τον εαυτό τους.Anyway στο θεμα μας τωρα.
-
Θα παρακαλέσω θερμά το θέμα να μην κλειδωθεί. Εϊμαι περίεργος να δω τι μπορεί να γράψει αυτή η ομάδα ατόμων όταν αρχίσει να προσβάλει.
Αυτό που σίγουρα έχει το forum είναι κάποιους που βαυκαλίζονται με χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούν οι ίδιοι για τον εαυτό τους.Αλήθεια, ποιοι από εσάς αναγνωρίζουν τον εαυτό τους στην παραπάνω φράση;
Αναρωτιέμαι αν έχει καν νόημα να αναλύσουμε το τι αποτελεί προσωπική επίθεση και έλλειψη ανοχής σε διαφορετικές απόψεις από την δική μας στο forum. Από τα δείγματα γραφής που διαβάζω απογοητεύομαι για το αν υπάρχει καν η ικανότητα στην συγκεκριμένη ομάδα ατόμων να αντιληφθούν το τι αποτελεί προσβολή και τι όχι, τι αποτελεί επίθεση σε συγκεκριμένα πρόσωπα και τι σε ιδέες και απόψεις με τις οποίες διαφωνούμε.
Είναι ενδιαφέρον πάντως το ότι υπάρχει συνειδητή προσπάθεια να παγιωθεί μια κατάσταση στην οποία οποιοσδήποτε επιχειρεί να επισημάνει ότι κάτι που γράφεται στο forum είναι παράνομο, ή επικίνδυνο, αμέσως δέχεται ομαδική επίθεση και μάλιστα σε απολύτως προσωπικό επίπεδο. Δεν διαφέρει βέβαια από πολλές απόψεις από την πραγματικότητα. Και εκεί οι ηχηρές μειοψηφίες σε μεγάλο βαθμό έχουν καταφέρει να περάσουν τις απόψεις τους, όχι γιατί έχουν καταφέρει να πείσουν, αλλά γιατί φωνάζουν πιο πολύ, και το κυριότερο, γιατί λειτουργούν οργανωμένα, όπως ακριβώς τα παλικάρια στις 2-3 τελευταίες σελίδες.
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
kouk ακομα δεν εχουμε προσβαλει.....Απλα σαν προσωπικη χαρη σε εσενα το σταματαω εδω.... Αρκει να μην προκαλεσει η αλλη πλευρα παλι....Απλα μου την εδωσε το σχολιο του 'κυριου' σχετικα με καποιους χρηστες....
Αυτό που σίγουρα έχει το forum είναι κάποιους που βαυκαλίζονται με χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούν οι ίδιοι για τον εαυτό τους.
Anyway στο θεμα μας τωρα.
Να είσαι βέβαιος ότι αν προσβάλετε δεν θα 'παρακαλέσω'!
-
Κυριε Λαππα,
απλα επειδη ετσι ακριβως το σκεφτηκα στην αρχη, και επειδη νομιζεις οτι μπορεις να το παιξεις εξυπνος ενω στην ουσια αυτο ειναι κουτο πονηρια, απο την ωρα που εκανες το σχολιο, ηξερες ποιοι ακριβως θα αρπαχθουν και 8α σχολιασουν αυτο που ειπες.... Οποτε μην πας ουτε να παιξεις με τις λεξεις, ουτε να σφξεις με το βαμβακι ουτε να πας να το παιξεις καλος σαμαριτης. Το σχολιο που εκανες, δεν ειχε καμμια προθεση να επισημανεις κατι πανω στο θεμα, παρα μονο να προκαλεσεις.
Και μην αρχισεις παλι τα κατεβατα ολοκληρα. Δεν ειναι κακο να παραδεχεσαι μια μλκια αν στην επισημανουνε η αν καποιος εχει καταλαβει τον τροπο σκεψεις σου.
Καταλαβατε τωρα ΚΥΡΙΕ ΛΑΠΠΑ?Ειναι πολλες φορες απο τον καιρο που ειχαμε εκεινη την προσωπικη διαμαχη για τα greeklish και που για χαρη παλι καποιων που με γνωριζουν και με παρακαλεσαν μεσω ΡΜ να μην δωσω συνεχεια.... Εσυ ομως συνεχιζεις να προκαλεις. Οχι χυδαια. Παντα παιζοντας με τις λεξεις και σφαζοντας με το βαμβακι οπως ειπα και πιο πανω....
Απλα μην μας περνας για μαλακες...... Καταλαβαινουμε ποτε κανεις επιτηδες σχολια. Ποτε καταλαβαινεις και ποτε κανεις οτι δεν καταλαβαινεις αυτα που λεμε και συνεχιζεις τις αντιπαραθεσεις.... Δεν ειναι τυχαιο που παντα 8ες να εχεις τον τελευταιο λογο. Αναρωτιεμαι.... Μηπως ετσι νοιωθεις καλυτερα νομιζοντας οτι εχεις δικαιωθει και εχει περασει το δικο σου?
Βασικα στην περιπτωση σου η ΕΠΙΣΤΗΜΗ (και μια αλλη γνωστη μου που την λενε Επιστημη ) σηκωνει τα χερια ψηλα..... -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Κυριε Λαππα,
απλα επειδη ετσι ακριβως το σκεφτηκα στην αρχη, και επειδη νομιζεις οτι μπορεις να το παιξεις εξυπνος ενω στην ουσια αυτο ειναι κουτο πονηρια, απο την ωρα που εκανες το σχολιο, ηξερες ποιοι ακριβως θα αρπαχθουν και 8α σχολιασουν αυτο που ειπες.... Οποτε μην πας ουτε να παιξεις με τις λεξεις, ουτε να σφξεις με το βαμβακι ουτε να πας να το παιξεις καλος σαμαριτης. Το σχολιο που εκανες, δεν ειχε καμμια προθεση να επισημανεις κατι πανω στο θεμα, παρα μονο να προκαλεσεις.
Και μην αρχισεις παλι τα κατεβατα ολοκληρα. Δεν ειναι κακο να παραδεχεσαι μια μλκια αν στην επισημανουνε η αν καποιος εχει καταλαβει τον τροπο σκεψεις σου.
Καταλαβατε τωρα ΚΥΡΙΕ ΛΑΠΠΑ?Για να δούμε λοιπόν.
Αυτό που σίγουρα έχει το forum είναι κάποιους που βαυκαλίζονται με χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούν οι ίδιοι για τον εαυτό τους.
Φαντάζομαι ότι γνωρίζεις την έννοια της λέξης βαυκαλίζομαι = αυταπατώμαι, ξεγελώ τον εαυτό μου.
Έχεις μετρήσει πόσες φορές έχετε αποκαλέσει τους εαυτούς σας «Αλήτες - Κοντράκηδες»; Είναι ένας χαρακτηρισμός που δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, αλλά εσείς επιμένετε να φέρετε ως λάβαρο σε κάθε νήμα και σε κάθε μήνυμα. Όσο συνεχίζετε να χαμογελάτε με ευχαρίστηση κάθε φορά που κάποιος από εσάς σας αποκαλεί έτσι, τόσο δείχνετε πλήρη αδυναμία αντίληψης του κινδύνου που οι συμπεριφορές που αυτοί οι χαρακτηρισμοί υπονοούν ενέχουν για τους υπόλοιπους χρήστες των δημοσίων δρόμων.
Όσο για την προτροπή σου να μην γράφω κατεβατά στα οποία μπορώ να αναλύω την γνώμη μου, αλλά απλώς να παραδεχτώ ότι έκανα λάθος(!), ομολογώ ότι ως επιχείρημα είναι αποστομωτικό.
Ειναι πολλες φορες απο τον καιρο που ειχαμε εκεινη την προσωπικη διαμαχη για τα greeklish και που για χαρη παλι καποιων που με γνωριζουν και με παρακαλεσαν μεσω ΡΜ να μην δωσω συνεχεια.... Εσυ ομως συνεχιζεις να προκαλεις. Οχι χυδαια. Παντα παιζοντας με τις λεξεις και σφαζοντας με το βαμβακι οπως ειπα και πιο πανω....
Δυστυχώς δεν μπορώ να ισχυριστώ το ίδιο και για εσάς.
Απλα μην μας περνας για μαλακες...... Καταλαβαινουμε ποτε κανεις επιτηδες σχολια. Ποτε καταλαβαινεις και ποτε κανεις οτι δεν καταλαβαινεις αυτα που λεμε και συνεχιζεις τις αντιπαραθεσεις.... Δεν ειναι τυχαιο που παντα 8ες να εχεις τον τελευταιο λογο. Αναρωτιεμαι.... Μηπως ετσι νοιωθεις καλυτερα νομιζοντας οτι εχεις δικαιωθει και εχει περασει το δικο σου?
Βασικα στην περιπτωση σου η ΕΠΙΣΤΗΜΗ (και μια αλλη γνωστη μου που την λενε Επιστημη ) σηκωνει τα χερια ψηλα.....Το επίπεδο του καθενός (πνευματικό – γνωστικό καθώς και η ικανότητα αντίληψης) γίνεται συνήθως αντιληπτό μετά από ένα συγκεκριμένο αριθμό μηνυμάτων. Η γνώμη μου για το πρόσωπο σου δεν έχει θέση σε αυτή την αντιπαράθεση, μόνο η γνώμη μου για τις απόψεις σου όπως αυτές διατυπώνονται μέσα στο forum. Όταν αυτό γίνει αντιληπτό από εσένα και από την παρέα σου, τότε θα μπορούμε να έχουμε πιο πολιτισμένες συζητήσεις. Να είσαι βέβαιος πάντως ότι καμία προσβολή δεν πρόκειται να με αναγκάσει να σταματήσω να γράφω και να επισημαίνω αυτά που θεωρώ λάθος. Αν διαφωνείς μαζί μου είσαι ευπρόσδεκτος να μου αποδείξεις ότι κάνω λάθος, όπως έχουν κάνει άλλοι πιο καπάτσοι στους δημόσιους διαλόγους από εσένα (όπως ο Πιπίνος εδώ) και θα είναι χαρά μου να το παραδεχτώ. Οι απόπειρες μείωσης του προσώπου μου όμως με χυδαίους υπαινιγμούς, ειρωνικούς χαρακτηρισμούς για τις δραστηριότητες του ελευθέρου χρόνου μου και ατυχώς επιλεγμένες φωτογραφίες δείχνουν δύο και μόνο πράγματα. Έλλειψη επιχειρημάτων, και έλλειψη επιπέδου. Και αυτό δεν σας εκθέτει μόνο στα μάτια αυτού τον οποίο επιχειρείτε να προσβάλετε...
-
Επίσης μπορείς να πυροβολήσεις τον αστυνομικό που θα επιχειρήσει να σε σταματήσει.συνεχιζεις να εισαι ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟΣ...Ευγε
και οχι, ΝΟΜΙΜΟ τροπο αποφυγης κλησεως δεν εχω να προτεινω.
Αυτο που εχω να προτεινω ειναι να σε πιανουν εσενα κοτσο και να πληρωνεις κλησεις για ορια 50 χαω που εντελως τυχαια 'ξεχαστηκαν' απο τα εργα που γινονταν στην ΕΟ (το ειδα προχτες, και φυσικα ρανταρ να εφαρμοζει το οριο 50, μιλαμε για ΠΟΛΛΑ ΕΣΟΔΑ...) νομιζωντας οτι ετσι προαγεις την οδικη ασφαλεια, και να αφηνεις εμας να κυκλοφορουμε χωρις πινακιδες και να 'τρομοκρατουμε' τους αλλους που πανε με τα ορια (αρα κατα τεκμηριο ασφαλεις οδηγους?).
ε ρε κατι αποψεις που κυκλοφορουν...Ενας Dirty Harry σας χρειαζεται (opinions are like....., everyone has one)...
-
Αν δεν έχεις να προτείνεις νόμιμους τρόπους σε ένα δημόσιο forum για ένα τόσο σοβαρό θέμα, Kacey, θα μπορούσες τουλάχιστον να μην παροτρύνεις τον κόσμο να υιοθετήσει παράνομους. Η επόμενη παράσυρση κάποιου παιδιού και εγκατάλειψη από αυτοκίνητο που δεν έφερε πινακίδες θα μπορούσε να είναι αποτέλεσμα της δικιάς σου φαεινής ιδέας. Το ότι εσύ θα είχες την υπευθυνότητα να σταματήσεις και να αναλάβεις τις ευθύνες σου δεν σημαίνει ότι θα το κάνει και το κάθε άτομο που μας διαβάζει και βρίσκει το 'κόλπο' σου ενδιαφέρον.
Και ναι, είμαι αρκετά αστείος και ευχάριστος στις παρέες μου. Εσύ;
-
Ειναι πολλες φορες απο τον καιρο που ειχαμε εκεινη την προσωπικη διαμαχη για τα greeklish και που για χαρη παλι καποιων που με γνωριζουν και με παρακαλεσαν μεσω ΡΜ να μην δωσω συνεχεια.... Εσυ ομως συνεχιζεις να προκαλεις. Οχι χυδαια. Παντα παιζοντας με τις λεξεις και σφαζοντας με το βαμβακι οπως ειπα και πιο πανω....
Δυστυχώς δεν μπορώ να ισχυριστώ το ίδιο και για εσάς.
Σε ποιο απο τα 3 που αναγραφω στο κειμενο quote κυριε Λαππα?
Βασικα στην περιπτωση σου η ΕΠΙΣΤΗΜΗ (και μια αλλη γνωστη μου που την λενε Επιστημη ) σηκωνει τα χερια ψηλα.....Το επίπεδο του καθενός (πνευματικό &γνωστικό καθώς και η ικανότητα αντίληψης) γίνεται συνήθως αντιληπτό μετά από ένα συγκεκριμένο αριθμό μηνυμάτων. Η γνώμη μου για το πρόσωπο σου δεν έχει θέση σε αυτή την αντιπαράθεση,
Καποτε σας ειχαμε καλεσει ολους οσους ειχατε την ιδια αποψη για εμενα/εμας * αλλα δεν ειχε ερ8ει κανενας εκτος απο ενα παλικαρι (συγνωμη αν ξεχναω το ονομα του) και μαλιστα αναθεωρησε την αποψη που ειχε σχηματισει απο εδω.... Εσεις γιατι δεν ειχατε ερθει κυριε?
μόνο η γνώμη μου για τις απόψεις σου όπως αυτές διατυπώνονται μέσα στο forum. Όταν αυτό γίνει αντιληπτό από εσένα και από την παρέα σου, τότε θα μπορούμε να έχουμε πιο πολιτισμένες συζητήσεις. Να είσαι βέβαιος πάντως ότι καμία προσβολή δεν πρόκειται να με αναγκάσει να σταματήσω να γράφω και να επισημαίνω αυτά που θεωρώ λάθος. Αν διαφωνείς μαζί μου είσαι ευπρόσδεκτος να μου αποδείξεις ότι κάνω λάθος, όπως έχουν κάνει άλλοι πιο καπάτσοι στους δημόσιους διαλόγους από εσένα (όπως ο Πιπίνος εδώ) και θα είναι χαρά μου να το παραδεχτώ. Οι απόπειρες μείωσης του προσώπου μου όμως με χυδαίους υπαινιγμούς, ειρωνικούς χαρακτηρισμούς για τις δραστηριότητες του ελευθέρου χρόνου μου και ατυχώς επιλεγμένες φωτογραφίες δείχνουν δύο και μόνο πράγματα. Έλλειψη επιχειρημάτων, και έλλειψη επιπέδου. Και αυτό δεν σας εκθέτει μόνο στα μάτια αυτού τον οποίο επιχειρείτε να προσβάλετε...
Και παμε στο καλο κομματι τωρα...... Θα σταθω μονο στο bold κομματι .
1.Δειξτε μου εναν χυδαιο υπαινιγμο(δικο μου) σε αυτο τον τσακωμο μας...
2.Ειρωνικο χαρακτηρισμο? Ισα ισα που ειπα να πας με τα παιδια που περναω τον Χειμωνα κανωντας αυτο που μας αρεσει (snowboard).Αν αυτο το θεωρεις ειρωνικο και υβριστικο υπαινιγμο τοτε ζητω συγνωμη. Παντως ηταν στο ιδιο μηκος κυμματος με το σχολιο που προκαλεσες καποιους να αρχισουν την διαμαχη.
3.Φωτογραφια? Εγω? Μαλλον με μπερδεψατε....Αρα λοιπον που ειδατε απο εμενα την ελλειψη επιχειρηματων?
Δεν χρειαζοντε επειχηρηματα για αρχισουμε να λυθοβολουμε καποιον ο οποιος εγραψε ενα σχολιο ξεροντας οτι θα προκαλεσει καποιους χρηστες, αφου οπως ειπατε και εσεις δεν εχετε προσαψει καποιους χαρακτηρισμους(αν και θα το ψαξω, γιατι κατι ειχε παρει το ματι μου, αλλα απο Δευτερα γιατι δεν υπαρχει χρονος) και κανωντας ειρωνικα σχολια για κατι που ειπε ο χρηστης Kacey.
Βασικα αν το επιπεδο μου ηταν ελλειπες, οπως αυτο λετε (που αυτο ειναι προσβολη αλλα το προσπερναω)** 8α σας ειχα μιλησει πολυ πιο χυδαια,θα σας ειχα προκαλεσει πολυ παραπανω και σιγουρα θα ειχαμε παιξει μπουνιες μετα την τοτε διαμαχη μας. Αρα το επιπεδο μου ακομα κρατιεται σε καποιο σημειο αρκετα ψηλα, πραγμα το οποιο δεν εχετε το δικαιωμα να το κρινετε και να μου κανετε υποδειξεις.....- δειγμα καλης θελησης
** παλι δειγμα καλης θελησης
- δειγμα καλης θελησης
Radar και πού βρίσκονται.