-
Πηγαινε ρωτα στην boutique της αντιπροσωπειας...υπαρχουν καλουδια μονο για gt...αλλιως e-bay με πιστωτικη
-
μαγκες τι θα γινει οσο παει χειροτερευει η κατασταση μου!!!μεχρι πριν λιγο καιρο το ειχα ξεχασει τελειως τωρα που ανακαλυψα αυτο το forum toτο σκεφτομαι πριν κοιμιθω και μολις ξυπνησω!!!σαν να τα εχω μολις φτιαξει με καινουργια γκομενα!!τι θα γινει μου λετε??
-
Ο χρήστης Lazaro έγραψε:
P.S. Να πείς την 'έγκυρη πηγή' αν εκτός από έγκυρη είναι και κάνα στέλεχος της Alfa ότι αν αυτά ισχύουν τα sk@to.an ως εταιρία διότι άλλο Οκτώβριο και άλλο Ιανουάριο (που τι καλά ,τι καλά, θα χουμε πιο καινουργιο αμάξι όταν παλιώσει και δεν θα το θέλουμε άλλο και θα το μοσχοπουλήσουμε...)
Τον Ιούνιο που το παρηγγειλα κι εγω μου είπε η πηγή οτι θα κάνει 6 μήνες να έρθει.Σάκη αν θυμάσε στο είχα πεί. Και οτι οι διάφοροι 'αντιπρόσωποι' (μαγαζάτορες δηλαδή,γιατι αντιπροσωπεία ειναι μόνο μια.Στην Βουλιαγμένης) δίνουν υπεραισιόδοξες ημερομηνίες άφιξης για να μην χάσουν παραγγελείες.
-
Ο χρήστης Lazaro έγραψε:
(που τι καλά ,τι καλά, θα χουμε πιο καινουργιο αμάξι όταν παλιώσει και δεν θα το θέλουμε άλλο και θα το μοσχοπουλήσουμε...)
Ε εντάξει, δεν είπαμε οτι και καθηστέρησαν την παραγωγή για να κερδίσουμε χρονιά.Αλλα το οτι αφου έκανε που έκανε τόσο διάστημα είναι κρίμα εκεί που φτάσαμε (μακάρι κάτι να αλλάξει) για 5-10 μέρες να μην κερδίσει το αυτοκίνητο 1 χρόνο στην μεταπωλητική του αξία και στις πιθανές αποζημιώσεις απο τις ασφαλιστικές. Και τα 323 ευρουδάκια κέρδος απο τα τέλη δεν είναι και άσχημα.
-
Tι εννοεις 323 κερδος απο τα τ.κ.?
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Tι εννοεις 323 κερδος απο τα τ.κ.?αν πάρουμε το αυτοκίνητο στα χέρια πχ 20 Δεκεμβρίου πρέπει να πληρώσουμε το σήμα (τέλη κυκλοφορίας) 323 ευρω για το 2004 που βγήκαν οι πινακίδες και καπάκι σε 10 μέρες άλλα 323 ευρώ για το σήμα του 2005.Ενω αν βγούν οι πινακίδες 3 Ιανουαρίου (1-2 ειναι αργία) πληρώνουμε μόνο για το 2005.Ετσι αν έρθει τέλη δεκεμβρίου το αυτοκίνητο λές και στο κρατάνε λίγες μέρες και στο δίνουν Ιανουάριο.
-
Eμενα μου ζητησε.180ευρω-φακελος
Ασφαλεια 450ευρω επειδη b.m=10
Πινακιδες-562 ευρωΑρα τα 323 απο που προκυπτουν?
Εισαι σιγουρος οτι τελικα δεν θα γινουν αυξησεις στα τελη που λεγανε
-
Xρηστο γραψε λαθος.Αργω λιγο αλλα τα πιανω
Στα 562e εκτος των 323e που ειναι τα τελη περιλαμβανονται και 112e=εξοδα πινακιδων και 127e=εξοδα παραδοσης.Αρα εχεις δικιο...ειναι κοροιδια να πληρωσεις στο καπακι 323e
Eπειδη ομως στην πατρα ισως οι νεες πινακιδες ξεκινησουν απο το 2005 εγω μαλλον θα βιαστω να παρω το αυτοκινητο πριν τον ιανουαριο με τις παλαιες πινακιδες και ας πληρωσω παραπανησια 323e.Aν ομως ξεκινησει η διαθεση των ευρωπαικων νωριτερα τοτε θα ζητησω να μου το κρατησουν μερικες μερες
Το μονο που μενει τωρα ειναι να μας κρατας ανα δεκαπενθημερο ενημερους απο την εγγυρη πηγη σου για το σταδιο παραγωγης των αυτοκινητων μας.
Λαζαρε θελω να δω 15οκτωβρη τι δικαιολογια θα σκαρφιστουν οι αντιπροσωποι σου.Γιατι δεν τους παιρνεις τωρα ενα τηλεφωνο να τους ρωτησεις υποθετικα μηπως κανουν λαθος και ισως ερθει δεκεμβρη?
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Ασφαλεια 450ευρω επειδη b.m=10
Η ασφάλεια τι σχέση έχει με την αντιπροσωπεία? μετρητής δεν θα το πάρεις το αυτοκίνητο?
-
Ρε συ δεν ασφαλιζεις το αυτοκινητο?Επειδη δεν μπορω να μεταφερω την ασφαλεια του στιλο κανω νεα ασφαλεια και ξεκινω με bonus malus 10.Δυο δοσεις των 450e στον φοινικα συγκεκριμενα
-
Σκετη φρικη
http://www.cadamurodesign.it/it/listino ... Modello=59 -
εγω 550 ευρω το εξαμηνο μικτη στην ΥΔΡΟΓΕΙΟ.εχει ακουσει κανεις τιποτα για κομπρεσορα?
-
Ο χρήστης μιχαλης1978 έγραψε:
...εχει ακουσει κανεις τιποτα για κομπρεσορα?Τι θέλεις να μάθεις?
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Ρε συ δεν ασφαλιζεις το αυτοκινητο?Επειδη δεν μπορω να μεταφερω την ασφαλεια του στιλο κανω νεα ασφαλεια και ξεκινω με bonus malus 10.Δυο δοσεις των 450e στον φοινικα συγκεκριμενατο ασφαλιζεις αλλα το ανέφερες στα έξοδα αντιπροσωπίας και νόμιζα οτι στο ασφαλίζουν αυτοί όπως όταν παίρνεις με δόσεις
-
Τωρα καταλαβα....με 50%προ. και 2 χρονια δοσεις το πηρα
-
...
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Λαζαρε θελω να δω 15οκτωβρη τι δικαιολογια θα σκαρφιστουν οι αντιπροσωποι σου.Γιατι δεν τους παιρνεις τωρα ενα τηλεφωνο να τους ρωτησεις υποθετικα μηπως κανουν λαθος και ισως ερθει δεκεμβρη?
Προφανώς την ίδια που θα σκαρφιστούν οι κατά Χρήστον 'μαγαζάτορες' ανα την Ελλάδα,αντίθετα με την πτωχή πλην τιμία και μόνη αληθινή αντιπροσωπεία, αυτής των Αθηνών, η οποία επέλεξε την ενάρετη οδό της μη αποκρύψεως της αληθείας.Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Γρεβενά, Αλεξανδρούπολη, Ηράκλειο κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ. εψεύδοντο εν αγνοία της αγνής και μόνης αληθινής.
Γιατι δεν τους παιρνεις τωρα ενα τηλεφωνο να τους ρωτησεις υποθετικα μηπως κανουν λαθος και ισως ερθει δεκεμβρη?
τους είπα Σάκη μου, 'μη φοβάσθε, πείτε μου' μα αυτοί επέμεναν και φαίνονται και καλά παιδιά..
-
Καμιά φορά συμβαίνουν αυτά παιδιά. Μπορεί ο αντιπρόσωπος να έχει ήδη κάνει παραγγελία! Στην ξαδέλφη μου της έλεγαν ότι το Polo που ήθελε δεν είναι ετοιμοπαράδοτο και θα πρέπει να περιμένει 2 μήνες και το πήρε από την Τρίπολη άμεσα.
Ας πούμε ότι ο Πατρινός υπολόγισε ότι μπορεί να πουλήσει 2 GT. Βάζει την παραγγελία. Ο χρόνος κυλάει, αλλά μπορεί να αλλάξει τις προδιαγραφές οποιαδήποτε στιγμή πριν το αυτοκίνητο μπει σε παραγωγή. Όταν έρθει ο πελάτης του δίνει μικρότερο χρόνο παράδοσης. Αν χάσει το στοίχημα του μένει το αυτοκίνητο για την έκθεση.
-
droemmen αυτο που ηθελα να μαθω ειναι αν θα ειναι αξιοπιστο το αυτοκινητο μετα την τοποθετηση ενος κομπρεσορα και ιδαιτερα μια alfa gt.εχεις ακουσει για κομπρεσορα σε alfa?
-
Φυσικα και μπορεις να βαλεις τον κομπρεσορα αφου εχεις παρει τον 1.8 twin spark για την GT
Alfa Romeo GT