-
Επ, επ, δεν απαντήθηκε αυτή του Castor με τις Mercedes.
(Δεν ξέρω την απάντηση αλλά θυμάμαι τον ήχο του V8 (V8 δεν ήταν ?))
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Φρεκλεν με WMΠολυ Autosport διαβαζεις
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
Αντε και μια ευκολη.
Ποιος ηταν πρωταθλητης σε ΜΗ μηχανοκινητο αθλημα πριν γινει οδηγος αγωνων.O LOEB BEBAIA ΣΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ VOUILLOZ ΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ CHICHERIT ΣΤΟ SNOWBOARD!
ke o lukander sto hokey epi pagu (entaksi den ine odigos alla snodigos)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Για τον Σεμπ ήξερα πως ασχολιόταν με τη γυμναστική αλλά επίσης δεν ήξερα αν ήταν πρωταθλητής.
ΜΕ 5 ΤΙΤΛΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ!!! ΟΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ 10-15 ΧΡΟΝΩΝ!
4 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΛΣΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΣ ΖΩΝΗΣ! -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Οχι ουτε αυτον.
Να βοηθησω λιγο.Το αθλημα ειναι το σκουος.Κάρλος. Αλλά όντως ήταν πρωταθλητής ?
Πηγη απο οπου το αλιευσα.
WORLD RALLYING 13 byMartin Holmes σελιδα 17 'Carlos who'
(....)I became Junior Squash champion at 17 and national champion a year later.(....) -
Α εσεις ξερετε πολλα.Για δεστε το παρακατω.
Ποιου οδηγου Ραλλυ το ονομα εχει γραφτει στο βιβλιο GUINNESS για 'δραστηριοτητες ' που δεν εχουν σχεση με Ραλλυ.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Επ, επ, δεν απαντήθηκε αυτή του Castor με τις Mercedes.(Δεν ξέρω την απάντηση αλλά θυμάμαι τον ήχο του V8 (V8 δεν ήταν ?))
Δηλαδη το 1980 Πλατανακι ΔΕΝ ειναι απαντηση ?
Η μηπως ειναι λανθασμενη απαντηση ?
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Δεν είναι το Πλατανάκι!!!
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Α εσεις ξερετε πολλα.Για δεστε το παρακατω.Ποιου οδηγου Ραλλυ το ονομα εχει γραφτει στο βιβλιο GUINNESS για 'δραστηριοτητες ' που δεν εχουν σχεση με Ραλλυ.
Νομόζω ο Κενεθ Ερικσον
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Δεν είναι το Πλατανάκι!!!
Η αρχική ερώτηση ήταν:
Σε ποιά Ε.Δ. του Ακρόπολις τα Mercedes δεν 'χωρούσαν' με αποτέλεσμα να κοπανάνε στα προστατευτικά τοιχάκια???
Εχει το Πλατανάκι προστατευτικά τοιχάκια ? (ΟΚ, μάντρες μπορεί να έχει)
Να διακινδυνεύσω μια απάντηση στην τύχη, παρότι δεν ξέρω αν είναι αλήθεια. Αλλά ΕΙΝΑΙ στενή και ΕΧΕΙ προστατευτικά τοιχάκια: Δεσφίνα.
-
για τους πρωταθλητες, χωρίς να ξέρω αν είναι πραγματικά πρωταθλητές...
Gronholm, Makinen - motocross
Gardemaister - ice hokeyΥΓ Αν είναι ο Ερρικσον στο Γκίνες, να μας πείτε τον λόγ που είναι γραμμενος...
-
Δεν είναι πρωταθλητές στο Moto-X, απλά προπονούνται. Οσο για τον Gardemeister, νομίζω είναι ερασιτέχνης (άσε που έσπασε και το χέρι του πέρισι )
-
Ούτε Δεσφίνα!!!!
Ποιό νότια !
-
Ο χρήστης stathanen έγραψε:
Ποιου οδηγου Ραλλυ το ονομα εχει γραφτει στο βιβλιο GUINNESS για 'δραστηριοτητες ' που δεν εχουν σχεση με Ραλλυ.
Νομόζω ο Κενεθ Ερικσον
Αυτος ειναι. Μπραβο!!
Στις 14/2/1985 οδηγησε ενα Kadett 1.3 περισσοτερο απο 20 χιλιομετρα σε ΔΥΟ ροδες.Επισης ειχε το ρεκορ ταχυτητος με 122 χλμ. την ωρα.Στις δυο ροδες φυσικα. -
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Φρεκλεν με WM
Πολυ Autosport διαβαζεις
Ενοχος Παυλο!! Παλι καλα που υπαρχει χρονος και γιαυτο να λες.
Χμμμ να βαλω και εγω μια ερωτηση; Ποιος πρωην ιδιωτης του ΠΠΡ επιβλεπει το προγραμμα της Prodrive για τις Ferrari 550 Maranello;
-
Ωραία επειδή έχω χαθεί λίγο...ποιος βάζει τώρα, ο DAP ή ο stathanen? Έχει μείνει καμμία ερώτηση αναπάντητη?
Λοιπόν, να περιμένετε αυτόν που ρωτάει ή κερδίζει.... -
Ασε Κωστα ολοι μαζι.Εχει περισσοτερο τζερτζελε (νεοελληνικη αποδοση της λεξης νταβαντουρι!!!).Εκκρεμει η απαντηση για τα 'τοιχακια' και η φρεσκια για την Φερραρι.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Νομόζω ο Κενεθ Ερικσον
Αυτος ειναι. Μπραβο!!
Στις 14/2/1985 οδηγησε ενα Kadett 1.3 περισσοτερο απο 20 χιλιομετρα σε ΔΥΟ ροδες.Επισης ειχε το ρεκορ ταχυτητος με 122 χλμ. την ωρα.Στις δυο ροδες φυσικα.Αυτό το ήξερα και εγώ DAP, αλλά με μπερδεψε το ότι η ερώτηση έλεγε ότι η δραστηριότητες δεν έχουν σχέση με αγώνες και εγώ θεώρησα ότι αφορά όλο το κομμάτι αγώνες-αυτοκίνητο.Γίνε πιο σαφής κύριε DAP γιατί μου κλέβεις την δόξα
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Νομόζω ο Κενεθ Ερικσον
Αυτος ειναι. Μπραβο!!
Στις 14/2/1985 οδηγησε ενα Kadett 1.3 περισσοτερο απο 20 χιλιομετρα σε ΔΥΟ ροδες.Επισης ειχε το ρεκορ ταχυτητος με 122 χλμ. την ωρα.Στις δυο ροδες φυσικα.Αυτό το ήξερα και εγώ DAP, αλλά με μπερδεψε το ότι η ερώτηση έλεγε ότι η δραστηριότητες δεν έχουν σχέση με αγώνες και εγώ θεώρησα ότι αφορά όλο το κομμάτι αγώνες-αυτοκίνητο.Γίνε πιο σαφής κύριε DAP γιατί μου κλέβεις την δόξα
Αγαπητε θοδωρη την πατησες.Αν προσεξεις δεν εβαλα τη λεξη 'αγωνες' αλλα 'ραλλυ' ακριβως γι'αυτο το λογο.
Αλλα προς τιμη σου να μια ερωτηση που ΔΕΝ ειναι για σενα
Ποτε και που η πρωτη συμμετοχη του Didier Auriol στο WRC.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ποτε και που η πρωτη συμμετοχη του Didier Auriol στο WRC.
1984 Corsica (Renault 5 Turbo)
Quiz WRC