-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αν υπήρχαν σωστοί ταξιτζήδες θα μπορούσες να πάρεις ταξί χωρίς πρώτα να σε ρωτήσουν που πηγαίνεις.Εμείς φταίμε!
Οταν (σπάνια) παίρνω ταξί:
ο Ποτέ δε σταματώ κάποιον που έχει επιβάτη μέσα (γιατί δε γουστάρω να το κάνει όταν είμαι εγώ μέσα)
ο Ποτέ δε σταματώ άδειο ταξί που έχει κατεβασμένη τη 'σημαία'. Αν θέλει μίσθωση, να την ανεβάσει
ο Ποτέ σε άδειο ταξί με ανεβασμένη τη 'σημαία' δε ρωτάω. Κάνω νόημα, σταματάει, ανοίγω (πάντα στο πίσω κάθισμα), μπαίνω, ξεκινάει και μετά λέω που πάμε
ο Αν με το που σταματάει κάνει να με ρωτήσει που πάω, του κάνω νόημα να φύγειΑπλά δυστυχώς ΚΑΙ στα ταξί δείχνουμε σαν Ελληνες πως στερούμαστε καταναλωτικής συνείδησης.
-
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
Η πλειονότητα των διαφόρων επαγγελμάτων έχει και σωστούς επαγγελματίες και απατεώνες, μόνο που οι τελευταίοι, κατά την άποψή μου, μάλλον είναι περισσότεροι από τους σωστούς...
Αυτό δεν ισχύει για τους ταξιτζήδες, κανένας τους δεν είναι σωστός επαγγελματίας.
Αν υπήρχαν σωστοί ταξιτζήδες θα μπορούσες να πάρεις ταξί χωρίς πρώτα να σε ρωτήσουν που πηγαίνεις.
κ πες μας εσυ λοιπον τι ισχυει ο παντογνωστης κ αψογος συνειδητα επαγγελματιας....αχαχαχαχ
δεν φτανει που σταματανε μερικοι κιολας προθυμα να σε εξυπηρετησουν αν εισαι στον δρομο τους η στην κληση τους η στο ραντεβου τους,
θελεις κ μια λιμο ολοκληρη για την παρτι σου..!!!
δεν παμε καθολου καλα,νομιζω...πες κι αλλα! κάνεις απιστευτη 'διαφημηση' για το επαγγελμά σου!
-
Ο χρήστης jm000 έγραψε:
Η πλειονότητα των διαφόρων επαγγελμάτων έχει και σωστούς επαγγελματίες και απατεώνες, μόνο που οι τελευταίοι, κατά την άποψή μου, μάλλον είναι περισσότεροι από τους σωστούς...
Αυτό δεν ισχύει για τους ταξιτζήδες, κανένας τους δεν είναι σωστός επαγγελματίας.
Αν υπήρχαν σωστοί ταξιτζήδες θα μπορούσες να πάρεις ταξί χωρίς πρώτα να σε ρωτήσουν που πηγαίνεις.
κ πες μας εσυ λοιπον τι ισχυει ο παντογνωστης κ αψογος συνειδητα επαγγελματιας....αχαχαχαχ
δεν φτανει που σταματανε μερικοι κιολας προθυμα να σε εξυπηρετησουν αν εισαι στον δρομο τους η στην κληση τους η στο ραντεβου τους,
θελεις κ μια λιμο ολοκληρη για την παρτι σου..!!!
δεν παμε καθολου καλα,νομιζω...πες κι αλλα! κάνεις απιστευτη 'διαφημηση' για το επαγγελμά σου!
όχι, απλά επιβεβαιώνει αυτά που όλοι ξέρουμε για την πλειοψηφία των ταξιτζήδων.
+10000000 σ'αυτά που είπε ο nass
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εμείς φταίμε!
(snip)
Απλά δυστυχώς ΚΑΙ στα ταξί δείχνουμε σαν Ελληνες πως στερούμαστε καταναλωτικής συνείδησης.Ωραίος. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης. Μπορούμε να παραπονιόμαστε όσο θέλουμε σε αυτό το φόρουμ, αλλά όταν δεν κάνουμε στην πραγματικότητα τίποτε γι'αυτό, είναι χειρότερο.
Εγώ επίσης να προσθέσω ότι δεν παίρνω ταξί που είναι πολύ κακοσυντηρημένα, είναι τρακαρισμένα ή δε δουλεύουν τα φώτα τους. Απλά περιμένω λίγο ακόμη και παίρνω το επόμενο. Ακόμη, αν *μυριστώ *ότι ο οδηγός είναι πολύ... βρωμιάρης, παρομοίως παίρνω το επόμενο.
Και φυσικά, αν... γίνει το κακό, καταφεύγουμε στις συμβουλές του φίλου από την Κρήτη (κάπου από τη Ρέθυμνο νομίζω)
-
kαι ηθελα να μη σε συνδεσω μου ειναι αδυνατο ρε 50αρη με κατομυρια χλμ..
αχαχαχαχαΜα αυτό ήθελα να με συνδέσεις τη βρίσκω.
Μιλάμε ούτε web camera να είχες.
Το βρήκες, 50άρης, κοντός, κοιλαράς, αξύριστος.Φιλάκια, να είσαι καλά μας έκανες και γελάσαμε τελευταίες μέρες του 05 και του χρόνου.
-
-
χεχ...
ξες,αν δεν παρεις ταξι εσυ κ μερικοι αλλοι εμεις θα πεινασουμε..αχαχαχα!ποσος με ενδιαφερει το ενα ευρω σου κ τα δυο μερικων αλλων..
εδω κ δωδεκα ανοδικα κ αποδοτικα ετη καποιοι εξυπνοι ταριφες δεν δουλευουν με λαιτζιδικο συναφι..
αυτο το αφηνουμε για τους κουτους ταξιτζηδες να βολταρουν αυτη την κοπρια..
εμεις απλα πινουμε τον καφε μας κ περιμενουμε να λαλησει το νοκια..Το ξαναέγραψα μερικές σελίδες πίσω, στο ζήτησα και με pm. Όλα έχουν ένα όριο όσον αφορά στον χαρακτηρισμό και στις προσβολές απέναντι στους άλλους! Για τελευταία φορά, συγκράτησε το λόγο σου!!!
[moderator]
-
Αυτό το μήνυμα δεν το είχα δει! Πωπωωω...
Μου θυμίζει κάτι, χμμ...
ΑΑΑΑΑ, τις πωλήτριες και τα γκαρσόνια του Κολωνακίου!
-
χεχ...
ξες,αν δεν παρεις ταξι εσυ κ μερικοι αλλοι εμεις θα πεινασουμε..αχαχαχα!ποσος με ενδιαφερει το ενα ευρω σου κ τα δυο μερικων αλλων..
εδω κ δωδεκα ανοδικα κ αποδοτικα ετη καποιοι εξυπνοι ταριφες δεν δουλευουν με λαιτζιδικο συναφι..
αυτο το αφηνουμε για τους κουτους ταξιτζηδες να βολταρουν αυτη την κοπρια..
εμεις απλα πινουμε τον καφε μας κ περιμενουμε να λαλησει το νοκια.. :lol: :lol: :lol:Θέλεις να το κλειδώσεις το θέμα, λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος.
Να μη βρει το καημένο το 2006 θέμα για τους αξιότιμους ταξιτζήδες;
-
ή μήπως επειδή είναι & 'alfista' είναι στο απυρόβλητο;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Πράγματι έχουν δείξει μεγάλη ανοχή σε σημείο παρεξηγήσιμο...
-
ανοίξτε και κανένα παράθυρο ρε παιδιά, πολύ βαρβατίλα
-
341horsepower/38.2kgr torque ΤΟΟΟΣΑ ΠΟΛΛΑ?
Μεγαλε οταν βαζεις υπογραφη τα αλογακια και τη ροπουλα απο το τουρμπισμενο ιταλικο ψοφιμι, φροντισε να υπερβαινουν τα 500din η τα 600nm γιατι ΚΑΙ το 156 σου σαν TAXI diesel θα πηγαινει.....
Φιλακια απο ενα Χαμουτζη........
503hp,616nm στο 1,7
(τροχους μετρημενο!!! ) -
nasos/156ti
Προς: EVO2
Δημοσιεύθηκε: 31/12/05 10:24
Θέμα: !
ANTE K GAMISOU RE KARAGKIOZOΚαι η απαντηση του ΑΞΙΟΤΙΜΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΑΡΙΦΑ ΣΤΟ INBOX MOY.......
-
Ο χρήστης EVO2 έγραψε:
341horsepower/38.2kgr torque ΤΟΟΟΣΑ ΠΟΛΛΑ?
Μεγαλε οταν βαζεις υπογραφη τα αλογακια και τη ροπουλα απο το τουρμπισμενο ιταλικο ψοφιμι, φροντισε να υπερβαινουν τα 500din η τα 600nm γιατι ΚΑΙ το 156 σου σαν TAXI diesel θα πηγαινει.....
Φιλακια απο ενα Χαμουτζη........
503hp,616nm στο 1,7
(τροχους μετρημενο!!! )ΕΣΥ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΛΦΑΡΟΜΕΟ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΥΣ!
ΣΤΟΚΕ!
ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΒΓΑΖΑΤΕ ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΤΩΡΑ!
ΠΕΤΙΕΣΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΣΑΝ ΤΙ ΤΩΡΑ ΧΡΟΝΙΑΡΕΣ ΜΕΡΕΣ!
ΟΥ ΡΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟΧΡΕΠΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΡΙΞΤΟ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ!
503ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ 60ΚΙΛΑ ΡΟΠΗ
ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟ!
ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ! -
Ρε παιδιά, έλεος. Σε 1 ώρα και κάτι αλλάζει ο χρόνος και εσείς κάθεστε και τσακώνεστε; Δεν έχετε σε καμιά ρεβεγιόν να πάτε;;
Ήμαρτον, ώρες που είναι...
-
Δεν είναι γιαπωνέζικο, είναι κορεάτικο με μετατροπές.
-
Ο χρήστης EVO2 έγραψε:
nasos/156ti
Προς: EVO2
Δημοσιεύθηκε: 31/12/05 10:24
Θέμα: !
ANTE K GAMISOU RE KARAGKIOZOΚαι η απαντηση του ΑΞΙΟΤΙΜΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΑΡΙΦΑ ΣΤΟ INBOX MOY.......
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΕ!
ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΤΙΕΣΑΙ ΑΠ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΑΝ ΠΟΥΤΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟΠΙΚ!
ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΚΟΙΤΟΥΣΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!
ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΘΕΕ ΜΟΥ? -
ΤΣ,ΤΣ,ΤΣ!
Γιατι τοσα νευρα φιλε?
ΡΩΤΑ στον Μαργαρωνη(ΗYUNDAI) στην πατρα για το μιχαλη και θα σου λυθουν οι αποριες περι αληθειας η οχι...... -
Το θέμα ήταν οι ταξιτζήδες και εσένα σε πείραξε που βγήκε κάποιος και την είπε στις Alfa Romeo;;
Μιλάμε για παθολογικό πρόβλημα, έτσι;
Συγνώμη, αλλά μόνο να γελάσω μπορώ
ΤΑΡΙΦΕΣ = ΧΑΟΣ...ΚΑΠΝΟΣ...ΒΡΩΜΙΑ & ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ