-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κατά τα άλλα ψάχνουμε να κάνουμε φθηνούς αγώνες...και μας φταίει το μεγάλο κόστος για να μπουν και άλλοι αγωνιζόμενοι στον χορό!!Το πρόβλημα ΔΕΝ είναι το κόστος αλλά το κλίμα 'παράγκας' που επικρατεί στους Ελληνικούς Αγώνες!!
Αν δεν αλλάξει η Αρχή του Σπορ μην περιμενετε άσπρη μέρα!!
Wpa wpa. Ti? Fthnh morfh agwnwn h A6? Ela aleko....
Ti exei ena amaksi A6?Exoyme kai leme kai an an kanw la8os dior8wste me
Ekkentroforoys alloys, frena megalytera, programma, roikh ekseliksh, klp klp.
Ena A6 stoixizei gia na ftiax8ei ektws ths agoras toy aytokinhtoy gyrw sta 10.000 euro..... (Mazi me stishmo kai eksoplismo asfaleias)
-
Kala milame exw luthei sto gelio......
Otan kapote eipa se auto to forum pws oi ellhnikoi agwnes einai paraga kai ama den exeis lefta den trexeis me ekraxan arketoi kai psaxnane na doun pios einai autos pou tous xalaei thn hsuxia tous.Kai twra mou lete pws einai telika paraga oi agwnes???Kala lete gia kathgories ftines?????Otan eixa pei pws gia na trexeis akoma kai N theleis trela lefta hmoun o asxetos egw e???xaxaxaxaxa
Exw arxhsei kai pisteuw pws pragmatika ftaine ta kefalia twn agwnwn mas pou ola einai toso xalia alla oxi giati den kanoun kala thn douleia tous alla giati den petane exw olous autous pou griniazoun oloi mera.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙ , ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΤΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΕ , ΧΡΙΣΤΟ ,Κ.Α.ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ , ΓΡΑΨΤΕ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ Η ΑΝΤΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ( ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ , ΟΤΙ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ , ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ (ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ) ΚΑΙ ΕΣΤΩ , ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΟΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΑΝΔΡΟ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ , ΙΣΩΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ , ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΙΑ ΝΥΚΤΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ .Baries koybentes alla den mas lete se poioys anafereste........
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Κατά τα άλλα ψάχνουμε να κάνουμε φθηνούς αγώνες...και μας φταίει το μεγάλο κόστος για να μπουν και άλλοι αγωνιζόμενοι στον χορό!!
Το πρόβλημα ΔΕΝ είναι το κόστος αλλά το κλίμα 'παράγκας' που επικρατεί στους Ελληνικούς Αγώνες!!
Αν δεν αλλάξει η Αρχή του Σπορ μην περιμενετε άσπρη μέρα!!
Wpa wpa. Ti? Fthnh morfh agwnwn h A6? Ela aleko....
Ti exei ena amaksi A6?Exoyme kai leme kai an an kanw la8os dior8wste me
Ekkentroforoys alloys, frena megalytera, programma, roikh ekseliksh, klp klp.
Ena A6 stoixizei gia na ftiax8ei ektws ths agoras toy aytokinhtoy gyrw sta 10.000 euro..... (Mazi me stishmo kai eksoplismo asfaleias)
Μα δεν αναφέρομαι ειδικά στα Α6 Hannibal!!
Μιλάω για τα χρήματα που ξοδεύονται γενικά...σε αντίθεση με τις συχνές αναφορές σε σχέση με το υποτιθέμενο υψηλό κόστος που κρατάει οδηγούς εκτός Ελληνικών Αγώνων!Με τα χρήματα που ξοδεύονται για αυτή την χρονιά σε Ν4,Α6 και S1600,απο τόσους οδηγούς...κάποιος θα πρέπει να μου εξηγήσει γιατι οι Ελληνικοί Αγώνες είναι μπάχαλο και κανείς δεν μπαίνει για να διαφημιστεί!
Η γιατι καμμιά αντιπροσωπεία δεν ανακατεύεται!! -
Kai pia den einai mesa???
H Fiat??Den nomizw,einai mesa sto paixnidi
Toyota???mia apo ta idia
Peugeot???Exei amaxi kai kanei kai cup....
Opel??Den nomizw pws o K.Kaltsounis exei anagh apo diafhmhsh otan trexei o idios alla exei kai toso megalo pososto apo antiprwsopies sthn Ellada.
Mhn mou peite pws o sarakakis einai sthn apexw kai den diafhmhzete giati oute kai autos pisteuw pws exei anagh,efoson exei to monopwlio.Xexasa kanena???
aaaaaa nai thn citroen oute autoi exoun kai tosh anagh apo diafhmhsh pisteuw.
P.S. K.APR mporeite na ginetai pio sugekrimenos???
-
Ο τίτλος του θέματος, πραγματικά ήταν και η πρώτη μεγάλη απορία στο μυαλό μου την Κυριακή στη Ριτσώνα όταν είδα το Clio στην Α6. Πάει ο συναγωνισμός σκέφτηκα και οι χρόνοι νομίζω το απέδειξαν. Τα συναισθήματά μου σαν απλού θεατή είναι λύπη και συμπαράσταση σε όσους έχουν επενδύσει χρήματα, κόπο αλλά και ψυχή...
-
Loipon epeidh eimai kserokefalos kai psaxnw poly sto internet kai pernw kai polla thlefwna. Px sthn Italia poy exete anafer8ei toooooses fores prepei na ma8ete oti sto italiko prwta8lhma ta S1600 trexoyn sthn IDIA kathgoria me ta A6 apla h italikh 'A.8.E.A.' exei pei oti ta S1600 prepei na exoyn parapanw baros. Oi monoi italikoi agwnes poy ta ksexwrizoyn einai osoi prosmetroyn sto Pagkosmio kai paneyrwpaiko prwta8lhma poy ta xarakthrizoyn Junior WRC.
Filikotatatata
A.Annivas -
Loipon epeidh eimai kserokefalos kai psaxnw poly sto internet kai pernw kai polla thlefwna. Px sthn Italia poy exete anafer8ei toooooses fores prepei na ma8ete oti sto italiko prwta8lhma ta S1600 trexoyn sthn IDIA kathgoria me ta A6 apla h italikh 'A.8.E.A.' exei pei oti ta S1600 prepei na exoyn parapanw baros. Oi monoi italikoi agwnes poy ta ksexwrizoyn einai osoi prosmetroyn sto Pagkosmio kai paneyrwpaiko prwta8lhma poy ta xarakthrizoyn Junior WRC.Filikotatatata
A.AnnivasΔεκτόν. Πες μας και πόσα S1600 τρέχουν στην Ιταλία (γιατί εδώ ξέρουμε ότι τρέχουν 2-3).
-
to themas den einai to posa trexoun alla to oti oi italoi den fagothikan na ta vgaloun exw apo thn stigmh pou prosferoun wraio theama kai kinhtro stous allous gia na veltiwthoun.Edw eseis thelete na ta vgalete exw apo ton sunagonismo,kai mhn mou peite gia allh kathgoria giati den kanoun kathgoria tosa pou einai.
Kai tha xanarwthsw: EINAI H' DEN EINAI Gr.A vash kanonismwn????An giati tosh fasaria????????
-
10000 ευρώ η προετοιμασία ενος Α6;;;;;;;
Με 4000 ευρώ ανάρτηση και 3000 ευρώ εξοπλισμό ασφαλείας;;;;
Με 10 χιλιάρικα ουτε Ν2 σχεσάτο παίδια.Να μην ακούγονται και ανακρίβειες από 'γνώστες'.......
-
Πές τα ρε Σπύρο γιατί σε λίγο θα νομίζω πως μιλάμε για χιλιάδες ΔΡΑΧΜΕΣ και όχι χιλιάρες ΕΥΡΩ. Μόνο ένας στρόφαλος απο S1600 έχει 3000Ε κύριοι. Και έχω δεί τιμολόγιο με τα μάτια μου! Σίγουρα κάποιος μπορεί να τον βάλει σε ένα μοτέρ και να τον βιδώσει σε ένα Α/6 μαζί με άλλα εξωτικά πράγματα. Έχουμε και παρόμοια παραδείγματα του παρελθόντος. Αλλά έτσι δεν πάμε μπροστά. Όχι εσύ έχεις λεφτά τρέχεις με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί, εγώ δεν έχω και σου κάνω ενστάσεις σε κάθε αγώνα γιατί δε με στρέει. και πάει λέγοντας...
-
Έστω οτι τα s16-kitcars βγαίνουν εκτός Α6...
- Αν έστω ένας φτάσει το αυτοκίνητό του στο απόλυτο όριο του grA θα είναι Α6? Θα είναι εντός ή εκτός συναγωνισμού;
- Αν ένα Α6 έχει χρησιμοποιήσει μόνο ένα σημείο από όλο το Kit του s16 ή kit car τι θα θεωρείται , A6 ή kit car?
-
Παντως μου ακουγεται περιεργο να αντιδρουν ολοι τωρα και οχι περυσι οπου συμφωνα με τον τεχνικο κανονισμο της κατηγοριας Σπορ (2003 σελ 352) επετραπηκαν τα τετραπεταλουδα επιπλεον της ομολογκασιον. Οσοι δεν τα ειχαν δεν ειδα να αντιδρουν. Τωρα γιατι αντιδρουν? αλλωστε και τ Σ 1600 νομιζω οτι ειναι μονοπεταλουδα
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
2. Αν ένα Α6 έχει χρησιμοποιήσει μόνο ένα σημείο από όλο το Kit του s16 ή kit car τι θα θεωρείται , A6 ή kit car?Απαγορεύεται η χρήση μεμονωμένου στοιχείου απο S1600!! Ή ολο το κιτ ή τίποτα!!
-
Για το τι θα χρησιμοποιήσεις για να φτιάξεις το αμάξι είναι συγκεκριμένο. Άλλα πράγματα μπορείς να κάνεις στο kit car και άλλα στο s1600 τα γνωστά ελληνικά κόλπα ' τα μισά απο το ένα και τα μισά απο το άλλο δεν επιτρέπονται '. Άρα πάσχουμε και απο ακόμα ένα πράγμα. Θέλουμε να φτιάξουμε κάτι άλλα δεν ξέρουμε κάν τι είναι αυτό, ακούμε και νομίζουμε διάφορα. Όσο για την Ιταλία σας λέω ότι τρέχουν πάνω απο 3 s1600.
-
katman ναι όλα τα s1600 είναι μονοπετάλουδα.
pavlo θεωρητικά ναι. Στην εφαρμογή ισχύει; -
Νομίζω ότι η ουσία του θέματος είναι να υπάρχουν τέτοιοι κανονισμοί ώστε αφενός να διασφαλίζουν το fair play αφετέρου να προωθούν το θέαμα. Προσωπικά, φυσικά και θέλω να υπάρχουν και kit cars και s1600. Χαίρομαι να τα βλέπω στους Ελληνικούς αγώνες, είναι το μέλλον, είναι θεαματικά και μακάρι να γίνουν φθηνότερα να πάρω και γω ένα. Ομως δεν έχει κανένα νόημα να συναγωνίζονται συμβατικά αυτοκίνητα που αγοράστηκαν 'πολιτικά' και με τον ένα η τον άλλο τρόπο έγιναν αγωνιστικά. Δεν ξέρω τι αποδεικνύεται όταν το clio κερδίζει μια ντουζίνα σαξόραλα. Αδικεί και το αυτοκίνητο και τον εξαιρετικό Σάκη αλλά και τους υπόλοιπους. Και δεν είναι το θέμα η δύναμη :
4.31.64 για το Clio
4.40.92 για τον υπέροχο Σωτήρχο (10/10)Γύρω στο 1.5' το χιλιόμετρο. Τα συμπεράσματα δικά σας.
-
Και ηταν ο πρώτος αγώνας για το clio...δηλαδή μπορεί να γίνει και -2s/Km...
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
10000 ευρώ η προετοιμασία ενος Α6;;;;;;;Με 4000 ευρώ ανάρτηση και 3000 ευρώ εξοπλισμό ασφαλείας;;;;
Με 10 χιλιάρικα ουτε Ν2 σχεσάτο παίδια.Να μην ακούγονται και ανακρίβειες από 'γνώστες'.......
Filtate sp0+ den 8a pas na baleis Proflex azwtoy ry8mizomenh poy exei 4.000 euro mporeis na baleis mia proflex sport poy exei 1200 exw dei timologio. Ena roll bar exei 1300 euro (kai milame roll bar poy ama to baleis ey8eia oi swlhnes toy ftanoyn ta 50-55 metra) kai alla 600 euro ena bucket (Sparco pro 2000). Pyrosbesthras moy diafeygei h timh toy kai zwnes alla 200 euro. Ara synolo 3300. Soy menoyn alla 6700 euro gia na ftiakseis moter. To 10.000 euro filtate sp0+ htan timh endeikthkh gia symmetoxh se A6 kathgoria kai oxi gia na kynhghseis ton titlo.
Νομίζω ότι η ουσία του θέματος είναι να υπάρχουν τέτοιοι κανονισμοί ώστε αφενός να διασφαλίζουν το fair play αφετέρου να προωθούν το θέαμα. Προσωπικά, φυσικά και θέλω να υπάρχουν και kit cars και s1600. Χαίρομαι να τα βλέπω στους Ελληνικούς αγώνες, είναι το μέλλον, είναι θεαματικά και μακάρι να γίνουν φθηνότερα να πάρω και γω ένα. Ομως δεν έχει κανένα νόημα να συναγωνίζονται συμβατικά αυτοκίνητα που αγοράστηκαν 'πολιτικά' και με τον ένα η τον άλλο τρόπο έγιναν αγωνιστικά. Δεν ξέρω τι αποδεικνύεται όταν το clio κερδίζει μια ντουζίνα σαξόραλα. Αδικεί και το αυτοκίνητο και τον εξαιρετικό Σάκη αλλά και τους υπόλοιπους. Και δεν είναι το θέμα η δύναμη :
4.31.64 για το Clio
4.40.92 για τον υπέροχο Σωτήρχο (10/10)Γύρω στο 1.5' το χιλιόμετρο. Τα συμπεράσματα δικά σας.
Afoy loipon psaxnete (psaxnoyme) gia mia lysh poy na boleyei kai ta S1600,alla kai ta A6 giati den peftei h protash sto trapezi na ginei opws sthn Italia poy ta S1600 einai parapanw se kila apo oti ta A6?
Filikotatatata
A.Annivas -
Afoy loipon psaxnete (psaxnoyme) gia mia lysh poy na boleyei kai ta S1600,alla kai ta A6 giati den peftei h protash sto trapezi na ginei opws sthn Italia poy ta S1600 einai parapanw se kila apo oti ta A6?
ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ (ΣΤΑ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΤΑ ΚΙΤ ΚΑΡΣ Η ΣΟΥΠΕΡ 1600 ?ΣΤΙΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ) ΜΕΣΩ mail ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ , ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΞΗΓΕΙ , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ (ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ , ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ) ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΑΝ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΘΕΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΝΑSA ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΤΑΠΑ ΘΕΜΑΤΑ .........
ΤΑ S1600 +KITCARS στην Α6 ΣΩΣΤΟ Η ΛΑΘΟΣ??