-
Ο χρήστης After έγραψε:
Καντε και και καιΚαποτε αν δεν ηξερες να ανεβεις αλογο, ησουν για κανα πλυσταριο
Το ξαναλεω, οποιος δεν μπορει να κουμανταρει ενα αυτοκινητο, ειναι γιαλατζι αντρας, τελος
Αποψη μου και σε οποιον αρεσειΜάλλον δεν έχεις ακούσει για τον νταλικιέρη με τα στρινγκ. Αυτός τι είναι δηλαδή;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Καντε και και και
Καποτε αν δεν ηξερες να ανεβεις αλογο, ησουν για κανα πλυσταριο
Το ξαναλεω, οποιος δεν μπορει να κουμανταρει ενα αυτοκινητο, ειναι γιαλατζι αντρας, τελος
Αποψη μου και σε οποιον αρεσειΜάλλον δεν έχεις ακούσει για τον νταλικιέρη με τα στρινγκ. Αυτός τι είναι δηλαδή;
Αντρας αλλα οχι πολυ φανατικος
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
...
Τελος υπαρχουν και οι ραλιστες οδηγοι που σε κυνηγουν απο την Αθηνα και οταν φτανεις στο Ριο **σου μπαινουν μπροστα απο την πορτα του φερρι και μπαινουν πρωτες **για να νιωσουν το πανυσχιρο βυμ,,, ,,,,εεεεεεε την υπεροχη ηθελα να πω!!!
Εγω σεβομαι τις γυναικες οδηγους γιατι,,,,,,,,,δε γινεται αλλιως!!!!!!!Λαλακία τους. Στο φέρρυ ο πρώτος βγαίνει δεύτερος.
Kαι καλά η γυναίκα που είδε στο Νασιοναλ Τζεογκραφικ τη Γέφυρα στο Ρίο νόμιζε ότι η γέφυρα αυτή ήταν στη Σουαζιλάνδη. Ο άντρας οδηγός ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ έχει στα φεριμποτ??? Απο πάνω έχει γ@μάτη γέφυρα εδώ και 4 χρόνια !
Εκτός φυσικά και αν πήγανε από εκεί για τα απαραίτητα κονε και νοουαςμπετερ γιατί γυναίκα και να σε πηγαίνει μέχρι Ρίο αξίζει διερεύνησης και ΔΕΝ μου έχει τύχει! (καταλαβαίνω το αστείο του λόγου σου έτσι?)Εμένα πάντως όταν μου τύχουν 'ραλίστριες' στην εθνική τους κάνω το εξής (καλόβουλο) παιχνίδι: τις αφήνω με περνάνε (παντοτε επιδεικτικά εκ μέρους τους), μετά χάνομαι για 5-10 λεπτά από τον καθρέφτη τους και μετά εμφανίζομαι και ακολουθώ. ΔΕΝ κολλάω, απλά κρατάω μαι σταθερή απόσταση των 4-5 αυτοκινήτων και ακολουθώ το ρυθμό τους (αλήθεια πως είναι αυτή η αγγλική λέξη που περιγράφει την ψυχολογική πίεση που σου δημιουργείται όταν έχεις κάποιον πίσω σου για ώρα? Οι άτιμοι οι Άγγλοι έχουν λέξη που μονολεκτικά το αποδίδει αυτό). Το παιχνίδι είναι πόση ώρα θα αντέξουν! 11 στις 10 στα 3-4 λεπτά 'έχουν κλήση' και πρέπει να μιλήσουν !
Πάντως πέρα από πλάκα πολύ γουστάρω γυναίκα να κάνει κάτι πέρα από τη φύση της (που πήγε το μυαλό σας πονηρούληδες ??? ). Να οδηγεί γρήγορα δηλαδή αλλά ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ τι κάνει. Δυστυχώς μια τέτοια έχω γνωρίσει μόνο αλλά και πάλι καλό 'σκορ' είναι και αυτό. Εδώ γνωρίζω ΑΠΕΙΡΟΥΣ φίλους μου που πηγαίνουν γρήγορα και δεν καταλαβαίνουν που παν τα 4 ...
Αυτο το περιστατικο ειναι πραγματικο και μου ετυχε πριν ολοκληρωθει η γεφυρα.
Εγω ειχα τοτε ενα πουντο με 110 αλογα ατμοσφαιρικο και εκεινη ενα λεον 1,6 ,,, ,τελος παντων για να μην ειμαι κουραστικος μετα τα διοδιο ελευσινας ξεκιναμε μαζι στην ανηφορα περνω μπροστα και διατηρω ταχυτητα σταθερη 180 κμ.Κοιταω καθρεφτη βλεπω την κυρια να ειναι δεν ειναι 400 μετρα πισω.Και εμεινε εκει ωσπου μπηκαμε στον δρομο καρμανιολα Κορινθος Πατρα.
Η κυρια ραλιστας με περασε σε ανοιχτη στροφη με 170 κμ ,,καλοοοοοο ,,ειπα .Για να δω τι ξερει το μωρο λεω.Λοιπον κλειστα ανοιχτα κοματια η κυρια με τα 170 κολημενα.
Ομολογω οτι επρεπε να επιστρατευσω τον κοφτη των 8 χιλ στροφων του πουντο -----ηταν 1242 cc πειραγμενο για αναβασεις----και τις αναρτησεις για να περασω μπροστα.
Η κοπελα ηταν νεαροτατη ,,,χερας θα ελεγα και μεχρι το φερι εκανε το παν στο λεον για να με περασει .
Αφου ομως δεν ,,οταν σταματησα να περιμενω στην πορτα του φερι ηρθε καρφι και μπηκε επιδεικτικα μπροστα μου να μου πει,,,,,να εστω και στην πορτα σε περασα.
Εγω ομολογω ειχα την καλη διαθεση να της μιλησω αλλα ''τα ειχε παρει στο κρανιο'' που λεμε και δεν μου απαντησε γυρνωντας το κεφαλι της περιφρονητικα απο την αλλη μερια.
Στο ''βγες'' απο την λαχταρα της που ειχε να φυγει και να με φτασει πηρε '''αμπαριζα'' κατι τσαντες που ηταν στην ακρη.Πολυ εγωισμος βρε παιδι μου ,,,, ,,,ουτε τον θαυμασμο μου δεν αφησε να της εκφρασω,και ας με περασε μετα....
-
Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν θέλει ευγένειες, έπρεπε να τον μοστράρεις
-
-
-
Nομιζω οτι ειναι παρκινγκ για γυναικες αυτο στην φωτο.
-
Ναι αλλά η επιγραφή στον τοίχο κάνει τη διαφορά
-
Είναι δύο θέσεις στάθμευσης για γυναίκες (!) σε μεγάλο υπόγειο garage στο κέντρο της πόλης. Πέρσι τέτοια εποχή δεν υπήρχαν ανάλογες θέσεις σε Αυστρία και Γερμανία. Ομολογώ πως όταν τις είδα σκέφτηκα πως είναι κάτι αντίστοιχο με τις αντίστοιχες θέσεις για disabled Ο λόγος που υφίστανται όμως (λέει) είναι για να αισθάνονται πιο ασφαλείς οι γυναίκες στα garage και στα υπαίθρια πάρκινγκ, γι αυτό τις συναντάμε σε σημεία κοντά σε εξόδους κινδύνου και ασανσέρ αλλά και σε σημεία με καλύτερο φωτισμό.
-
Α και εγώ νόμιζα πως είναι πλατύτερες.
-
Και αυτό πρέπει να ισχύει. Με το μάτι τουλάχιστον οι θέσεις φαίνονταν κατά τι φαρδύτερες.
-
Λέω και εγώ τόση εντύπωση του έκανε ένα στραβοπαρκάρισμα μπροστά στη θάλασσα μ@λ@κι@ς στην Ελλάδα?
Πάντως στα δικά μας σουπερμάρκετ είναι απίστευτα μ@λ@κι@ το να παρκάρουν στις θέσεις για οχήματα με παιδιά που είναι κοντά στις πόρτες για να μην κινδυνεύουν τα παιδάκια. Άμα το έχεις μέσα σου...
-
Για να καταλαβω,αυτο ειναι παρκιν μονο για γυναικες με τη λογικη οτι θα ειναι ποιο ασφαλεις ωστε να μην τις επιτεθει κανεις?????
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν θέλει ευγένειες, έπρεπε να τον μοστράρειςΜε προκαλεις να πω μερικες ατακες Γκουσγκουνη
-Πορτοκαλι θες?
-Οχι
-Να σε προσπερασω θες?
-Οχι
-Να σε ****** θες?
-Δεν εχω προβλημα!!! -
Ο χρήστης After έγραψε:
Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν θέλει ευγένειες, έπρεπε να τον μοστράρεις
Με προκαλεις να πω μερικες ατακες Γκουσγκουνη
-Πορτοκαλι θες?
-Οχι
-Να σε προσπερασω θες?
-Οχι
-Να σε ****** θες?
-Δεν εχω προβλημα!!!Στο παρμπριζ?????,,,
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Για να καταλαβω,αυτο ειναι παρκιν μονο για γυναικες με τη λογικη οτι θα ειναι ποιο ασφαλεις ωστε να μην τις επιτεθει κανεις?????Στη Γερμανία έχουν σημειωθεί πολλές επιθέσεις σε τέτοια (τεράστια) πάρκινγκ και καθιέρωσαν τις θέσεις αυτές για γυναικες κοντά στις εξόδους...
Παντού το βλέπεις αυτό επειδή έχουν παντού υπόγεια πάρκινγκ και τα είχαν κάνει στέκι. -
Ο χρήστης odyssey έγραψε:
Το παρκάρισμα δεν ειναι οδήγηση guysΑπό πότε;
-
Αν -γράφω εγώ τώρα- θεωρούμε ότι οι αγώνες βελτιώνουν τη ράτσα, κάτι πρέπει να μας λέει ότι δεν γίνονται διαγωνισμοί παρκαρίσματος και grand prix...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Αν -γράφω εγώ τώρα- θεωρούμε ότι οι αγώνες βελτιώνουν τη ράτσα, κάτι πρέπει να μας λέει ότι δεν γίνονται διαγωνισμοί παρκαρίσματος και grand prix... -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Για να καταλαβω,αυτο ειναι παρκιν μονο για γυναικες με τη λογικη οτι θα ειναι ποιο ασφαλεις ωστε να μην τις επιτεθει κανεις?????
Στη Γερμανία έχουν σημειωθεί πολλές επιθέσεις σε τέτοια (τεράστια) πάρκινγκ και καθιέρωσαν τις θέσεις αυτές για γυναικες κοντά στις εξόδους...
Παντού το βλέπεις αυτό επειδή έχουν παντού υπόγεια πάρκινγκ και τα είχαν κάνει στέκι.μιας κ δεν το αμφισβητώ το γεγονός, τοτε η φωτο δειχνει οτι ειναι διπλό ζωον η γκόμενα καθοτι θα επρεπε αν μη τι άλλο να ειχε παρκάρει με τον κώλο στον τοιχο.
αλλιώς τι νοημα εχει να εισαι κ μισό μετρο απο την εξοδο αλλά για να βγεις θα πρεπει να κανεις εστω και 1 μανουβρα??
τζαμπα λεφτά ειναι αυτες οι γυναίκες ρε γμτ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΗ