-
αγορασα το μαιο 2009 ενα i30 με αποπληρωμη δανειου μεσω πιστωτικής. μεσα στους ορους ηταν οτι αν χρησμοποιω τη πιστωτικη και μαζευω συγκεκριμενους ποντους θα μπορω να εχω δωρεαν σερβις αυτοκινητου. απο 6.2.2013 διεκοψαν τις συναλλαγες με την πιστωτικη αρα και χαθηκε το πλεονεκτημα του δωρεαν σερβις. διερωτομαι δεν ειναι παρανομο αυτο? μεχρι και στον τελευταιο λογαριασμο ανεφεραν συλεκε ποντους και ξενοιαστε απο το ετησιο σερβις. επισης ηθελα να αποπληρωσω το δανειο. Χρωσουσα αλλα 9500 χωρις ου τοκους και τους λεω να τους δωσω 7000 (παλι κερδισμενοι βγαιναν δλδ σε σχεση με του ςτοκους που εχω δωσει) και μου ειπα οτι δε κανουν τετοια στη τραπεζα τους. Τωρα αυτα τα λεφτα δεν υπαρχουν αλλά γιατι αν δε πληρωνεις τις δοσεις σου κανουν οτι τους πεις και αν πληρωνεις δε σου κανουν καμμια χαρη?? βλεπω και στο πιο πανω κυριο καμμια χατη δε του καναν.. κι εγω τυπικη με τη δοση..
-
Ο χρήστης tanya_tanz έγραψε:
αγορασα το μαιο 2009 ενα i30 με αποπληρωμη δανειου μεσω πιστωτικής. μεσα στους ορους ηταν οτι αν χρησμοποιω τη πιστωτικη και μαζευω συγκεκριμενους ποντους θα μπορω να εχω δωρεαν σερβις αυτοκινητου. απο 6.2.2013 διεκοψαν τις συναλλαγες με την πιστωτικη αρα και χαθηκε το πλεονεκτημα του δωρεαν σερβις. διερωτομαι δεν ειναι παρανομο αυτο? μεχρι και στον τελευταιο λογαριασμο ανεφεραν συλεκε ποντους και ξενοιαστε απο το ετησιο σερβις. επισης ηθελα να αποπληρωσω το δανειο. Χρωσουσα αλλα 9500 χωρις ου τοκους και τους λεω να τους δωσω 7000 (παλι κερδισμενοι βγαιναν δλδ σε σχεση με του ςτοκους που εχω δωσει) και μου ειπα οτι δε κανουν τετοια στη τραπεζα τους. Τωρα αυτα τα λεφτα δεν υπαρχουν αλλά γιατι αν δε πληρωνεις τις δοσεις σου κανουν οτι τους πεις και αν πληρωνεις δε σου κανουν καμμια χαρη?? βλεπω και στο πιο πανω κυριο καμμια χατη δε του καναν.. κι εγω τυπικη με τη δοση..τι εννοεις 'διεκοψαν τις συναλλαγες με την πιστωτικη¨? μηπως την εχεις παραφορτωσει και δεν εχει υπολοιπο?
αφου δεν κανει τετοια η τραπεζα τους, κανε μεταφορα υπολοιπου σε αλλη τραπεζα.
ποτε θα γινει αντιληπτο οτι οι τραπεζες ειναι εταιρειες και δεν κανουν χαρες...????? και επισης για τις τραπεζες καλος πελατης ειναι αυτος που δεν πληρωνει στην ωρα του...πχ. αν χρεωσεις μια πιστωτικη 100€ και την πληρωσεις στην ωρα της, τι θα κερδισει η τραπεζα....:ψιχουλα...!!! αν ομως τα αφησεις τα 100€ και τοκιστουν με το 16,5% που εχουν οι καρτες, τι θα κερδισει η τραπεζα...: πολλα...!!!! -
τη διεκοψαν σε ΟΛΟΥΣ !! δεν υπαρχει πια η πιστωτικη!! κι εγω ετσι νομιζα οτι μ τη διεκοψαν για υπερφορτωση. πηρα τηελεφωνο να μ την ενεργοποιησουν και μου ειπαν οτι δεν τη διεκοψαν μονο σε μενα αλλασε όλους.. εγω το αμαξι το ειχα παρει διοτι πιστευα οτι θα εχω παντα δωρεαν σερβις λογω χρησης καρτας. τωρ αολα αναιρουνται. και οταν της εθεσα το προβληματσμο μου με ειρωνευτηκε. μου ειπε οτι κυρια μου τα πραγματα αλλαζουν. μπορω λετε να φυγω απο την concumer fin. Και να παω σε αλλη τραπεζα?
-
τη διεκοψαν σε ΟΛΟΥΣ !! δεν υπαρχει πια η πιστωτικη!! κι εγω ετσι νομιζα οτι μ τη διεκοψαν για υπερφορτωση. πηρα τηελεφωνο να μ την ενεργοποιησουν και μου ειπαν οτι δεν τη διεκοψαν μονο σε μενα αλλασε όλους.. εγω το αμαξι το ειχα παρει διοτι πιστευα οτι θα εχω παντα δωρεαν σερβις λογω χρησης καρτας. τωρ αολα αναιρουνται. και οταν της εθεσα το προβληματσμο μου με ειρωνευτηκε. μου ειπε οτι κυρια μου τα πραγματα αλλαζουν. μπορω λετε να φυγω απο την concumer fin. Και να παω σε αλλη τραπεζα?http://www.credicom.gr/el/INDIVIDUALS_M ... %8E%CE%BD/
Από τις 21/01/2013, στα πλαίσια στρατηγικής απόφασης του Ομίλου της Credit Agricole, η Credicom έχει αναστείλει κάθε νέα εμπορική δραστηριότητα της Τράπεζας. Λόγω του γεγονότος αυτού, από τις 08/02/2013 η Τράπεζα έχει αναστείλει και την λειτουργικότητα όλων των πιστωτικών της καρτών και ως εκ τούτου η κάρτα σας δεν δύναται να χρησιμοποιηθεί για νέες αγορές.
-
μαλιστα. αλλά εγω θα βγω ζημιωμενη.
-
για μτφ υπολοιπου δεν ξερω τι παιζει με την παρακρατηση κυριοτητας, που κατα 99,9% εχεις.... νομιζω οτι αποπληρωνοντας το πρωτο δανειο παιρνεις την κυριοτητα και μετα εξαρταται απο την αλλή τραπεζα, αν στο δινει με ή χωρις παρακρατηση.
οσον αφορα τους ποντους κλπ δεν ξερω κατα ποσο χανονται ή οχι... παρε τηλ και ρωτα λεγοντας ' οτι ειχα την ταδε καρτα με τα ταδε προνομια και τις ταδε προσφορες. αυτα χανονται μαζι με την καρτα ή εξακολουθουν να ισχυουν?' επισης δεν εχεις κανενα λογο πλεον, να πληρωνεις μεσω καρτα. πηγαινε και κανε διακοπη της παγιας εντολης και πληρωνε μονος σου στο ταμειο. -
μ ειπαν οτι οι ποντοι μεν δε χανονται αλλα δε θα φτανουν για δωρεαν σερβις. και δε θα ξαναυπαρξει συλλογη. κ το βρισκω κοροιδια. διοτι το διαφημιζαν αυτο το κομματι. αν διακοψω τη πληρωμη μεσω καρτας σε οποια τραπεζα κ να παω εχουν εξοδα συναλλαγης 1 ευρω. τελος παντως. σας ευχαριστω για τις απαντησεις. θα παω σε καποια τραπεζα να δω τι θα μου πουν.
-
μ ειπαν οτι οι ποντοι μεν δε χανονται αλλα δε θα φτανουν για δωρεαν σερβις. και δε θα ξαναυπαρξει συλλογη. κ το βρισκω κοροιδια. διοτι το διαφημιζαν αυτο το κομματι. αν διακοψω τη πληρωμη μεσω καρτας σε οποια τραπεζα κ να παω εχουν εξοδα συναλλαγης 1 ευρω. τελος παντως. σας ευχαριστω για τις απαντησεις. θα παω σε καποια τραπεζα να δω τι θα μου πουν.εξοδα πληρωμης στο δανειο σου, στην τραπεζα που εχει βγαλει το δανειο....??? Αυτο ειναι πιο παρανομο...!!!
ΥΓ. τοσο καιρο δεν εχεις μαζεψει τους απαραιτητους ποντους???
-
μ ειπαν οτι οι ποντοι μεν δε χανονται αλλα δε θα φτανουν για δωρεαν σερβις. και δε θα ξαναυπαρξει συλλογη. κ το βρισκω κοροιδια. διοτι το διαφημιζαν αυτο το κομματι. αν διακοψω τη πληρωμη μεσω καρτας σε οποια τραπεζα κ να παω εχουν εξοδα συναλλαγης 1 ευρω. τελος παντως. σας ευχαριστω για τις απαντησεις. θα παω σε καποια τραπεζα να δω τι θα μου πουν.4500 ειναι οι ποντοι κοινως 4500 ευρω. καθε χρονο στο τσακ τους εφτανα. ειναι παρανομο ε? λετε να το ψαξω? πολυ εκνευριστηκα.
-
στην αρχη συνεργαζοντουσαν στην εμπορικη.δλδ το 2009 δανειο πηρα εμεσα απο την εμπορικη. μετα πηγαν μονοι τους και ειχαν αφησει ομως την εμπορικη να πληρωνεις εκει.. και μετα σταματησαν και να πληρωνεις στο ταμειο. μονο ηλεκτρονικα ή μεσω πιστωτικης στο μηχανημα. τωρα παει και η πιστωτικη. μονο ηλεκτρονικα με κωδικους ή με ebank της ηλεκτρονικης ή της credic. και καλα εγω ξερω απο ebank. καποιος αλλος ομως?? και δε μπορει καποιος ακομη εκτος απο μενα θα το θεωρει κοροιδια που σταματησαν τη πιστωτικη αρα κ το δωρεαν σερβις. καποιος βρε παιδια?????????
-
στην αρχη συνεργαζοντουσαν στην εμπορικη.δλδ το 2009 δανειο πηρα εμεσα απο την εμπορικη. μετα πηγαν μονοι τους και ειχαν αφησει ομως την εμπορικη να πληρωνεις εκει.. και μετα σταματησαν και να πληρωνεις στο ταμειο. μονο ηλεκτρονικα ή μεσω πιστωτικης στο μηχανημα. τωρα παει και η πιστωτικη. μονο ηλεκτρονικα με κωδικους ή με ebank της ηλεκτρονικης ή της credic. και καλα εγω ξερω απο ebank. καποιος αλλος ομως?? και δε μπορει καποιος ακομη εκτος απο μενα θα το θεωρει κοροιδια που σταματησαν τη πιστωτικη αρα κ το δωρεαν σερβις. καποιος βρε παιδια?????????δηλαδη αμα δεν εχεις internet δεν πληρωνεις δανειο...??? ΚΑΛΟ...!!!
γιατι δεν ρωτας και εκει που πας για service ή εκει που ειχες παρει το αυτοκινητο?
-
πληρωνεις αλλα με 1 ευρω χρεωση! θα ρωτησω.. αλλα φανταζομαι και την αντιπροσωπεια θα βολεψει (εκει ηταν μονο το δωρεαν σερβις).
-
ΕΡΩΤΗΣΗ:
Ξερουμε αν ειναι παραβαση κ ποσο ειναι το προστιμο, αν μεταφερεις προιόντα προς πωληση, με επιβατικο ΙΧ το οποιο ομως ανηκει στην επιχειρηση? Αν δηλαδη πχ μου χαλασει το φορτηγακι κ θελω να παραδωσω μια παραγγελια σε ενα πελατη, κ χρησιμοποιησω επιβατικο ΙΧ ιδιοκτησιας της επιχειρησης μου.
Καπου εχει παρει το ματι μου κατι για 5 χιλιαρικα προστιμο αλλα α) ΔΕΝ ειναι φορολογικη παραβαση καθως τα προιοντα θα συνοδευονται κανονικα με τιμολογιο, οπως επισης β) δεν νομιζω να ειναι μεσα στο ΚΟΚ αλλα σε καποιες αλλες διαταξεις του Υπουργειο Μεταφορων.
-
α)Εφόσον κόψεις το νόμιμο παραστατικό γιατί να είναι πρόβλημα;
β)Ποιός μπορεί να σε σταματήσει που να ξέρει αυτή την θαμένη διάταξη.Έχω δει 2 Aygo της Makro φορτωμένα μεχρι τον ουρανό με ζάχαρες να ξεφορτώνουν μπροστά από μεγάλη καφετέρια. Σίγουρα δεν αποτελεί απόδειξη αλλά αν μη τι άλλο οι μεγάλες εταιρείες είναι τυπικές για τέτοια πράγματα.
-
Το προβλημα ειναι στην εμπορικη (πανε προς πωληση) μεταφορα προιοντων με επιβατικο οχημα.
Αφου να φανταστεις, κατι αντιστοιχο ειναι οτι στην αδεια κυκλοφοριας κ το βιβλιο μεταβολων κυριοτητος του φορτηγου ΙΧ που εχω, περιγραφει επ'ακριβως οτι 'χρησιμοποιειται για τη μεταφορα τσιγαρων, καπνου, καπνικων προιοντων κ παρελκομενων αυτων' κ αμα μεταφερω οτιδηποτε αλλο, ακομα κ αν εχω χαρτι, εχω προστιμο.
-
Το κατάλαβα αυτό που λες γι'αυτό σου είπα για το Makro = προϊόντα για πώληση με επιβατηγό ΙΧ ιδιοκτησίας της εταιρείας. Επίσης τώρα που το σκέφτομαι παραπάνω πολλά από τα μηχανάκια από τα courier και delivery που είναι ιδιοκτησία των εταιρειών μεταφέρουν προΪΌοντα για πώληση χωρίς να είναι φορτηγά. Βέβαια είπες καπνικά προϊόντα και εκεί υπάρχουν ένα σωρό διαφοροποιήσεις. Πάντως για να είσαι σίγουρος ρώτα τον λογιστή σου. Καπνικά προϊόντα = μεγάλος τζίρος = βιβλία 3ης κατηγορίας = καλό το μηνιάτικό του. Ας ψάξει και λίγο να σου απαντήσει υπεύθυνα αν δεν το ξέρει ήδη.
Το βιβλίο μεταβολών το λέει αυτό για να προστατεύσει τα ΦΔΧ. Σου λέει θα μεταφέρεις μόνο ότι επιβάλει η δουλειά σου. Για οτιδήποτε άλλο μίσθωσε ΦΔΧ. Κλέφτες θα γίνουνε; -
για τι πσοστητα μιλαμε... ?αν ειναι μικρη, πως μπορει να αποδειχτει οτι πανε προς πωληση και οχι για ιδια χρηση?
-
Αν σταματήσουν EIX** ιδιοκτησίας εταιρείας εμπορίας καπνικών προϊόντων** φορτωμένο με έστω και 3 , 4 κούτες τσιγάρα τι ιδία χρήση μπορεί να επικαλεστεί ο οδηγός
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Το κατάλαβα αυτό που λες γι'αυτό σου είπα για το Makro = προϊόντα για πώληση με επιβατηγό ΙΧ ιδιοκτησίας της εταιρείας. Επίσης τώρα που το σκέφτομαι παραπάνω πολλά από τα μηχανάκια από τα courier και delivery που είναι ιδιοκτησία των εταιρειών μεταφέρουν προΪΌοντα για πώληση χωρίς να είναι φορτηγά. Βέβαια είπες καπνικά προϊόντα και εκεί υπάρχουν ένα σωρό διαφοροποιήσεις. Πάντως για να είσαι σίγουρος ρώτα τον λογιστή σου. Καπνικά προϊόντα = μεγάλος τζίρος = βιβλία 3ης κατηγορίας = καλό το μηνιάτικό του. Ας ψάξει και λίγο να σου απαντήσει υπεύθυνα αν δεν το ξέρει ήδη.
Το βιβλίο μεταβολών το λέει αυτό για να προστατεύσει τα ΦΔΧ. Σου λέει θα μεταφέρεις μόνο ότι επιβάλει η δουλειά σου. Για οτιδήποτε άλλο μίσθωσε ΦΔΧ. Κλέφτες θα γίνουνε;Για το τελευταιο: εχω ιδιοκτητο φορτηγο κ θελω να μεταφερω ενα καναπε απο το σπιτι μου στη μανα μου. Η ειναι το να μην μπορω να το κανω. Για τα υπολοιπα αυριο.
-
Με ένα αυτοκίνητο μπροστά εσύ κι από πίσω το φορτηγό. Αν δεις αστυνομία ειδοποιείς.
εδώ κάθε μέρα περνάνε φορτηγά με λαθρομετανάστες ...
Νομικές ερωτήσεις