Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά του Junior Cup!
Δυστυχώς ή ευτυχώς την ίδια μέρα και ώρα δεν θα είμαι στο δεξί κάθισμα του Σ.Έξαρχου , και στην παρέα σας/μας αλλά στο αριστερό bucket του 106 στην Αγ.Άννα! Στην Βούλα έλαχε ο κλήρος για να καθίσει δίπλα στον Σπυράκο!
Θα μου λείψετε και θα σας σκέφτομαι όλους εκείνη την στιγμή .Τον Μάνο , τον Διονύση , τον Θανάση , τον Κώστα , τον Νίκο, τον Νίκο , τον Γιάννη , τον Αχιλλέα , ακόμη και τον Κώστα Χαλι-τρελλο-junior , και φυσικά για ιδιαίτερους λόγους τον Σπύρο!
Σαν πιο μεγάλος (εξαιρείται ο Κ.Σ. νομίζω) να πώ ότι συμμετέχοντας σε αυτό το Cup μεταφέρατε σε όλους το ΗΘΟΣ , την ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ και το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ!!!
Δεν έχει ουσιαστική σημασία ποιός θα βγεί πρώτος , δεύτερος , τρίτος ή πέμπτος! Σημασία είχε η συμμετοχή σας , σημασία είχαν η εμπειρίες που αποκτήσατε , σημασία και παρακαταθήκη στην μετέπειτα πορεία σας οι στιγμές που ζήσατε μέσα από την παρέα!
Επίσης θα ήταν παράλειψη να μην πώ ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και ένα ευχαριστώ στον Τάσο Λεγάκι όπως και σε όλα τα παιδιά του αγωνιστικού της Λάϊον για όσα κάνανε για όλους μας!
Καλή διασκέδαση και όσοι μπορείτε πηγαίνετε να τους χαρείτε! Το αξίζουν όλοι τους!!!