-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Άξιος νικητής ο τοπικός Γιαννης Μπαντούνας, που φήμες τον φέρουν να το έχει ξενυχτήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες παραμονή του αγώνα (αυτο ήταν το μυστικό Γιάννη; )Αναζητείται ο ρουφιάνος συνοδηγός που διέδωσε τέτοιες ανακρίβειες
-
Argisa na vro ipologisti na po kai ego 2 koubentes...
Mpravo stin topiki lesxi gia ton agona.. mbravo ston kosmo..
Panos for ever to elega ego apo prin...
Lori, o armodio klassiki aksia to elega apo to proi.. ekane afto pou kseri max atack.
Kali epistrofi lea.
Emis ... ti na po vasilias ine oti theli kani.. ta pire sto telefteo loop kai mas ekane magika kai as retare ligo to moter tou 7. ate erxete to 8raki mas. sto stereas anotera
oreos o psillos, atixos o themis.
lefteri sovareftou... efi plakoseton..
lambro iremia pas kala..
Jr sto diko sou tembo
Ari ..... no coments.Ta leme sto stereas
-
Μια μικρη υποδειξη μονο προς τους οργανωτας.Πηγα στην Αλφειουσα απο την Β κοπανα των οδηγιων και εφτασα στο σταυροδρομι απο οπου περνουσε ο αγωνας.Ακριβως στη διασταυρωση και στο δεξι μας χερι υπηρχε ενα (χερσο ?) χωραφι που καλλιστα μπορουσε να μεταμορφωθει σε ενα ιδεωδες μερος για παρκινγκ οπως ηταν αυτο στην 'υπερειδικη' της Σμερνας.
quote]
Το εν λόγω σημείο εκτός του ότι είναι ιδιωτικό και πρόκειται σε λίγες μέρες να καλλιεργηθεί, ήταν και το σημείο προσγείωσης του ελικοπτέρου σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.Σαν βοηθός αλυτάρχη θέλω να επισημάνω την προνοητική ιδέα της Αλυτάρχη του αγώνα Κας Κατερίνας Χαλιβελάκη να 'βγώ' σαν τέταρτος πλοηγός σε ορισμένες ειδικές που πιθανόν να αντιμετώπιζαν πρόβλημα, δεδομένου ότι αφού τον είχα σχεδιάσει γνώριζα καλά αυτά τα σημεία. Ετσι καταφέραμε να μην 'κολήσει' ο αγώνας στην έξοδο της 1ης Σμέρνας και στα 2α Καλυβάκια. Ευχαριστώ γιαυτό και τον συνοδηγό μου Λ.Αχτύπη που έτρεχε πάναω-κάτω στα δύσκολα σημεία, καθως και την Αλυτάρχη για τις σαφείς και έγκαιρες εντολές.
-
Συνέχεια από το προηγούμενο....
Εκτός από την Αλυτάρχη του αγώνα που έδωσε την ψυχή της γιαυτόν, υποχρέωσή μου και εκ μέρους της λέσχης είναι να ευχαριστήσω όλους όσους προσέφεραν να βγεί σε πέρας αυτός ο αγώνας:
Τον πρόεδρο της λέσχης Μιχάλη Αποστολόπουλο που κατάφερε να βρεί λεφτά για τη αντιμεμετώπιση των υψηλών κοστολογίων της διοργάνωσης, όλα τα μέλη και τους φίλους της λέσχης που έδωσαν ότι μπορούσαν για το στήσιμο και την εκτέλεση του αγώνα (κριτές, ασφάλεια, γραφείο τύπου, γραμματεία κλπ), τους χορηγούς του αγώνα, την τοπική αυτοδιοίκηση και καυρίως τους Δημάρχους Πύργου & Ζαχάρως, την Αστυνομία που αν και λόγω των έκτακτων μέτρων ασφάλειας στην Α. Ολυμπία πρόσφεραν προσωπικό με το παραπάνω, τους θεατές που κατέκλεισαν τις ειδικές, τις υπηρεσίες που ενεπλάκησαν (Νοσοκομείο, Πυροσβεστική, Ερυθρός Σταυρός)
Τέλος ονομαστικά στους υπεύθυνους ασφαλείας και διαδρομής του αγώνα που πραγματικά κουράστηκαν πολύ για μια βδομάδα.
Επίσης έχω ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσω έναν άνθρωπο με ανακτήμητες και αστείρευτες γνώσεις πάνω στο σπορ που έχει βοηθήσει στο να φτάσει η λέσχη και ο αγώνας σε αυτό το επίπεδο και δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων με το Ακρόπολις δεν ήταν αυτή τη φορά μαζί μας. Τον Αντώωνη Χατζημιχάλη -
Πλακα έχετε ορισμενοι εκεί κάτω!
Πολύ πλάκα!
Αντε φτιάξτε ένα άγαλμα στο Χαλιβελάκη που σας έβαλε τον αγώνα στο πρωτάθλημα και μαλιστα ως διήμερο και σας τον διατήρησε φέτος (είπαμε τον δικαιώσατε όταν όμως το έκανε έπαιξε το κεφάλι του), ανάψτε και μιά λαμπάδα στο μπόι της Κατερίνας που ρισκάρει με μηδέν κέρδος και ξανακάνουμε κουβέντα!
Αλήθεια πόσο χώρο ακόμα θελετε για να δίνετε συγχαρητήρια ο ένας στον άλλο...???Επιμένω... Αν φοράει κανείς παντελόνια ας μας πει, ΕΠΩΝΥΜΑ και ΤΕΚΜΗΡΙΟΜΕΝΑ με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ποιόν πείραξε η έκδοση της εφημερίδας...
Στρατης Χατζηπαναγιώτου
-
Ο χρήστης st037 έγραψε:
Συνέχεια από το προηγούμενο....
Εκτός από την Αλυτάρχη του αγώνα που έδωσε την ψυχή της γιαυτόν, υποχρέωσή μου και εκ μέρους της λέσχης είναι να ευχαριστήσω όλους όσους προσέφεραν να βγεί σε πέρας αυτός ο αγώνας:
Τον πρόεδρο της λέσχης Μιχάλη Αποστολόπουλο που κατάφερε να βρεί λεφτά για τη αντιμεμετώπιση των υψηλών κοστολογίων της διοργάνωσης, όλα τα μέλη και τους φίλους της λέσχης που έδωσαν ότι μπορούσαν για το στήσιμο και την εκτέλεση του αγώνα (κριτές, ασφάλεια, γραφείο τύπου, γραμματεία κλπ), τους χορηγούς του αγώνα, την τοπική αυτοδιοίκηση και καυρίως τους Δημάρχους Πύργου & Ζαχάρως, την Αστυνομία που αν και λόγω των έκτακτων μέτρων ασφάλειας στην Α. Ολυμπία πρόσφεραν προσωπικό με το παραπάνω, τους θεατές που κατέκλεισαν τις ειδικές, τις υπηρεσίες που ενεπλάκησαν (Νοσοκομείο, Πυροσβεστική, Ερυθρός Σταυρός)
Τέλος ονομαστικά στους υπεύθυνους ασφαλείας και διαδρομής του αγώνα που πραγματικά κουράστηκαν πολύ για μια βδομάδα.
Επίσης έχω ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσω έναν άνθρωπο με ανακτήμητες και αστείρευτες γνώσεις πάνω στο σπορ που έχει βοηθήσει στο να φτάσει η λέσχη και ο αγώνας σε αυτό το επίπεδο και δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων με το Ακρόπολις δεν ήταν αυτή τη φορά μαζί μας. Τον Αντώωνη ΧατζημιχάληΚαι τους χορηγούς Σταύρο που τα έδωσαν όλα από την τσέπη τους και έτρεχαν πάνω κάτω σαν τρελοί για να τα προλάβουν όλα!!!
-
οφείλω να εξηγήσω τα γραφώμενα μου, αφού προκάλεσαν τόσο χαμό...
το πρόβλημα μου λοιπόν και αυτό που με πείραξε ήταν οτι εμείς σαν μελή συνεργείου δεν είχαμε ούτε μια φωτοτυπία έστω των συμμετοχών για να κάνουμε την δουλειά μας!!!!
σε παλαιότερους αγώνες που έχω 'βοηθήσει' υπήρχε περίσσια συμμετοχών και προγραμμάτων όχι μόνο για τα συνεργεία αλλά και για τους θεατές...
Αυτό εννοούσα...Ας υπήρχε στην αρχή της κάθε ειδικής άνθρωπος της λέσχης να πουλάει τις εφημερίδες με τις συμμετοχές...δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό, ούτε το βρίσκω κακό να θέλει η λέσχη να κερδίσει απο τον αγώνα..πρόβλημα έχω όμως όταν 'τ' ακούω' απο ξένους και όχι ντόποιους θεατές που έφταναν στην ειδική και δεν ήξεραν που να πάνε πως να κινηθούν κλπ.κλπ...και με ενοχλούσαν σε αυτό που είχα αναλάβει να κάνω...
Να συμπληρώσω ότι στην δεύτερη μπούκλα κάποιο απο τα πλοηγά μας έφερε εφημερίδες με συμμετοχές, άνευ κόστους...
Η ένσταση μου να τονίσω και πάλι δεν αφορά την εφημερίδα, αλλά το έντυπο των συμμετοχών και η μη διανομή του σε κριτές/συνεργεία... Η εφημερίδα ήταν πολύ καλή...
Όσο για την αναφορά μου στην έλλειψη προσωπικού, επέτρεψε μου αγαπητέ σπύρου, να έχω καλύτερη άποψη, αφού δεν νομίζω οτι εσείς άκουγατε αυτά που μετέφεραν μέσω VHF άλλοι κριτές και σταθμοί πριν την έναρξη του αγώνα...Τέλος καλό όμως όλα καλά!!!
Το σπαστήρι απο την άλλη δεν ξέρω γιατι σας ενόχλησε...μήπως αν έλεγα οτι 'έφαγε' πολλούς θα το παιρνατε καλύτερα? ίσως τελικά και αυτή η ορολογία των αγώνων να είναι εύκολα παρεξηγήσημη...
Η κριτική μου αγαπητέ είναι καλοπροαίρετη, όπως γράφουμε τα ορθά, γράφουμε και τα στραβα...αν δεν είναι αυτοί οι όροι του παιχνιδιού να μας το πείτε να το γνωρίζουμε και να πράττουμε αναλόγως απο τον επόμενο αγώνα....
ευχαριστώ
ρένα -
ΕΥΤΥΧΩΣ Κ. ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΜΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ . ΤΟ ΑΝ Η ΕΛΠΑ ΚΑΙ Ο Κ. ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΩΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΕΡΙΣΟΤΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ.
ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΧΡΕΙΣΗΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ FORUM ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΕΥΘΕΩΣ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΦΕΡΘΩ ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΤΩΤΗΠΗΣΑΜΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΛΕΣΧΩΝ, (ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΠΡ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ) -
Ο χρήστης st037 έγραψε:
Μια μικρη υποδειξη μονο προς τους οργανωτας.Πηγα στην Αλφειουσα απο την Β κοπανα των οδηγιων και εφτασα στο σταυροδρομι απο οπου περνουσε ο αγωνας.Ακριβως στη διασταυρωση και στο δεξι μας χερι υπηρχε ενα (χερσο ?) χωραφι που καλλιστα μπορουσε να μεταμορφωθει σε ενα ιδεωδες μερος για παρκινγκ οπως ηταν αυτο στην 'υπερειδικη' της Σμερνας.
quote]
Το εν λόγω σημείο εκτός του ότι είναι ιδιωτικό και πρόκειται σε λίγες μέρες να καλλιεργηθεί, ήταν και το σημείο προσγείωσης του ελικοπτέρου σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.Εδω μου ταιριαζει το 'οσοι ειναι εξω απ'τον χορο πολλα τραγουδια ξερουν'
Παρακαλω δεχτειτε τη συγνωμην μου για την (καλοπροαιρετη) υποδειξη μου. -
Αφιερωμένο στον νικητή του αγώνα.!!!
http://www.xwmatinos.gr/xwma/26o/panosvideo.MPGΜη πυροβολείτε. Δεν είναι η καλύτερη ποιότητα αλλά δεν είναι και άσχημο.
-
Πωπω κοσμος!!
-
ουαουυυυ...άπαιχτο!!!
-
Καλός ο Χατζητσοπάνης. Αλλά και ο θεατής που ακούγεται άπαιχτος.
Πάνως μπράβο για το βίντεο αλλα και τη σελίδα γενικότερα. -
Παρατηρώντας χρόνους ειδικών Α5 είδα πως ο Γινε 2003 Γιαννης Αναγνωστάκος, κέρδισε την πρώτη του ειδικη και μάλιστα έχασε την τριτη θέση για 3.5'' απο τον Αργυρίου!! Εύγε Γιάννη και εις ανώτερα!!! Πολυ καλή εμφάνιση επίσης για τον Γινε 2004 Νικο Κούλη και τον αναπληρωματικό Γίνε 2004 Σάββα Λευκαδίτη στην πρώτη τους επαφή με τους αγώνες!!!
-
Γιάννης Μπαντούνας! Ολα τα λεφτά... Για να φοβούνται οι παλαιοί, για να σέβονται οι πρωταθλητές και να μαθαίνουν οι νέοι!
Εξη Γίνε στην αφετηρία και ναναι καλά όσοι βάζουν πλάτη και βέβαια δεν ζητούν ανταλλάγματα.
Εξη παλικάρια που δεν είναι γυιοί κανενός πρωταθλητή, που δεν βασίζονται σε διαπλοκές αλλά προσπαθούν και καταφέρνουν να συμμετέχουν πραγματοποιώντας όνειρο ζωής!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!Στρ
-
http://christos3807.fotopic.net/c141415.html
Εδώ έχω μερικές φωτο απ' το Ολυμπιακό
-
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ.ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.ΗΤΑΝ SUPER.BRILLIANT O ΛΑΜΙΩΤΗΣ.ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Η ΛΑΜΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ(ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΩ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ! )ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΤΙΜΟΝΙΑ(ΕΙΧΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΜΟΙΑΣΕΙ.ΠΗΡΕ ΧΕΡΙΑ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΗΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΧΩ ΚΟΡΗ 21 ΧΡΟΝΩΝ ΑΝΥΠΑΝΤΡΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ). VERY GOOD O AΡΜΟΔΙΟΣ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. GOOD Ο ΚΥΡΚΟΣ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ. ΛΑΜΠΡΟ ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΝΕΣΑΙ. ΨΥΛΛΟΣ,ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΟΣ,ΙΑΒΕΡΗΣ,ΣΚΑΛΤΑΣ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ,ΜΠΡΑΒΟ. CONGRATULATION ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΜΑΣ. ΜΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΟΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ(ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ FIAT TON ΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΕΡΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΑΚΟ ΔΕΝ ΧΑΡΗΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΑΡΑ ΚΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ)
-
ΠΑΙΔΙΑ SORRY ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ
-
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΟ ΧΑΤΖΗΤΣΟΠΑΝΗ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΧΑΡΙΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ Π.Π.Ρ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΝΤΖΟ ΠΡΟΣΦΕΡΑΜΕ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΣΟ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ.ΦΙΛΙΚΑ Φ.ΤΖΕΦΕΡΑΚΟΣ
-
ΦΙΛΙΠΠΑΚΟ SORRY ΑΝ ΠΑΡΕΞΕΙΓΗΘΗΚΕΣ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΕΡΣΙ ΕΤΡΕΧΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΤΖΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΤAI GOOD AΛΛΑ ΕΓΩ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑ ΓΙΑ ΠΕΡΣΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ? ΑΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ 'ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ?
-
αγαπητή μου φίλοι γεία σας και καλή χρονιά.
δήλωσα και εγω παρών στο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΡΑΛΛΥ και είμαι ενθουσιασμένος
απο τον τρόπο διεξαγωγής αλα κυρίος απο την ανταπόκρηση του κόσμου.
τα αποτελέσματα λίγο πολύ αναμενόμενα αφού οι οδηγοί οδήγησαν λίγο σφηγμένα και διερευνητικά μία και οι περισσότεροι οδηγούν πρώτη φορά
στις κατηγορήες τα αγωνηστικά.
αυτό όμως που με εντιπωσίασε ήταν το ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ που όταν το περιμέναμαι στην πίστα νομίζαμαι οτι θα περάσει
κανένα F16 κρίμα που εγκατέληψε αν και υποδιέστερο στο χώμα πιστεύω οτι ο ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ θα το κάνει το θαύμα του στο τέλος αφού και πέρσυ αν
θυμάμαι καλά εγκατέληψε στο συγκεκρημένο αγώνα.
πάντος ο ανταγωνησμός με την προσθήκη του ΑΡΗ και ΚΥΡΚΟΥ θα είναι μέχρι το τέλος πολύ μεγάλος.
καλή χρονιά λοιπόν με υγεία και ελάχιστες εγκαταλήψης!!!!!!!!!!!
26ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΡΑΛΛΥ