-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
...τελικά έχανε υγρά η κρεμαγέρα και πέφτανε στην εξάτμιση και έβγαζε καπνούς απο παντού!Φοβήθηκα μην πιάσω φωτιά!...
Το πάθημα έγινε μάθημα....μην αγοράζεις αυτοκίνητα με γερμανικά περιφερειακά εξαρτήματα (ZF)...
Πρόβλημα με τον κινητήρα και το κιβώτιο είχες ποτέ?προχτες μετα απο εντονη μυρωδια ανακαλυψε η κοπελα μου οτι στη 75 της υπηρχε ενα σωληνακι βενζινης που ελουζε ολο τον κινητηρα...
Μεγαλε ΔΕ ΠΑΙΖΕΣΑΙ!
ειχες καιρο να γραψεις και μας ειχες λειψει.
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Το πάθημα έγινε μάθημα....μην αγοράζεις αυτοκίνητα με γερμανικά περιφερειακά εξαρτήματα (ZF)...
Πρόβλημα με τον κινητήρα και το κιβώτιο είχες ποτέ?ααααα....ετσι εξηγειται: τοσο καιρο νομισα οτι οδηγω γκολφ. Τωρα ομως το καταλαβα: αφου δεν εχω προβληματα με το αυτοκινητο, πρεπει να ειναι αλφα ρομεο....
Ετσι μπραβο. Τωρα το πιασα. Αλφα ρομεο ειναι. -
Mkiii, δεν νομίζω ότι αξίζει να ασχοληθείς. Εδώ υπάρχει κόντρα με υψηλό επίπεδο...
-
δικιο εχεις αλλα παρασυρομαι...
-
Ξέρεις γιατί σου το λέω; Περισσότερο γιατί τέτοιες συζητήσεις δεν έχουν ποτέ αποτέλεσμα και μετά για το συγκλονιστικό επίπεδό τους...
Άσχετο: Γιατί το ESP θα χρεώνεται έξτρα στην Ελλάδα; Αυτό δεν είναι διάκριση, ακόμα και ανάμεσα στις δυο φουρνιές εισαγωγής; -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Άσχετο: Γιατί το ESP θα χρεώνεται έξτρα στην Ελλάδα; Αυτό δεν είναι διάκριση, ακόμα και ανάμεσα στις δυο φουρνιές εισαγωγής;Γιατί ποιος θα τους κάνει έλενχο; Υπάρχει κανείς;
-
ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΤΕ ΡΕΕΕΕ!!!!!
ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΙΠΑΜΕ!!!!!! -
Παιδιά το Σάββατο το παραλαμβάνω!
Καλώς εχόντων των πραγμάτων,τότε θα ανοίξω καινούριο topic με τις πρώτες εντυπώσεις... .
VW POLO 1.4 75HP VS 101 HP