-
Νομίζω ότι μπορείς να το πάρεις έχοντας μόνιμη κατοικία Αθήνα αλλά δεν μπορείς να το κυκλοφορείς.
Πάντως ακούγεται εντονότερα από ποτέ ότι επίκειται απελευθέρωση από τον Σεπτέμβριο.
-
Ο χρήστης afonic έγραψε:
Νομίζω ότι μπορείς να το πάρεις έχοντας μόνιμη κατοικία Αθήνα αλλά δεν μπορείς να το κυκλοφορείς.
Πάντως ακούγεται εντονότερα από ποτέ ότι επίκειται απελευθέρωση από τον Σεπτέμβριο.ΜΑΚΑΡΙ θα παω σε κάποια αντιπροσωπία να ρωτήσω ελπίζω να ξέρουν
-
[quote='Storm'][quote='bebes']Ο αδερφός μου που πήρε το Αστρα 1,6 τα πλήρωσε επιπλέον 200
-
[quote='bebes'][quote='Storm'][quote='bebes']Ο αδερφός μου που πήρε το Αστρα 1,6 τα πλήρωσε επιπλέον 200
-
Οχι, απλώς όλα τα 'ετοιμοπαράδοτα' φορούσαν κάποιο 'πακέτο'.
Στάνταρ έκδοση έπρεπε να περιμένεις αρκετά για να σου φέρουν, οπότε έδινες 1500 με 2000 -
Για να επανελθουμε στο θεμα του topic ,που ειναι η αγορα SUV,να σημειωσω την πολυ καλη προσφορα της Mitsubishi.
'Η ελληνική αντιπροσωπεία των αυτοκινήτων Mitsubishi, ανακοίνωσε μια… γενναία έκπτωση που αφορά στα τετρακίνητα μοντέλα της εταιρείας. Είναι η δεύτερη φορά που η Mitsubishi ανακοινώνει μια τέτοια προσφορά, που ισχύει για αγορά τοις μετρητοίς ή με έντοκα χρηματοδοτικά.
Η έκπτωση των 4.000€ ισχύει για όλα τα τετρακίνητα μοντέλα της μάρκας (πλην του Lancer EVO IX και του L 200). Οι αρχικές τιμές λοιπόν, των SUV της Mitsubishi διαμορφώνονται –μετά την έκπτωση- ως εξής:
Pajero Pinin 1.8 3d: 19.379€
Pajero Pinin 1.8 5d: 20.665€
Pajero Pinin 2.0 5d: 24.264€
Outlander 2.0 Comfort: 23.990€
Outlander 2.0 Sport: 26.590€
Outlander Turbo 2.0: 32.490€
Outlander 2.4 Sport: 31.690€
Pajero Sport 2.5 32.425€
Pajero Sport 3.0: 34.633€
Pajero Metal Top 3.2 45.208€
Pajero Wagon 3.2 47.520€
Pajero Wagon 3.5: 47.520€Η προσφορά δεν έχει –προς το παρόν- ημερομηνία λήξης. '
Οι τιμες που διαμορφωνονται ειναι πλεον ελκυστικες πιστευω.
Outlander 2.0 Sport me 26500??
To Turbo με 32500??Νομιζω αξιζει μια επισκεψη σε εκθεση Mitsubishi πριν αγορασει κανεις SUV.
-
Πάντα δίλλημα αυτες οι προσφορές, χτυπάς το παλιό με τέτοια στιγμή η περιμένεις το καινούριο με όλες τις καινοτομίες που θα φέρει, σχεδιαστικά-τεχνολογικά κλτ κτλ ??
μεγάλη απόφαση -
To απόγευμα θα πάω από κοντά να δω το Pinin (3πορτο,5πορτο), να κλείσω test drive οπότε θα σας πω και τις απόψεις μου.
Την Παρασκευή το απόγευμα θα κάνω test drive το Vitara 3πορτο ... οπότε και από εκεί θα βγουν κάποια συμπεράσματα...
-
Νομίζω οτι πρόκειται για πολύ καλή περίπτωση (αν είναι η πλήρως εξοπλισμένη έκδοση)
[quote]Outlander Turbo 2.0: 32.490 -
Eπίσης, υπάρχει και μια μείωση τιμών στο kia sportage.
http://www.kia.gr/Kia/models/sportage/prices.htmlαπό 24,500+630 πινακίδες + 400 χρώμα για το βενζινοκίνητο,
από 28,600 +1030 πινακίδες και χρώμα για το ντίζελ.Κατι αντίστοιχο για το Hyundai Tucson ?
-
ποια η γνωμη σας για το grand vitara?αυτο ή καποιο αλλο διλιτρο?
-
Εγώ θα ήμουν αποκλειστά μεταξύ αυτού και νέου RAV4 για 2λιτρό. Από εκεί και πέρα παίζει πιο σου αρέσει πιο πολύ, κατανάλωση, εκτός δρόμου δυνατότητες και διαφορά στην τιμή.
Δες και το topic για το GV, μπορεί να είναι τεράστιο αλλά αξίζει να του ρίξεις μια ματιά, ειδικά από σελίδα 13 και μετά.
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... &start=180
-
μία απλή παρατήρηση:
Είδα στο τελευταίο τεύχος του Automotorundsport (με την περιβόητη δοκιμή ενεργητικής ασφάλειας των suv) ότι ο κινητήρας Diesel των tucson/sportage βγάζει 140hp!
επίσης, η KIA βγάζει ένα επιβατηγό μοντέλο (To Magentis) με κινητήρα 2λίτρων ντίζελ με 140hp.ερώτηση: Γιατί εμείς στο ελλάντα να πρέπει να φεσωνόμαστε τον κινητήρα των 112hp στα tucson/sportage ?
το παρατήρησε κανείς άλλος; (το τεύχος δεν το έχω,το διάβασα φευγαλέα)Επίσης, από το τελευταίο Drive, κατανάλωση GV 1,6 14λ/100χλμ
(αυτό το πήρα για το dvd του...) -
Ο χρήστης medst98 έγραψε:
Επίσης, από το τελευταίο Drive, κατανάλωση GV 1,6 14λ/100χλμ
(αυτό το πήρα για το dvd του...)Πράγματι και στο τεστ του περιοδικού αναφέρεται σε 14λ/100χλμ. Πιστεύω ότι οφείλεται καθαρά στα λίγα χιλιόμετρα του αυτοκινήτου. Οταν έκανα test drive το GV είχε περίπου 5500χιλιόμετρα. Η κατανάλωση έγραφε συνέχεια πάνω από 13,5λ με αναμμένο το Clima και με τρία άτομα μέσα. Θέλω να πιστεύω ότι όταν 'στρώσει' ο κινητήρας η κατανάλωση πέφτει.
-
1)Κατ'αρχην πρεπει να προσεξουμε οτι το GV φορουσε χωματινα ελαστικα, γεγονος που εχει ως επιπτωση αυξημενη ακαταναλωση ...
2) Κ αυτο το αρθρο (Drive Ιουνιος '06)εχει πολλες ανακριβειες ...(π.x αποσταση του RAV4 απο το εδαφος 205mm(!!!)...ή οτι δεσαν την εξατμιση του GV προληπτικα (!!!!) )
3) Διαβαστε το συμπερασμα του αρθογραφου για το RAV4 κ μετα καντε μια συγκριση με εκεινο του Τετρακινηση mag ....
4) Στο συμπερασμα για το τεστ GV-Forester τελειωνει με 'εαν κ εφοσον'...κ.λ.π κ.λ.π
Με λιγα λογια εγω τουλαχιστον απο το εν λογω αρθρο δεν εγινα σοφοτερος ...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Πράγματι και στο τεστ του περιοδικού αναφέρεται σε 14λ/100χλμ. Πιστεύω ότι οφείλεται καθαρά στα λίγα χιλιόμετρα του αυτοκινήτου. Οταν έκανα test drive το GV είχε περίπου 5500χιλιόμετρα. Η κατανάλωση έγραφε συνέχεια πάνω από 13,5λ με αναμμένο το Clima και με τρία άτομα μέσα. Θέλω να πιστεύω ότι όταν 'στρώσει' ο κινητήρας η κατανάλωση πέφτει.
Μα στα 5500 χλμ ειναι σιγουρα στρωμένο το μοτερ. Για να μην πουμε για πολυ λιγοτερα απο 5500...
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Πράγματι και στο τεστ του περιοδικού αναφέρεται σε 14λ/100χλμ. Πιστεύω ότι οφείλεται καθαρά στα λίγα χιλιόμετρα του αυτοκινήτου. Οταν έκανα test drive το GV είχε περίπου 5500χιλιόμετρα. Η κατανάλωση έγραφε συνέχεια πάνω από 13,5λ με αναμμένο το Clima και με τρία άτομα μέσα. Θέλω να πιστεύω ότι όταν 'στρώσει' ο κινητήρας η κατανάλωση πέφτει.
Μα στα 5500 χλμ ειναι σιγουρα στρωμένο το μοτερ. Για να μην πουμε για πολυ λιγοτερα απο 5500...
Είναι στρωμένο?
Αν ισχύει αυτό τότε να θεωρήσουμε ότι 'πίνει' τόσο πολύ ???Πάντως δεν θα μου φανεί παράξενο αν έχει μεγάλη κατανάλωση αν κρίνω από το αμάξωμα που είναι σχεδόν 1,400 κιλά τα οποία πρέπει να κινήσουν 1600 κυβικά και σε 4χ4 Mode ...
-
Μηπως θα μπορουσε καποιος να μπου πει τη γνωμη του για ενα Χ-ΤΡΑIL DIESEL μοντελο του 2002 με 145000 χλμ περιπου.Ευχαριστω!
-
Μηπως θα μπορουσε καποιος να μπου πει τη γνωμη του για ενα Χ-ΤΡΑIL DIESEL μοντελο του 2002 με 145000 χλμ περιπου.Τι πρεπει να προσεξω στην αγορα ενος τετοιου αυτοκινητου?Εχουν αυτα τα μοντελα καποιο ιστορικο βλαβων?Ευχαριστω!
-
ΑΓΟΡΑ SUV= RAV4...................................
Αγορά SUV!