-
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΥΜΩΣΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΟΣΚΙΝΙΖΕΙ.
9000 ΕΥΡΟ ΣΕ 60 ΜΗΝΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΩΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΟΣΟ.ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ.
ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 24 Η ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ Η ΕΧΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΘΑΨΕΙ ΤΟ ΚΑΠ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΗΛΩΣΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΙΝ 20 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ Ο ΕΒΔΟΜΟΣ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΙΟΛΑΣ...
Κ Lambis ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΙΧΑ ΛΥΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡΜΙΝΙΡΑΛΥ.ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΟΜΩΣ,ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!
-
ΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧ
Τα νευρα μου....
Τα λεφτα τα εχω
την τρελλα την εχω
και ειμαι στην αγγλια οποτε δεν μπορω να συμμετασχω. Του παραχρονου που τελειωνω, θα ειμαι 'μεγαλος', καθως φετος ειμαι στο οριο (μαιος '80 γεννηθεις)....Παει και αυτο...
-
Ο χρήστης dimos έγραψε:
]Kai meta pernete to roll bar peripoy 700 euro syn bucket+ zwnes peripoy 1000 euro syn pyrosbesh peripoy 300 euro opote exoyme 9200-10200 euro.
/quote]
υπαρχει προσφορα της ΟΜΡ ειδικα για το cup αυτο
roll cage : 486E
ζωνη : 200E X2=400
bucket : 212E X2=424
πυροσβ ¨: 363EΣυνολο 1673Ε και ...ετοιμος
Η προσφορα ισχυει με σημειωμα απο την Peugeot συμμετοχης.
dimos
TO ROLLBAR EINAI BIDOTO H KOLITO?
TA BAKET EINAI SOLINITA I POLIESTERIKA?
OI ZONES TESARON SIMION? -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧ
Τα νευρα μου....
Τα λεφτα τα εχω
την τρελλα την εχω
και ειμαι στην αγγλια οποτε δεν μπορω να συμμετασχω. Του παραχρονου που τελειωνω, θα ειμαι 'μεγαλος', καθως φετος ειμαι στο οριο (μαιος '80 γεννηθεις)....Παει και αυτο...
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΙΣΩΣ...
-
Ο χρήστης el matador έγραψε:
ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 24 Η ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ Η ΕΧΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΘΑΨΕΙ ΤΟ ΚΑΠ.Σου ευχομαι καλους αγωνες και να το ευχαριστηθεις με τη ψυχη σου!
Επισης ευχομαι στο μελλον να μην εισαι τοσο απολυτος και αδικος στις κρισεις σου...
-
Δημοσιεύθηκε: 14/02/04 11:58 Θέμα δημοσίευσης:
Lambis gia mena pote den prokeite oi ellhnikoi agnwnes na anoixoun gia to koino kai na mporei opoios thelei a mpei kai na trexei kai na uparxei axiokratia...........
oso gia to cup ths peugeot pisteuw pws einai enas tropos na poulhoun amaxia mias kai to 206 WRC pleon einai istoria.Gia mena prosopika tha einai apotuxia opws to cup me ta micra kai pio palia to cup me ta leon pou den travixan ton kosmo kai sto telos stamathsan.
Αγαπητέ bouxmaxer κι΄όμως. Οι αγώνες είναι ανοιχτοί, αρκεί να θέλουμε να το καταλάβουμε. Έχουν πολυαναλυθεί σε άλλες ενότητες, αλλά θα σου αναφέρω κάποια σημαντικά στοιχεία που μας πάνε πίσω (πάντα κατά τη γνώμη μου, όσο και αν μετράει). Υπάρχουν πάμφθηνες κατηγορίες, όπως η νάσιοναλ την οποία όμως ελάχιστοι (κοντά στο μηδέν) τιμούμε. Υπάρχουν φθηνές μορφές αγώνων, όπως τα ράλι σπρίντ και τα μίνι ράλι,αλλά δεν μας κάνει. Να μην εναφερθώ στα παράλληλα σπρίντ (ότι φθηνότερο) που πέρσι απέτυχαν παραγωδώς και δεν ξαναπροκηρύχθηκαν. Η Α0 είναι γεγονός. Να δώ πόσοι (εκτός Fiat) θα μπούν σε αυτή την κατηγορία - φυτώριο για να παίξουν. Τέλος, ότι καλύτερο, η προκήρυξη της Λάιον για τα πίτσι. Με την ευκαιρία, αν θα ήθελε η Λάιον να πουλήσει, δεν θα πρότεινε αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.
Αλλά φοβάμαι ότι θα πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Δεν συμμετέχουμε γιατί κάποιος θα τα πάρει, κάποιος θα κερδίσει,κάποιος θα τρέξει με το τέρας. Έ, τι να κάνουμε! Έτσι είναι όχι μόνο οι αγώνες, αλλά και η ίδια η ζωή. Κάποιος γίνεται πρωθυπουργός, κάποιος παίρνει δάνειο κλπ. Τι κάνουμε εμείς; Αυτοκτονούμε; όχι ρε γαμώ το. Αν μας αρέσει η ζωή, ζούμε με ότι έχουμε και προσπαθούμε για το καλύτερο. Τρέχουμε με τσίνκουε, με νάσιοναλ, με 206, τρέχουμε για τη χαρά της συμμετοχής και την προσωπική μας απόλαυση και γαλήνη.
Ξέρεις φίλε bouxmaxer, οι επαναστάσεις γίνονται με τη συμμετοχή μας και όχι με αφορισμούς, για να γίνουμε πολλοί και να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε...., αλλιώς; Μας πήρε το ποτάμι.
Με εκτίμηση
Λάμπης Κουρτέσης -
Μοντέλο : 206 LOOK 1,4 3Θ
Τιμή : 11.280,00 € (3.843.660 Δρχ)
Προκαταβολή : 4.000,00 € (1.363.000 Δρχ)
Μηνιαία Δόση : 155,00 € (52.816 Δρχ)
Αριθμός Δόσεων : 60Αναρτήσεις+σκούπα+κλπ = 1500
Roll cage κλπ = 1700
Σύνολο καταβολής 7200 και 155 περίπου τον μήνα.
Αν στριμώξτε και τον Δήμο για δόσεις με κάρτα τότε
6500 και περίπου 250 το μηνα !
Μιλάμε για καινούργιο αυτοκίνητο με σχεδόν μηδενική συντήρηση.
Τα έξοδα για τους αγώνες περιορίζονται ουσιαστικά στα προσωπικά σας έξοδα (Ξενοδοχεία - φαγητά-κάποιες βενζίνες)!Βάλτε τα όλα στην εικόνα και θα καταλάβετε γιατί μιλάμε για εμπλοκή με χαμηλό κόστος. Αν δε στο τέλος της χρονιάς είσαστε στην τριάδα παίρνετε κάποιο ποσό έναντι της αξίας του αυτοκινήτου.
Από την άλλη μεριά αν αγοράσει κάποιος ένα μεταχειρισμένο αγωνιστικό έστω στα 4000 ευρώ.
Θα έχει να αγοράσει εξτρά
14 λάστιχα πρός 100 = 1400
βενζίνες
ΣυμμετοχέςΔηλαδή ένα έξτρα κόστος γύρω στα 2500 ευρώ χωρίς να υπολογίσουμε τίποτε το μηχανικό ή ασφαλείας που συνήθως ένα μεταχειρισμένο αγωνιστικό μπορεί να ζητήσει!
Δηλαδή 6500 ευρώ για μία σαιζόν με τους ίδιους αγώνες !
Και στο τέλος το peugeot το γυρνάς σε πολιτικό και το πουλάς 5-6000 ευρώ ενώ το αγωνιστικό το πουλάς σε περίπου τα μισά χρήματα αν βρείς να το πουλήσεις.
Όταν φτιάξει ο Λεγάκης το Senior Cup για 'ώριμους' νέους (στον Λάμπη και σε μένα αναφέρομαι) το σκέφτομαι σοβαρά.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 24 Η ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ Η ΕΧΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΘΑΨΕΙ ΤΟ ΚΑΠ.
Σου ευχομαι καλους αγωνες και να το ευχαριστηθεις με τη ψυχη σου!
Επισης ευχομαι στο μελλον να μην εισαι τοσο απολυτος και αδικος στις κρισεις σου...
Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΟΣ ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ Σ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ Σ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΘΕΣ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΙΣΩΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΦΑΝΗΚΑ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟΣ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΔΙΚΟΣ ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΠΕΖΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 20ΑΧΡΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΕΝΟΗΘΕΙ ,ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ 20 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΤΟ ΕΝΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΤΟ ΑΛΛΟ , ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΠΙΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ,ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΛΩΝΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ. -
Έχω αρχίσει να πιστεύω πως ο κάθε πονεμένος θα συνεχίσειε να παραπονιέται μέχρι να βρεί εργοστασιακό μπάκετ και να σπάει πανάκριβα εξαρτήματα για πλάκα.
Μάλλον κύριοι δεν ξέρετε τι σημαίνει cup στο εξωτερικό. Κατά την άποψή μου πολλά μπράβο στην lion ελλάς που κατάφερε να στήσει ένα τόσο φτηνό one-make. Άν είχα την ελευθερία να κατεβαίνω απο την Αγγλία να τρέξω στο πρωτάθλημα σίγουρα θα το έκανα.
Μήπως μερικοί φοβούνται την τρέλλα που μπορεί να κουβαλάει κανένας 20αρης και τους πάρει τα κεφάλια σε τίποτα κατηφοριές...; -
Ο χρήστης PapaZent έγραψε:
και τους πάρει τα κεφάλια σε τίποτα κατηφοριές...; -
Ο χρήστης PapaZent έγραψε:
Μήπως μερικοί φοβούνται την τρέλλα που μπορεί να κουβαλάει κανένας 20αρης και τους πάρει τα κεφάλια σε τίποτα κατηφοριές...;Το φαντάζεσαι?
Και έχουμε το junior cup στο ΔΕΘ το Σεπτέμβριο... λες να έχουμε τέτοια κλάματα? Και άντε μετά να πεις τι?Γενικά πάντως θεωρώ αδιανόητο ότι καταφέραμε να βρούμε αρνητικά στοιχεία σε μια τέτοια κίνηση της PEUGEOT.
Καλή επιτυχία σε όσους συμμετάσχουν.
-
Egw exw thn ekshs aporia...
Afoy to junior cup 8a kanei tis mises eidikes kai meta 8a ginetai h aponomh mhpws 8a eprepe na plhrwnoyn thn mish symmetoxh?
-
υπαρχουν προοπτικες να συνεχιστει αυτος ο θεσμος και του χρονου για καποιον που δε προλαβαινει να δηλωσει συμμετοχη για φετος ?
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
υπαρχουν προοπτικες να συνεχιστει αυτος ο θεσμος και του χρονου για καποιον που δε προλαβαινει να δηλωσει συμμετοχη για φετος ?Εννοείς πως οι συμμετοχές έχουν κλείσει;
-
οχι αλλα αν καποιος δεν εχει προλαβει να βρει τα χρηματα να φτιαξει το αυτοκινητο μεχρι την αρχη των αγωνων θα μπορει να το φτιαξι κατα την διαρκεια της χρονιας ωστε να τρεξει του χρονου?
-
Ο χρήστης rally.gr έγραψε:
Σύμφωνα με λόγια του αγωνιστικού διευθυντή της εταιρείας, κυρίου Τάσου Λεγάκη, ο πρωτοποριακός αυτός θεσμός που θα πραγματοποιηθεί για φέτος πρώτη φορά αποτελεί και το αγωνιστικό μέλλον της Lion Ελλάς για τα επόμενα χρόνια!Μπραβο και παλι μπραβο στη Lion!! Μακαρι να πανε και ενα βημα παραπερα και εκτος απο μειωση εξοδων να προσφερουν εκπαιδευση στους rookies. Θα αγγιξουν το τελειο τοτε!
ΥΓ Νομιζω οτι οι φορουμαδες ειναι ηδη 2 απο τους 4 που ονοματιζει το rally.gr
-
Και να σκεφτεί κανείς ότι υπάρχουν εταιρίες που απαξιούν να ασχοληθούν με τους Ελληνικούς αγώνες. Μπράβο για την πρωτοβουλία και καλή επιτυχία σε όλους όσους εμπλακούν στο θεσμό. Μακάρι να βρει μιμητές αυτή η προσπάθεια.
-
Και σε όποιον φίλο έχει το δίλημμα C2-3 ή 206 ξέρετε φυσικά τι προτείνω!
-
Τι γινετε τελικα με αυτο θεμα??
Ξερει κανεις αν εχουν κλεσει οι θεσεις...και μεχρι ποτε ειναι η προθεσμια δηλωσεις συμμετοχης??Γενικα εχουμε κανα νεοτερο??Μας τρελανε αυτη η προκειρηξη...
-
Σήμερα έμαθα ότι 9 είναι σίγουροι και 1 θα αποφασίσει σύντομα!
Όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει με τον Τ.Λεγάκη!
206 junior cup...