-
§
**MONO ΣΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΥ.
ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ,ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΩΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ (ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ);
ΑΛΗΤΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΡΕ...**
§
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Πάρτε λίγη αύξηση ακόμα, μια που μόνο σε τέτοια θέματα θέλουμε την περιβόητη σύγκλιση με την Ε.Ε...Αυξάνεται κατά 5,7% ο Ειδικός Φόρος στην αμόλυβδη
[....]
αμάν για αυτό έγιναν οι αυξήσεις...;
μιλάμε έπαθα σοκ...βλέποντας χτες τις τιμές!
εδώ στην περιοχή μου παίζει η 95αρα από 1,07 εώς και 1,11 και οι 100άρες -- ΒP 1,22 -- Shell 1,34 -- EKO 1,21 ...!
-
βρηκαν την ευκαιρια βεβαια...
δες ομως και πως εχει το πετρελαιο:
http://naftemporiki.gr/markets/quotegra ... D&cstyle=L
-
elteo
Έχω την εντύπωση ότι και άλλη φορά σε έχω ακούσει (διαβάσει μάλλον) να λες για αρκετά υψηλές τιμές βενζίνης. Σε ποια περιοχή μένεις, αν επιτρέπεται; Βρίσκεις κάπου κοντά στην περιοχή σου πιο φθηνά (και αν ναι, πόσα λεπτά περίπου φθηνότερα);Ναι, για αυτό αυξήθηκαν και από ό,τι είδα, την 1η Ιουλίου τσίμπησαν όλα τα βενζινάδικα από 2 έως 3 λεπτά, ενώ με την αύξηση (πραγματική ή πλασματική) άλλα 2 λεπτά. Εγώ σήμερα έβαλα με 98,5 και ένα βενζινάδικο πριν, την είχε 95,8.
-
0.999ε εβρισκα εγω χθες, απλη φυσικα.
ναι παει καλυτερα με 100αρα, ειδικα με το a/c ανοικτο, αλλα ειναι εξωφρενικες οι τιμες...
-
0.999ε εβρισκα εγω χθες, απλη φυσικα.
ναι παει καλυτερα με 100αρα, ειδικα με το a/c ανοικτο, αλλα ειναι εξωφρενικες οι τιμες...
-
Πάει όντως καλύτερα με 100άρα;; Εγώ δεν είχα δει διαφορά πάντως.. Όχι ότι θα ξαναδοκιμάσω πάντως, ιδίως όταν έχεις μεγάλο - και άδειο - ρεζερβουάρ και γεμίσεις σου`ρχεται νταμπλάς!!
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Πάει όντως καλύτερα με 100άρα;; Εγώ δεν είχα δει διαφορά πάντως.. Όχι ότι θα ξαναδοκιμάσω πάντως, ιδίως όταν έχεις μεγάλο - και άδειο - ρεζερβουάρ και γεμίσεις σου`ρχεται νταμπλάς!!εμενα εχει και προγραμμα, οποτε κανονικα χρειαζεται 98αρα. Με την 100αρα ναι εχει διαφορα, ιδιετερα στο ξεκινημα. Το καταλαβαινεις οταν εχεις και το a/c ανοικτο.
-
Σε μένα δεν έχει...κι έχοντας υπολογίσει για τα δικά μου δεδομένα ότι βάζοντας 95άρα αντί 100 οκτ. κάνω 2.000+ km παραπάνω τον χρόνο τελείωσα με το θέμα τι να βάζω τώρα που μιλάμε για 1,23 το λίτρο.
-
http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.p ... m=N16&aa=1
κατά τ'άλλα τα... αυτοκίνητα φταίνε
πως είναι υπεύθυνα, αφού ΔΕΝ κυκλοφορούν diesel;
-
Μην ξεχνας τα ΤΑΧΙ και τα υπολοιπα ΔΧ-φορτηγα κλπ κλπ που βγαζουν το ντουμανι της αρκουδας!!!!
-
Ο χρήστης arkon έγραψε:
Μην ξεχνας τα ΤΑΧΙ και τα υπολοιπα ΔΧ-φορτηγα κλπ κλπ που βγαζουν το ντουμανι της αρκουδας!!!!ελάχιστα σε σχέση με τα επιβατικά. Τι να πουν κι άλλες χώρες με 40-60% diesel
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μην ξεχνας τα ΤΑΧΙ και τα υπολοιπα ΔΧ-φορτηγα κλπ κλπ που βγαζουν το ντουμανι της αρκουδας!!!!
ελάχιστα σε σχέση με τα επιβατικά. **Τι να πουν κι άλλες χώρες με 40-60% diesel **:whistlink:
Εκεί καίνε πραγματικά πετρέλαιο κι όχι ..... , ότι βγάζουν τέλος πάντων τα διυλιστήρια μας.
-
Ή ό,τι βγάζουν κάποιοι από τους καυστήρες τους.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εκεί καίνε πραγματικά πετρέλαιο κι όχι ..... , ότι βγάζουν τέλος πάντων τα διυλιστήρια μας.
Μήπως τελικά -λέμε τώρα- δεν φταίνε τα diesel αυτοκίνητα, αλλά η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ να παράξουμε ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ σε πρώτη φάση και η ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ να ελέγξουμε τη νοθεία σε δεύτερη και πιο σημαντική;
Ας αφήσουμε τις υποκρισίες περί... ρυπογόνων diesel και 'οικολογικών' ανησυχιών αλλά που ν'ακούσει...
-
Εγώ δεν είπα τίποτα.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μήπως τελικά -λέμε τώρα- δεν φταίνε τα diesel αυτοκίνητα, αλλά η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ να παράξουμε ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ σε πρώτη φάση και η ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ να ελέγξουμε τη νοθεία σε δεύτερη και πιο σημαντική;
Ας αφήσουμε τις υποκρισίες περί... ρυπογόνων diesel και 'οικολογικών' ανησυχιών αλλά που ν'ακούσει...
Τελικα μαλον δεν θελουν να δουν το προβλημα καταματα και προσπαθουν να το φοτωσουν σε αίτια που ευκολα μπορουν να εντοπισουν....
-
Τελικα μαλον δεν θελουν να δουν το προβλημα καταματα και προσπαθουν να το φοτωσουν σε αίτια που ευκολα μπορουν να εντοπισουν.... [/quote]
Αυτο εννοειται. Εσεις τι νομιζετε οτι φταιει το αυτοκινητο diesel η ολα τα αλλα;Δειχνουμε αλλη μια φορα την ανικανοτητα μας να ελεγξουμε την παρανομια μερικων επιτηδειων.
-
Από εγκύρη πηγή:
Ο Σιούφας έδωσε 'εντολή' σε Βαρδινογιάννη (κ την παρέα του) να ξενικησουν παραγωγή 'σωστού' πετρελαίου κίνησης....
Είναι πιθανό ο Πρωθυπουργός να αναφερθεί στην άρση πετρελαιοκίνησης υπό 'όρους' στην ΔΕΘ...
Αν δεν γίνει αυτό, το σίγουρο είναι ότι το επόμενο καλοκαίρι = προεκλογικά (όταν θα έχει φτάσει η αμόλυβδη 1.50ευρώ) το πετρέλαιο θα έχει επιτραπεί......Αυτά όλα από πολύ έγκυρες..πηγές...
Εν αναμονή λοιπόν....
-
Ο χρήστης ollram έγραψε:
Από εγκύρη πηγή:Ο Σιούφας έδωσε 'εντολή' σε Βαρδινογιάννη (κ την παρέα του) να ξενικησουν παραγωγή 'σωστού' πετρελαίου κίνησης....
Είναι πιθανό ο Πρωθυπουργός να αναφερθεί **στην άρση πετρελαιοκίνησης υπό 'όρους' στην ΔΕΘ... **
Αν δεν γίνει αυτό, το σίγουρο είναι ότι το επόμενο καλοκαίρι = προεκλογικά (όταν θα έχει φτάσει η αμόλυβδη 1.50ευρώ) το πετρέλαιο θα έχει επιτραπεί......Αυτά όλα από πολύ έγκυρες..πηγές...
Εν αναμονή λοιπόν....
Υπό τον 'όρο' να δεχτεί ο Σουφλιάς εννοείς ;
Πετρέλαιο! Τι θα γίνει επιτέλους;