-
Αντρεα και γω μαζι σου μονο ομως για βολτα γιατι εχω τα χιονολαστιχα. Ελπιζω να συγκρατηθω και να μην μπω μεσα γιατι βλεπω να γυρναω με τις ζαντες!
-
Χρήση τρένου για τη μεταφορά αυτοκινήτου: Μία μόνο αμαξοστοιχία (η 504) η οποία είναι μόνο βραδυνή, ξεκινά στις 23:00 από την Αθήνα και στις 22:00 από Θεσ/κη (αν δεν κάνω λάθος). Το κόστος του αυτοκινήτου είναι 37 € για μεσαίο μέγεθος (είναι ανάλογα με το συνολικό μήκος), αλλά πρέπει σε αυτό να προσθέσετε και το κόστος της καμπίνας ή της κουκέτας αν συνοδέψετε το αυτοκίνητο. Και νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον ένας συνοδός. Δυστυχώς δεν θυμάμαι να σας πω πόσο κοστίζει αυτό.
Α, επίσης υπάρχει περίπτωση να σας χτυπήσουν το φτερό με σιδερένια μπάρα, να κάνετε δήλωση, να το φτιάξετε, και να περιμένετε κάτι μήνες για να σας δώσουν τα λεφτά.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Α, επίσης υπάρχει περίπτωση να σας χτυπήσουν το φτερό με σιδερένια μπάρα, να κάνετε δήλωση, να το φτιάξετε, και να περιμένετε κάτι μήνες για να σας δώσουν τα λεφτά.
Προφανώς αυτό συνέβη σε σένα ή κάποιον γνωστό σου? Για δώσε λεπτομέρειες? Τι γίνεται με τα αγωνιστικά που ανεβαίνουν επάνω? Τα 'συσκεύαζουν'?
Οι τιμές πάντως είναι ιδιαίτερα λογικές, και μαζί με το εισητήριο. Αν σκεφτεί κανείς τι θα ξοδέψει (καύσιμα, διόδια, φθορά ελαστικών και αυτοκινήτου) συν τον κόπο των 6+ ωρών οδήγησης, μάλλον αξίζει τον να δει τη λύση του τρένου.
-
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
Προφανώς αυτό συνέβη σε σένα ή κάποιον γνωστό σου? Για δώσε λεπτομέρειες? Τι γίνεται με τα αγωνιστικά που ανεβαίνουν επάνω? Τα 'συσκεύαζουν'?Οι τιμές πάντως είναι ιδιαίτερα λογικές, και μαζί με το εισητήριο. Αν σκεφτεί κανείς τι θα ξοδέψει (καύσιμα, διόδια, φθορά ελαστικών και αυτοκινήτου) συν τον κόπο των 6+ ωρών οδήγησης, μάλλον αξίζει τον να δει τη λύση του τρένου.
Δυστυχώς συνέβη σε μένα. Το αυτοκίνητο ήταν φρεσκοπλυμένο για το ταξίδι και το είχα ελέγξει γύρω γύρω πριν πάω στο σταθμό (σχεδόν τυχαία). Το πρωί όταν ανέβηκα στο container για να το κατεβάσω, είδα ότι το μπροστινό αριστερό φτερό είχε ένα βαθούλωμα στο πάνω του μέρος, μαζί με γδάρσιμο στο χρώμα. Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω πώς και γιατί έγινε.
Ευτυχώς ήταν αρκετά εξυπηρετικοί στο σταθμό της Θεσ/κης (το χτύπημα έγινε στο ταξίδι από την Αθήνα προς τα πάνω), περίμενα λίγο για να έρθει ο προϊστάμενος (ήταν και πρωί, φτάνει στις 06:30 στη Θεσ/κη), αλλά υπέγραψα κάτι δηλώσεις, σημείωσα πού ακριβώς είναι η ζημιά σε ένα σχέδιο αυτοκινήτου, και έφυγα. Μετά έφτιαξα το αυτοκίνητο και τους πήγα το τιμολόγιο (στα κεντρικά του ΟΣΕ στην Αθήνα, πάνω από το Μεταξουργείο) και απλά περιμένω να μου επιστρέψουν τα χρήματα (το πλήρες ποσό της ζημιάς). Ούτε ασφάλειες ούτε τίποτα.Αν εξαιρέσω το συμβάν, είναι όντως βολικό από κάποιες απόψεις. Το έχω κάνει 2 φορές, πέρυσι και πρόπερσι το καλοκαίρι. Επειδή δεν μπορούσα να λείψω από τη δουλειά αλλά δεν ήθελα να οδηγήσω και βράδυ, είχα τελειώσει τη δουλειά μου στις 19:00, πήγα και πήρα την παρέα μου (3 κορίτσια ), πήγαμε στο σταθμό, ανεβήκαμε επάνω, και στις 09:00 πίναμε καφέ στη Χαλκιδική! Συμφέρει ακόμη πιο πολύ (σαφώς περισσότερο από να ανέβεις οδικώς) όταν είναι 2 ή περισσότερα άτομα και μοιράζονται το κόστος. Συν το καλό ότι κλείσαμε μια καμπίνα μόνοι μας (νagon-lit) και περάσαμε ωραία στο ταξίδι!
Για τα αγωνιστικά δυστυχώς δεν ξέρω να σου απαντήσω...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Συν το καλό ότι κλείσαμε μια καμπίνα μόνοι μας (νagon-lit) και περάσαμε ωραία στο ταξίδι!Εσύ με τρία κορίτσια σε ένα βαγκόν-λι;! Φυσικά και θα πέρασες ωραία!
-
Ουυυ!! Ρίξαμε κάτι ύπνους σου λέω... Αλλο πράγμα!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Συν το καλό ότι κλείσαμε μια καμπίνα μόνοι μας (νagon-lit) και περάσαμε ωραία στο ταξίδι!
Εσύ με τρία κορίτσια σε ένα βαγκόν-λι;! Φυσικά και θα πέρασες ωραία!
Καλά , η λογοκρισία έχει ρεπό ??????????????
-
Ρε παιδιάαααααααααα υπάρχει κανένεας να μου πεί πόσα λάστιχα Hankook χρειάζονται για τις Σέρρες?????? Στα δύο η τουρμπινα είναι δώρο??????
-
Ο χρήστης Μαρίνα έγραψε:
Ρε παιδιάαααααααααα υπάρχει κανένεας να μου πεί πόσα λάστιχα Hankook χρειάζονται για τις Σέρρες?????? Στα δύο η τουρμπινα είναι δώρο??????Μαρίνα, φαντάζομαι ότι η ερώτηση/παρατήρησή σου γίνεται με διάθεση χιούμορ, αλλά όντως πολλούς τους προβληματίζει ότι θα κάνουν κομμάτια τα λάστιχά τους στις Σέρρες.
Νομίζω ότι με χρήση συντήρησης (6-7 γύρους, μετά σταματάμε για 25-30 λεπτά), καθώς και σωστές πιέσεις, τα πράγματα δεν είναι τόσο δραματικά.
Τώρα, ότι καταφέραμε εμείς να κάνουμε φέτες ένα 032 είναι κάτι που προσωπικά θα ήθελα να ξεχάσω.
(Εξάλλου φταίει ο Hunter. Αυτός με παρότρυνε, 'χώστο', 'αέρααα!', και κάτι τέτοια, δεν φταίω εγώ, honestly... )
-
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
[Τώρα, ότι καταφέραμε εμείς να κάνουμε φέτες ένα 032 είναι κάτι που προσωπικά θα ήθελα να ξεχάσω.(Εξάλλου φταίει ο Hunter. Αυτός με παρότρυνε, 'χώστο', 'αέρααα!', και κάτι τέτοια, δεν φταίω εγώ, honestly... )
Βρέ...κανίβαλε,σιδεροφάγε,pedal-to-the-metal-ίστα!!!
Καί...ερπύστριες νά είχες,θά τίς έτρωγες,όχι τά έρημα τά 032!!! -
Θα ηθελα να κανω μια ενσταση εδω.....
Ετοιμαζετε 3η εξορμηση στην πιστα εσεις οι Βορειοι και σαν να μου φαινεται οτι ο Νοτος εχει μεινει λιιιιιγο πισω....
Μηηηηηπως θα επρεπε να αρχισουν οι συζητησεις για το 3ο Μεγαρινο trackday by 4t forum?????
Κ θα φροντισω να μην λειψω απο τα παιδακια μετα -
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Ετοιμαζετε 3η εξορμηση στην πιστα εσεις οι Βορειοι και σαν να μου φαινεται οτι ο Νοτος εχει μεινει λιιιιιγο πισω....
Μηηηηηπως θα επρεπε να αρχισουν οι συζητησεις για το 3ο Μεγαρινο trackday by 4t forum?????Οχιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! Αν είναι πείτε μου να μην αλλάξω λάστιχα ακόμα!!!!!
-
Ο χρήστης Μαρίνα έγραψε:
Ρε παιδιάαααααααααα υπάρχει κανένεας να μου πεί πόσα λάστιχα Hankook χρειάζονται για τις Σέρρες?????? Στα δύο η τουρμπινα είναι δώρο??????Μαρίνα,έχεις κακές διαθέσεις ή έτσι μού φαίνεται;
Αν μιλάμε πάντως γιά competition Hankook,καί γιά ημερήσια χρήση,νομίζω ότι μία τετράδα φτάνει καί περισεύει.Φυσικά άν έχεις αυτοκίνητο 'τής σειράς' καί όχι κάποιο ιδιαίτερα δυνατό.
Καί τούς έξι-εφτά γύρους πού λέει ο Βασίλης,κάντους δώδεκα-δεκατρείς πρίν τό διάλειμα.
Υ.Γ.Μέ τό 205 σκέφτεσε νά έρθεις; -
Μηηηηηπως θα επρεπε να αρχισουν οι συζητησεις για το 3ο Μεγαρινο trackday by 4t forum?????
Κ θα φροντισω να μην λειψω απο τα παιδακια μεταΒρέ Ρενάκια,δέν τό ετοιμάζουμε εμείς οι 'βόρειοι' μόνο γιά εμάς βρε!!!
Αντε,καβάλα στό τραίνο,καί έλα!!! -
Χαλαρααααα ρε παιδιά.......... Τι είναι αυτά? Δεν είναι σωστή η κόντρα μεταξύ των βορείων και των νοτίων. Ακόμα δεν μπορώ να ξεχάσω τα 140 χαλασμένα λάστιχα στις Σέρρες του 2002........ Πολύ λάστιχο ρε παιδιά......
Δεν συμφέρει!?! -
Ο χρήστης Μαρίνα έγραψε:
Χαλαρααααα ρε παιδιά.......... Τι είναι αυτά? Δεν είναι σωστή η κόντρα μεταξύ των βορείων και των νοτίων. Ακόμα δεν μπορώ να ξεχάσω τα 140 χαλασμένα λάστιχα στις Σέρρες του 2002........ Πολύ λάστιχο ρε παιδιά......
Δεν συμφέρει!?!Σοβαρολογείς,ή κάνεις πλάκα βρέ Μαρίνα;
Τέλος πάντων,εμείς θά πάμε γιά τήν πλάκα μας καί όχι γιά να κάνουμε αγώνα. -
Οφείλω να ομολογήσω ότι αν θα ανέβαινα να τρέξω έχω να διαλέξω ανάμεσα σε αρκετά 'θηρία'. Η προτίμηση που έχω για το 205 είναι ότι 1300σάρα γενήθηκα και μου έχει μείνει το κουσουρι. 12 χρόνια στη 1300 δύσκολα αλλάζεις. Ανάλογα όμως με τις προδιαγραφές του χαβαλέ που έχετε σκοπό να γίνει ανεβάζω και το κατάλληλο. Όσο για τα λάστιχα έχω πάντα την καλύτερη παρέα για να με βοηθήσει να τα φάω (μιαμ, μιαμ)
-
Επ'ουδενι δεν τιθεται θεμα κοντρας βορειων νοτιων....
Μακαρι να μπορουσα να ερθω Σερρες αφου εχω 2-3 φιλαρακια απο εκει κοντα,αλλα ειναι εξαιρετικα δυσκολο.Αφηστε που φοβαμαι μην παθει τιποτα το αμαξι στο τρενο.Οσο για τα λαστιχα μηπως θα επρεπε να κανονιζαμε καποια ομαδικη αγορα???Δεν νομιζω να ειναι ιδιαιτερα ακριβα τα ημισλικ ιδιως αν παρουμε πολλα κοματια..
-
Οσο για τα λαστιχα μηπως θα επρεπε να κανονιζαμε καποια ομαδικη αγορα???Δεν νομιζω να ειναι ιδιαιτερα ακριβα τα ημισλικ ιδιως αν παρουμε πολλα κοματια..
Πολύ καλή ιδέα
-
Αφηστε που φοβαμαι μην παθει τιποτα το αμαξι στο τρενο.Μπα, μόνο εγώ είμαι τόσο γκαντέμης...
Πάμε Πίστα(Νο.3)