-
σωστα.Δεν μπορεις να βαλεις οτι θες,παρα μονο οτι λει το VO.Γιαυτο λεω οτι το 206 σαν Α5 εχει καλη εθνικη ομολογκασιον επειδη εχουν μολογκαριστει πολλα πραγματα απο το 1600 και απο το super!και ειναι πολυ πιο ελαφρυ απο τα 1600 με οριο αν βαλει κανεις την εισαγωγη τα 920 κιλα!
-
το κακο ειναι οτι αυτες τις μαλακιες λες και στον ιντζογλου και μου ψαχνει να βρει 16βου μοτερ
παλι θα σερνομαστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
(θελει λεφτα αυτο το πραμα)υ.γ. λογικα αν αυτο παιζει με εγκεφαλο 106 16ν μονοφυσο...
ο οποιος ειναι ιδιος με 1.4 8ν 206 αρα κραταμε πλεξουδοεγκεφαλο αν θυμαμαι καλα -
χωρις να ειμαι 100% σιγουρος,νομιζω πως εχεις δικιο για τον εγκεφαλο.
-
to Θυμαμαι γιατι εχουν φτιαχτει καποια 206 ετσι με μοτερ 106 16ν που πιανανε και βαζανε πλεξουδα και εγκεφαλο απο 206 1.4 8ν!!!
το θεμα ειναι αν μπορεις σε αυτο το εγκεφαλο να μαζεψεις το προγραμμα απο το 0 για το 206 1.4 16ν...
εσυ με τι εγκεφαλο εμεινες?
-
LINK G4.με αγραφο εγκεφαλο κανεις παντα καλυτερη δουλεια και πιο αξιοπιστα,ειδικα αν ειναι το μοτερ πολυ πουσαρισμενο!Παντως και με 106 εγκεφαλο γινεται και ειναι σιγουρα πιο οικονομικα.
-
to ερωτημα ειναι αν θες να κινηθεις οικονομικα
δηλαδη εγκεφαλο 106
καταργηση μεταβλητο
2 εκκεντροφορους (τι???)
μαμα εισαγωγη 206 1.4 16ν
μαμα χταποδι 206 1.4 16ν
ωστε να παραμεινεις καθαρος Α5 και να μη μπλεκεις με κιτ καρτι αλογα θα βγαλει?
αν τσιμπαει τα 110 ειδικα χωμα θα ειναι ανταγωνιστικο με τα φτηνα γιαρις -
χταποδι βαζεις απο 106 rally,πιστονια πλεον υπαρχουν στην Ελλαδα και εκκεντροφοροι,αρα εισαι ΟΚ.βγαζεις μεχρι 135 αλογα αρκει να βαλεις και εγκεφαλο.Δεν ειναι ακριβη λυση νομιζω.Σασμαν η πιο οικονομικη λυση ειναι 6αρι συγχρονισμενο, φρενα για χωμα αρκουν αυτα απο 106 Rally, απλα νομιζω οτι θελει μια καλη αναρτηση .
-
me αυτο το χταποδι ομως δεν εισαο Α5 κιτ καρ??
-
-
οχι, δεν εισαι!Υπαρχουν πολλες επιλογες αναλογα με τα λεφτα που διαθετεις.Αν βαλεις χταποδι απο το super εισαι kit car.Απλα ο περισσοτερος κοσμος δεν τα ξερει η δεν εχει ασχοληθει.Αν ασχοληθει κανεις θα βρει λυσεις για ολα.Εμεις επιλεξαμε να εκμεταλευτουμε ολες τις δυνατοτητες της εθνικης ομολογκασιον,και εχουμε φτασει σε πολυ καλο σημειο πιστευω.Απλα τωρα θελει χιλιομετρα και εξεληξη που ερχετε με τους αγωνες.Το κακο αν ειναι απλο Α5 ειναι οτι ειναι πιο βαρυ απο τα Yaris με οριο 840 κιλα.Ειναι αδυνατον ενα 206 να βγει τοσο ελαφρη.Αν το κανεις ΚΙΤ CAR το οριο στο βαρος ειναι 920 κατι που ειναι εφηκτο να το πετυχεις,εχοντας και περισσοτερη δυναμη απο τα Yaris.
-
παντως με τη μαμα εισαγωγη δε ξερω ποσο εφικτο ειναι τα 135 αλογα αν και απο οσο εχω δει εχει πολυ καλη κεφαλη...
και απο αναρτηση δε ξερω αν θελει κατι εξειδικευμενο και με μια φτιαχτη μπιλσταιν για αρχη (οπως δικο μου) μια χαρα ειναι απλα θελει παρα πολυ ψαξιμο σε γεωμετρια που ελλαδα δεν εχω δει και πολλους...
αξονα πισω τι εχετε? (κανει πολυ δουλεια ο ρημαδης απο ρουψου)
-
ιδανικο στησιμο δεν υπαρχει!ο καθενας βρισκει το δικο του συνδιασμο και set up!ειναι συνδιασμος απο αναρτηση-αξονα-ραβδοι-ζαμφορ-ψαλιδια.Εμεις εχουμε αξονα 1600 με Proflex και σωληνοτα ψαλιδια.Ακομα δεν εχουμε καταληξει σε τι ζαμφορ και τι ραβδο θα παιξουμε.Θελει πολυ ψαξιμο.
-
συμβουλη..
αντιστρεπτικη εμπρος 22 απο sw 1.6πισω 20 απο 206gt
και επιπλεον μια ρυθμιζομενη εξωτερικη της whiteline
γενικα μια μικρη μαμα και παιξιμο με τη ρυθμιζομενη (και μετα πιο σκληρη εσωτερικη)ραβδους εγω εχω 22 και ειναι τελειο. με 23 ηταν πιο αποτομο και ξερο
με 21 δε με τρελανε αν και δεν ειχε αμορτισερ αυτο που οδηγησα..το θεμα ειναι η γεωμετρια
καμπερ καστερ εμπρος τι θα κανετε και αξονα ρουσου πισω... -
πανω κατω κοντα ειμαστε!θελει πολυ δουλεια το στησιμο.και η επιλογη ζαντας παιζει ρολο μεγαλο.
-
στις ζαντες μετα απο αρκετο ψαξιμο κατεληξα
15αρες...οφσετ εμπρος 17
πισω 22οταν ηταν πιο κατω εμπρος (12-15) ψαρευε πολυ το τιμονι και εχανες χρονο στις μπουκες βουνο κλπ
οταν ηταν πανω απο 20 δεν απλωνε τοσο καλα σε προσφυσηβασικα σωθηκα με τις ΟΖ ... πηρα τετραδα με 42 οφσετ και μετα επαιζα με αποστατες μεχρι να βρω τι μου αρεσει!
πισω κατεληξα λιγο πιο στενο για να ειναι πιο συμμετοχικο και να κλεινει πιο γρηγορα τροχια. βεβαια και παλι ντουβαρι ειναι αλλα τουλαχιστον σε βοηθαει χωρις να τρομαζει αν ξερεις...
καμπερ και καστερ να σε δω πως θα τα βγαλεις περα.
οπωσδηποτε ακραξονια πεζο σπορτ. δινουν 1.5 καμπερ χωρις καμια παρενεργεια σε ημιαξονια και γενικοτερη γεωμετρια (οπως τα τοπ μαουντ) -
απο χωμα σε ασφαλτο αλλαζουν ολα.
-
Ο χρήστης N.KARADIMITRIS έγραψε:
οχι, δεν εισαι!Υπαρχουν πολλες επιλογες αναλογα με τα λεφτα που διαθετεις.Αν βαλεις χταποδι απο το super εισαι kit car.Αν αλλάξεις εξαγωγή από αυτή που είναι ομολογκαρισμένη στο βασικό δελτίο της ομάδας Α (ασχέτως αν αυτή που θα βάλεις είναι από S1600, S2000 ή 106 1300), είσαι κιτ καρ._ (για την ακρίβεια ΑΝ αλλάξεις, τότε ΠΡΕΠΕΙ να βάλεις αυτή του VK, δεν μπορείς να βάλεις ό,τι να 'ναι με λογική 'α, έχει μικρές σωλήνες άρα είναι Α')
Ειναι αδυνατον ενα 206 να βγει τοσο ελαφρη.Αν το κανεις ΚΙΤ CAR το οριο στο βαρος ειναι 920 κατι που ειναι εφηκτο να το πετυχεις,εχοντας και περισσοτερη δυναμη απο τα Yaris.
ΙΜΗΟ, ρεαλιστικά, μόνο έτσι παίζει: Α/5 kit car.
-
Nai,με αυτη τη λογικη αποφασισα να το κανω KIT CAR.Το αποτελεσμα θα δειξει.
-
ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟY ΣΑΣ ΧΑΛΑΩ ΛΙΓΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΠΩΛΕΙΤΕ ΚΑΝΑ 206 TOY CUP....ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΠΩΛΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟ??
-
Υπαρχει Υπαρχει....
206 junior cup...