-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
με πόσα πήγαινες?
197χλμ...
που πας κ εσύ με τόσα ρε αδερφέ ...
όταν σου έκαναν νόημα μετά από πόσο διάστημα σταμάτησες ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
που πας κ εσύ με τόσα ρε αδερφέ ...Σε μια Κορίνθου-Αθηνών, ευθεία και ένα αυτοκίνητο ανά 500μ+, πας και με περισσότερα χωρίς να κινδυνεύσει κανείς.
όταν σου έκαναν νόημα μετά από πόσο διάστημα σταμάτησες ;
Είχα ήδη ξεκινήσει το φρενάρισμα πριν με χτυπήσει το radar. Οπότε σταμάτησα μια χαρά και πολύ ομαλά. Απλά δεν περίμενα πως θα με είχε χτυπήσει από τόσο μακριά.
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
2 μήνες δίπλωμα.Το κουστούμι είναι ό,τι πάρεις 350 (175 σε 10 μέρες) για υπέρβαση ορίου πάνω από 20χλμ (είτε +20, είτε +220 δηλαδή).
Αυτο ειναι γνωστο σημειο την προηγουμενη Δευτερα εκει ηταν.
-
Ο χρήστης bmwz4 έγραψε:
Αν και περνάω από την περιοχή πολύ καιρό, χθες είδα πρώτη φορά μπλόκο στην ευθεία της Κινέτας κατά της 11:00 (προς Αθήνα). Δυστυχώς είχα επαναπαυθεί πως δεν είχε μπλόκα (νωρίς, αραιή κίνηση, ρεύμα προς Αθήνα, κλπ) και πρόσεχα λιγότερο απ'ότι συνήθως, οπότε όταν το είδα ήταν αργά...
Ενα γνωστό μου στο ίδιο σημείο του τι χάρισαν και τον έγραψαν μόνο για δίπλωμα.
Εγω το ξερω για ενα απο το πιο στανταρ σημεια παντως
-
Αν βγουν να γράψουν, δεν την γλιτώνεις ό,τι κι αν πεις ή αν κάνεις. Επιπλέον, τελευταία φαίνεται πως γράφουν συχνά για τέτοιες ταχύτητες.
Παθών κι εγώ πριν μερικούς μήνες με 156χλμ (με νοικιάρικο 206+ 1.1). Το κουστούμι 350€ (τα μισά στο 10ημερο) και 2 μήνες δίπλωμα.Το απίστευτο ήταν πως ο δρόμος από Προμαχώνα προς Θεσσαλονίκη, είναι της Εγνατίας Οδού κάθετος άξονας, αλλά ΔΕΝ έχει όριο 130 και ΔΕΝ θεωρείται αυτοκινητόδρομος.
Φυσικά έχει 2 λωρίδες + ΛΕΑ και ήταν ΑΔΕΙΟΣ. Γι' αυτό και χάσαμε βροχηδόν τα διπλώματά μας!Παρόλο που προσπάθησα να τους πιάσω στο φιλότιμο, πως ήμουν για δουλειά , πως πριν μερικές μέρες έκαναν σήμανση στο κρύο σ' αυτό το δρόμο επειδή είχε πρόβλημα η σήραγγα και ήμουν εκεί για να φτιάξω το πρόβλημα, δεν χαμπάριασαν!
Τα ίδια και ο διοικητής τους μια μέρα μετά που πήρα τηλέφωνο μπας και...
Φυσικά , ΔΕΝ γίνεται χωρίς δίπλωμα, γιατί το commuting για την δουλειά έγινε +1 ώρα και η διασκέδαση κάθε βράδυ πήγε +30€ λόγω ταξί. Οπότε, πέρασα στην παρανομία μετά τις 2 πρώτες εβδομάδες και ομολογουμένως ειδικά στην αρχή, πρέπει να ήμουν ο πιο προσεκτικός άνθρωπος εκεί έξω!
Στην Ελλάδα, είναι απλό το ζήτημα: κάποια στιγμή, θα είσαι εσύ ο γκαντέμης. Ε, είναι η πρώτη φορά για μένα μετά από 17 χρόνια οδήγησης που χάνω το δίπλωμα για υπερβολική ταχύτητα (και μάλιστα με 1.1 μοτέρ! ). Ε, δεν έγινε και τίποτε!
-
΄Επρεπε να πηγαίνεις με 149. Τόσο απλή είναι η λύση. Αν δηλαδή το όριο ήταν 130. Διαφορετικά πηγαίνεις πάντα με +29 εκτός από σημεία με μπλόκα (χρειάζεσαι έναν πλοηγό στο κινητό) όπου κόβεις στα +10-20 για σιγουριά.
Ρίξε μια ματιά αν υπάρχει καταγραφή για το μπλόκο αυτό και, αν δεν υπάρχει, δώσε ένα σημείο να το περάσουμε στη βάση δεδομένων.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
΄Επρεπε να πηγαίνεις με 149. Τόσο απλή είναι η λύση. Αν δηλαδή το όριο ήταν 130. Διαφορετικά πηγαίνεις πάντα με +29 εκτός από σημεία με μπλόκα (χρειάζεσαι έναν πλοηγό στο κινητό) όπου κόβεις στα +10-20 για σιγουριά.Ρίξε μια ματιά αν υπάρχει καταγραφή για το μπλόκο αυτό και, αν δεν υπάρχει, δώσε ένα σημείο να το περάσουμε στη βάση δεδομένων.
Ευχαριστώ.
Σωστος ο Pipinos και εγω παντα σε *9 σταματαω και δεν συνεχιζω για να πιανουν τους υπολοιπους . Ξερω πως το κοντερ μου κλειβει και 3χλμ οποτε χαλαρα
-
΄Επρεπε να πηγαίνεις με 149. Τόσο απλή είναι η λύση.Το να πάμε δηλαδή με 130 δεν το συζητάμε καν, ε;
Γιατί τόση βιασύνη;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
και μάλιστα με 1.1 μοτέρ!Αν υπάρχει καλή διάθεση...
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
΄Επρεπε να πηγαίνεις με 149. Τόσο απλή είναι η λύση.
Το να πάμε δηλαδή με 130 δεν το συζητάμε καν, ε;
Γιατί τόση βιασύνη;
Με όσα θες πηγαίνεις. Είτε με 30, είτε με 130, είτε και με 1030. Αυτό που γράφω είναι πώς μπορείς να πηγαίνεις και σβέλτα και χωρίς κλήσεις. ΄Αλλωστε, όπως όλοι καταλαβαίνουν, δεν υπάρχει όχημα σήμερα που να μην κινειται στις Ε.Ο. με 150 ασφαλώς και άνετα. Εκτός ίσως από το δικό μου, γιατί, ακόμα και F16 να οδηγούσα, πάλι το θέμα θα ήταν προσωπικό και δε θα μπορούσε να κινηθεί με τόσα γιατί θα ήταν εκτός προδιαγραφών.
Το μόνο που μπορώ να δώσω είναι συμβουλές, βλέπεις. ΄Οποιος θέλει ακούει, όποιος δε θέλει πληρώνει κλήσεις και όποιος θέλει πηγαίνει με το όριο ή και πιο κάτω. Δε δίνω διαταγές, δεν προτρέπω, δεν ενοχλώ, δεν εκβιάζω. Απλά δέχομαι ύβρεις και επιθέσεις. Αν θες, δώσε συμβουλή να πηγαίνει με το όριο. Θα δούμε μετά τι θα προτιμήσει από τις 2 συμβουλές.
Ερώτημα: 2004-2008 πήγαινες εντός ΕΚΠΑ με 10 που ήταν το όριο από τα έργα στους Ο.Α.;
Ευχαριστώ.
-
Η Κινέττα είναι όντως στανταράκι σημείο.
Ερχόμενος από Λάρισα πέτυχα απογευματάκι στη Σούρπη μπλόκο με αφράτο στρουμφάκι να σημαδεύει. -
Με BMW, Audi και κοστούμι μ εχουν σταματησει τουλάχιστον 10 φορές σε 6 χρόνια και όχι πάντα ενώ έχω κάνει παράβαση και για απλό έλεγχο στην Εθνική, μια φορά μάλιστα προφανώς εκνευρισμένο το όργανο που πήγαινα μόνο με 90 στις Λιβανάτες. Ομολογώ ότι πάντα μου την έχουν χαρίσει γράφοντάς με για μικρότερη ταχύτητα χωρίς αφαίρεση διπλώματος, συνήθως γράφουν την μικρότερη αλλά όχι την ελάχιστη ποινή.
-
Πολλά παίζονται στην εμφάνιση και στο όχημα. ΄Εχω γλυτώσει σταμάτημα λόγω αμαξιού (προτίμησαν το πειραγμένο Saxo) και μου έχουν ζητήσει διαβατήριο με επιμονή λόγω αμαξιού (Astra G = αξιοπιστία+φθηνή συντήρηση = Αλβανοί το αγοράζουν με κλειστά μάτια). Φίλος έχει γλυτώσει ΤΙΣ κλήσεις με την Ε36 και τον έχουν ψάξει μέχρι και στα σώβρακα οι Δίας γιατί έμοιαζε μαφιόζος.
Θυμάμαι πριν κάποια χρόνια, πριν γίνουν δεδομένα τα navi, πήγαινα προς Ν. Πόρους. Είχαν μάθει τότε ότι θα τους πιάνουν όλους. Χτυπάει ειδοποίηση, κόβω και περνάω κύριος μπροστά τους με 50 ακριβώς. Με μετράει, ξαναμετράει, κοιτάει το πιστόλι και μετά με κοίταγε γεμάτος απορία όταν περνούσα. Δεν πίστευε ότι ο 1ος από ένα κομβόι θα πήγαινε τόσο αργά. Οι από πίσω, έτοιμοι να με περάσουν, μόλις είδαν το μπλόκο ακολούθησαν μέχρι που βγήκα από Ε.Ο. για παράκαμψη διοδίων. Ιδιο σενάριο και με ένα πούλμαν όταν πηγαίναμε στο χωριό πριν λίγο καιρό. 140 Ε.Ο. και βγαίνοντας από 3ο τούνελ Κακιάς Σκάλας περάσαμε κύριοι με το όριο απέναντι σε TP XR. Το παιχνίδι αυτό έχει και την πλάκα του, αρκεί να γνωρίζεις ότι 1/10 θα σου τύχει να χάσεις και να πληρώσεις το πρόστιμο.
Σχόλιο: να παρακαλάτε για αφράτα στρουμφάκια. Συνήθως είναι Αρχιφύλακες παλιάς κοπής και κατεβάζουν τις ποινές γιατί σέβονται τον κόσμο και τη ζημιά που μια κλήση μπορεί να προκαλέσει (αν έχεις οικογένεια γνωρίζεις πόσο δύσκολα τα βγάζεις πέρα). Οι νέοι που βγαίνουν από Σχολή δε λυπούνται ούτε τη μάνα τους και το πιο πιθανό είναι να σου αυξήσουν το πρόστιμο, ακόμα και με ψεύτικες παραβάσεις, παρά να στο κατεβάσουν.
Ευχαριστώ.
-
Πολλά παίζονται στην εμφάνιση και στο όχημα. ΄Εχω γλυτώσει σταμάτημα λόγω αμαξιού (προτίμησαν το πειραγμένο Saxo) και μου έχουν ζητήσει διαβατήριο με επιμονή λόγω αμαξιού (Astra G = αξιοπιστία+φθηνή συντήρηση = Αλβανοί το αγοράζουν με κλειστά μάτια).Γιατι σου ζητανε διαβατηριο ;Αφου δινεις την ταυτοτητα και το διπλωμα οδηγησης.Σιγα μην καθονται να μαθαινουν την αξιοπιστια καθε μαρκας και τα τιμολογια του σερβις για να τα συνδεουν με συγκεκριμενους μεταναστες.Εκτος αν εχεις αλλοδαπες πινακιδες.
-
Δένει πολύ όμορφα το πράγμα.
-
Astra G έχουν πολλοί, πάρα πολλοί Αλβανοί.
-
Μπλόκο συνοριακών Ιωάννινα.
Η ιστορία έχει ως εξής: σταμάτημα, ζητάνε διαβατήριο. Τους δηλώνω ότι δεν έχω. Θεωρούσαν ότι ήμουν 100% Αλβανός. Ζητάνε πάλι. Τους επαναλαμβάνω ότι δεν έχω. Μου λένε να κατεβούμε από το αμάξι και να βάλουμε τα χέρια στο καπώ. Θέλουν να κάνουν έλεγχο πίσω. Τους λέω μόνο μαζί μου. Πηγαίνω πίσω, ανοίγω, το βλέπουν άδειο. Ρωτάνε πώς ταξιδεύω χωρίς πράγματα. Τους απαντάω ότι για μία ώρα διαδρομή χωριό-Ιωάννινα δεν παίρνω βαλίτσα, όπως και αυτοί δεν κουβαλάνε σάκους όταν πηγαίνουν για καφέ. Εκεί καταλαβαίνουν ότι είμαι ΄Ελληνας και με ρωτάνε γιατί δεν το είπα νωρίτερα. Τους δουλεύω λίγο ακόμα λέγοντας ότι νόμιζα πως εσείς είστε Αλβανοί αστυνομικοί και πως τα σύνορα άλλαξαν, κάτι πολύ πιθανό με αυτή την κυβέρνηση. Ζητάνε ταυτότητες, κάνουν έλεγχο και με αφήνουν να φύγω. 2-3 ώρες αργότερα, στηνεπιστροφή, μου κάνουν πάλι σήμα. Κόβω, βλέπουν ότι είμαι αυτός που σταμάτησαν πριν και πριν σταματήσω τελειως μου κάνουν σήμα να φύγω.
Ευχαριστώ.
-
-
Δένει πολύ όμορφα το πράγμα.-
Astra G έχουν πολλοί, πάρα πολλοί Αλβανοί.
-
Μπλόκο συνοριακών Ιωάννινα.
Η ιστορία έχει ως εξής: σταμάτημα, ζητάνε διαβατήριο. Τους δηλώνω ότι δεν έχω. Θεωρούσαν ότι ήμουν 100% Αλβανός. Ζητάνε πάλι. Τους επαναλαμβάνω ότι δεν έχω. Μου λένε να κατεβούμε από το αμάξι και να βάλουμε τα χέρια στο καπώ. Θέλουν να κάνουν έλεγχο πίσω. Τους λέω μόνο μαζί μου. Πηγαίνω πίσω, ανοίγω, το βλέπουν άδειο. Ρωτάνε πώς ταξιδεύω χωρίς πράγματα. Τους απαντάω ότι για μία ώρα διαδρομή χωριό-Ιωάννινα δεν παίρνω βαλίτσα, όπως και αυτοί δεν κουβαλάνε σάκους όταν πηγαίνουν για καφέ. Εκεί καταλαβαίνουν ότι είμαι ΄Ελληνας και με ρωτάνε γιατί δεν το είπα νωρίτερα. Τους δουλεύω λίγο ακόμα λέγοντας ότι νόμιζα πως εσείς είστε Αλβανοί αστυνομικοί και πως τα σύνορα άλλαξαν, κάτι πολύ πιθανό με αυτή την κυβέρνηση. Ζητάνε ταυτότητες, κάνουν έλεγχο και με αφήνουν να φύγω. 2-3 ώρες αργότερα, στηνεπιστροφή, μου κάνουν πάλι σήμα. Κόβω, βλέπουν ότι είμαι αυτός που σταμάτησαν πριν και πριν σταματήσω τελειως μου κάνουν σήμα να φύγω.
Ευχαριστώ.
Τα θελεις και εσυ ομως .Απλα βγαζεις και δείχνεις την ταυτοτητα σου και τελειωνει η ιστορια .Μαλλον σου αρεσει το τζερτζελο .
-
-
Ποσες φορες στην ζωη σου θα εχεις την τυχη να δουλεψεις αστυνομικους?..
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Ποσες φορες στην ζωη σου θα εχεις την τυχη να δουλεψεις αστυνομικους?..Τοτε να μην παραπονιεσαι οτι σου φερονται ρατσιστικα .
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Ποσες φορες στην ζωη σου θα εχεις την τυχη να δουλεψεις αστυνομικους?..Every every day since 1976...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τα θελεις και εσυ ομως .Απλα βγαζεις και δείχνεις την ταυτοτητα σου και τελειωνει η ιστορια .Μαλλον σου αρεσει το τζερτζελο.Είχα όρεξη εκείνη τη μέρα. Είπα και στη συνοδηγό ότι θα τους δουλέψω. Το ζητούσαν όμως και αυτοί. Ας έλεγαν διαβατήριο, ταυτότητα, δίπλωμα κτλ. Εγώ απλά απαντούσα στρατιωτικά / δικονομικά. ΄Ο,τι με ρωτάς στο λέω, τίποτε παραπάνω.
Ευχαριστώ.
Radar και πού βρίσκονται.