-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
στα 80-120χλμ με 5η η 2λιτρη θέλει 13,1' ενω η 1.8, 18,1'!!!!
5 ολοκληρα δεύτερα διαφορά!!!!!!!
Ρε παιδιά ταξιτζήδες είστε; Πόσο συχνά θα κληθεί μια Άλφα Ρομέο να κάνει αυτή την επιτάχυνση με 5η; Εγώ θα την κάνω με 4η όταν οδηγώ χαλαρά και με 3η όταν πάω γρήγορα. Συνεπώς δεν μπορεί αυτή η ρεπριζ να χρησιμοποιηθεί ως επιχείρημα για επιλογή της 2λιτρης αντί της 1.8.
σε όλες τις σχέσεις υπάρχει μεγάλη διαφορά στις ρεπρίζ και με τεταρτη και με τρίτη που λές. Εγώ απλως ανέφερα μια ενδεικτικά για να μην γράφω όλο τον πίνακα.
-
Δηλ.εγω που θα δωσω 33425 για να παρω την 1.8 να υποθεσω οτι εχω κανει τρελη μαλακια??Απλα νομιζα οτι απο τα 115 της bmw που οδηγω τωρα τα 140 της alfa θα ηταν πολυ καλα.Τελικα αρχιζω να πιστευω πως εκανα λαθος επιλογη!!!
-
Ο χρήστης μιχαλης1978 έγραψε:
Δηλ.εγω που θα δωσω 33425 για να παρω την 1.8 να υποθεσω οτι εχω κανει τρελη μαλακια??Απλα νομιζα οτι απο τα 115 της bmw που οδηγω τωρα τα 140 της alfa θα ηταν πολυ καλα.Τελικα αρχιζω να πιστευω πως εκανα λαθος επιλογη!!!Σίγουρα θα δείς διαφορά απο την BMW και θα την φχαριστηθείς.αλλα αν τύχει και μπείς και σε 2λιτρη GT και δείς την διαφορά απο την 1.8 τότε μπορεί να το μετανοιώσεις λίγο.
Πάντος η γνώμη μου δεν αλλάζει και την ξαναλέω! Καλύτερα 25 άλογα παραπάνω παρά δερμάτινα καθίσματα με τα ίδια λεφτα.Όταν κάθεσαι είται δερμάτινα είναι είται υφασμάτινα,τα ξεχνάς τα καθίσματα.Το γκάζι όμως δέν ξεχνιέται.το βρίσκεις συνέχεια μπροστά σου. Και γενικώς ως βασικό εξοπλισμό σε ένα αυτοκίνητο θεωρώ μόνο το ABS και το Air contition. Απο κει και πέρα η καρδιά (κινητήρας) του μετράει. -
Ρε μιχαλη τρελαθηκες?Τι ειναι αυτα που λες?Το εχω οδηγησει το 1.8 και παει μια χαρα.Ο πατερας μου 316 εχει.........καμια σχεση η ψοφια 316 με τα 140 αλογα της gt.Aπλως η διλιτρη ειναι πιο γρηγορη.Απο την αλλη ομως ο twin spark ειναι δοκιμασμενος και αξιοπιστος κινητηρας και με ενα φθηνο προγραμματακι μπορεις να τον φτασεις στα 180 αλογα και να πετας κυριολεκτικα.Απο την αλλη o jts δεν ξερουμε αν θα αποδειχθει αξιοπιστος και ειναι πολυ νωρις για να βγουν βελτοιωτηκα προγραμματα.Να φανταστεις ο μηχανικος μου, μου ειπε να παρω τον twin spark αλλα θεωρησα οτι η διαφορα στα χρηματα ειναι μικρη και πηρα την διλιτρη.Μια χαρα επιλογη εκανες....θα δεις μετα τις 4000στροφες που θα ανοιγει πως θα πηγαινει και θα νομιζεις οτι πριν οδηγουσες πατινι και τωρα αεροπλανο.
-
εδώ οι καλές πινακίδες
http://www.taylorsoft.dk/html/alfa_gt_0.html
η εδώ ?
http://www.albinator.com/showpic.php?uu ... 7&pid=3954
-
αυτες οι πινακιδες απο ποτε θα κυκλοφορουν?αυτες ειναι για φορτηγα ρε!!!!!λετε να τις προλαβουμε ως τον νοεμβριο ??
-
τελικα ναι τετοιες θα παρουμε!!!!ηδη την πρωτη ευρωπαικου τυπου την εχει παρει μια 147
-
Eδω στην πατρα υπαρχουν ακομα παλαιου τυπου πινακιδες και αν δεν εξαντληθουν δεν θα μπουν στην αγορα οι νεες.Αν το αυτοκινητο ερθει οπως λεει ο λαζαρος μεσα οκτωβρη ισως γλυτωσω τις νεες πινακιδες.
Λαζαρε ποσταρεις φοβερες φωτογραφιες με μαυρο μεταλλικο.Βγαλτες ολες στην φορα εδω και τωρα.give me more παντως καμια σχεση το μεταλλικο με το μαυρο απλο...ειναι σκετη μουρλια...
-
-
Λαζαρε εμενα ο αντιπροσωπος μου ειπε τα εξης σημερα το πρωι.Η τελευταια πληροφορηση ειναι οτι το αυτοκινητο θα παραχθει τελη οκτωβρη δηλαδη τοτε θα παρει αριθμο πλαισιου...και θα κανει περιπου 3-4 εδομαδες να ερθει...δηλαδη τελη νοεμβρη θα ειναι εδω
Το θετικο ειναι οτι με το που παρει αριθμο πλαισιου βγαινουν οι πινακιδες αρα μεχρι τελη οκτωβρη ελπιζω να μην εχουν ερθει οι ευρωπαικες στην πατρα...
Για να σου ειπαν οτι ερχεται μεσα οκτωβρη πρεπει απο μερα σε μερα να ξεκιναει η παραγωγη του.Τυχερακια θα προλαβεις τον γαμο.Τωρα παραμενει ανεξηγητο ερωτημα πως αφου τις παραγγειλαμε ιδια μερα εμενα να καθυστερησει ενα μηνα.Μηπως μας δουλευουν οι αντιπροσωποι?
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Το θετικο ειναι οτι με το που παρει αριθμο πλαισιου βγαινουν οι πινακιδες αρα μεχρι τελη οκτωβρη ελπιζω να μην εχουν ερθει οι ευρωπαικες στην πατρα...Δε νομίζω να γίνεται αυτό. Το αυτοκίνητο πρέπει να εκτελωνιστεί για να πάρει πινακίδες και άρα πρέπει να είναι εδώ.
Σόρι αν στο χαλάω...
-
ΛΑΖΑΡΕ κ ΣΑΚΗ ποτε ακριβως τα παραγγειλατε εσεις?
-
15 ιουνιου.Στον λαζαρο ειπαν μεσα οκτωβρη και σε μενα τελη νοεμβρη
-
Τα τελευταία προ 1 ώρας νέα απο την εγκυρότερη πηγή (σακη αν θές σου λέω με pm την πηγή )
Υσχύουν για όλες τις παραγγελίες του Ιουνίου-Ιουλίου-Αυγούστου.Τα αυτοκίνητο θα κατασκευαστεί Νοέμβριο!!!
Άν κατασκευαστεί την 1η με 2η βδομάδα του Νοεμβρίου θα το έχουμε τέλη Δεκέμβρη.
Αν κατασκευαστεί το 2ο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου θα το έχουμε Ιανουάριο του 2005.Έτσι όπως είναι τα πράγματα με συμβούλεψε η.... 'πηγή',όποια απο τα 2 σενάρια γίνει τελικά να πάρω το αυτοκίνητο στις 3 Ιανουάριου. Για 2 λόγους.
-
τα τέλη κυκλοφορίας
-
και σπουδαιότερο τον Δεκέμβρη το αυτοκίνητο θα είναι μοντέλο 2004 ενω τον Ιανουάριο μοντέλο 2005 με ό,τι συνεπάγεται αυτο
Για οτιδήποτε νεότερο θα με ενημερώσει άμεσα.
-
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
- και σπουδαιότερο τον Δεκέμβρη το αυτοκίνητο θα είναι μοντέλο 2004 ενω τον Ιανουάριο μοντέλο 2005 με ό,τι συνεπάγεται αυτο
Α τι καλά... θα τους έχουμε και υποχρέωση από πάνω.
P.S. Να πείς την 'έγκυρη πηγή' αν εκτός από έγκυρη είναι και κάνα στέλεχος της Alfa ότι αν αυτά ισχύουν τα sk@to.an ως εταιρία διότι άλλο Οκτώβριο και άλλο Ιανουάριο (που τι καλά ,τι καλά, θα χουμε πιο καινουργιο αμάξι όταν παλιώσει και δεν θα το θέλουμε άλλο και θα το μοσχοπουλήσουμε...)
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Μηπως μας δουλευουν οι αντιπροσωποι?Ελπίζω όχι
-
Lazare pistepse me o xristos exei εγκυροτατη πηγη εκ των εσω.Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι τρωμε δουλεμα απο τους αντιπροσωπους.Απο τη στιγμη που την παρειγγειλα δεν με ενοχλει ας ερθει και το επομενο καλοκαιρι αλλα θελω την αληθεια
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Lazare pistepse me o xristos exei εγκυροτατη πηγη εκ των εσω.Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι τρωμε δουλεμα απο τους αντιπροσωπους.Απο τη στιγμη που την παρειγγειλα δεν με ενοχλει ας ερθει και το επομενο καλοκαιρι αλλα θελω την αληθειαΜα δεν διαφωνώ ότι ό Χ. έχει εγκυρότατη πηγή Σάκη μου.
-
Βρηκα τροπο για να αντεξω την εξαμηνη οπως διαφενεται αναμονη.Θα την αγορασω σε μινιατουρα
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Βρηκα τροπο για να αντεξω την εξαμηνη οπως διαφενεται αναμονη.Θα την αγορασω σε μινιατουρα
από πού ?
Alfa Romeo GT