-
Θα τον σκίσω, το μπινέ.
Ακούς εκεί, τον τσολιά μου!!!
-
Σήμερα στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ, καθώς διάβαζαν τα πρωτοσέλιδα, πήρε το μάτι μου σε μία εφημερίδα 'Ελεύθερος' (ή κάπως έτσι) το εξής:
Ίντερνετ και κινητά ο φόβος των γονιών για τα παιδιά... Ή πάλι, κάπως έτσι...
Είναι απίστευτο το πώς ένα εργαλείο θεωρείται 'πρόβλημα', και ο κόσμος που δεν γνωρίζει και σχηματίζει άποψη απ' τις εφημερίδες, θα αρχίσει να το θεωρεί μάστιγα ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο...
Θα διαβάσω το άρθρο, όμως ό,τι και να λέει, όσες παραμέτρους και να θέτει, ένας τέτοιος τίτλος και μάλιστα στην πρώτη σελίδα, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Είναι απίστευτο το πώς ένα εργαλείο θεωρείται 'πρόβλημα', και ο κόσμος που δεν γνωρίζει και σχηματίζει άποψη απ' τις εφημερίδες, θα αρχίσει να το θεωρεί μάστιγα ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο...η μλκια ειναι οτι κανεις απο αυτους δεν προκειτε να ψαξει κατι παραπανω
θα μεινουν απλα εκει
(σκεφτομαι και κατι urban legents που ακουσα απο ατομα τελευταια -και νομιζαν οτι ειναι αληθεια- και φορτωνω)
-
Μα εννοείται! Αυτό είναι το κακό! Δαιμονοποιούμε τα πάντα ρε πούστη μου! Και οι άχρηστοι που τα γράφουν αυτά, δεν έχουν καν επίγνωση του τι μπορεί να σημαίνει κάτι τέτοιο για την κοινωνία!
-
kαλά, εχω διαβασει τετοια αρθρα σε εφημεριδες.. τα απειρα..
ειδικα σε φαση να μην ξερουν καν για τι μιλανε..μα πώς μπορουν και εχουν το θρασσος να γραφουν ας πουμε για κοντρες, ατομα που δεν εχουν κυριολεκτικα ιδεα, κανουν εκει μια ερευνα, διαβαζουν 5 μλκιες κ στατιστικες στο ιντερνετ και νομιζουν οτι επιασαν τον παπα απ'τα @@;
τί να πεις.. -
Στο βωμό τής τηλεθέασης (ή όποιας άλλης μορφής μέτρησης) ισσοπεδόνωνται τα πάντα
Δέν είναι αναγκαίο να γνωρίζει το θέμα ο δημοσιογράφος,αρκεί να το παρουσιάζει με θεαματικό τρόπο
Περισσότερο είναι σκηνοθέτες -
Ρουμανία: Χάθηκαν τα ίχνη 1.300 υιοθετημένων παιδιών
*Τα ίχνη 1.300 παιδιών από τη Ρουμανία που υιοθετήθηκαν από οικογένειες στο εξωτερικό το διάστημα 1997-2005 έχουν χαθεί, δήλωσε η επικεφαλής της Ρουμανικής Υπηρεσίας για τις Υιοθεσίες (ORA), Θεοδώρα Μπέρτζι.
Οπως δήλωσε, η ρουμανική κυβέρνηση δεν έxει λάβει καμιά σχετική πληροφόρηση επί του θέματος, ενώ ιδιωτικοί φορείς μέσω των οποίων έγιναν οι διεθνείς αυτές υιοθεσίες φέρονται να έχουν παραβιάσει τις συμφωνίες που υπέγραψαν με το ρουμανικό κράτος και δεν έχουν στείλει εκθέσεις για την κατάσταση των παιδιών μετά την υιοθεσία. Μάλιστα, σε ορισμένες από τις εκθέσεις που εστάλησαν, διαπιστώθηκε πως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Σύμφωνα με την ORA, οι περισσότερες περιπτώσεις παιδιών για τις οποίες δεν έχουν αποσταλεί εκθέσεις, αφορούν τις Ηνωμένες Πολιτείες (491) και την Ιταλία (175).*
-
Κάτι άκουσα αυτές τίς μέρες,για τήν πρώτη δοκιμή που θα επιχειρήσει η Β.Κορέα,διηπειρωτικού πυραύλου
Θα σφίξουν οι κώλοι,ή έτσι μου φαίνεται;
-
Κι άλλο;
Ή δεν μιλάμε για τους κώλους των Βορειοκορεατών;
-
Ολοι οι κώλοι μάλλον θα σφίξουνε Ηλία.
με διαφορετικό τρόπο τών μέν από τους δέ -
Θεωρείς ότι προτίθενται να επιτεθούν εναντίον κάποιων; Με διηπειρωτικό πύραυλο, ποιόν θα ήθελαν να πλήξουν - και γιατί;
Μιλάμε για ΤΟ απολυταρχικό καθεστώς, πάντως...
-
Δέν νομίζω ότι προτίθενται να επιτεθούνε μέν,προτίθενται να δείξουνε τα δόντια τους δέ.
Τόσο η Αμερική,όσο και η Ιαπωνία θα στεναχωρεθούνε ιδιαιτέρως νομίζω
-
Αυτους δεν τους είχε η Κίνα στη...ρέγουλα;;
Τι παιχνιδάκια παίζονται πάλι;;
-
«Δώρο» στον Tζορτζ Mπους τα... προσωπικά δεδομένα!
ΗΜΕΡΗΣΙΑ 20/6/2006Βρυξέλλες, Γιώργος Δαράτος
Eνα πρώτης τάξης δώρο αποφάσισε να κάνει η Eυρωπαϊκή Eπιτροπή στον Tζορτζ Mπους, ενόψει της αυριανής συνόδου κορυφής EE-HΠA που θα πραγματοποιηθεί στη Bιέννη. Έτσι, ο κ. Mπαρόζο και οι επίτροποί του αποδεικνύουν εμπράκτως την πρόθεσή τους να βελτιώσουν τις διμερείς σχέσεις, παρά το όποιο πολιτικό κόστος, αφήνοντας οριστικά πίσω τις αντιπαραθέσεις του παρελθόντος.
Συγκεκριμένα, παρακάμπτοντας τις έντονες αντιδράσεις του Eυρωπαϊκού Kοινοβουλίου, η Kομισιόν ζήτησε χθες από τις 25 χώρες - μέλη να της δώσουν νέα εντολή για να διαπραγματευθεί τυπικά με τις Ηνωμένες πολιτείες τη διατήρηση της ισχύος της συμφωνίας τους με την Ευρωπαϊκή Ενωση, που επιτρέπει στις αμερικανικές αρχές να έχουν άμεση πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα των επιβατών των αεροπορικών εταιρειών που έχουν προορισμό τις HΠA.
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... bid=241896
-
Το μαύρο στο Ευρωπαϊκό Σύνταγμα δεν τους ξύπνησε φαίνεται. Ένα από τα βασικά προβλήματα που ώθησαν τον κόσμο σε ορισμένες χώρες να το καταψηφίσει ήταν το έλλειμα δημοκρατίας - ακριβώς αυτό έγινε και τώρα.
Το Ευρωκοινοβούλιο με τους αιρετούς από τους λαούς εκπροσώπους είπε όχι, η Επιτροπή με τους ορισμένους από τις κυβερνήσεις επιτρόπους είπε ναι. -
Πολλές συζητήσεις ξεσήκωσε η πρόσφατη οδηγία του Υπουργείου Παιδείας της αυστραλιανής Πολιτείας της Βικτορίας που συστήνει στους εκπαιδευτικούς να μην χρησιμοποιούν στο σχολείο τις λέξεις 'πατέρας' και 'μητέρα' για να μην αισθάνονται διαφορετικά τα παιδιά των ομοφυλόφιλων ζευγαριών. Επικαλούμενη λόγους ευαισθησίας απέναντι στους γονείς του ιδίου φύλου η οδηγία προτείνει στους δασκάλους να χρησιμοποιούν τις λέξεις 'γονέας' ή 'κηδεμόνας'. Παράλληλα, η οδηγία συμβουλεύει τα σχολεία να αναρτούν αφίσες γνωστών ομοφυλόφιλων ζευγαριών και να διαλέγουν τέτοια παιχνίδια που να μην είναι εμφανή το φύλο των ηρώων του παιχνιδιού. Συστήνει επίσης στους δασκάλους να βάζουν παιδάκια ηλικίας μέχρι και 5 χρόνων να κάνουν ιστοριούλες στις οποίες να έχουν δύο μαμάδες, καθώς επίσης να συζητούν για τις υπάρχουσες διακρίσεις. Η πιο πάνω οδηγία αφορά κυρίως παιδάκια του νηπιαγωγείου και των τριών πρώτων τάξεων του δημοτικού σχολείου.
Τον ερχόμενο μήνα μάλιστα, με χρήματα των φορολογουμένων αναμένεται να γίνει και ένα συνέδριο γύρω από το θέμα αυτό στο οποίο θα κληθούν να λάβουν μέρος και πολλοί εκπαιδευτικοί.
Το συνέδριο στο οποίο θα παραστεί και η αρμόδια υπουργός Παιδείας της πολιτείας μας οργανώνει η Βίκι Χάρντιγκ η οποία έγραψε για λογαριασμό του υπουργείου και την σχετική εκπαιδευτική οδηγία που στάλθηκε στα σχολεία.
Η κ. Χάρντιγκ αναμένεται να ενημερώσει περισσότερο τους δασκάλους για την οδηγία και να τους συστήσει παιδικά βιβλία που έχουν γραφεί για παιδάκια με δύο μητέρες ή δύο πατεράδες.
-
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Το πιο ωραίο : Βουλγαρία, η Πρωσσία των Βαλκανίων
Σχολιάζοντας αποκλειστικά και ΜΟΝΟ αυτή τη φράση να πω ότι είναι πασίγνωστος ιστορικά αυτός ο χαρακτηρισμός για τη Βουλγαρία (τέλη 19ου - αρχές 20ου αιώνα )...Αν δεν κάνω λάθος της αποδιδόταν ο χαρακτηρισμός λόγω του καλά οργανωμένου στρατού της στα πρότυπα της Πρωσσίας του Φρειδερίκου...Στο link ούτε κλικ δεν έκανα οπότε δεν έχω άποψη για ΤΙΠΟΤΑ άλλο...Απλά η φράση είναι ορθή και έχει χρησιμοποιηθεί άπειρες φορές γαι τη Βουλγαρία από ιστορικούς και ερευνητές...Οπότε δεν νομίζω ότι χρήζει ειρωνείας
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Σχολιάζοντας αποκλειστικά και ΜΟΝΟ αυτή τη φράση να πω ότι είναι πασίγνωστος ιστορικά αυτός ο χαρακτηρισμός για τη Βουλγαρία (τέλη 19ου - αρχές 20ου αιώνα )...Αν δεν κάνω λάθος της αποδιδόταν ο χαρακτηρισμός λόγω του καλά οργανωμένου στρατού της στα πρότυπα της Πρωσσίας του Φρειδερίκου...Στο link ούτε κλικ δεν έκανα οπότε δεν έχω άποψη για ΤΙΠΟΤΑ άλλο...Απλά η φράση είναι ορθή και έχει χρησιμοποιηθεί άπειρες φορές γαι τη Βουλγαρία από ιστορικούς και ερευνητές...Οπότε δεν νομίζω ότι χρήζει ειρωνείας
Λυπάμαι δεν το γνώριζα αυτό και ούτε φυσικά μπορώ αμφισβητήσω ιστορικούς και ερευνητές.
Απλώς μου φάνηκε γελοίος-και εξακολουθεί να μου φαίνεται- σα χαρακτηρισμός, γνωρίζοντας κάποια ελάχιστα πράγματα για την πορεία αυτού του κράτους.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Λυπάμαι δεν το γνώριζα αυτό και ούτε φυσικά μπορώ αμφισβητήσω ιστορικούς και ερευνητές.
Απλώς μου φάνηκε γελοίος-και εξακολουθεί να μου φαίνεται- σα χαρακτηρισμός, γνωρίζοντας κάποια ελάχιστα πράγματα για την πορεία αυτού του κράτους.
Μην το βλέπεις απαραίτητα σαν πολύ θετικό Ένα στρατοκρατικό κράτος περιγράφει το οποίο (στο πλαίσιο των Βαλκανίων) διέθετε ένα καλό στρατό...Δεν θα θεωρούσα προσωπικά και πολύ κολακευτική τη σύγκριση με ένα απολυταρχικό και στρατοκρατικό καθεστώς όπως αυτό της Πρωσίας άσχετα αν μεγαλούργησε στρατιωτικά και αν ο Φρειδερίκος προσωπικά διέθετε κάποιες αρετές που τον κατέταξαν στους 'φωτισμένους δεσπότες'...Άρα ο χαρακτηρισμός περιγράφει ένα κράτος με έντονη παρουσία ενός καλοκουρδισμένου στρατού ...Ναι ήταν 'Αλλωστε οι Βούλγαροι σε όλη την ιστορία τους έχουν αποδείξει ότι ήταν ικανοί πολεμιστές...Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο
Φιλικά
"ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ"