-
Sorry mate δεν συχνάζω εκεί!
-
Απο το να γινονται ολα αυτα τα ακυρα μετρα γιατι δεν κυνηγανε αυτα τα μ@λακισμενα που κανουν τις σφηνες και τα χαρωτικα περασματα???
Μηπως γιατι πρεπει να ιδρωσει το στρουμφ για να κοψει 2-3 κλησεις (ή καλυτερα αυτοφωρα).Αλλα κλασσικα ασχολουμαστε με το ευκολο κερδος...
Εγω και εσυ τρωμε κλησεις αλλα οι ακυροι θα συνεχισουν να κυκλοφορουν... -
Βαρβάτο ατύχημα χτες στην κάθοδο της Πλαστήρα στη Ν. Σμύρνη, στην προηγούμενη διασταύρωση από το φανάρι για Χαροκόπου. Το ένα αμάξι είχε σκαρφαλώσει τελείως στο πεζοδρόμιο δεξιά και είχε φτάσει σχεδόν μέχρι την αυλή του σπιτιού στη γωνία. Επιπλέον είχε πάθει μεγάλη ζημιά και είχαν ανοίξει και οι αερόσακοι (οι πλαϊνοί τουλάχιστον).
Ό,τι και να του πετάχτηκε του τύπου, πρέπει να ήταν και πολύ ΜΑΛΑΚΑΣ για να πάει τόσο αέρα, ώστε να δημιουργήσει τέτοιο μπάχαλο ή να μην φρέναρε καθόλου. Χωρίς να θέλω να το ρίξω στην 'υπερβολική' ταχύτητα, ο τύπος είχε σίγουρα χιλιόμετρα για αυτόν τον δρόμο, μπορούσε να το καταλάβει οποιοσδήποτε. Υπόψιν, μιλάμε για ένα δρόμο με αισχρό συντελεστή πρόσφυσης και ένα σωρό στενά, από τα οποία πετάγονται από ντελιβεράδες, μέχρι γιαγιάδες που αγνοούν τα στοπ (μου έχουν τύχει ουκ ολίγες περιπτώσεις εκεί). Στη συγκεκριμένη διαστεύρωση μάλιστα στρίβουν και τα διπλά λεωφορεία (τα 040) για να βγουν άνοδο Συγγρού.
Τι να πει κανείς...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Βαρβάτο ατύχημα χτες στην κάθοδο της Πλαστήρα στη Ν. Σμύρνη, στην προηγούμενη διασταύρωση από το φανάρι για Χαροκόπου. Το ένα αμάξι είχε σκαρφαλώσει τελείως στο πεζοδρόμιο δεξιά και είχε φτάσει σχεδόν μέχρι την αυλή του σπιτιού στη γωνία. Επιπλέον είχε πάθει μεγάλη ζημιά και είχαν ανοίξει και οι αερόσακοι (οι πλαϊνοί τουλάχιστον).Ό,τι και να του πετάχτηκε του τύπου, πρέπει να ήταν και πολύ ΜΑΛΑΚΑΣ για να πάει τόσο αέρα, ώστε να δημιουργήσει τέτοιο μπάχαλο ή να μην φρέναρε καθόλου. Χωρίς να θέλω να το ρίξω στην 'υπερβολική' ταχύτητα, ο τύπος είχε σίγουρα χιλιόμετρα για αυτόν τον δρόμο, μπορούσε να το καταλάβει οποιοσδήποτε. Υπόψιν, μιλάμε για ένα δρόμο με αισχρό συντελεστή πρόσφυσης και ένα σωρό στενά, από τα οποία πετάγονται από ντελιβεράδες, μέχρι γιαγιάδες που αγνοούν τα στοπ (μου έχουν τύχει ουκ ολίγες περιπτώσεις εκεί). Στη συγκεκριμένη διαστεύρωση μάλιστα στρίβουν και τα διπλά λεωφορεία (τα 040) για να βγουν άνοδο Συγγρού.
Τι να πει κανείς...
Πάντως επειδή μένω στη συγκεκριμένη περιοχή μιλάμε για ενα δρόμο άθλιο,οπου είναι γεμάτος μπαλώματα και τουλάχιστον τα τελευταία 20 χρόνια απ'οσο είμαι σε θέση να θυμάμαι δεν έχει περαστεί καινούργια άσφαλτος.
Ειδικά απο εκείνο το σημείο και προς Αθήνα όπου ο δρόμος μετονομάζεται σε Ευρυδάμαντος η ασφαλτος εχει γίνει γυαλί οπου και τα 40χλμ πολλές φορές είναι ικανά να σε στείλουν εκτός δρόμου με οτι αυτό συνεπάγεται. -
Δεν αντιλέγω, το ίδιο είπα και εγώ. Μένω σχετικά κοντά και περνάω συχνότατα από εκεί. Αλλά ο δρόμος από μόνος του δεν αρκεί. Έχω δει αρκετές φορές εκεί να τρέχουν. Όταν πας, πχ με 70 σε εκείνον τον δρόμο, ε τότε υπερβάλεις...
-
γαμωτο μου παλι θανατηφορο ατυχημα και μαλιστα χαθηκε ενα παιδι απο την περιοχη μου που τον ηξερα φατσικα.ψωνιζα απο αυτον ειχε ψιλικατζιδικο.
ειναι στημενος σε ενα φαναρι στον ασπροπυργο μαζι με ενα φιλο του και εκει που περιμενουν σκαει απο πισω τους ενα mercedes τζιπ με πολα χλμ με συνεπεια να σκοτωθει ο γνωστος μου ακαριαια απο σπασιμο του αυχενα-λαιμου και ο συνοδηγος χαροπαλευει......
εμαθα νεα τωρα γιατι δεν ηταν ετσι οπως μου τα ειπαν.τελικα το ζωο που οδηγουσε το mercedes ζει και του κανανε αλκοτεστ και δεν βρηκαν τπτ.ειπε οτι αποκοιμηθηκε.....
κριμα το παιδι ηταν 28-30 χρονων περιπου...
ποσο ευκολα τελικα μπορεις να σκωτοθεις..
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
γαμωτο μου παλι θανατηφορο ατυχημα και μαλιστα χαθηκε ενα παιδι απο την περιοχη μου που τον ηξερα φατσικα.ψωνιζα απο αυτον ειχε ψιλικατζιδικο.ειναι στημενος σε ενα φαναρι στον ασπροπυργο μαζι με ενα φιλο του και εκει που περιμενουν σκαει απο πισω τους μια bmw με παρα πολαααα χλμ με συνεπεια να σκωτοθει ακαριαια ο οδηγος της bmw να σκοτωθει ο γνωστος και αυτος ακαριαια απο σπασιμο του αυχενα-λαιμου και ο συνοδηγος χαροπαλευει......
κριμα το παιδι ηταν 28-30 χρονων περιπου...
ποσο ευκολα τελικα μπορεις να σκωτοθεις..
Που έγινε αυτό;
Από Ασπρόπυργο τα παιδιά; -
οχι απο το δασος χαιδαριου...και μολις τωρα εμαθα οτι ο συνοδηγος ειναι γνωστος μου....
-
Ο οδηγός της BMW;
Σε ποιο σημείο του Ασπροπύργου έγινε;Κρίμα και άδικα πάντως.... Δε φταις και εκεί που δεν το περιμένεις σκοτώνεσαι....
-
Δεν προκειται να αλλαξει τιποτε οσο υπαρχει η παιδεια (οχι απλως η οδηγικη) και η νοοτροπια που ξεχειλιζει απο μερικους σε αυτο το topic:
Ποσο ασφαλείς νομίζετε ότι είστε?
Γουσταρω στροφιλικια, παντιλικια και λοιπα...νταηλικια σου λεει ο αλλος, λες και ειναι δικος του ο δρομος. Ρε ουστ!!! ζωα ζωα ζωα (που λεει κι ενα αλλο topic)
-
τελικα δεν ηταν bwm αλλα mercedes τζιπ που τελικα το ζωο εζησε και δεν ειχε πιει αλλα κοιμηθηκε!!!δεν επαθε τπτ...και ειπε στους αστυνομικους οτι δεν καταλαβε τι εγινε παρα μονο οταν τρανταχτηκε απο την συγκρουση...
τα εμαθα απο τη κοπελα του παιδιου που ειναι στο νοσοκομειο..δυστυχως το παιδι ειναι πολυ σοβαρα με κρανιοεγκεφαλικες κακωσεις,σπασμενα πλευρα,του βγαλανε την σπληνα,το θετικο ειναι οτι σταματησε η αιμοραγια...
-
Τί αυτοκίνητο οδηγούσαν τα θύματα; Τα προσκέφαλά τους ήταν ρυθμισμένα σωστα; Φορούσαν ζώνες;;;;!! Είναι να μη σου τύχει αλλά δεν είναι κακό να ρίχνουμε και μια ματιά πίσω παρακολουθώντας την κίνηση από τον καθρέφτη.
Οι βλάκες κυκλοφορούν ανάμεσά μας και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να προστατευτούμε. Πάντως με την καφρίλα που παρατηρώ τα τελευταία χρόνια έχω αρχίσει να φοβάμαι όταν βγαίνω στους δρόμους και προσπαθώ πλέον να περιορίσω τα χλμ. που διανύω. Για βόλτα, σε βουνό μακριά από τους κάφρους, όσο πιο μόνος , τόσο καλύτερα. -
Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν επρόκειτο για καφριλίκια, γλήγορους, κάγκουρες, κόντρες και επιδείξεις, αλλά για κάποιον που κοιμήθηκε στο τιμόνι.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν επρόκειτο για καφριλίκια, γλήγορους, κάγκουρες, κόντρες και επιδείξεις, αλλά για κάποιον που κοιμήθηκε στο τιμόνι.Δεν έχει σημασία.... Παντού κολλάνε τα καφριλίκια και οι κάγκουρες... Είναι σαν την υπερβολική ταχύτητα και την κρέμα γάλακτος γιώτης....
-
δεν ξερω τι αμαξι αλλα φορουσαν ζωνες.αλλα για σπασεις πλευρα απο πισω στουκα πρεπει να ηταν πολλα τα χλμ απο το mercedes.
mousate αστα να πανε.και εγω ολη την ωρα στο αμαξι το ματι μου παιζει συνεχεια παντου δεν αφηνομαι στο να πηγαινω απλα.
-
Ας είχε μια ποινή 15 χρόνια φυλακή και θα βλέπαμε μετά αν το παραδεχότανε ο @$#%! ή αν θα τολμούσε να οδηγήσει ξενυχτισμένος.
Για μένα είναι φόνος με μηδενικά ελαφρυντικά. -
Το να σε παρει ο υπνος στο τιμονι δεν προυποθετει ξενυχτι...
Γενικα απ'οτι εχω καταλαβει ειναι να μην σου τυχει, και αν σου τυχει να εχεις την ψυχραιμια να σκεφτεις οτι πρεπει να σταματησεις το οχημα σου και να κοιμηθεις λιγακι πριν συνεχισεις! -
Αντε πάλι σήμερα, παπί κάτω από μπετονιέρα στη Λ.Λαυρίου (μέσα στην Παιανία).
Τι το ήθελα να ΜΗΝ πάω από ΑΟ σήμερα ο γκαντέμης? Με ασθενοφόρο τον πήραν τον άνθρωπο, δε γνωρίζω σε τι κατάσταση...
-
δυστυχως το παιδι που ηταν συνοδηγος στο ατυχημα που καρφωθηκε η bmw απο πισω δεν αντεξε και μετα απο 15 μερες στην εντατικη εφυγε.
θελω να δω πως θα ζησει ο αλλος που εχει παρει 2 παιδια 25 και 30 χρονων στο λαιμο του.
-
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ