-
Ο πατερας συνεληφθει αυτοφορα για πλημμελη παρακολουθηση του παιδιού. Ας ελπισουμε να γινει παραδειγμα ωστε και οι αλλοι γονεί; να προσεχουν που αφηνουν τα κλειδιά, οπως και που παει το παιδί τους 4 ωρα το πρωί καθημερινή με φίλους του.
-
Μου ήρθε με e-mail
Μαμα βγηκα με τους φιλους μου.
Πηγα σε ένα παρτυ και θυμήθηκα αυτό που μου ειχες πει, να μην πιω
αλκοολ.
Μου ειχες ζητησει να μην πιω επειδη θα επρεπε να οδηγησω μετα, ετσι ηπια
ένα αναψυκτικο. Ημουν υπερηφανη για μενα, γιατι ειχα ακουσει αυτό που
τοσο
γλυκα με ειχες συμβουλευσει πριν φυγω, να μην πιω αν πρεπει να οδηγησω,
σε
αντιθεση με αυτό που μου ελεγαν οι φιλοι μου.
Εκανα τη σωστη επιλογη η συμβουλη σου ηταν η σωστη.
Όταν το παρτυ τελειωσε ολοι μπηκαν στα αυτοκινητα τους χωρις να είναι σε
θεση να οδηγησουν. Εγω πηρα το αμαξι μου ημουν σιγουρη ότι ημουν καθαρη.
Δεν μπορουσα να φανταστω μαμα αυτό που με περιμενε...Τωρα ειμαι εδώ
ξαπλωμενη στην ασφαλτοκαι ακουω ένα αστυνομικο να λεει το παιδι που
προκαλεσε το δυστυχημα ηταν μεθυσμενο».Μαμα η φωνη του ακουγετε τοσο μακρυνη.
Το αιμα μου είναι παντου στην ασφαλτο και εγω προσπαθω με ολες μου τις
δυναμεις να μην κλαψω.
Ακουω τους γιατρους να λενε ότι αυτή η κοπελα δεν θα τα καταφερει.Ειμαι σιγουρη ότι το άλλο παιδι που οδηγουσε δεν το ειχε καν φανταστει
όταν ετρεχε τοσο πολύ.
Στο τελος αυτος ειχε αποφασισει να πιει και εγω τωρα πρεπει να πεθανω.
Γιατι το κανουν αυτό μαμα ? Αφου ξερουν ότι θα καταστρεψουν ζωες ?
Ο πονος που νιωθω είναι σαν να με καρφουν χιλιαδες μαχαιρια.
Πες στην αδερφη μου να μην φοβηθει στο μπαμπα να είναι δυνατος.
Καποιος επρεπε να πει σε αυτό το παιδι οτι δεν επρεπε να πιει αν
θα οδηγουσε. Ισως αν του το ελεγαν οι δικοι του όπως εκανες εσυ τωρα να
ημουν ζωντανη ...
Η ανασα μου γινετε ολο και πιο αδυνατη και αρχιζω να φοβαμαι μαμα..
Αυτές είναι οι τελευταίες μου στιγμες και ειμαι τοσο απελπισμενη
Θα ηθελα τοσο να σε αγκαλιασω μαμα...και να σου πω ποσο σε αγαπαω
Σε αγαπαω μαμα...αντιο!!!Αυτές οι λεξεις γραφτηκαν από μια δημοσιογραφο που ηταν παρον σε
ένα δυστηχημα
Η κοπελα ενώ πέθαινε ψυθιριζε αυτές τις λεξεις η δημοσιογραφος τις
εγραφε
σοκαρισμενη. Η ιδια δημοσιογραφος αρχισε μια εκστρατεια εναντιον της
οδηγησης υπο την επήρεια αλκοολ. -
Έχει έρθει και σε 'μένα... Συγκλονιστικό μεν, αλλά δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι αληθινό...
-
Το βράδυ κατά τις 8:30 γυρνούσα από τη δουλειά: Κηφισός - γέφυρα ΣΕΦ - παραλιακός - Συγγρού. Με το που κατέβηκα από τη γέφυρα στον παραλιακό γινόταν πανικός. Σιγά-σιγά μετά από κανά 10λεπτο+ έφθασα στη Συγγρού όπου αντίκρισα στο ύψος της πρώτης υπόγειας διάβασης δύο πυροσβεστικά, ανακριτικό της τροχαίας, περιπολικό, ζητά, κτλ.
Τι είχε συμβεί; Ένα station wagon (δεν κατάλαβα μάρκα) έχασε τον έλεγχο (άγνωστη η αιτία σε εμένα) και έσκασε πάνω στα κάγκελα που περιβάλλουν την υπόγεια διάβαση. Τα κάγκελα από την πλευρά του δρόμου είχαν πέσει ενώ από την άλλη πλευρά μάλλον ήταν στη θέση τους. Εκείνη τη στιγμή ένας γερανός είχε σηκωμένο στον αέρα το station wagon. Άρα το SW ή είχε πέσει μέσα στη διάβαση ή είχε φρακάρει και κρεμόταν στον αέρα.
Στις ειδήσεις δεν άκουσα κάτι οπότε για θύματα δε γνωρίζω κάτι.Ρε παιδιά, όμως, πώς σκατά κατάφερε κάποιος 50μ. μετά την είσοδο στη Συγγρού να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και με τι ταχύτητα ώστε να ρίξει τελείως τα κάγκελα;
-
Μπορώ να σκεφτώ τουλάχιστον 3 λόγους για να χάσει κάποιος τον έλεγχο του αυτοκινήτου ξαφνικά
- Φτέρνισμα
- Σφήκα
- Εμφραγμα.
Και αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει... Το μεσημέρι πάντως στη Μιχαλακοπούλου ένας κακόμοιρος κύριος είχε καβαλήσει το μεσαίο κράσπεδο με το Saxo του με τέτοιο τρόπο που υποδείκνυε την περίπτωση 3. Ενώ ανέπνεε (βαριά) η κατάστασή του φαινόταν αρκετά σοβαρή.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Μπορώ να σκεφτώ τουλάχιστον 3 λόγους για να χάσει κάποιος τον έλεγχο του αυτοκινήτου ξαφνικά- Φτέρνισμα
- Σφήκα
- Εμφραγμα.
Και αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει... Το μεσημέρι πάντως στη Μιχαλακοπούλου ένας κακόμοιρος κύριος είχε καβαλήσει το μεσαίο κράσπεδο με το Saxo του με τέτοιο τρόπο που υποδείκνυε την περίπτωση 3. Ενώ ανέπνεε (βαριά) η κατάστασή του φαινόταν αρκετά σοβαρή.
Όντως χάνεις τον έλεγχο με οποιονδήποτε από τους παραπάνω τρόπους. Όμως, για να ρίξεις τα κάγκελα πρέπει να πηγαίνεις με μια σεβαστή ταχύτητα και να σκάσεις σχεδόν αφρενάριστος. Ιδίως αν έσκασε υπό γωνία η ταχύτητα που απαιτείται είναι πολύ μεγάλη. Μην ξεχνάς ότι είναι τέτοια η φύση των στροφών που πιθανότερο είναι να φύγει το αυτοκίνητο προς το κεντρικό στηθαίο παρά προς το πεζοδρόμιο. Τέσπα, υποθέσεις μπορούν να γίνουν πολλές. Θα ήθελα να ακούσω την επίσημη εκδοχή της τροχαίας.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Θα ήθελα να ακούσω την επίσημη εκδοχή της τροχαίας.Nα στην πω από τώρα? Υπερβολική ταχύτητα.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Έχει έρθει και σε 'μένα... Συγκλονιστικό μεν, αλλά δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι αληθινό...Δεν εχει αξια να ψαξεις αν ειναι αληθινο η οχι,οπως κ να εχει ως κεινενο απο μονο του δεν ειναι μονο συγκλονιστικο (οπως αναφερεις) αλλα ξυπνα συνηδεισεις κ ευαισθητοποιει ανθρωπους!!
Αν μη τι αλλο λεγομαστε ακομη ανθρωποι κ πρεπει να μας ταρακουνισει!! -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Θα ήθελα να ακούσω την επίσημη εκδοχή της τροχαίας.
Nα στην πω από τώρα? Υπερβολική ταχύτητα.
Αυτή είναι συνήθως η εκδοχή των δημοσιογράφων. Πιστεύω ότι η τροχαία δε βγάζει απλοϊκά συμπεράσματα. Απλά, όταν γίνεται ένα τροχαίο, οι δημοσιογράφοι μιλάνε για 'υπερβολική ταχύτητα' ενώ το πόρισμα της τροχαίας που βγαίνει 1-2-5 μήνες αργότερα κανείς δεν το αναμεταδίδει και δεν το μαθαίνουμε ποτέ.
-
Οδηγουσαμε, οδηγουμε,και θα οδηγουμε σαν ΖΩΑ!!
Η νοωτροποια μας στο τιμονι ειναι γνωστη κ δεν αλλαζει με το τιποτα! Η ριζα του κακου ξεκινα απο το πως βλεπουμε την αποκτηση διπλωματος,μια τυπικη κ ανουσια διαδικασια με την οποια που στο μονο που αποβλεπουμε ειναι η αποκτηση του ροζ κολοχαρτου κ τιποτα περισσοτερο, αλλα κ αντιστροφα οτι και αν ακομα εχεις την διαθεση να μαθεις εκει μαθαινεις μονο πως θα λαδωσεις για να το παρεις! Για να μην ποιασω αλλες τοσες ριζες του κακου!
Ντροπη σε ολους μας, μα ποιο πολυ σ εκεινους, που λεει κ ενα γνωστο ασμα!
Τον ελληνα τον εκανες αττικη οδο να τριβει τα ματια του κ ο ευρωπαιος, κ αυτος νομιζει οτι πηρε τον δρομο για να παει να αρμεξει τα προβατα!
Παρακολουθηστε το παρακατω link κ θα καταλαβετε. ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!
Youtube Video -
Παίζει να είναι και η 20η φορά που μπαίνει αυτό το βίντεο στο φόρουμ...
-
Δύο νέοι ηλικίας περίπου 20 ετών έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε στις 2.20 τα ξημερώματα στην οδό Δυρραχείου 83 στα Σεπόλια.
Η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν, προσέκρουσε σε κολώνα της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να εκτιναχθούν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όπου τους παρέσυρε διερχόμενο ταξί.
Πηγη: Ναυτεμπορικη / ΑΠΕ
http://www.naftemporiki.gr/news/static/ ... 273891.htm -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Παίζει να είναι και η 20η φορά που μπαίνει αυτό το βίντεο στο φόρουμ...Σορυ για την επαναληψη δεν το γνωριζα.
Αλλα η επαναληψη ειναι κ η μητερα τις μαθησεως.! -
γαμωτο μου.χτες στο σχιστο 2 νεκροι 8εατες στο παρκινγκ του σχιστου επειδη σαξο συγκρουστηκε με mini cooper και το σαξο παρεσυρε και σκοτωσε 2 θεατες.
απο το skoda club.επισης στο δασος χαιδαριου που μενω τραγικος καραγκιοζης που εκανε προσπεραση στη παπανδρεου(που πας ρε μητρου να προσπερασεις την παπανδρεου με κινηση) παρεσυρε 2 πεζους πατερα με μικρο γιο με αποτελεσμα ο μικρος να γλυτωσει με τραυματισμους αλλα ο ατυχος πατερας το πηρε απο κατω με συνεπεια να ειναι κλινικα νεκρος.
οχι αλλο αιμα ρε γαμω!!!!
-
Τελικά 2 σκοτώθηκαν;;;
Ακόμα 2 είναι στο νοσοκομείο. Ήταν συμμαθητές μου. Ο ένας 19 και ο άλλος 18.
Από όσα ξέρω το σάξο ήταν σταματημένο και έπεσε πάνω του το κούπερ. -
Τι έπαιζε εκεί;
-
Στην Λ.Σχιστού, παίζουν κόντρες, Συνήθως κάθε Πέμπτη, να φανταστείτε πριν δύο εβδομάδες κατεβαινα προς Ε.Ο. Στην Σχιστού στο ρεύμα προς Πειραιά είχε 'μποτιλιάρισμα' από Αυστραλούς που μόλις είχαν διώξει αστυνομικοί που ήταν στο σημείο, λυπηρό για τα παιδιά που χάθηκαν, αλλά... ρε γαμώτο τα έχουμε συζητήσει χιλιάδες φορές εδώ μέσα, είναι πραγματικά κρίμα!
-
Εγώ γιατί νόμιζα ότ ιΑυστραλοί είναι αυτοί που καγκουρεύουν τα αυτοκίνητα τους, και όχι αυτοί που κάνουν κόντρες? Να τους έλεγες ποντίκια να πω ναι!
-
Να αυτές τις μ... κάνουν κι ύστερα βγαίνουν τα στρουμφάκια με τα ραφτικά τους για τα κοστουμάκια σε λεωφόρους και εθνικές οδούς.
Καθήστε καλά ρε ζωντόβολα. Εκτός του ότι σκοτώνεστε σαν τις μύγες, χειροτερεύετε τα μέτρα για όλους τους υπόλοιπους (εκτός από μπλόκα, βλ. στένεμα δρόμων, σαμαράκια, φανάρια και κόντρα φανάρια). -
Εγώ γιατί νόμιζα ότ ιΑυστραλοί είναι αυτοί που καγκουρεύουν τα αυτοκίνητα τους, και όχι αυτοί που κάνουν κόντρες? Να τους έλεγες ποντίκια να πω ναι!
αν δείς πως ειναι τα οχήματα που κουμαντάρουν θα αλλάξεις γνώμη...
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ