-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Translation please!!! Ντεν καταλαβαίνει μάτια μου!!! Και μου βγάζει τα μάτια μου! -
ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΜΕΝΑ,ΑΣ ΠΟΥΜΕ 2 ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΘ.
ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΙΧΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ.
ΤΕΛΙΚΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΥΓΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΤΡΟ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ.ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΠΡΟΤΕΡΕΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΤΟ.ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΑΝΕΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΨΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΜΑΣ ΒΓΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΧΟΣ ΚΑΙ ΛΑΧΤΑΡΕΣ.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ. -
Ο χρήστης akela έγραψε:
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΔΙΕΥΘΙΝΣΗ ΤΗΣ .....«ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΣ»,ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΗ.ΚΑΠΟΙΑ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΕΝΟΣ ΔΕΚΑΕΥΡΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΖΕ ΟΥΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΕΥΡΟ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ.ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΕΧΟΥΝΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΠΑΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΣΑΚΙ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ, ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΣΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΑΣ ΑΛΕΚΑ , ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ , ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΟΥΛΕΣ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΣΑΚΙ , ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΚΕΤΑΚΙ ΔΕΜΕΝΗ ΝΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΓΥΡΟΥΣ ΝΑ ΕΥΡΑΝΘΕΙ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΣΟΥ , ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ?
ΑΝ ΟΧΙ , ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΙΣ 3 ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ , ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ , ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΜΕΣΑ , ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΛΟΙΩΣ , ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΣΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΑΛΟΙΩΣ ΜΕΤΑ . -
ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ 206 JUNIOR CUP ΓΙΑ ΤΟ 2004. ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 31-10. ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΑΖΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 14-11. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ.. ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΑΧΕΣ ΠΟΛΛΕΣ.. ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ
'XALI...JR'
-
ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ
-
Από το rally.gr
**[4/11 12:47μμ] 206 Junior Cup: Ο τελικός
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Lion Hellas, o τελικός του '206 Junior Cup' θα πραγματοποιηθεί στο Παραλληλοδρόμιο Σπαθοβουνίου, στις 14 Νοεμβρίου και ώρα 11:00. Στο πλαίσιο της διεξαγωγής του τελευταίου φετινού αγώνα του θεσμού θα γίνει η παρουσίαση του νέου 206 S1600, το οποίο θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ 2005._Ε.Λ.
** -
castor θα ειμαι εκει!
-
Εγώ όμως όχι! Θα είμαι Αγ.Άννα
-
5 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΝΕΙΡΟ!!!!
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΧΑΛΙ->Σ
-
Ρε παιδιά έχω μάθει οτι τρέχει και ο XALI...JR στο PEUGEOT CUP στον τελευταίο αγώνα.Επίσης ξέρω απο εγκιρη πηγη οτι κανει πολυ προπονηση και με καρτ τελευταια και με το PEOUGEOT στα χώματα. Παει να πάρει τον αγώνα
-
Ο χρήστης sei έγραψε:
Ρε παιδιά έχω μάθει οτι τρέχει και ο XALI...JR στο PEUGEOT CUP στον τελευταίο αγώνα.Επίσης ξέρω απο εγκιρη πηγη οτι κανει πολυ προπονηση και με καρτ τελευταια και με το PEOUGEOT στα χώματα. Παει να πάρει τον αγώναΚαι εγω με αυτο που εγραψες εμαθα οτι εισαι κολητος του
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ρε παιδιά έχω μάθει οτι τρέχει και ο XALI...JR στο PEUGEOT CUP στον τελευταίο αγώνα.Επίσης ξέρω απο εγκιρη πηγη οτι κανει πολυ προπονηση και με καρτ τελευταια και με το PEOUGEOT στα χώματα. Παει να πάρει τον αγώνα
Και εγω με αυτο που εγραψες εμαθα οτι εισαι κολητος του
Teleutaios agwnas den einai sto Parallhlodromio?
Ekei fusika kai epitrepontai oses dokimes 8es!!
Idiwtikh pista einai, oxi dhmosia eidikh.Makari na pane oloi na '3estrabw8oune' odhgika. Egw ka8e fora pou paw mou peftoun ta dontia me thn asxetosunh mou!
(Lamph, pes tou Nazou na etoimazetai, an kataferw kai er8w Xristougenna de 8a mou glitwsei etsi eukola!! )
-
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά του Junior Cup!
Δυστυχώς ή ευτυχώς την ίδια μέρα και ώρα δεν θα είμαι στο δεξί κάθισμα του Σ.Έξαρχου , και στην παρέα σας/μας αλλά στο αριστερό bucket του 106 στην Αγ.Άννα! Στην Βούλα έλαχε ο κλήρος για να καθίσει δίπλα στον Σπυράκο!
Θα μου λείψετε και θα σας σκέφτομαι όλους εκείνη την στιγμή .Τον Μάνο , τον Διονύση , τον Θανάση , τον Κώστα , τον Νίκο, τον Νίκο , τον Γιάννη , τον Αχιλλέα , ακόμη και τον Κώστα Χαλι-τρελλο-junior , και φυσικά για ιδιαίτερους λόγους τον Σπύρο!
Σαν πιο μεγάλος (εξαιρείται ο Κ.Σ. νομίζω) να πώ ότι συμμετέχοντας σε αυτό το Cup μεταφέρατε σε όλους το ΗΘΟΣ , την ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ και το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ!!!
Δεν έχει ουσιαστική σημασία ποιός θα βγεί πρώτος , δεύτερος , τρίτος ή πέμπτος! Σημασία είχε η συμμετοχή σας , σημασία είχαν η εμπειρίες που αποκτήσατε , σημασία και παρακαταθήκη στην μετέπειτα πορεία σας οι στιγμές που ζήσατε μέσα από την παρέα!
Επίσης θα ήταν παράλειψη να μην πώ ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και ένα ευχαριστώ στον Τάσο Λεγάκι όπως και σε όλα τα παιδιά του αγωνιστικού της Λάϊον για όσα κάνανε για όλους μας!
Καλή διασκέδαση και όσοι μπορείτε πηγαίνετε να τους χαρείτε! Το αξίζουν όλοι τους!!!
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙ ΣΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΙΛΗ.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΛΟΣ!!!
ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ .ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ
ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΘΑΜΕ ΠΑΛΙ ΠΟΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΙΞΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ!!!ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΖΟΥΝΙΟ.ΤΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ. .
ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΠΕΖΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ.ΜΑΥΡΟΔ'ΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
-
Kαλησπέρα
Μπράβο Κωσταντίνε! Αξιος! Και στα ίσια! Με δικό σου όχημα με πληρωμένη την προετοιμασία από την οικογένειά σου, χωρίς συμψηφισμούς.
Τέτοιες επιδόσεις αναβαθμίζουν το χώρο και δίνουν κουράγιο σε όσους προσπαθούν για την αναβαθμισή του ΑΦΕΙΛΟΚΕΡΔΩΣ και όχι δίνοντας τη μάχη του ευρώ μέσα και έξω από το μπάκετ!
Αντίστοιχα εύσημα και ακόμα περισσότερα λόγω διάρκειας για τον Έξαρχο (σωστά τα πήρες μικρούλη, αλλά αφου είχες συμφωνήσει για ενδεχόμενες αλλαγές ανάλογα με τον καιρό, έπρεπε να μείνεις ψύχραιμος), Μαυροειδή, Τσίλη και βέβαια του Νικόλα που την ίδια ώρα πάλευε σε άλλο βουνό. Από προγραμματισμό πετάει η ομάδα! Να μας χαίρεστε!
Σε σχέση με τα cup της Πεζώ....
Μακάρι να υπάρξει συνέχεια και μακάρι οι ανακοινώσεις να γίνουν άμεσα!
Διαφωνώ με την επιλογή των ΦΙΛΩΝ μου στη Λάιον να δώσουν αυτοκίνητο και υποστήριξη σε μεμονομένο αθλητή (σ.σ.Άρη Castor με το συμπάθειο αλλά ψυχραιμία) σε θεσμό για νέους και ωραίους που αγωνίζονται χωρίς χορηγούς με στόχο και τα πριμ ώστε να καλύψουν μέρος των εξόδων τους. Το έχω ξανασημειώσει και βέβαια αυτή η τοποθέτηση δεν έχει σε τίποτα να κάνει με την ποιότητα του κυπελλούχου καταρχήν σαν ανθρώπου. Εν τοιαύτη περιπτώσει, στις ε.δ. κέρδισε στα ίσια και παλικαρίσια. Ουδείς μπορεί να τον αμφισβητήσει!
Το 2005 θα αποδειχθεί αν η επιλογή ήταν σωστή (περί επιλογής επρόκειτο, ας είμαστε ειλικρινείς!) και μακάρι οι ελληνικοί αγώνες να κερδίσουν έναν ακόμα ικανό με ταλέντο. Το ήθος του Μάνου είναι πάνω από κάθε κριτική.Στρατισινο
ΥΓ... Δικαωμά σας οι συγκρίσεις με την επιλογή του Αρη πριν κάμποσα χρόνια! Καμία σχεση επί της ουσίας και βέβαια ο ίδιος δικαίωσε όσους πήραν το ρίσκο σε όλα τα επίπεδα. Πάντα ανοικτός σε οπιοιαδήποτε συζήτηση.ΣΧ
-
Βρέθηκα κι εγώ στην όμορφη εκδήλωση της Πεζώ αλλά δεν μπορώ παρά να σχολιάσω αρνητικά μια αδικία που διαπράχθηκε κατά τη γνώμη μου στο πρόσωπο του Σπύρου Έξαρχου, που ούτε τον γνωρίζω και οπωσδήποτε αναγνωρίζω το ταλέντο του Μάνου Στεφανή και το ήθος και την ιστορία του πατέρα του.Στα πλαίσια του 4ου αγώνα για το τζούνιορ καπ στην τελευταία 'ειδική' το νούμερο 2 (Έξαρχος) και αφού είχε γράψει τον πρώτο χρόνο και στη συγκεκριμένη 'ειδική' και στον αγώνα, εξαναγκάστηκε να την ξανακάνει διότι ευνοήθηκε από τις καιρικές συνθήκες αφού αυτός την έκανε με ψιχάλα ενω μετά από ένα τέταρτο που έτρεξε ο επικεφαλής του πρωταθλήματος, έβρεχε κανονικά....Και λογικά ο Έξαρχος έκανε πολύ αργότερο χρόνο μετά αφού η πίστα ήταν τρις χειρότερη από τοτε που έτρεξε ο Στεφανής....
Και ερωτώ...Αφού ήταν ένας κανονικός αγώνας με πρόσθεση χρόνων ειδικών, δικαιολογείται αυτη η απόφαση των αγωνοδικών και των υπευθύνων της Λάιον;;;Όλοι κάποτε ευνοήθηκαν ή αδικήθηκαν από τις καιρικές συνθήκες...Όμως δέχθηκαν το αποτέλεσμα διότι με τον καίρο δεν τα βάζει κανένας...Γιατί η αντιπροσωπία να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα που ήταν έκδηλο στα πρόσωπα όλων των παρευρισκομένων, γνωστών και αγνώστων;;;;
Υ.Γ. Τα παραπάνω με όλο τον σεβασμό στους εμπλεκόμενους...
Υ.Γ.2 Μετά από τα παραπάνω αποχώρησα απογοητευμένος με το γεγονός και δεν γνωρίζω τα τελικά αποτελέσματα και αν κατατέθηκε ένσταση από κάποιον....
-
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ 206 1.4. ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΠΕΖΩ ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΩ ΤΟ ΠΕΖΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ JUNIOR. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΑΖΕΨΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ... ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ...ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ! ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΠΕΖΩ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ? ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΙΑΣΚΟ! ΝΤΡΟΠΗ! Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΑ JUNIOR ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΧΑΙΟΣ. ΤΟ ΜΠΛΕ 206 ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠ' ΟΛΑ!! ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΚΟΥΜΠΩΣΕΙ ΤΡΙΤΗ!!! ΧΘΕΣ ΟΜΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΕΚΑΘΑΡΟ. ΤΟ 'ΠΡΑΓΜΑ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΥΝΑΜΗΣ, ΚΙΒΩΤΙΟΥ Η ΒΑΡΟΥΣ? ΑΥΤΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ 206 ΤΗΣ ΛΑΙΟΝ,ΚΑΤΙ ΔΕ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΤΟΥΡΜΠΙΣΩ! ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΩ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ. ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ. ΣΤΟΝ ΕΞΑΡΧΟ, ΤΙ ΝΑ ΕΛΕΓΑ... ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ? ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΜΙΛΙΟΤΑΝ... ΜΕ ΒΡΟΧΗ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΕΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ! ΟΚ, ΔΕΝ ΓΛΙΣΤΡΑΓΕ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕ Ο ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΛΕΥΚΟ 206 ΞΑΝΑΜΠΗΚΕ, Η ΠΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΛΑΣΠΑΡΙΟ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΞΑΝΑΤΡΕΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ? ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ!Ο ΜΙΚΡΟΣ ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΧΕΡΙ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΕΞΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΘΗΚΕ. ΔΕΝ ΦΩΝΑΞΕ, ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΕ... ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΟΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ! ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΕΤΡΕΧΑ ΚΑΘΟΛΟΥ!! ΥΠΑΡΧΕΙ 'ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ' ΣΤΟ ΧΩΡΟ Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ? ΜΑΛΛΟΝ... ΘΑ ΤΟ ΤΟΥΡΜΠΙΣΩ!! -
Την φράση 'να τρέξουμε όλοι με τις ίδιες συνθήκες' την πρωτοάκουσα πέρισυ από γνωστό αγωνιζόμενο και φίλο στην Ανάβαση Αγίας Άννας.
Ακούγεται λογικό , ακούγεται δημοκρατικό αλλά κρύβει ακριβώς το αντίθετο!
Ο λόγος? Ποιός αποφασίζει τι είναι 'ίδιες' συνθήκες?
Οι αγωνοδίκες είναι η απάντηση! Έτσι από 'αντικειμενικές' συνθήκες (καιρός) μεταφερόμαστε σε 'υποκειμενικές' (άνθρωπος)!
Ο καιρός μπορεί να είναι δίκαιος ή άδικος αλλά δεν ξέρει κανέναν , δεν μιλάει με κανέναν , δεν κάνει 'χάρες' σε κανέναν.
Ο 'άνθρωπος' μπορεί να είναι δίκαιος ή άδικος , γνωρίζει αγωνιζόμενους , μιλάει με αγωνιζόμενους , μπορεί ακόμη-ακόμη να έχει 'υποχρέωση' σε κάποιον , μπορεί να κάνει και 'λάθος' στην απόφασή του!
Αν η όλη ιστορία 'στήθηκε' τότε αυτό έγινε από κάποιον πολύ έξυπνο , μεγάλο και βαθύ νώστη του αντικειμένου με γνωριμίες ή ακόμη και με 'έλεγχο' της οργάνωσης!
Τι άλλο θα χρειαζότανε για να πετύχει απόλυτα? Μα να ξεκινούσε πρός το τέλος της σειράς του ώστε να ελέγχει τον ανταγωνισμό!
Colpo Grosso!!!
Διδάξαμε πέντε νέα παιδιά πώς ακριβώς γίνονται οι αγώνες! Πώς κερδίζονται πώς δουλεύει το σύστημα ή πώς μας δουλεύει το σύστημα!
Το κάψαμε και αυτό το χαρτί! Άλλη μία ευκαιρία χαμένη!
Περαστικά μας!
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Και ερωτώ...Αφού ήταν ένας κανονικός αγώνας με πρόσθεση χρόνων ειδικών, δικαιολογείται αυτη η απόφαση των αγωνοδικών και των υπευθύνων της Λάιον;;;Όλοι κάποτε ευνοήθηκαν ή αδικήθηκαν από τις καιρικές συνθήκες...Όμως δέχθηκαν το αποτέλεσμα διότι με τον καίρο δεν τα βάζει κανένας...Γιατί η αντιπροσωπία να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα που ήταν έκδηλο στα πρόσωπα όλων των παρευρισκομένων, γνωστών και αγνώστων;;;;Μπορω να ρωτησω κατι;
Με ποια λογικη κ βαση ποιου νομου εβαλαν τον εν λογω αγωνιζομενο να ξανατρεξει;
Επισημος αγωνας δεν ηταν;Δηλ. στην F1 ή στο WRC ή σε οποιοδηποτε αγωνα αν καποιος μπει σε μια ειδικη που ηταν στεγνη κ για τον επομενο ειναι βρεγμενη βαζουν τον πρωτο να την ξανατρεξει;
Στο κατω κατω απο την στιγμη που εγινε κατι τετοιο γιατι δεν εγινε καποια ενσταση ή κατι το οποιο να παρει τον δρομο της αγωνιστικης δικαιοσυνης; -
Συμφωνώ απόλυτα με CASTOR!!!!!
Γειά μας και σε αλλα με υγεία.....
206 junior cup...