-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Παρεπιπτόντως, μήπως παρατηρήσατε καμία μείωση τιμών/αύξηση εξοπλισμού με την αλλαγή ιδιοκτησίας στην BMW;
Μείωση τιμών όχι (αν εξαιρέσουμε την τωρινή προσοφορά της 316ti). Αλλά ο εξοπλισμός είναι καλύτερος. Κατ' αρχήν η Compact έρχεται με με DSP (η δικιά μου έχει μόνο ASR). Δεύτερον το cruise control δεν είναι εξτρά, αλλά ανήκει σε πακέτα (πχ σπορ καθίσματα και τριάκτινο τιμόνι) που έχουν πολύ καλύτερη τιμή από το παλιό σύνολο. Τρίτον έρχεται με τρίγωνο και φαρμακείο (το φαρμακείο της BMW είναι το κάτι άλλο, έπαθε την πλάκα του και γιατρός).
Αν δεν κάνω λάθος η βασική 316 Compact είναι τώρα 700 Ε φτηνότερη από τη βασική του Ιουλίου. Και η αύξηση του εξοπλισμού είναι μείωση τιμής
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
Ειπε κανεις οτι εφτιαξε τη φτηνη Μ3 ή οτι αυτοι που θα την αγορασουν 'νομιζουν' οτι θα εχουν μια μικρη Μ3??
Το δεύτερο. Και μόνο ως προς το look και καθόλου ως προς το feel.
-
Ο χρήστης tupac έγραψε:
και μη μου κανεις οτι συγκρινονται κατασκευαστικα οι δυο ti ....
Όχι βέβαια, η μία είναι μια πιο σπορ έκδοση ενός ήδη **σπορ **αυτοκινήτου, η άλλη είναι ένα πράγμα που φτιάχτηκε για να μοιάζει σπορ γι'αυτούς που θα ήθελαν Μ3 αλλά δεν έχουν τα φράγκα. Για πουλ μουρ μια χαρά είναι όμως...
Τα 115ps της BMW με τα 120 της Alfa δεν νομίζω να δικαιολογούν αυτά που λες. Και άμα μιλάς για σπορ οδήγηση και γενικά για στήσιμο του αυτοκινήτου οδήγησε και τα 2 και θα με θυμηθείς .(ειδικά ότι αφορά την οδική συμπεριφορά και το κράτημα)
Έχοντας επί τρία χρόνια στην κατοχή μου την 147 120hp και έχοντας διαβάσει και το συγκριτικό των 4Τ Φεβρουαρίου μου κάνει εντύπωση αυτό που λες. Προφανώς έχεις οδηγήσει την 316 αλλά την 147 την έχεις οδηγήσει και μάλιστα εν θερμώ;
Α, και υπ'όψιν, το 'σπορ στήσιμο' εμείς οι non-bimmers δεν το ταυτίζουμε με την κίνηση πίσω, η οποία στην 316 έτσι κι αλλιώς μόνο σε ελληνική άσφαλτο και με 1η (αντε και με 2α σε βρεγμένο ) μπορεί να προκαλέσει υπερστροφή ισχύος.
Alfa 147 ti