-
Ο χρήστης kefalas έγραψε:
Καλημέρα σας...
Θα ήθελα να ρωτήσω εαν γνωρίζει κάποιος, αν υπάρχουν και λειτουργούν κάμερες στην Εγαντία οδό.
Βασικά το κομμάτι που έκανα ήταν από Μέτσοβο, μέχρι την έξοδο της Παραμυθειάς (με αυτή την κατεύθυνση).
Ήμουν με την μοτοσυκλέτα και η αλήθεια είναι ότι ήμουν συνέχεια με αρκετά χλμ/ώρα.Thnx in advance...
Τελευταια φορα που εκανα το Ιωάννινα - Παραμυθιά ηταν το περασμένο καλοκαιρι. Δεν ειδα πουθενα κάμερες, μια επιφύλαξη διατηρώ για τα tunnel στη Δωδώνη.
-
Ευχαριστώ.... Αν μου έρθουν τπτ μπιλετάκια (ελπίζω όχι) θα ενημερώσω!!!
-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
Καλημέρα σας...
Θα ήθελα να ρωτήσω εαν γνωρίζει κάποιος, αν υπάρχουν και λειτουργούν κάμερες στην Εγαντία οδό.
Βασικά το κομμάτι που έκανα ήταν από Μέτσοβο, μέχρι την έξοδο της Παραμυθειάς (με αυτή την κατεύθυνση).
Ήμουν με την μοτοσυκλέτα και η αλήθεια είναι ότι ήμουν συνέχεια με αρκετά χλμ/ώρα.Thnx in advance...
Τελευταια φορα που εκανα το Ιωάννινα - Παραμυθιά ηταν το περασμένο καλοκαιρι.** Δεν ειδα πουθενα κάμερες,** μια επιφύλαξη διατηρώ για τα tunnel στη Δωδώνη.
-
Μην μπερδευουμε τις καμερες διαχειρισης κυκλοφοριας (ειναι γεματες ολες οι σηραγγες, κομβοι κλπ) με τα ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΡΑΝΤΑΡ που ειναι αρκετα σε ολη την Εγνατια.
-
ΠΡΟΣΟΧΗ : αυτα τα σταθερα φωτογραφικα ρανταρ (ηδη τοποθετημενα προ 3-5 χρονων) μολις παρουν τροφοδοσια με ηλεκτρικο ρευμα ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
-
-
Εν τω μεταξύ, υπάρχει ακόμα κόσμος που πιστεύει ακράδαντα ότι σταθερές κάμερες δεν έχουν δικαίωμα να σου καταγράψουν παράβαση, το συζητούσαμε προχτές με ένα γνωστό.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Εν τω μεταξύ, υπάρχει ακόμα κόσμος που πιστεύει ακράδαντα ότι σταθερές κάμερες δεν έχουν δικαίωμα να σου καταγράψουν παράβαση, το συζητούσαμε προχτές με ένα γνωστό.Τι εννοεις οι σταθερες καμερες δεν εχουν δικαιωμα να καταγραψουν παραβαση ?? δηλαδη οι μη σταθερες (φορητες) καμερες εχουν ???
Δυστυχως αυτο το θεμα εχει κριθει στα δικαστηρια τα προηγουμενα χρονια και για αυτο συνεχιζουν να υπαρχουν
-
Στη Λ. Μαραθώνος οι κάμερες λειτουργούν ακόμα; Έχει κανείς πρόσφατη εμπειρία;
-
Οχι δε λειτουργούν
-
Σίγουρα, έτσι;
Ευτυχώς, γιατί ήμουν ζοχαδιασμένος χτες και βγήκα μια βόλτα με το αμάξι να ξελαμπικάρω και το πάτησα λιγάκι, και μετά πήρα χαμπάρι ότι έχει κάμερες ο δρόμος.
-
Επειδή το έχουμε ξαναδεί το έργο (περάστε ελεύθερα από τα διόδια δεν μπορούν να σας κάνουν τίποτα, οι κάμερες στην Α.Ο. γράφουν μόνο πάνω από 140 κλπ κλπ), θα σου έλεγα ότι κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτα σίγουρος για τέτοια πράγματα.
Τώρα έγινε βέβαια και δεν έχει νόημα να το σκέφτεσαι, ότι είναι να γίνει θα γίνει, αλλά μην ξανοίγεσαι.
-
Ο χρήστης farenight έγραψε:
Σίγουρα, έτσι;Ευτυχώς, γιατί ήμουν ζοχαδιασμένος χτες και βγήκα μια βόλτα με το αμάξι να ξελαμπικάρω και το πάτησα λιγάκι, και μετά πήρα χαμπάρι ότι έχει κάμερες ο δρόμος.
Sorry αλλά έκανες μαλακία. Οχι για τις κάμερες γιατί σου λέω δε γράφουνε κι ας έχουνε κάποιοι δει το έργο (μάλλον ήταν πολύπλοκη η υπόθεση και δεν πήρανε γραμμή τίποτα). Αλλά για το ότι η Μαραθώνος ειδικά καλοκαίρι είναι πάρα πολύ επικίνδυνη κυρίως για πεζούς και ποδήλατα. Και μάλιστα ζοχαδιασμένος είναι ακόμα μεγαλύτερη μαλακία.
Άσε που από πάνω είναι η Πεντέλη όπου μπορείς να ξεκαυλώσεις με μεγαλύτερη ασφάλεια. -
Εντάξει, μην φανταστείς τίποτα τρελό, απλά έπιασα στιγμιαία 120 σε μη κατοικημένο κομμάτι, όταν είχα την τύχη να βρεθώ πρώτος σε φανάρι. Στο μεγαλύτερο κομμάτι της διαδρομής είχε κίνηση και δεν μπορούσες να τρέξεις πολύ.
Ελπίζω να μη μου έρθει κανένα μπουγιουρντί!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Επειδή το έχουμε ξαναδεί το έργο (περάστε ελεύθερα από τα διόδια δεν μπορούν να σας κάνουν τίποτα, οι κάμερες στην Α.Ο. γράφουν μόνο πάνω από 140 κλπ κλπ), θα σου έλεγα ότι κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτα σίγουρος για τέτοια πράγματα.Τώρα έγινε βέβαια και δεν έχει νόημα να το σκέφτεσαι, ότι είναι να γίνει θα γίνει, αλλά μην ξανοίγεσαι.
Ακριβώς
-
Ενεργοποιήθηκε η κάμερα στη Χαλυβουργική προς Αθήνα με οριο 80 καλές πόζες.
-
Ο χρήστης bmwz4 έγραψε:
Ενεργοποιήθηκε η κάμερα στη Χαλυβουργική προς Αθήνα με οριο 80 καλές πόζες.ωχ ωχ ωχ!!περνω τουλαχιστον 3-4 φορες την εβδομαδα απο εκει.Να σε καλα!Ποτε ενεργοποιηθηκε?
-
Ξέρουμε αν υπάρχει κάποια σταθερή κάμερα στη λεωφόρο Λαυρίου στο ρεύμα προς Κορωπί, μεταξύ του κόμβου των Γλυκών Νερών και της τροχαίας Αγίας Παρασκευής;
Δηλαδή σε αυτό το τμήμα.
Έχει όριο 50, πήγαινα με 80 και σαν να είδα λάμψη αλλά δεν είμαι σίγουρος. Μου φαίνεται και περίεργο όμως λόγω ταχύτητας (να αστράφτει τόσο χαμηλά?).
Είναι πριν την κλασική κάμερα η οποία είναι πιο κάτω, πριν στενέψει ο δρόμος... -
Στο κομμάτι που αναφέρεις δεν είναι καταγραμμένη κάποια σταθερή φωτογραφική κάμερα. Μήπως ήταν φώτα από άλλο αυτοκίνητο;
Στην Καλαμάτα, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι τις σταθερές κάμερες του νομού θα ξεκινήσει να τις λειτουργεί για να βεβαιώνει παραβάσεις.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Ενεργοποιήθηκε η κάμερα στη Χαλυβουργική προς Αθήνα με οριο 80 καλές πόζες.
ωχ ωχ ωχ!!περνω τουλαχιστον 3-4 φορες την εβδομαδα απο εκει.Να σε καλα!Ποτε ενεργοποιηθηκε?
Εγώ περνάω 3-4 φορές την ημέρα Δεν 'είδα'/άκουσα κάτι πάντως.
-
Γνωριζει κανεις αν οι αμετρητες καμερες στην διαδρομη απο Καστρο Κυλληνης εως Πατρα αν ειναι ενεργοποιημενες;ερχομενος προχτες κανα δυο φορες ξεχαστηκα κ ημουν πανω απ το οριο καμια 40ρια χλμ/ωρα ..
-
Αν δεν ειδες κανα φλας απο πισω το πιθανο ειναι να εισαι ενταξει.
-
Ο χρήστης plokami έγραψε:
Στο κομμάτι που αναφέρεις δεν είναι καταγραμμένη κάποια σταθερή φωτογραφική κάμερα. Μήπως ήταν φώτα από άλλο αυτοκίνητο;Δεν έχει έρθει κάτι, πέρασα κ μέρα προσεκτικά κ δεν είδα τίποτα περίεργο, οπότε μάλλον δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος.
Sent from HTC Desire X
Radar και πού βρίσκονται.