-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Δένει πολύ όμορφα το πράγμα.-
Astra G έχουν πολλοί, πάρα πολλοί Αλβανοί.
-
Μπλόκο συνοριακών Ιωάννινα.
Η ιστορία έχει ως εξής: σταμάτημα, ζητάνε διαβατήριο. Τους δηλώνω ότι δεν έχω. Θεωρούσαν ότι ήμουν 100% Αλβανός. Ζητάνε πάλι. Τους επαναλαμβάνω ότι δεν έχω. Μου λένε να κατεβούμε από το αμάξι και να βάλουμε τα χέρια στο καπώ. Θέλουν να κάνουν έλεγχο πίσω. Τους λέω μόνο μαζί μου. Πηγαίνω πίσω, ανοίγω, το βλέπουν άδειο. Ρωτάνε πώς ταξιδεύω χωρίς πράγματα. Τους απαντάω ότι για μία ώρα διαδρομή χωριό-Ιωάννινα δεν παίρνω βαλίτσα, όπως και αυτοί δεν κουβαλάνε σάκους όταν πηγαίνουν για καφέ. Εκεί καταλαβαίνουν ότι είμαι ΄Ελληνας και με ρωτάνε γιατί δεν το είπα νωρίτερα. Τους δουλεύω λίγο ακόμα λέγοντας ότι νόμιζα πως εσείς είστε Αλβανοί αστυνομικοί και πως τα σύνορα άλλαξαν, κάτι πολύ πιθανό με αυτή την κυβέρνηση. Ζητάνε ταυτότητες, κάνουν έλεγχο και με αφήνουν να φύγω. 2-3 ώρες αργότερα, στηνεπιστροφή, μου κάνουν πάλι σήμα. Κόβω, βλέπουν ότι είμαι αυτός που σταμάτησαν πριν και πριν σταματήσω τελειως μου κάνουν σήμα να φύγω.
Ευχαριστώ.
Science fiction όχι συνολικά αλλά σε επιμέρους σημεία. Ειδικά το 'Τους δουλεύω λίγο ακόμα λέγοντας ότι νόμιζα πως εσείς είστε Αλβανοί αστυνομικοί και πως τα σύνορα άλλαξαν, κάτι πολύ πιθανό με αυτή την κυβέρνηση' δεν παίζει με τίποτα!
-
-
Τα θελεις και εσυ ομως .Απλα βγαζεις και δείχνεις την ταυτοτητα σου και τελειωνει η ιστορια .Μαλλον σου αρεσει το τζερτζελο.
Είχα όρεξη εκείνη τη μέρα. Είπα και στη συνοδηγό ότι θα τους δουλέψω. Το ζητούσαν όμως και αυτοί. Ας έλεγαν διαβατήριο, ταυτότητα, δίπλωμα κτλ. Εγώ απλά απαντούσα στρατιωτικά / δικονομικά. ΄Ο,τι με ρωτάς στο λέω, τίποτε παραπάνω.
Ευχαριστώ.
2-3 ώρες αργότερα, στηνεπιστροφή, μου κάνουν πάλι σήμα. Κόβω, βλέπουν ότι είμαι αυτός που σταμάτησαν πριν και πριν σταματήσω τελειως μου κάνουν σήμα να φύγω.
Πφφφ amateurs. Έπρεπε να έπεφτες σε κάποιον εγκάθετο να σε κατέβαζε για έλεγχο ξανά από την αρχή
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ποσες φορες στην ζωη σου θα εχεις την τυχη να δουλεψεις αστυνομικους?..
Τοτε να μην παραπονιεσαι οτι σου φερονται ρατσιστικα .
το απολαμβανεις ομως οταν του δειχνεις την ταυτοτητα και αλλαζει δεκα χρωματα
-
Είναι 100% αληθινό περιστατικό. Λες να μην τους δούλευα; όσο μπορώ θα τους δουλεύω. Εδώ με είπε Αλβανό, θα τους αφήσω σε χλωρό κλαρί; δούλεμα κι εγώ. Αν ο άλλος το ζητάει, θα του κάνω το χατήρι. Ο γιατρός είπε να ικανοποιώ τον κόσμο για να νιώθω κι εγώ καλύτερα.
Θα μπορούσε να το κάνει, αλλά ευτυχώς αυτός ήταν τίμιος και αφού έκανε τη βλακεία του δεν έκανε τίποτε. Υπάρχει άλλο περιστατικό που, σε βλακεία αστυνομικού, με κυνήγησαν, με σταμάτησαν και ήθελαν να με ελέγξουν σε όλο το αμάξι. Εγώ, φυσικά, τους δούλευα και έλεγα στα ίσα ότι: έκανες μαλακία πριν. Αυτός έκανε τον ανήξερο, αλλά σε κάποια φάση μαρτυρήθηκε και τελικά με άφησε να φύγω.
Ευχαριστώ.
-
Τα θελεις και εσυ ομως .Απλα βγαζεις και δείχνεις την ταυτοτητα σου και τελειωνει η ιστορια .Μαλλον σου αρεσει το τζερτζελο.
Είχα όρεξη εκείνη τη μέρα.Είπα και στη συνοδηγό ότι θα τους δουλέψω. Το ζητούσαν όμως και αυτοί. Ας έλεγαν διαβατήριο, ταυτότητα, δίπλωμα κτλ. Εγώ απλά απαντούσα στρατιωτικά / δικονομικά. ΄Ο,τι με ρωτάς στο λέω, τίποτε παραπάνω.
Ευχαριστώ.
Αααα πες το ντε ......
-
Είναι δυνατόν να μην είναι ενημερωμένος ο άλλος και να κάνει κάποιος τέτοια πλάκα; με την ενημέρωση γλύτωσα την αποκάλυψη από την συνοδηγό και έτσι, τους πείραξα λιγάκι. Αν με έχουν αυτοί για Αλβανό, τους έκανα και αυτούς Αλβανούς αστυνομικούς, έτσι, για αντίδραση και για να σπάσω πλάκα.
Ευχαριστώ.
-
Ευχομαι την επομενη φορα που ενω εσυ θα σπασεις πλακα, μην εκεινοι σου σπασουν το κεφαλι...Και αν εχεις και την συνοδηγο ανταμα θα γινεις ρεζιλι.......και αυτο θα'ναι το χειροτερο.....
Αλλα τι δουλεια εχουν οι συμβουλες μου με τα ρανταρ....Ειμαι τελειως
-
Εδώ με είπε ΑλβανόΠω πω τι ρατσιστής. Καλά τού'κανες.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Εδώ με είπε Αλβανό
Πω πω τι ρατσιστής. Καλά τού'κανες.
Καθόλου ρατσιστής. Αν πας όμως να μου το παίξεις έξυπνος και να με θεωρήσεις κάτι που δεν είμαι, θα στην πω. Γιατί να σε αφήσω άλλωστε; Αν θέλει, μπορεί να κάνει τη δουλειά του σωστά και να ζητήσει δίπλωμα, και ταυτότητα ή διαβατήριο. Αν ζητάει διαβατήριο, σημαίνει ότι έχει συγκεκριμένη, σχηματισμένη ήδη αντίληψη. Βρήκα, λοιπόν, πάτημα και τον δούλεψα χωρίς να πω ψέματα. Απλά, απαντούσα σε αυτά που ρωτούσε...
Ευχαριστώ.
-
΄Επρεπε να πηγαίνεις με 149. Τόσο απλή είναι η λύση. Αν δηλαδή το όριο ήταν 130. Διαφορετικά πηγαίνεις πάντα με +29 εκτός από σημεία με μπλόκα (χρειάζεσαι έναν πλοηγό στο κινητό) όπου κόβεις στα +10-20 για σιγουριά.Ρίξε μια ματιά αν υπάρχει καταγραφή για το μπλόκο αυτό και, αν δεν υπάρχει, δώσε ένα σημείο να το περάσουμε στη βάση δεδομένων.
Ευχαριστώ.
Το όριο ΝΟΜΙΖΑ πως ήταν 130, αλλά ήταν 120. Και εξ αυτού, αν πήγαινα με 149, θα την έτρωγα πάλι!
Έπρεπε να πάω με 139 για να την γλιτώσω, γιατί όπως είπε και ο μπάτσος, δεν ήταν αυτοκινητόδρομος το εν λόγω ...μονοπάτι με τις 2 λωρίδες + ΛΕΑ!Επιπλέον, απλά ήμουν γκαντέμης: άδειος δρόμος και κατηφορικός, κρύωνα τραγικά γιατί είχα περάσει την μισή μέρα υπό του μηδενός και δεν ένιωθα τα πόδια μου! Καλοριφέρ στο τέρμα, είχα βγάλει και τις μπότες και οδηγούσα με το ένα πόδι κολλημένο στον αεραγωγό και το άλλο να το ...τρίβω με το χέρι μπας και ζεσταθεί (ξέρω λίγο... μπλιαχ κατάσταση, αλλά τι να κάνεις! ).
Βάλε στην εξίσωση το καινούριο κινητό, όπου είχα πλέον το iGo και όχι το Destinator και δεν είχα προλάβει ούτε να περάσω τις κάμερες, βάλε και πως είχα μείνει από μπαταρία σχεδόν και δεν είχα φορτιστή αυτοκινήτου μαζί (τα κακά του... νοικιάρικου, πλέον όμως κουβαλάω στην τσάντα έναν! ) , βάλε και μια βιασύνη να φτάσω μια ώρα αρχύτερα στο αεροδρόμιο μπας και με δει το σπίτι μου νωρίτερα....ε, την πάτησα!Έκτοτε, βάζω το GPS πάντα όταν οδηγώ εκτός και προσπαθώ να προσέχω τα... κακά συναπαντήματα. Είναι διαπιστωμένο επίσης τελευταία πως έχουν αγριέψει γιατί ψάχνουν για έσοδα!
-
Αν πήγαινες με 149 θα γλύτωνες τα 350€ και το δίπλωμα. Άλλο τα 50€, άλλο τα 175€.
Αν μπορείς, ρίξε μια ματιά στο σημείο που σε σταμάτησαν. Αν υπάρχει περασμένο να μην ασχοληθούμε. Αν δεν υπάρχει να το προσθέσουμε στη βάση με τα μπλόκα.
Περιστατικό: προς Κιλκίς, όριο 90 σε δρόμο με 2 λωρίδες εκτός πόλης, στα χωράφια δηλαδή και ήταν και κομμάτι της Εγνατίας ουσιαστικά. Μπλόκο μη καταγεγραμμένο (το έχω περάσει από τότε) και τη γλυτώνω από τα μάτια μου που είδαν τα αλαρμ σε ένα ΙΧ και επειδή πήγαινα λίγο πάνω από το όριο, δηλαδή 100-110 το πολύ.
Ευχαριστώ.
-
Παντως νωριτερα εριχε μπλοκα στο ρευμα προς Πειραια στην Παραλιακη.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Παντως νωριτερα εριχε μπλοκα στο ρευμα προς Πειραια στην Παραλιακη.Σε ποια σημεία ήταν στημένοι; ήταν τίποτε καινούργιο για να περάσουμε στη βάση;
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Το όριο ΝΟΜΙΖΑ πως ήταν 130, αλλά ήταν 120. Και εξ αυτού, αν πήγαινα με 149, θα την έτρωγα πάλι!
Έπρεπε να πάω με 139 για να την γλιτώσω, γιατί όπως είπε και ο μπάτσος, δεν ήταν αυτοκινητόδρομος το εν λόγω ...μονοπάτι με τις 2 λωρίδες + ΛΕΑ!Μπορείς να μας πεις σε πιο σημείο ακριβώς ήταν το μπλόκο ,χρησιμοποιώ συχνά το δρόμο, άδειος τις περισσότερες φορές ,οι ταχύτητες 160 -180 άνετα λόγω και κατηφόρας προς Σαλόνικα, άντε να γλυτώσουμε κάνα πρόστιμο!
-
Ο χρήστης Paris.gr έγραψε:
Δένει πολύ όμορφα το πράγμα.
-
Astra G έχουν πολλοί, πάρα πολλοί Αλβανοί.
-
Μπλόκο συνοριακών Ιωάννινα.
Η ιστορία έχει ως εξής: σταμάτημα, ζητάνε διαβατήριο. Τους δηλώνω ότι δεν έχω. Θεωρούσαν ότι ήμουν 100% Αλβανός. Ζητάνε πάλι. Τους επαναλαμβάνω ότι δεν έχω. Μου λένε να κατεβούμε από το αμάξι και να βάλουμε τα χέρια στο καπώ. Θέλουν να κάνουν έλεγχο πίσω. Τους λέω μόνο μαζί μου. Πηγαίνω πίσω, ανοίγω, το βλέπουν άδειο. Ρωτάνε πώς ταξιδεύω χωρίς πράγματα. Τους απαντάω ότι για μία ώρα διαδρομή χωριό-Ιωάννινα δεν παίρνω βαλίτσα, όπως και αυτοί δεν κουβαλάνε σάκους όταν πηγαίνουν για καφέ. Εκεί καταλαβαίνουν ότι είμαι ΄Ελληνας και με ρωτάνε γιατί δεν το είπα νωρίτερα. Τους δουλεύω λίγο ακόμα λέγοντας ότι νόμιζα πως εσείς είστε Αλβανοί αστυνομικοί και πως τα σύνορα άλλαξαν, κάτι πολύ πιθανό με αυτή την κυβέρνηση. Ζητάνε ταυτότητες, κάνουν έλεγχο και με αφήνουν να φύγω. 2-3 ώρες αργότερα, στηνεπιστροφή, μου κάνουν πάλι σήμα. Κόβω, βλέπουν ότι είμαι αυτός που σταμάτησαν πριν και πριν σταματήσω τελειως μου κάνουν σήμα να φύγω.
Ευχαριστώ.
Science fiction όχι συνολικά αλλά σε επιμέρους σημεία. Ειδικά το 'Τους δουλεύω λίγο ακόμα λέγοντας ότι νόμιζα πως εσείς είστε Αλβανοί αστυνομικοί και πως τα σύνορα άλλαξαν, κάτι πολύ πιθανό με αυτή την κυβέρνηση' δεν παίζει με τίποτα!
Μπα για science fiction δεν το κόβω....κολλήτος μου φίλος έχει πετάξει πιο κουλή ατάκα....ασφαλιτικο xsara σταματάει εξω απο το σπιτι του στις 6(η 7 δεν θυμάμαι ακριβώς)το πρωί την ώρα που έχει βγεί απο το αυτοκινητό του, κατεβάζουν το παραθυρο και του λένε 'Καλημέρα. Ασφάλεια'......γυρίζει τους κοιτάει με απάθεια και απάνταει 'Χάρηκα. Διακόπτης', ξαναγυρίζει ατάραχος και μπαίνει στο σπίτι του. Το μεσημέρι που τον πετυχαν σε μια πλατεία παρακάτω απο το σπιτι του μόλις τον είδαν γέλαγαν για κανα 5λεπτο μέχρι να καταφέρουν να του μιλήσουν
-
-
Αν πήγαινες με 149 θα γλύτωνες τα 350€ και το δίπλωμα. Άλλο τα 50€, άλλο τα 175€.Αν μπορείς, ρίξε μια ματιά στο σημείο που σε σταμάτησαν. Αν υπάρχει περασμένο να μην ασχοληθούμε. Αν δεν υπάρχει να το προσθέσουμε στη βάση με τα μπλόκα.
Περιστατικό: προς Κιλκίς, όριο 90 σε δρόμο με 2 λωρίδες εκτός πόλης, στα χωράφια δηλαδή και ήταν και κομμάτι της Εγνατίας ουσιαστικά. Μπλόκο μη καταγεγραμμένο (το έχω περάσει από τότε) και τη γλυτώνω από τα μάτια μου που είδαν τα αλαρμ σε ένα ΙΧ και επειδή πήγαινα λίγο πάνω από το όριο, δηλαδή 100-110 το πολύ.
Ευχαριστώ.
Με 149 θα ήμουν 29 πάνω από το όριο, οπότε αντίο δίπλωμα. Ξαναλέω, ΔΕΝ θεωρείται αυτοκινητόδρομος για να είναι +30 το μικρό πρόστιμο.
Το τσέκαρα μετά και το μπλόκο ήταν καταχωρημένο στην βάση. Ήταν πολύ οργανωμένοι πάντως: με πέτυχαν με πιστόλι από περιπολικό που ήταν πάνω σε γέφυρα και σημάδευε από μεγάλη απόσταση, οπότε απλούστατα έγραψε τους πάντες, γιατί ήταν και κατηφόρα και όλοι σχεδόν πηγαίναν πολύ παραπάνω από το όριο... Όταν τον είδα , ήταν πια πολύ αργά, για να κόψω και το αστείο ήταν πως όπως πάντα σε κατηφόρα, πιάνω την μέγιστη ταχύτητα και μετά το αφήνω να ρολάρει για ... οικονομία! Ε, με πέτυχαν την ώρα που δεν πατούσα καν γκάζι, αλλά...Πιο κάτω, ήταν τα φιλαράκια του που γράφαν τους πάντες! Η μπάζα πάντως ήταν εξαιρετική, νομίζω μόνον ένας παππούλης πήρε το μικρό πρόστιμο, οι υπόλοιποι τσιμπήσαμε το 350άρι!
Το σημείο δεν το θυμάμαι ακριβώς, ήταν πάντως κάνα 5λεπτο πριν φτάσω Θεσσαλονίκη και την κλησούλα την τσίμπησα από την Τροχαία Λητής, του δήμου Λαγκαδά.
Ξαναλέω, το μπλόκο υπάρχει καταγεγραμμένο, οπότε απλώς το GPS και τα μάτια σας ανοιχτά! -
Πόσο είναι το όριο εκεί, είπαμε; Υπάρχει κάποιος κόμβος εκεί, κάποιος λόγος για τον οποίο μπορεί να είναι χαμηλό;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Πόσο είναι το όριο εκεί, είπαμε; Υπάρχει κάποιος κόμβος εκεί, κάποιος λόγος για τον οποίο μπορεί να είναι χαμηλό;To όριο είναι 120 ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΔΟ, γιατί... έτσι! Περιμένουν έγκριση λέει για να το πάνε στα 130, όταν όλη η υπόλοιπη Εγνατία έχει τόσο στα ανοιχτά της τμήματα. Εντάξει, τι ψάχνουμε τώρα; Βγήκαν για είσπραξη.
Απλώς, βρίσκω παράλογο το 2μηνο του διπλώματος για τέτοια παράβαση, αφού είναι τόσο εξοντωτικό, που σε οδηγεί να γίνεις παραβάτης (δυστυχώς, αλλά έτσι είναι).
-
@HiFi
Με +29 δε χάνεις δίπλωμα. Απλά πρόστιμο 100/50€ πληρώνεις και τέλος.
Ευχαριστώ.
-
HF βγαζεις κι εσυ ταχυτητα στην κατιφορα
παιδια πως τα περναω τα σημεια με τα ρανταρ στο gps? εχω ενα mls 3855
Radar και πού βρίσκονται.