-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
melos86 το οτι ειναι πολυ σοβαρη υποθεση ο ανεφοδιασμος το ξερουμε ολοι, οι ποιο πολλοι βενζιναδες το εχουν ξεχασει ομως απ οοτι βλεπω.
τωρα τους χαρακτηρισμους κοιμοτανε ορθια, να ηταν το μυαλο μεσα στο κεφαλι της κλπ νομιζω θα μπορουσες να τους αποφυγεις.
Δεν θα διαφωνισω στην αποφυγη των χαρακτηρισμων, αλλα απο οσο καταλαβα ο ανθρωπος (ή καποιος στην οικογενεια του) εχει βενζιναδικο οποτε καταλαβαινεις τι εχουν δει τα ματια του για να αντιδρα ετσι...
-
Εκείνο που με ανησυχεί τελευταία είναι η αντίδραση των γυναικών και η απαράδεκτη ύπουλη συμπεριφορά τους εκ των υστέρων.
Δηλαδή έχουν προξενήσει τo οποιαδήποτε ατύχημα ή ζημιά, εκείνη την στιγμή είναι σαν βρεγμένες γάτες, παραδέχονται το λάθος τους και ότι θα τα πληρώσουν όλα κτλ κτλ. Στη συνέχεια όμως, αρχίζουν και το σκέφτονται πως θα επιβαρυνθούν όλο το κόστος και αλλάζουν το παραμύθι και σιγά σιγά αρχίζουν και ξεθαρρεύουν και ρίχνουν την ευθύνη και σε άλλους!
Αυτό το έχω δει σε ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ περιπτώσεις. Ατύχημα σε διασταύρωση που δεν είχε κανείς ΣΤΟΠ. Ενώ στην αρχή ήταν σαν βρεγμένη γάτα και παραδέχτηκε ότι δεν έκοψε καθόλου για να ελέγξει την διασταύρωση (ενώ το άλλο αυτοκίνητο μόλις την είδε το κοκκάλωσε και ίσα που την ακούμπησε στο πλάι), μετά μόλις ήρθαν οι αστυνομικοί και οι πραγματογνώμωνες των ασφαλιστικών, άρχισε να κατηγορεί τον άλλο άνθρωπο ως υπαίτιο για το άτυχημα και πως η ίδια δεν είχε καμία ευθύνη.
Ή μήπως ξεχνάτε την περίπτωση που αν θυμάμαι σωστά ο Αλέξανδρος (Wagner) είχε γράψει παλιότερα, που γυναίκα τούμπαρε μπροστά του από λάθος χειρισμό, σταμάτησε να την βοηθήσει, και μετά εκείνη υποστήριζε πως εκείνος την έκλεισε και προκάλεσε το ατύχημα (για να δικαιολογήσει την κουλαμάρα της).
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
τωρα τους χαρακτηρισμους κοιμοτανε ορθια, να ηταν το μυαλο μεσα στο κεφαλι της κλπ νομιζω θα μπορουσες να τους αποφυγεις.
Γιατί είναι ψέμματα;;;
Μάλλον πιο βαριοί χαρακτηρισμοί χριεάζονται......
Φαντάζομαι πώς θα οδηγεί κιόλας!
Κάνοντας ΑΥΤΟ το τραγελαφικό πράγμα, μόνο σε τέτοια κατηφορία πέφτει. Ας μην γελιόμαστε, όποιος και να το έκανε, εάν δεν τον ήξερες το ίδιο θα έλεγες..
Μα είναι δυνατόν;;;;;
Ειλικρινά δεν πρέπει να έχει συναίσθηση για το τι γίνεται στο περιβάλλον...Χωρίς πλάκα τώρα...
Αφου εισουνα μπροστα λοιπον στο περιστατικο πες μας πιο αναλυτικα την υποθεση. Εκ του αποτελεσματος κρινεις την ολη περιπτωση..ΕΛΕΟΣ.
garvanitis, αν εχει βενζιναδικο να μου πει πιο ειναι, να παω να βαλω βενζινη και να μπω να γραψω μετα ποσο καλα κανουν την δουλεια τους οι υπαλληλοι του. εκτος αν ανηκει στο ελαχιστο αυτο ποσοστο των βενζιναδων που και καλη βενζινη εχουν και κανουν σωστα τη δουλεια τους....δλδ 5-6 βενζιναδικα στην Αθηνα.
-
+1
Πως είστε όλοι τόσο σίγουροι ότι ο (αλάθητος?) βενζινάς δεν ξέχασε τη μάνικα όταν έδωσε τα ρέστα;
Πρέπει να ακούσουμε τους αυτόπτες μάρτυρες.
-
Κυριακή 8:30 το πρωί είμαστε σταματημένοι στο φανάρι της 3ης Σεπτεμβρίου (προς τα επάνω), και μπροστά μας είναι πορτοκαλί 350Ζ. Ο δρόμος στα πλάγια έχει παγωμένη πάχνη.
Πιο πάνω, μπροστά στα μάτια μας, ο οδηγός του Ζ χάνει τον έλεγχο, χτυπάει με το πίσω φτερό σε παρκαρισμένο αμάξι, συνεχίζει και χτυπάει με δύναμη με τη δεξιά μπροστινή πλευρά στο επόμενο παρκαρισμένο γιάρις που πετάγεται και γυρίζει κάθετα στο δρόμο. Ευτυχώς ο οδηγός του Ζ δεν έπαθε τίποτε.
Πολύ μεγάλη ζημιά στο Ζ και το γιάρις έχει χάσει όλο το πίσω μέρος από τη πλευρά του οδηγού, χτύπησε μπροστά και το αμάξι τσάκισε στη μέση.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
+1Πως είστε όλοι τόσο σίγουροι ότι ο (αλάθητος?) βενζινάς δεν ξέχασε τη μάνικα όταν έδωσε τα ρέστα;
Ακόμα και να τη ξέχασε, αυτό αναιρεί την ευθύνη του οδηγού να ελέγξει τη κατάσταση του οχήματος πριν ξεκινήσει;
Ορίστε ένα λίγο διαφορετικό παράδειγμα: ο βενζινάς τελειώνοντας τον ανεφοδιασμό, κλείνει το μεταλλικό πορτάκι κατευθείαν, ξεχνώντας την τάπα στην οροφή του αυτοκινήτου. Ο οδηγός κοιτάζει από τον καθρέφτη, δεν βλέπει κάτι να προεξέχει (μάνικα! ή πορτάκι), θεωρεί ότι όλα είναι εντάξει και ξεκινάει. Εδώ είναι 100% ευθύνη του βενζινά, γιατί ο οδηγός θα μπορούσε να το διαπιστώσει αν έβγαινε από το αυτοκίνητο αλλά αυτό (το να βγει) δεν είναι υποχρεωτικό και η παράλειψη δεν είναι εμφανής σε έναν εύλογο έλεγχο που θα έκανε (στους καθρέφτες).
Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, με ένα ματσούκι να προεξέχει από το πλάι του αυτοκινήτου, και να το αμέλησε ο βενζινάς, φταίει ο οδηγός που δεν παρατήρησε κάτι τόσο εμφανές.
-
Στατιστικά σχεδόν ΟΛΑ τα ατυχήματα σε βενζινάδικα τα προκαλούν γυναίκες.
Αν το αμάξι γεμίζει από τη πλευρά του συνοδηγού και δεν υπάρχει καθρέφτης από τη δεξιά πλευρά ή γεμίζει από πίσω (παλιό), ποιος έχει την ευθύνη;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
+1
Πως είστε όλοι τόσο σίγουροι ότι ο (αλάθητος?) βενζινάς δεν ξέχασε τη μάνικα όταν έδωσε τα ρέστα;
Ακόμα και να τη ξέχασε, αυτό αναιρεί την ευθύνη του οδηγού να ελέγξει τη κατάσταση του οχήματος πριν ξεκινήσει;
Ορίστε ένα λίγο διαφορετικό παράδειγμα: ο βενζινάς τελειώνοντας τον ανεφοδιασμό, κλείνει το μεταλλικό πορτάκι κατευθείαν, ξεχνώντας την τάπα στην οροφή του αυτοκινήτου. Ο οδηγός κοιτάζει από τον καθρέφτη, δεν βλέπει κάτι να προεξέχει (μάνικα! ή πορτάκι), θεωρεί ότι όλα είναι εντάξει και ξεκινάει. Εδώ είναι 100% ευθύνη του βενζινά, γιατί ο οδηγός θα μπορούσε να το διαπιστώσει αν έβγαινε από το αυτοκίνητο αλλά αυτό (το να βγει) δεν είναι υποχρεωτικό και η παράλειψη δεν είναι εμφανής σε έναν εύλογο έλεγχο που θα έκανε (στους καθρέφτες).
Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, με ένα ματσούκι να προεξέχει από το πλάι του αυτοκινήτου, και να το αμέλησε ο βενζινάς, φταίει ο οδηγός που δεν παρατήρησε κάτι τόσο εμφανές.
Καλα αν αρχισουμε να λεμε για ζωα βενζιναδες θελουμε ενα τοπικ διπλασιο απο το τοπικ για τους ταριφες, σιγουρα η κοπελα εχει καποια ευθυνη, ισως και παραπανω απο το 50% αλλα οχι να λεμε οτ ιο βενζινας ντε και καλα χωρις να ειμαστε μπροστα οτι δεν εχει ευθυνη.
Ειμαι στο σαυνεργειο που πηγαινα τοτε το αμαξι πριν κανα χρονο, ισως και λιγοτερο και σκασει 106 GTI.........το οποιο μολις ειχε γεμισει με ντιζελ το ντεποζιτο του. Αν δεν το ξερατε απλα να σας πω οτι GTI δεν ειχε βγει ποτε ντιζελ....ο βενζινας δε, δεν παραδεχτηκε τπτ, το ακομα καλητερο εινα ιοτι το βενζιναδικο ηταν διπλα στην εταιρια που εργαζοταν το παιδι εβαζε καθε μερα εκει βενζινη και τα φορτηγα της εταιρειας επισης γεμιζαν εκει. Λοιπον μην τρελαθουμε τωρα με τους κυριους βενζιναδες.
-
Παιδιά τσάμπα σάλιο ( ) χαλάτε για το βενζινάδικο. Στον ανεφοδιασμό, βγαίνουμε απο το αμάξι, κοιτάμε την αντλία για πιθανότητα να κλέβει, μόλις τελειώσει διαβάζουμε ποσα λιτρα πήρε και υπολογίζουμε την κατανάλωση αφου έχουμε δεί πριν ποσα χμλ έχουμε κάνει απο το προηγουμενο γέμισμα, κλεινουμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ την τάπα αφου βγάλει ο βενζινας τη μανικα, μπενουμε μεσα μηδενίζουμε το μερικο χμλτρητή και φευγουμε.
Οποιος φευγει με τη μανικα μεσα δεν μπορώ να περιγράψω ποσο UFO είναι, ΟΠΟΙΕΣ και να ειναι οι συνθήκες....
Ολα τα άλλα ειναι toothpastes -
Ενα χαζο ατυχημα που θα ειχε αποφευχθεί αν η οδηγος κατα κυριο λογο και ο βενζινας κατα δευτερο προσεχαν λιγο.
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Παιδιά τσάμπα σάλιο ( ) χαλάτε για το βενζινάδικο. Στον ανεφοδιασμό, βγαίνουμε απο το αμάξι, κοιτάμε την αντλία για πιθανότητα να κλέβει, μόλις τελειώσει διαβάζουμε ποσα λιτρα πήρε και υπολογίζουμε την κατανάλωση αφου έχουμε δεί πριν ποσα χμλ έχουμε κάνει απο το προηγουμενο γέμισμα, κλεινουμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ την τάπα αφου βγάλει ο βενζινας τη μανικα, μπενουμε μεσα μηδενίζουμε το μερικο χμλτρητή και φευγουμε.Οποιος φευγει με τη μανικα μεσα δεν μπορώ να περιγράψω ποσο UFO είναι, ΟΠΟΙΕΣ και να ειναι οι συνθήκες....
Ολα τα άλλα ειναι toothpastesΑντε να βγεις,να δεις την αντλια(που δεν καταλαβεις τιποτα,και αν καταλαβεις αντε να αποδειξεις)γιατι να κλεισεις εσυ την ταπα?
Υπερβολη το βρισκωAn τελειωσει το γεμισμα και ο υπαλληλος βαζει σε αλλον αντι να περιμενεις βγαζεις την αντλια,βαζεις ταπα και φευγεις
Αμα δεν ξερουν να κλεινουν και μια ταπα τι να πω..... -
στο 106 πως βάλαν ντίζελ; αφού οι αντλίες του ντίζελ εχουν διαφορετικό σωλήνα
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Παιδιά τσάμπα σάλιο ( ) χαλάτε για το βενζινάδικο. Στον ανεφοδιασμό, βγαίνουμε απο το αμάξι, κοιτάμε την αντλία για πιθανότητα να κλέβει, μόλις τελειώσει διαβάζουμε ποσα λιτρα πήρε και υπολογίζουμε την κατανάλωση αφου έχουμε δεί πριν ποσα χμλ έχουμε κάνει απο το προηγουμενο γέμισμα, κλεινουμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ την τάπα αφου βγάλει ο βενζινας τη μανικα, μπενουμε μεσα μηδενίζουμε το μερικο χμλτρητή και φευγουμε.Οποιος φευγει με τη μανικα μεσα δεν μπορώ να περιγράψω ποσο UFO είναι, ΟΠΟΙΕΣ και να ειναι οι συνθήκες....
Ολα τα άλλα ειναι toothpastesΔλδ εσυ οταν βλεπεις την αντλια και την ακους που γυρναει....καταλαβαινεις αν σε κλεβει,ε?
Chenic, αυτο το ρωτησα και εγω, Το πιθανοτερο ειναι να μπερδεψαν δεξαμενες κατα τον ανεφοδιασμο του βενζιναδικου. Κατα τα αλλα δεν ασχοληθηκα με το πωε εγινε καθως παρακολουθουσα τον τυπακο να μιλαει στο κινητο με την εταιρεια του και να ζηταει να παει καποιος διπλα (βενζιναδικο) να τους πει τι εγινε, φοβουμενος το να εχει γινει λαθος στην δεξαμενη ωστε να μην γαμησουν τα μισα αμαξια της Αθηνας, και οταν μιλησε ο ιδιος με τον υπευθυνο του βενζιναδικου, του ειπε οτι αυτοι δεν εχουν κανει τπτ λαθος και οτι υπαρχουν καμερες στο βενζιναδικο που μπορουν να το αποδειξουν!
Με τις υγειες σας.
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Αντε να βγεις,να δεις την αντλια(που δεν καταλαβεις τιποτα,και αν καταλαβεις αντε να αποδειξεις)γιατι να κλεισεις εσυ την ταπα?
Υπερβολη το βρισκωΕγώ όχι. Επιπλέον το αυτοκίνητό μου δε το αγγίζει κανείς χωρίς την άδειά μου, πολλω δε μάλλον ο βενζινάς, που δεν την έχει
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δλδ εσυ οταν βλεπεις την αντλια και την ακους που γυρναει....καταλαβαινεις αν σε κλεβει,ε?
Σου επιστρέφω την ειρωνία, και σου λέω να πάς σε μερικά βενζινάδικα και να ζητήσεις 10 λίτρα. Μετά κάνε τον πολλαπλασιασμό απο την τιμή που έχουν στις εξωτερικές ταμπέλες με τα λίτρα και αφαίρεσε απο αυτά που πλήρωσες.
-
Mαλλον δεν εχεις στανταρ βενζιναδικο που βαζεις βενζινη αν φτασουμε στο σημειο να λεει 1 € το λιτρο και να σου βαζει 9,95 λιτρα στα 10 € μιλαμε για τον αλη μπαμπα και οχι για βενζινα. Το θεμα ειναι αν σου βαζει τα λιτρα που λεει και οχι αν κανει σωστα τον πολλαπλασιασμο.
Επισης οπως εχω ξαναπει τις περισοτερες φορες βαζω μονος μου βενζινη οποτε δεν ειμαι απο αυτους που καθοντε μεσα και περιμενουν
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Αντε να βγεις,να δεις την αντλια(που δεν καταλαβεις τιποτα,και αν καταλαβεις αντε να αποδειξεις)γιατι να κλεισεις εσυ την ταπα?
Υπερβολη το βρισκωΕγώ όχι. Επιπλέον το αυτοκίνητό μου δε το αγγίζει κανείς χωρίς την άδειά μου, πολλω δε μάλλον ο βενζινάς, που δεν την έχει
να σε ρωτησω χωρις παρεξηγηση?
Τι αμαξι εχεις και εχεις αυτην την αποψη για το αμαξι
Δεν ειναι γκομενα το αμαξι,και να σε βαλει βενζινα θα στο χαλασει? -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Δεν ειναι γκομενα το αμαξι,και να σε βαλει βενζινα θα στο χαλασει?Να με ρωτήσεις.
Τα smileys μετά την πρότασή μου δείχνουν νομίζω το υπερβολικό της δήλωσης που έκανα. Οπότε δεν μιλάω 100% σοβαρά. Δεν έχει σημασία πάντως το τί αμάξι έχω. Συμπεριφέρομαι σχεδόν το ίδιο απο ένα ταπείνό corolla του '90 ως και οποιοδήποτε superκάρο μπορεί να τύχει να έχω κάποτε. Το προσέχω δηλαδή σα τα μάτια μου
Για την ιστορία έχω το αυτοκίνητο της υπογραφής μου
-
Το πιο απλο που κανουν και σου χαλανε το αμαξι ειναι να σταξουν 2-3 σταγονες βανζινη στο φτερο διπλα στην ταπα, το οποιο το κανουν σχεδον ολοι. Καλα για τα κλειδια στον ουρανο δεν το συζηταω
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Δεν ειναι γκομενα το αμαξι,και να σε βαλει βενζινα θα στο χαλασει?Να με ρωτήσεις.
Τα smileys μετά την πρότασή μου δείχνουν νομίζω το υπερβολικό της δήλωσης που έκανα. Οπότε δεν μιλάω 100% σοβαρά. Δεν έχει σημασία πάντως το τί αμάξι έχω. Συμπεριφέρομαι σχεδόν το ίδιο απο ένα ταπείνό corolla του '90 ως και οποιοδήποτε superκάρο μπορεί να τύχει να έχω κάποτε. Το προσέχω δηλαδή σα τα μάτια μου
Για την ιστορία έχω το αυτοκίνητο της υπογραφής μου
δεκτον αλλα καταλαβες τη υπερβολη της δηλωσης σου μετα την ερωτηση μου
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ