-
Kαι ΜΟΛΙΣ 1888 κιλά η ελαφρωμένη, ε?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Kαι ΜΟΛΙΣ 1888 κιλά η ελαφρωμένη, ε?Μήπως δεν είναι αρκούντως σπορ και δεν παρέχει τον απαιτούμενο όγκο πληροφοριών από τα χειριστήρια και το πλαίσιό της στον οδηγό που αναζητά την απόλυτη αίσθηση ... Μήπως λέω ...???
-
Ο χρήστης ckosm έγραψε:
Μήπως δεν είναι αρκούντως σπορ και δεν παρέχει τον απαιτούμενο όγκο πληροφοριών από τα χειριστήρια και το πλαίσιό της στον οδηγό που αναζητά την απόλυτη αίσθηση ... Μήπως λέω ...???
Δεν ξέρω, εσύ πες μου που την οδήγησες.
Αν και δεν ανέφερα πουθενά τις λέξεις σπορ, αίσθηση κτλ...
Ένα γεγονός μόνο σχολίασα, αναμφισβήτητο: όταν λες ένα αμάξι 1890 κιλών (!!!) ελαφρωμένο, τότε κάπου έχει χαθεί η μπάλα...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ένα γεγονός μόνο σχολίασα, αναμφισβήτητο: όταν λες ένα αμάξι 1890 κιλών (!!!) ελαφρωμένο, τότε κάπου έχει χαθεί η μπάλα...Ε, εντάξει, η Veyron είναι ιδιάζουσα περίπτωση. Δε χάθηκε καμιά μπάλα, κατ' εμέ
-
Και μένα μου έκαναν ένα άσχημο κλικ τόσο το αρχικό βάρος όσο και το ελαφρωμένο, αλλά όταν ακούς τελικά όλους τους ειδικούς να εκφέρονται σε υερπθετικό βαθμό για το πόσο καλά όχι μονο κρύβει το βάρος της, αλλά και πόσο ικανό (πέραν της όποια τελικής που είναι το κερασάκι σε μια απίστευτη τεχνολογική 'τούρτα') είναι τελικά στα πάντα, δεν μένει παρά να σκέφτεσαι μήπως και η Veyron είναι το δεύτερο κατασκεύασμα στον κόσμο που κινείται αντίθετα στους νόμους του Νεύτωνα! (με το πρώτο να είναι κάποια ελαστικά στα οποία αναφέρθηκε το περιοδικό R&D στο τελευταίο τεύχος)
Παραλληλισμό και εικασία εκφράζω και σε καμμία περίπτωση δεν θα ήθελα να επαναπροσδιορίσουμε τους νόμους της Φυσικής εδώ μέσα!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μήπως δεν είναι αρκούντως σπορ και δεν παρέχει τον απαιτούμενο όγκο πληροφοριών από τα χειριστήρια και το πλαίσιό της στον οδηγό που αναζητά την απόλυτη αίσθηση ... Μήπως λέω ...???
Δεν ξέρω, εσύ πες μου που την οδήγησες.
Αν και δεν ανέφερα πουθενά τις λέξεις σπορ, αίσθηση κτλ...
Ένα γεγονός μόνο σχολίασα, αναμφισβήτητο: όταν λες ένα αμάξι 1890 κιλών (!!!) ελαφρωμένο, τότε κάπου έχει χαθεί η μπάλα...
...τα άλογα χάνονται
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Και μένα μου έκαναν ένα άσχημο κλικ τόσο το αρχικό βάρος όσο και το ελαφρωμένο, αλλά όταν ακούς τελικά όλους τους ειδικούς να εκφέρονται σε υερπθετικό βαθμό για το πόσο καλά όχι μονο κρύβει το βάρος της, αλλά και πόσο ικανό (πέραν της όποια τελικής που είναι το κερασάκι σε μια απίστευτη τεχνολογική 'τούρτα') είναι τελικά στα πάντα, δεν μένει παρά να σκέφτεσαι μήπως και η Veyron είναι το δεύτερο κατασκεύασμα στον κόσμο που κινείται αντίθετα στους νόμους του Νεύτωνα! (με το πρώτο να είναι κάποια ελαστικά στα οποία αναφέρθηκε το περιοδικό R&D στο τελευταίο τεύχος)Παραλληλισμό και εικασία εκφράζω και σε καμμία περίπτωση δεν θα ήθελα να επαναπροσδιορίσουμε τους νόμους της Φυσικής εδώ μέσα!
+1
Ένα αμάξι που έχει μεγαλύτερη τελική από F1 και επιπλέον προσφέρει ησυχία, άνετα καθίσματα, συνεπιβάτη και κλιματισμό ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να έχει το ίδιο βάρος με την F1.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Και μένα μου έκαναν ένα άσχημο κλικ τόσο το αρχικό βάρος όσο και το ελαφρωμένο, αλλά όταν ακούς τελικά όλους τους ειδικούς να εκφέρονται σε υερπθετικό βαθμό για το πόσο καλά όχι μονο κρύβει το βάρος της, αλλά και πόσο ικανό (πέραν της όποια τελικής που είναι το κερασάκι σε μια απίστευτη τεχνολογική 'τούρτα') είναι τελικά στα πάντα, δεν μένει παρά να σκέφτεσαι μήπως και η Veyron είναι το δεύτερο κατασκεύασμα στον κόσμο που κινείται αντίθετα στους νόμους του Νεύτωνα! (με το πρώτο να είναι κάποια ελαστικά στα οποία αναφέρθηκε το περιοδικό R&D στο τελευταίο τεύχος)
Παραλληλισμό και εικασία εκφράζω και σε καμμία περίπτωση δεν θα ήθελα να επαναπροσδιορίσουμε τους νόμους της Φυσικής εδώ μέσα!
+1
Ένα αμάξι που έχει μεγαλύτερη τελική από F1 και επιπλέον προσφέρει ησυχία, άνετα καθίσματα, συνεπιβάτη και κλιματισμό ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να έχει το ίδιο βάρος με την F1.
Η McLaren F1 τα προσέφερε σχεδόν όλα αυτά, συν ένα επιβάτη ακόμα με ΠΟΛΥ μικρότερο βάρος από τη Βεϊρόν.
Kαι πιθανότατα με πιο χαρισματική οδική συμπεριφορά.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Kαι πιθανότατα με πιο χαρισματική οδική συμπεριφορά.Δεν θα βαζα και στοίχημα..
Ο ΤΝ που την δοκίμασε στο προηγούμενο fifth είπε απλά τα καλύτερα για την οδική της συμπεριφορά πάντως..
-
Νομίζω πως κάθε τεχνολογικό επίτευγμα ανήκει στην εποχή του.
Η McLaren δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί άμεσα με την Veyron γιατί οι άξονες πάνω στους οποίους βασίστηκε η κατασκευή και των δυο αυτοκινήτων δεν είναι οι ίδιοι.
Χωρίς να είμαι σε θέση να μειώσω στο ελάχιστο την συμβολή της McLaren στο τί εστί supercar, θα θεωρήσω την Veyron ένα τεχνολογικό υπερ-σύνολο της McLaren καθώς επιτυγχάνει να σκοράρει (και) σε τομείς που δεν επιχείρησε ο Gordon ν'ασχοληθεί, καθώς επεδίωκε το performance through lightness.
Έκαστος στο είδος του λοιπόν για μένα, μόνο που η Veyron απεικονίζει πιο καλά τις τρέχουσες εφαρμογές της τεχνολογίας χωρίς ωστόσο να μπορέσει να είναι και το ίδιο fit-shaped με την McLaren που άλλωστε από την αρχή όπως είπαμε σκοπός της ήταν να πετύχει το καλύτερο παραμένοντας 'αδύνατη'!
Σε καμμία περίπτωση το βάρος της δεν μπορεί να είναι το καταλυτικό ή αποκλειστικό κριτήριο απόρριψης μιας τέτοιας τεχνολογικής εφαρμογής σε ένα αυτοκίνητο τέτοιου επιπέδου ή/και βεληνεκούς. Πόσο μάλλον όταν την εντύπωση του βάρους καταφέρνει να την διασκεδάσει πίσω από το τιμόνι και με πιλότους όχι εμάς αλλά διεθνώς αναγνωρισμένα σετάκι χεριών...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Kαι πιθανότατα με πιο χαρισματική οδική συμπεριφορά.
Δεν θα βαζα και στοίχημα..
Ο ΤΝ που την δοκίμασε στο προηγούμενο fifth είπε απλά τα καλύτερα για την οδική της συμπεριφορά πάντως..
Το αντίστοιχο video του Tiff με την McLaren F1 το θυμάσαι; Δεν ήταν ακριβώς...αδιάφορος
-
Για χαζέψτε λιγάκι....
-
Και μετά ΟΛΟΙ στο configurator...
-
Καλά, το configurator το βάλαμε στο default page!
-
-
-
Όχι, Βερολίνο δεν είπες ότι είναι Κωνσταντίνε;
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Όχι, Βερολίνο δεν είπες ότι είναι Κωνσταντίνε;Ναι Αναστασία, Βερολίνο είναι σε μια κάθετο στην friedrich straβe. Είναι έκεθεση της vw και παραδίπλα έχει ταπεινά fabia κλπ.
-
-
BUGATTI VEYRON 16.4: ''Θαύμα'' ή....ματαιοδοξία του κ. Πίχ ;