-
χθες το βραδυ ειχα μια υπεροχη εκπληξη... Κάνοντας ζαπινγκ πέτυχα το wrc show σε επαναληψη... Το ειδα ολο! για δευτερη φορα.... αχ, τι ωραια... μεχρι το τέλος της χρονιας θα βλέπω όλο ματζικ, μόνο και μόνο για τις επαναλήψεις... Το σταρ ούτε αυτό δεν μπορούσε να κάνει? να το βάλει σε επανάληψη σε ανθρώπινη ώρα. Λέω να προγραμματίσω το ματζικ στο 5 της τηλεόρασης (εκει που αδικα εχει εγκατασταθει το σταρ)
-
Αν θέλετε βοήθεια για τις κασσέτες μέσα και εγώ. Μοιράστε τους αγώνες και πάμε..
κυριακή εγγραφή δευτέρα αποστολή στον Sakinen..
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
ρε παιδια ποιος σας ειπε οτι πρεπει να εχεις συνδρομη Νοβα για να δεις το Ματζικ?
κοτσαρετε ενα πιατο κι εναν μεταχειρισμενο αποκοδικοποιητη και το βλεπετε.
Το Ματζικ ειναι ελευθερο στον δορυφορο.Δεν νομίζω ότι είναι έτσι.Το 'μπουκέτο' NOVA είναι συνδρομητικό και για να δεις τα κανάλια που περιέχει πρέπει να είσαι συνδρομητής.Υπάρχουν βέβαια ελεύθερα και κλειδωμενα κανάλια εκεί, αλλά για να μπεις και να δεις ακόμα και τα ελεύθερα του μπουκέτου πρέπει να πληρώσεις.Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.
ακριβως ετσι ειναι.
εχω αποκοδικοποιητη alpha digital που μου εχει ξεμεινει και βλεπω ματζικ και οτι αλλο ελευθερο υπαρχει στον δορυφορο -
Εχθες Σαββατο 31/1 στις 19.00 το TV Magic ειχε ξανα σε επαναληψη το WRC show για 2η φορα!!!! Και σημερα στις 22.00 εχει το preview του Ραλι Σουηδιας! Νομίζω τους αξιζουν συγχαρητηρια για την προσπαθεια που κανουν!!!
-
Το Magic ανακοινωσε την εξασφαλιση των δικαιωματων του Junior WRC και του Production WRC!!!
-
Καλησπέρα σας παιδιά!
Δυστηχώς είμαι και εγώ ένας από τους άτυχους που ΔΕΝ μπορώ να δω το WRC από το Magic...ξέρετε τον λόγο!
Δεν χαίρομαι για αυτό που θα πω...αλλά ναι δυστηχώς....προτιμώ το STAR...μπορεί να τον έβλεπα κάθε αγώνα 2 ημέρες μετά την ημέρα που είχε γίνει (...μία που αργούσε το ίδιο το STAR και μία που πέρναγε έως να ξυπνήσω και να δω αυτά που είχα γράψει...!). Μπορεί τις εκπομπές να τις βλέπαμε αφού είχαμε μάθει αποτελέσματα, είχαμε διαβάσει στις εφημερίδες τα νέα, τις δηλώσεις κλπ...αλλά τουλάχιστον τα βλέπαμε....τα ακούγαμε....τώρα ΤΙΠΟΤΑ.....μόνο από wrc.com!
Από αυτά που λέτε...αν έχω καταλάβει καλά....το Magic δεν δείχνει στο τέλος του σκέλους κάθε αγώνα τα στιγμιότυπα...αλλά όλα μαζεμένα σε μια εκπομπή την Κυριακή 90 λεπτών.
Σωστά;Θα ήθελα λοιπόν να σας ζητήσω και εγώ μια μεγάλη χάρη...αν γίνεται να φτάνει και σε εμένα (...Αίγιο) αυτή η πολίτιμη βιντεοκασετούλα (ή CD ROM ή DVD) με την εκπομή!
Μήν νομίζετε...είμαστε και εδώ αρκετοί τρελαμένοι και θα την μοιραζόμαστε μεταξύ μας....αν γινόταν θα σας χρωστάμε μεγάλη χάρη!Σας παρακαλώ....kouk cmarin kkot sakinen....ή όποιος άλλος θέλει....!
Σας ευχαριστώ (..ευχαριστούμε) πάρα πολύ!
my email: kb_aigio@mycosmos.gr
-
Λοιπόν...τι λέτε?
Σουηδία γράφουμε κασσέτα?Αναλαμβάνω το γράψιμο!
Ποιός μπορεί να κάνει αντίγραφα??!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Λοιπόν...τι λέτε?Σουηδία γράφουμε κασσέτα?Αναλαμβάνω το γράψιμο!
Ποιός μπορεί να κάνει αντίγραφα??!!
Ποιος κάθεται τώρα να αντιγράφει? Καλύτερα να γράφουμε παράλληλα. Αντε γράφω κι εγώ και βλέπουμε ποιος θα στείλει που.
Χθές (Κυριακή) είχε το WRC magazino, όπως το λέει. Το μισό ήταν από Μόντε (αλλά δεν έχει καμμία σημασία). Πάλι πολύ καλός ο καλεσμένος, έμαθα πράγματα που είναι λίγο δύσκολο να τα δεις για τον αγώνα, από την μεριά των φωτογράφων. Το preview της Σουηδίας ήταν ελάχιστο.
Γενικά είναι πρωτόγνωρο να βλέπουμε κάθε Κυριακή βράδυ WRC. Ετσι μένουμε με το χαμόγελο κολλημένο .
Ο Ζαλμάς, έθιξε και το θέμα της μετάδοσης στην επαρχία, λέγοντας ότι αυτή την στιγμή δεν μπορεί να γίνει κάτι και προτείνει την ελευθερη δορυφορική εκπομπή του καναλιού.
-
ξέχασα επίσης να γράψω ότι πήραν τα δικαιώματα του JWRC & PWRC και πολύ σύντομα θα μας ενημερώσουν για τις νέες εκπομπές που θα έχουν για αυτές τις κατηγορίες.
Παιδιά, τελικά γίνονται και θαύματα !!!:lol:
-
IGNIS S1600 POWER!!!!!
ΘΑ ΧΩΡΤΑΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΟΜΩΣ -
ΝΑ ΣΕΙΜΙΩΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΕΙΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΙ. ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΕ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.
-
παιδια ειμαι στο ηρακλειο κρητης.αν μπορει να γινει και με μενα κατι εδω κατω θα με ικανοποιούσε πάρα πολυ.
βεβαια ανεβαινω αθηνα δυο φορες το μηνα και θα μπορουσαμε να βρεθουμε εκει.
ασχετο.........διαθετω σπιτι στο ηρακλειο για δωρεαν φιλοξενια σε οποιον με προμηθευσει με DVD..........λιγα χιλιομ.απο την θάλασσα με τρομερη μα τρομερη θεα......
δεκτες προτασεις,σοβαρα μιλαω.
-
Paidia diathetw kai egw to spiti sto Aigio gia filoksenia...me antalagma ta DVD twn ekpobwn...!
Mia bolta apo Hrakleio kai meta oloi mia bolta apo Aigio...!
Sas parakalw...peite mou kapoios dieythinsH na tou steilw gramma me agrafo DVD kai xrHmata na mou to steilei pali pisw....
Tha sas eimai eygnomwn!
Eyxaristw poly!
-
Παιδιά (με όλο το θάρρος) σας παρακαλώ ,σας ικετεύω έχω αρχίσει να πέρνω υπογλώσσια.Σταματήστε να μοιλάτε γιά το τι είδατε ,πως το είδατε, πόσες φορές το είδατε,τι άλλο θα δείτε......από παγκόσμιο στο Magik
έλεος σε μας του επαρχιώτες παρακατιανούς
Διαβάζω ότι χθες άλλος πρόσφερε την φιλοξενεία του , σήμερα άλλος το σπίτι του , αύριο ....μη προσφέρει κάποιος και τίποτα άλλο ?????????? γιά ένα DVD!!!!!!!!!!!! MH ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΑΣ.!!!!!!!!!!!!!!! -
Αντί να πάρεις υπογλώσσια, κανόνισε με το sakinen να δείτε Σουηδία από κασέτα που θα σας στείλει ο kouk (ή ο cmarin δεν είμαι σίγουρος)
4T-Forum rulezzzz!
-
Χέιι! Μιας και ακούω να γίνεται κάτι και Θεσσαλονίκη, θα ήθελα πολύ να συμμετέχω, μόνο που δεν έχω ούτε DVD, ούτε video, ούτε αντιγραφικά κάθε είδους, παρά μόνο άπειρη διάθεση και ...ελάχιστο χρόνο!
Αν και όταν κανονιστεί κάτι, παρακαλώ πείτε κάτι και σε μένα τον WRC-στερημένο!
-
Οτι δεν κάνουν τα κανάλια, το κάνει το φορουμ. Ηδη εδώ αρχίσαμε να οργανονώμαστε για προβολή και κόπιες... Για λέγετε, ποιος εθελοντής αναλαμβάνει εγγραφή-αποστολή στη Θεσσαλονίκη?
-
ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΣΤΕ 5-6 ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΜΕ NOVA ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ? ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑ, ΣΧΟΛΙΑ.
ΚΟΥΚ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ?
ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ?
ΚΑΤΙ ΣΑΝ 'ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ'.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ ΑΘΗΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΧΩΡΟΣ-ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ? -
Λοιπόν αναλαμβάνω να γράψω την κασσέτα του Σουηδίας!!
Την Δευτέρα αποστέλλεται προς sakinen!!
-
Φίλε Sakinen περιμένω ειδοποίηση όταν την λάβεις από τον Kouk
thanks παίδες!!!!!!!!!!!
Το WRC στο TV Magic !