-
Tabs που τα βρήκες? Στο http://www.bloka.ch?
-
Σκοπεύω να πάω κατά Πύργο μεριά για επαγγελματικό λόγο.Γνωρίζει κάποιος Αθήνα-Πύργος μπλόκα και κυρίως φωτό-ραντάρ..?
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
το θεμα που οπως λες ειναι ανενεργο μιλαει για το που βρισκονται τα ρανταρ στους ελληνικους και οχι στους ευρωπαικους δρομους που νομιζω οτι σχεδον κανενα απο τα μελη του φορουμ αυτου δεν ενδιαφερει.Πουθενά δεν αναφέρει πως είναι για τα ραντάρ στην Ελλάδα. Ούτε στον τίτλο, ούτε στην δημοσίευση αυτού που την άνοιξε.
Αν δεν ενδιαφέρει κανέναν, απλά δεν το διαβάζει κανείς, αν ενδιαφέρει έναν το διαβάζει ένας. Απλό είναι! Γιαυτό στην πρώτη πρόταση διευκρίνησα πως πρέπει να είναι όλα τα σταθερά φωτοραντάρ της Ελβετίας. Δεν σε νοιάζει; Πας παρακάτω!
Εκτός αν εννοείς πως θα ήταν καλύτερα να ανοίξω νέο θέμα, λέγοντας για τα ραντάρ του εξωτερικού!!
Σκέψου δηλαδή την αντίδρασή σου αν τα έβαζα σε κομμάτια, με το πως τα έβρισκα κατά καιρούς! -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Tabs που τα βρήκες? Στο http://www.bloka.ch?Σε διάφορες σελίδες, κάποια και σε λινκ μίας ασφαλιστικής!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
το θεμα που οπως λες ειναι ανενεργο μιλαει για το που βρισκονται τα ρανταρ στους ελληνικους και οχι στους ευρωπαικους δρομους που νομιζω οτι σχεδον κανενα απο τα μελη του φορουμ αυτου δεν ενδιαφερει.
Πουθενά δεν αναφέρει πως είναι για τα ραντάρ στην Ελλάδα. Ούτε στον τίτλο, ούτε στην δημοσίευση αυτού που την άνοιξε.
Αν δεν ενδιαφέρει κανέναν, απλά δεν το διαβάζει κανείς, αν ενδιαφέρει έναν το διαβάζει ένας. Απλό είναι! Γιαυτό στην πρώτη πρόταση διευκρίνησα πως πρέπει να είναι όλα τα σταθερά φωτοραντάρ της Ελβετίας. Δεν σε νοιάζει; Πας παρακάτω!
Εκτός αν εννοείς πως θα ήταν καλύτερα να ανοίξω νέο θέμα, λέγοντας για τα ραντάρ του εξωτερικού!!
Σκέψου δηλαδή την αντίδρασή σου αν τα έβαζα σε κομμάτια, με το πως τα έβρισκα κατά καιρούς!εαν συνεχιζεις να πιστευεις οτι η δημοσιευση σου αυτη προσεφερε κατι στο θρεντ αυτο περα απο την πιθανοτητα διεκδικησης της μεγαλυτερης σε μεγεθος που εχει ποτε δημοσιευτει στο φορουμ αυτο και μαλιστα ασχετης [κατα την ταπεινη μου γνωμη] τοτε i rest my case and keep up the good work!
-
Καλα στην Ελβετια εχουν τοσα Radar αν και εχουν το μισο πληθυσμο απο εμας!!!
Εμεις ποσα να εχουμε αραγε σε πλη τη χωρα?
-
Gatso στο πέταλο:
Έχουν μπει οι βάσεις, δεν ξέρω αν δουλεύουν...Προς Λαμία:
- Πριν τη διαστάυρωση του Λόγγου (εκεί που τελειώνει ο αυτοκινητόδρομος και αρχίζει το πέταλο) - όριο 90
- Πριν τη διαστάυρωση της Σκάρφειας - όριο 80
- Μέσα στο χωριό στις Θερμοπύλες - όριο 80
- Στην ευθεία της Αλαμάνας, ακριβώς πριν το μνημέιο - όριο 110
- Στη διαστύρωση της Λαμίας κάτω από την πρώτη ταμπέλα - όριο 80
Προς Αθήνα:
- Στην ευθεία της Αλαμάνας, περίπου 1km πριν το μνημέιο - όριο 110
- Στον περιφεριακό στα Καμένα Βούρλα (μετά την πινακίδα προειδοποίησης για διάβαση πεζών) - όριο 80
-
Επιπλέον:
- Στο ρεύμα προς Αθήνα στη Shell στις Θερμοπύλες.
- Στο ρεύμα προς Λαμία, μετά τον Λεβέντη, καλά κρυμένη μέσα στις ελιές.
Και στα δύο σημεία τό όριο είναι 80.
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Gatso στο πέταλο:
Έχουν μπει οι βάσεις, δεν ξέρω αν δουλεύουν...Προς Λαμία:
- Πριν τη διαστάυρωση του Λόγγου (εκεί που τελειώνει ο αυτοκινητόδρομος και αρχίζει το πέταλο) - όριο 90
- Μέσα στο χωριό στις Θερμοπύλες - όριο 80
- Στην ευθεία της Αλαμάνας, ακριβώς πριν το μνημέιο - όριο 110
- Στη διαστύρωση της Λαμίας κάτω από την πρώτη ταμπέλα - όριο 80
Προς Αθήνα:
- Στην ευθεία της Αλαμάνας, περίπου 1km πριν το μνημέιο - όριο 110
- Στον περιφεριακό στα Καμένα Βούρλα (μετά την πινακίδα προειδοποίησης για διάβαση πεζών) - όριο 80
Αναρωτιέμαι - τα Gatso κτλ. είναι 'κλασικές' φωτογραφικές, ή digital? Πάει δηλ. κάποιος δημόσιος υπαλληλος και αλλάζει φίλμ?
Εάν ναι, τότε αυτό είναι-
- Κακό, για περιοχές που **δεν **πρέπει/μπορείς να τρέξεις
- Καλό, για περιοχές όπου εξυπηρετόύν ***εισπρακτικούς ***σκοπούς!
Για φαντάσου ένα digital Gatso, με telemetry κατευθείαν στο...εκδοτήριο προστίμων , τοποθετημένο στην ευθεία της Θήβας! Και με όριο '80'! Τότε θα αγοράσω SUV αυτόματο...
-
Απ'ότι ξέρω έχουν φίλμ.
-
Στο εξωτερικό πάντως έχουν ξεκινήσει να τοποθετούνται και ψηφιακές, οι οποίες επιπλέον είναι και μικρότερες και πιο δύσκολα αντιληπτές...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Στο εξωτερικό πάντως έχουν ξεκινήσει να τοποθετούνται και ψηφιακές, οι οποίες επιπλέον είναι και μικρότερες και πιο δύσκολα αντιληπτές...Τώρα εσύ με ποιόν είσαι? Πας και τους δίνεις ιδέες?
Πλάκα κάνω...
-
Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά έχω την εντύπωση πως σε δικαστήριο δεν γίνονται αποδεκτές οι ψηφιακές φωτογραφίες λόγο της ευκολίας παραποίησης.
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά έχω την εντύπωση πως σε δικαστήριο δεν γίνονται αποδεκτές οι ψηφιακές φωτογραφίες λόγο της ευκολίας παραποίησης.Γιατί, αν τυπωθεί σε χαρτί πώς ο δικαστής ξέρει ότι είναι ψηφιακή ή όχι?
Οι 'αναλογικές' δηλαδή δεν μπορούν να σαρωθούν, να επεξεργασθούν και να τυπωθούν εκ νέου?
Ξέρει κανείς τί απέγινε με εκείνη την απόφαση που μιλούσε για υποχρεωτική παρουσία 'οργάνου' για την βεβαίωση της παράβασης?
-
Ο χρήστης slivi έγραψε:
Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά έχω την εντύπωση πως σε δικαστήριο δεν γίνονται αποδεκτές οι ψηφιακές φωτογραφίες λόγο της ευκολίας παραποίησης.
Γιατί, αν τυπωθεί σε χαρτί πώς ο δικαστής ξέρει ότι είναι ψηφιακή ή όχι?
Οι 'αναλογικές' δηλαδή δεν μπορούν να σαρωθούν, να επεξεργασθούν και να τυπωθούν εκ νέου?
Ξέρει κανείς τί απέγινε με εκείνη την απόφαση που μιλούσε για υποχρεωτική παρουσία 'οργάνου' για την βεβαίωση της παράβασης?
...το αποτέλεσμα όμως δεν θα είναι ίδιο με την σάρωση!
Σαφώς είναι πιο εύκολα να επεξεργαστείς μια ψηφιακή φωτό από μία σαρωμένη.
-
Σωστό το σκέλος της ευκολίας παραποίησης αλλά πώς θα ξέρουν αν είναι η όχι ψηφιακές? Υπό αυτή την έννοια το βλέπω δύσκολο.....
-
Πάντως, νομίζω, οτι η στιγμή όπου το κράτος θα μπορεί να παρακολουθεί την ταχύτητα όλων μας με εύκολο και αυτοματοποιημένο τρόπο δεν είναι μακριά .
-
Ρε παιδιά, μήπως ξέρει κανείς να μου πει αν υπάρχει νομικό πλαίσιο που να ορίζει την μέγιστη απόσταση της προειδοποιητικής πινακίδας για ραντάρ, από το ραντάρ?
Με λίγα λόγια μπορεί μια προειδοποιητική πινακίδα να βρίσκεται 5 ολόκληρα χιλιόμετρα από το σημείο του ραντάρ(είτε GATSO, είτε χειρός)?
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Πάντως, νομίζω, οτι η στιγμή όπου το κράτος θα μπορεί να παρακολουθεί την ταχύτητα όλων μας με εύκολο και αυτοματοποιημένο τρόπο δεν είναι μακριά .η λύση είναι μία και νόμιμη, ΑΝΤΙΡΑΝΤΑΡ!
Εγώ πάντως θα γοράσω ένα, προτιμώ το κόστος του από το να πληρώνω κλήσεις και να φορτώνω με ανόητα points το δίπλωμά μου.
Γιατί να ακολουθήσω τα αστεία όρια στις περισσότερες των περιπτώσεων αποκλείεται.
-
Ριξτε μια ματια εδω http://www.mx5.gr/forum/viewtopic.php?t ... D%F4%E1%F1
και σε ενα πολύ ενδιαφερον site μελους μας, μετα τον 'περιορισμο' του bloka.com http://www.anti-camera.com/cgi-bin/sime ... omos_id=46
Radar και πού βρίσκονται.