-
Εγώ τώρα τι να πω απλά άλλη μια χρονιά τυφλοί. Το διαφορετικό είναι ότι αυξήθηκε η παρέα μια και θα μας συντροφεύουν και οι Αθηναίοι. Μπορεί για σας να είναι κάθε πέρσι και καλύτερα για μας όμως είναι μια από τα ίδια.
-
Πες τα ρε EMMANOYHL! Για μας χειρότερα δε γίνεται (εκτός αν κόψουν και τη Formula1)!
-
Aγαπητοι φιλοι νομιζω οτι με τις κλαψες και τα ευχολογια δεν βρισκουμε ακρη.
Επειδη κανεις δεν θα φροντισει για μας και το ψωνιο μας, τι το καλυτερο να φροντισουμε εμεις οι ιδιοι!!!
Το θεωρω αδιανοητο να μην μπορουμε να διαθεσουμε ενα μικρο ποσο για να κανουμε το κεφι μας.Οπως αγοραζουμε ενα στερεο για να ακουμε μουσικη (με τα τρεξιματα του για την αποκτηση και το χωρο που καταλαμβανει σπιτι μας) ετσι πρεπει να παμε και σε ενα μαγαζι να αγορασουμε ενα πιατο και ενα δεκτη (υπαρχουν δεκτες πολυ φτηνοι στην αγορα) και να βλεπουμε αυτο που θελουμε.
Δηλ οποιος ακουει κλασικη μουσικη περιμενει απο την τηλεοραση να του δειξει αυτο που ζηταει?????
Χομπυ ειναι φιλοι μου και πρεπει να 'πολεμησουμε' γιαυτο.
Εφοσον υπαρχει τροπος να δουμε στην τηλεοραση WRC η λογικη του καναπε και του τζαμπα δυστυχως δεν δουλευει.
Οποιος θελει του στελνω την κασετα απο το Μοντε που εχει και JWRC που την εγραψα απο το δορυφορικο δεκτη μου που αγορασα για να κανω το κεφι μου και να βλεπω αυτο που θελω εγω και οχι να περιμενω απο τους καναλαρχες ποτε θα τους καπνισει να μου το δειξουν.
Zητω προκαταβολικα συγγνωμη απο τους φιλους που θα θεωρησουν τα γραπτα μου επιθετικα αλλα σε αυτη τη χωρα που ζουμε εχω μαθει να παιρνω την κατασταση στα χερια μου (οπου μπορω) και να μην περιμενω βοηθεια απο αλλους. -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Aγαπητοι φιλοι νομιζω οτι με τις κλαψες και τα ευχολογια δεν βρισκουμε ακρη.
Επειδη κανεις δεν θα φροντισει για μας και το ψωνιο μας, τι το καλυτερο να φροντισουμε εμεις οι ιδιοι!!!
Το θεωρω αδιανοητο να μην μπορουμε να διαθεσουμε ενα μικρο ποσο για να κανουμε το κεφι μας.Οπως αγοραζουμε ενα στερεο για να ακουμε μουσικη (με τα τρεξιματα του για την αποκτηση και το χωρο που καταλαμβανει σπιτι μας) ετσι πρεπει να παμε και σε ενα μαγαζι να αγορασουμε ενα πιατο και ενα δεκτη (υπαρχουν δεκτες πολυ φτηνοι στην αγορα) και να βλεπουμε αυτο που θελουμε.
Δηλ οποιος ακουει κλασικη μουσικη περιμενει απο την τηλεοραση να του δειξει αυτο που ζηταει?????
Χομπυ ειναι φιλοι μου και πρεπει να 'πολεμησουμε' γιαυτο.
Εφοσον υπαρχει τροπος να δουμε στην τηλεοραση WRC η λογικη του καναπε και του τζαμπα δυστυχως δεν δουλευει.
Οποιος θελει του στελνω την κασετα απο το Μοντε που εχει και JWRC που την εγραψα απο το δορυφορικο δεκτη μου που αγορασα για να κανω το κεφι μου και να βλεπω αυτο που θελω εγω και οχι να περιμενω απο τους καναλαρχες ποτε θα τους καπνισει να μου το δειξουν.
Zητω προκαταβολικα συγγνωμη απο τους φιλους που θα θεωρησουν τα γραπτα μου επιθετικα αλλα σε αυτη τη χωρα που ζουμε εχω μαθει να παιρνω την κατασταση στα χερια μου (οπου μπορω) και να μην περιμενω βοηθεια απο αλλους.Πολύ καλή λύση είναι και η tv capture κάρτα. Κάνει απευθείας capture σε πολλά format (DVD/VCD/SVCD/DiVx)...
-
μιχάλη, καθόλου επιθετικά δεν ήταν. νομίζω ότι κι εγώ θα ακολουθήσω το παράδειγμά σου. αν έχεις λίγο χρόνο, πες μας πόσο περίπου κοστίζει να στήσεις ένα παρόμοιο σύστημα, και τι απαιτείται από πλευράς εξοπλισμού.
-
Παιδια υπαρχουν απειροι δεκτες για καθε βαλαντιο στην αγορα
Εγω εχω ενα Humax 5400 και ενα πιατο 90 ποντους.
Ο δεκτης μου κοστιζε οταν τον πηρα 160.000 δρχ αλλα ητανε μαλλον τοτε ο καλυτερος μαζι με δυο τρεις αλλους στην αγορα.
Για οσους ενδιαφερονται μονο για θεασεις και οχι για τα απιστευτα κολπα που γινονται στο χωρο της δορυφορικης οι τιμες ειναι προσιτοτατες απλα θα χρειαστει να το ψαξουν λιγο οπως θα κανανε αλλωστε αν παιρνανε οποιαδηποτε ηλεκτρονικη συσκευη
Παρτε το περιοδικο TVSAT η τα Δορυφορικα Νεα και αρχιστε το ψαξιμο .
Σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα θα εχετε γραμενους τους καναλαρχες στα παλια σας το παΠΟΥΤΣ(Ι)Α
Ασε δε που μπορει να αποκτησετε και καινουργιο ατελειωτο χομπυ!!! -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Παιδια υπαρχουν απειροι δεκτες για καθε βαλαντιο στην αγορα
Εγω εχω ενα Humax 5400 και ενα πιατο 90 ποντους.
Ο δεκτης μου κοστιζε οταν τον πηρα 160.000 δρχ αλλα ητανε μαλλον τοτε ο καλυτερος μαζι με δυο τρεις αλλους στην αγορα.
Για οσους ενδιαφερονται μονο για θεασεις και οχι για τα απιστευτα κολπα που γινονται στο χωρο της δορυφορικης οι τιμες ειναι προσιτοτατες απλα θα χρειαστει να το ψαξουν λιγο οπως θα κανανε αλλωστε αν παιρνανε οποιαδηποτε ηλεκτρονικη συσκευη
Παρτε το περιοδικο TVSAT η τα Δορυφορικα Νεα και αρχιστε το ψαξιμο .
Σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα θα εχετε γραμενους τους καναλαρχες στα παλια σας το παΠΟΥΤΣ(Ι)Α
Ασε δε που μπορει να αποκτησετε και καινουργιο ατελειωτο χομπυ!!!Συγνωμη γιατι ειμαι τελειως ασχετος με το θεμα. Καλα κ αγοραζω πιατο κ δεκτη. Μετα; Δεν πρεπει να πληρωνω καπου συνδρομες για να βλεπω ελληνικα καναλια ή Eurosport ή οτι αλλο; Ξερω οτι υπαρχουν κ αρκετα ελευθερα καναλια αλλα κατι ενδιαφερον υπαρχει; Κ ειδικοτερα γι αυτο που θελουμε εμεις;
-
Για την δικη μας περιπτωση υπαρχει στο δορυφορο Astra το Eurosport ελευθερο οποτε εισαι καλυμενος(απλα ειναι στη Γερμανικη γλωσα)
Τωρα αν θες κατι παραπανω υπαρχουν πολλα κολπα που στην πορεια θα μαθεις(στην διαθεση σου για οτι θες) οπου με ελαχιστα χρηματα και με λιιιιγο κοπο μπορεις να εχεις το καναλι Μotors και το ABmoteurs και φυσικα πολλαααααα αλλα με διαφορες θεματολογιες εργα και λοιπα 'πονηρα'.
Σας προτεινω θερμα να ασχοληθειτε με το αθλημα γιατι με την τηλεοραση που εχουμε.... γ@μ@τ@ με μεγαλα γραμματα -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Για την δικη μας περιπτωση υπαρχει στο δορυφορο Astra το Eurosport ελευθερο οποτε εισαι καλυμενος(απλα ειναι στη Γερμανικη γλωσα)
Τωρα αν θες κατι παραπανω υπαρχουν πολλα κολπα που στην πορεια θα μαθεις(στην διαθεση σου για οτι θες) οπου με ελαχιστα χρηματα και με λιιιιγο κοπο μπορεις να εχεις το καναλι Μotors και το ABmoteurs και φυσικα πολλαααααα αλλα με διαφορες θεματολογιες εργα και λοιπα 'πονηρα'.
Σας προτεινω θερμα να ασχοληθειτε με το αθλημα γιατι με την τηλεοραση που εχουμε.... γ@μ@τ@ με μεγαλα γραμματαΟκ ευχαριστω, οταν ειναι να προχωρησω θα ζητησω τα φωτα σου.
-
Αγαπητοι φιλοι να σας διευκρινισω οτι και γω ψιλοασχετος ειμαι απο δορυφορικα και τωρα μαθαινω...
Απλα εχω ενα φιλο τρελλαμενο με αυτα και με εχει βαλει στη πριζα!!!!
Οποτε δεν ειμαι και ο πιο ειδικος για συμβουλες ...Μπορω να σας μεταφερω αυτα που αλλοι μου λενε και με μαθαινουν.Ειναι μεγαλος ο δρομος για να πεις οτι εισαι γνωστης και γω ....δεν εχω ξεκινησει ακομα!!!!! -
Ναι Ναι γνωστη πατεντα …Skystar2 PCI Sat με 80 ευροπουλα ProgDVB + ένα plugin που ξεκλειδωνη ολλα τα αλλα εκτως του iderto 2 που είναι το σκατο NOVA
-
Ο χρήστης xsystem έγραψε:
Ναι Ναι γνωστη πατεντα …Skystar2 PCI Sat με 80 ευροπουλα ProgDVB + ένα plugin που ξεκλειδωνη ολλα τα αλλα εκτως του iderto 2 που είναι το σκατο NOVAΚαλησπέρα
Συγγνώμη δεν κατάλαβα. Είσαι θυμωμένος επειδή δεν μπορείς να ξεκλειδώσεις το iderto 2 και βρίζεις τη ΝΟVA? -
Ναι Ναι γνωστη πατεντα …Skystar2 PCI Sat με 80 ευροπουλα ProgDVB + ένα plugin που ξεκλειδωνη ολλα τα αλλα εκτως του iderto 2 που είναι το σκατο NOVAΔεν κάνεις και μια μετάφραση για μας τους αμύητους;
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Ναι Ναι γνωστη πατεντα …Skystar2 PCI Sat με 80 ευροπουλα ProgDVB + ένα plugin που ξεκλειδωνη ολλα τα αλλα εκτως του iderto 2 που είναι το σκατο NOVA
Καλησπέρα
Συγγνώμη δεν κατάλαβα. Είσαι θυμωμένος επειδή δεν μπορείς να ξεκλειδώσεις το iderto 2 και βρίζεις τη ΝΟVA?OXI ...........
-
Φίλε Μιχάλη πήρα την κασσέτα του WRC . Την αντιγράφω και την αποστέλλω..
Όποιος Θεσσαλονικεύς ενδιαφέρετιαι για βίντεο ΜΟΝΤΕ 2005 , ας επικοινωνήσει. -
skystar 2 ειναι μια καρτα pci για υπολογιστη την συνδεεις κανονικα με πιατο και με το progdvb κατεβαζεις plug ins και ξεκλειδωνεις καποια καναλια η καρτα ειναι τσαμπα για αυτα που κανει εχει και τηλεχειρηστηριο και εχει γυρω στα 80 ευρω.σε καποιο αλλο φορουμ γινετε ομαδικη παραγγελια με τελικο κοστος 63 ευρω.+οτι υποστηριζει δορυφορικο ιντερνετ +ελεγχο για μοτερ στο πιατο +οτι παιζει και τα High Definition καναλια(σημα υπερυψηλης αναλυσης 1920χ1080)που αν δεις θα παθεις μεγαλη ζημια απο την εικονα! ειμαι ηδη προς αγορα!
-
Παιδια τη κασετα απο το Μοντε την στελνει ο φιλος kostakis σε συμφορουμιστα που του υπεδειξα.
Σημερα εγινε αποστολη και του Σουηδικου οποτε θα τηρηθει η ιδια διαδικασια.
Σε λιγο μπορειτε να ζητατε το Μοντε απο τον χρηστη Hiluxboy και το Σουηδικο απο τον Tazz.(να τις δουνε πρωτα οι ανθρωποι ) -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Σε λιγο μπορειτε να ζητατε το Μοντε απο τον χρηστη Hiluxboy και το Σουηδικο απο τον Tazz.(να τις δουνε πρωτα οι ανθρωποι )
Μιχάλη, ευχαριστούμε άπαντες
-
MPEG ΑΠΟ EUROSPORT ME GREEK SPEAKER !!!
-
MPEG ΑΠΟ EUROSPORT ME GREEK SPEAKER !!!Φοβερό!
-
ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΩ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΤΑ MPEG ΣΕ DiVX
Το WRC στο TV Magic !