-
Σιγά μη ποδηγετήσουν άντρες τέτοιες γυναίκες. Κάτι άλλο συμβαίνει ή απλά βαρέθηκαν να μας παλεύουν μόνες τους.
-
Ρε σεις! Λογικό είναι.
Σε ένα σχεδόν καθ' ολοκληρία αντρικό φόρουμ, πόσο θα αντέξει μια κοπέλλα?
-
Αυτό λέω και εγώ Νίκο. Μπορεί καμία να μας αντέξει;
-
Κατηγορηματικά, ΟΧΙ!
-
Η Funis......
-
Κι αυτή, αν έχεις δει, έχει περιορίσει την συμμετοχή της.
Μερικές φορές, το 'πείραγμα' μεταξύ αντρών, ενοχλεί, αν απευθύνεται σε κοπέλλες!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κι αυτή, αν έχεις δει, έχει περιορίσει την συμμετοχή της.Μερικές φορές, το 'πείραγμα' μεταξύ αντρών, ενοχλεί, αν απευθύνεται σε κοπέλλες!
+1
Tο να αλληλοκραζομαι με το κιντ και τον taurus μου παρεχει μια ασφαλεια λογο του οτι ειναι αντρες (λεμε τωρα ) οτι δεν θα παρεξηγηθουν, ούτε θα νομιζουν οτι τους την πεφτω, αν το εκανα σε τετοιο βαμθο σε μια κοπελα ή θα την κουραζε ή θα νομιζε οτι ειμαι κανενας πεφτουλας! -
Που δεν είσαι δηλαδή!!!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Κι αυτή, αν έχεις δει, έχει περιορίσει την συμμετοχή της.
Μερικές φορές, το 'πείραγμα' μεταξύ αντρών, ενοχλεί, αν απευθύνεται σε κοπέλλες!
+1
Tο να αλληλοκραζομαι με το κιντ και τον taurus μου παρεχει μια ασφαλεια λογο του οτι ειναι αντρες (λεμε τωρα ) οτι δεν θα παρεξηγηθουν, ούτε θα νομιζουν οτι τους την πεφτω, αν το εκανα σε τετοιο βαμθο σε μια κοπελα ή θα την κουραζε ή θα νομιζε οτι ειμαι κανενας πεφτουλας!Γενικά πάντως, καλύτερα να αποχωρήσεις από το forum, δεν σε θέλει κανένας κύριε κόπανε.
-
Ουτε ο συμαθητης μου ο ΚΟΥΚ?
-
-
Από έγινες ?
-
Ανάλογα με το θέμα...
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Που δεν είσαι δηλαδή!!! -
Αισχος, Δεχομαι επιθεση απο παντου και ο μοβερειτορ δεν κανει τπτ!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Αισχος, Δεχομαι επιθεση απο παντου και ο μοντερέιτορ δεν κανει τπτ!Σου την έπεσε το kid?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αισχος, Δεχομαι επιθεση απο παντου και ο μοντερέιτορ δεν κανει τπτ!
Σου την έπεσε το kid?
**
Original Message:**Αισχος, Δεχομαι επιθεση απο παντου και ο μοβερειτορ δεν κανει τπτ!
Πώς να γλύψετε πατόκορφα τον μοντερέιτορ του φόρουμ σας, Δεριγνύς Μιράζ, 2007, Εκδόσεις Γλυφτοπατοκορφάκης.
-
Από πότε ένας με MWB κάνει κουμάντο σε όλο το forum? Δλδ δεν υπάρχουν άλλοι μοντερέιτορ σε αυτό τον χώρο? Ο Μωβερέιτορ είναι παντοδύναμος? Κι αν είναι γιατί?
Κάτω η χούντα του Μωβερέιτορ...λυπάμαι πολύ αγαπητέ ντιριντίνο που έπεσες και έσυ στην λούμπα του Μώβ εχθρού...Νομίζετε οτι σας είναι απαραίτητος και πιστεύετε οτι τπτ δεν μπορεί να γίνει χωρίς αυτόν.. Κρίμα και πάλι κρίμα -
Κανονίστε να φάτε όλοι ban
(True moderator)
-
Τότε πες το από την αρχή και με ξεκάθαρο τρόπο.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΥΚ ΕΔΩ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ.
Τελεία και παύλα, και καλό θα ήταν να το καταλάβουμε όλοι, αν θέλουμε να πάει μπροστά το φόρουμ ετούτο.
Εγώ μαζί σου είμαι, άλλωστε αποτελώ και το αντίπαλο δέος του κυρίου αυτού στα μέρη μας (αυτοανακηρύχτηκα).
Για τα παλιά μέλη του Forum,που σταμάτησαν να γράφουν