-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Η 'Σαλώμη' τί εγινε ρε παιδια;Δε χόρεψε καλά και της έκοψε το κεφάλι ο Ηρώδης.
-
Είναι στην Λάρισα πλέον....
-
Aλλα μπαινει και μας διαβαζει.
Ηταν να'ρθει και στον Ολυμπο αλλα κατι μεσολαβησε και δεν ....
Να δεις που δεν την αφησε εκεινο το τερας ο καλιμπρατορας. -
πολυ γνωστο ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ 4ΤΦ ΜΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ..ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ...
-
μαλλον επειδη επεστρεψες εσυ!
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
πολυ γνωστο ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ 4ΤΦ ΜΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ..ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ...Συμφορά...! Πώς θα κοιμηθώ το βράδυ;
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
πολυ γνωστο ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ 4ΤΦ ΜΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ..ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ...και μενα;
-
-
-
Ο χρήστης chrisstyle έγραψε:
:iconcool: -
Ο χρήστης Random έγραψε:
πολυ γνωστο ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ 4ΤΦ ΜΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ..ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ...Και γιατί το γράφεις εδώ;
-
ή λες ή δε λες ραντομ μισά πράγματα δε χωράνε εδώ
είναι σα να μας δίνεις μισό μπιφτέκι -
Mισό μπιφτέκι καλά θα ταν, μόνο την παραγγελία μας αφήνει να κάνουμε, και μετά μυρίζουμε μόνο την τσίκνα.
-
O Random τα λέει συνήθως χύμα, εδώ δεν τα κατάφερε όμως....
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Mισό μπιφτέκι καλά θα ταν, μόνο την παραγγελία μας αφήνει να κάνουμε, και μετά μυρίζουμε μόνο την τσίκνα.να κι Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ...
ΛΟΙΠΟΝ ακουστε...ξεχαστε τα μπιφτεκια κ τα παρεμφερη...
ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΕΛΟΣ μου ειπε οτι επειδη εφαγε γιουχαρισμα δεν θελει να ξαναγραψει και θελει να μην πω ποιος ειναι...παντως οχι αυτος που νομιζετε..
-
Σε εσενα το ειπε για να το γραψεις εδω ή σου εκμυστηρεύτηκε την σιχαμάρα του ;
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΕΛΟΣ μου ειπε οτι επειδη εφαγε γιουχαρισμα δεν θελει να ξαναγραψειΑν εφαγε γιουχαρισμα απο την πλειοψηφια εδω μεσα, τοτε εξ ορισμου δεν ειναι ΑΓΑΠΗΤΟ μελος.
Αν, απο την αλλη, εφαγε γιουχαρισμα μονο απο κανα-δυο, τοτε ειναι απλα μυγιαγγιχτος.
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Mισό μπιφτέκι καλά θα ταν, μόνο την παραγγελία μας αφήνει να κάνουμε, και μετά μυρίζουμε μόνο την τσίκνα.
να κι Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ...
Δικός σου φίλος είναι ή του ΠΑΠΑΝΩΤΑ;
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Η 'Σαλώμη' τί εγινε ρε παιδια;Δυστυχώς έχουμε χάσει τα περισσότερα από τα κορίτσια μας. Η Kamil που είναι; Ρενούλα μας έλειψες.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Η 'Σαλώμη' τί εγινε ρε παιδια;
Δυστυχώς έχουμε χάσει τα περισσότερα από τα κορίτσια μας. Η Kamil που είναι; Ρενούλα μας έλειψες.
Σωστο. Μα πως ξεχασα τη Ρενα;
Τί να εγινε; Μηπως παντρευτηκαν και δεν τις αφηνουν οι αντρες τους να μπαινουν;
Για τα παλιά μέλη του Forum,που σταμάτησαν να γράφουν