-
Το TV Magic αυριο Παρασκευη 18.00 θα εχει στιγμιοτυπα απο την πρωτη μερα.Το ανακοινωσε τωρα μολις ο Ζαλμας στο τελος της σημερινης μεταδοσης απο το shake down.
Αυτο που εχω να παρατηρησω ειναι οτι πρεπει να αλλαξουμε σημειο παρατηρησης για τα νουμερα απο τις πορτες στα πισω παραθυρα.Και ελα τωρα να μαθεις γερο σκυλο καινουργια κολπα. -
Ο χρήστης Peugeot-άκιας έγραψε:
ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ !!! ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΑΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΨΗΛΟΤΕΡΟ ΣΚΑΛΙ ΤΟΥ ΒΑΘΡΟΥ ???Αν γίνει κάτι τέτοιο από τον πρώτο αγώνα του 307 οι υπόλοιποι θα πρεπει να σκίσουν τα πτυχία τους και να πανε στα σπίτια τους αμέσως!!!
-
ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΑΛΑ
Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ! -
Ξέρουμε τον λόγο?...Κόσμος?!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ξέρουμε τον λόγο?...Κόσμος?!!ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ...
-
Εντάξει τώρα...
Δεν είναι και τόσο άσχημα...
Το Monte Carlo και το δικό μας συνήθως έχουν και από μια ακυρωμένη ειδική... Απλά ελπίζω να μην χαθεί και καμιά άλλη... -
Πάλι πιο γρήγορο το worldrallynews.com στα αποτελέσματα.
-
Το σανίδωσε ο σανίδας
-
Η πρωτη ειδικη
STAGE CLASSIFICATION
Pos No. Driver
Vehicle Time Diff
Fastest
1 5 Marcus GRÖNHOLM
PEUGEOT 307 WRC 17:20.9 0.0
2 7 Markko MÄRTIN
FORD Focus RS WRC 3 17:30.8 +9.9
3 3 Sébastien LOEB
CITROEN Xsara WRC 17:32.1 +11.2
4 8 Francois DUVAL
FORD Focus RS WRC 3 17:40.4 +19.5
5 1 Petter SOLBERG
SUBARU Impreza WRC 2003 17:56.9 +36.0
6 4 Carlos SAINZ
CITROEN Xsara WRC 17:59.6 +38.7 -
Μου φαίνεται ότι ο GRO έχει βάλει το κεφάλι κάτω..............γιατί
- 10 και 11 απο MARTIN - LOEB δεν είναι και λίγα
-
Ο ψηλός στο μεγαλείο του, ενδιαφέρον...
Aπογοητετικοί οι χρόνοι για 1η ειδική από Loix, Panizzi.
-
Πολλά δεν είναι τα 9,9sec παίδες?
Τόσο καλό είναι το 307 ή απλώς έγιναν καλές επιλογές στα ελαστικά και τους ταίριαζε η ειδική? -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Aπογοητετικοί οι χρόνοι για 1η ειδική από Loix, Panizzi.Και του Mikko επίσης... Κατάφερε να κάνει χρόνο χειρότερο του Panizzi...
Σίγουρα δεν έχει εμπειρία αλλά μου φαίνεται υπερβολικό... Εκτός αν αντιμετώπισε κανα πρόβλημα... -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τόσο καλό είναι το 307 ή απλώς έγιναν καλές επιλογές στα ελαστικά και τους ταίριαζε η ειδική?
Λογικά πρέπει να είναι ....όλα τα ανωτέρω
-
Επίσης απογοητευτικός ο Solberg. 36' μου φαίνονται μεγάλη διαφορά για ειδική 20 km
-
Ο χρήστης pastri έγραψε:
Επίσης απογοητευτικός ο Solberg. 36' μου φαίνονται μεγάλη διαφορά για ειδική 20 kmΑπο το Worldrallynews:
'Hit a fence on the stage, car stopped and had a problem to get it running again'
Οπότε τα 36' είναι πολύ λίγα!!! -
Μη βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα από την 1η ειδική. Είναι πολύ νωρίς ακόμα.
Πάντως το 307 δείχνει να μπορεί.
Και ο Galli ψηλά, όπως και ο Kresta -
ΥΠΟΜΟΝΗ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΥΨΟΜΕΤΡΑ, ΠΑΓΟΣ ΧΙΟΝΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΤΙΣ ΧΑΝΕΙΣ.
-
Mono o Solberg kai Sainz eixan etoimastei me stena lastixa gia thn proth eidikh.
'Only Petter Solberg (pictured above during shakedown yesterday) and Carlos Sainz, who would have been first and third on the road respectively, had opted to use a narrow tyre to penetrate any potential surface snow' Wrc.com
-
Για να δούμε τον Campos τι θα κάνει
WRC 2004- 1oς γύρος Ράλλυ Monte Carlo