-
Ο χρήστης mini_c έγραψε:
Σκεφτομαι να το κλείσω για ένα test drive.... Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει περιορισμός χιλιομετρικός η χρονικός; Δεν μου αρκεί να το κάνω βόλτα ένα τετράγωνο ή για 5 λεπτά. Στα τεστ είσαι μόνος σου ή μαζί με τον πωλητή; Και τέλος υπάρχει πουθενά οργανωμένα, χώρος ειδικά διαμορφωμένος όπου μπορείς να οδηγήσεις το pandaki σε off road καταστάσεις;ΥΓ. Μήπως ζητάω πολλά.......;;;;
Συνήθως αυτό εξαρτάται από τη συγκεκριμένη εμπορία που θα πας, και δε νομίζω ότι έχει να κάνει με τη γενικότερη πολιτική της εδώ αντιπροσωπείας. Όταν πήγα να δοκιμάσω το panda, ο πωλητής μού έδωσε απλώς τα κλειδιά, και με άφησε να το οδηγήσω μόνος μου όση ώρα ήθελα.
(και εννοείται ότι όταν πήραμε τελικά την απόφαση να πάρουμε το panda, το αγοράσαμε από τον συγκεκριμένο - το customer service είναι για τα μπάζα στην Ελλάδα, και γι' αυτό πρέπει να επιβραβεύουμε τις εξαιρέσεις)
-
Ciao a tutti
Είμαι νέος στα Forums και σας ζητάω κατανόηση. ελπίζω να με δεχτείτε στη παρέα σας.
Είμαι εδώ και λίγες μέρες κάτοχος ενός Panda 4X4 και θα ήθελα να μοιραστώ τις εντυπώσεις μου. Για να δώσω κάποια παραπάνω στοιχεία για τα μέτρα σύγκρισής μου, αναφέρω ότι στην οικογένειά υπάρχουν επίσης μια Alfa 147 2.0 ts και ένα πραγματικά λασπωμένο (…όχι στις λακκούβες ,αλλά στα βουνά όλης της Ελλάδας) Mitsubishi Pajero Sport 3.0 (Είμαι Ηλ. Μηχανικός ,εξωτερικός συνεργάτης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας).
Το Pandaki λοιπόν ξεκίνησε τη περιπέτειά του στους ελληνικούς δρόμους . Πρώτα αλλάχθηκαν τα Pirelli Winter 190 Snowcontrol (πολύ καλά για να τα χαραμίσω το καλοκαίρι ) με Pirelli 2500 M+S . Το αμαξάκι είναι ακόμα στο στρώσιμο, αλλά με τις κοντές σχέσεις και τη ροπή του χαμηλά , δεν έχει κανένα πρόβλημα μέσα στη πόλη.
Σε χαλαρό off-road στα παλιά λατομεία της Πεντέλης αποδείχτηκε κατσικάκι (υπενθυμίζω ότι έχω καλή γνώση του off-road) και είμαι περίεργος να δω που μπορεί να φτάσει. Εχθές το βράδυ καβάλησα τη Πεντέλη για Μαραθώνα . Στο ανέβασμα φάνηκε ότι εκτός από τη ροπή χαμηλά θα ήθελε λίγα άλογα (+10 - +15) οπότε συμβιβάζεσαι με χαλαρό ρυθμό . όταν ίσιωσε ο δρόμος και άρχισαν οι στροφές για Νέα Μάκρη ....ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!! … ….ΣΤΡΙΒΕΕΕΕΙΙΙΙ …….!!!!! Χαμόγελο ως τα αφτιά και διασκέδαση. Πραγματικά το χάρηκα ,σκέτο παιχνιδάκι , δεν ήθελα να κατέβω όταν έφτασα σπίτι.
Όσον αφορά την κατανάλωση , (πάντα στο στρώσιμο) έχει μια μέση στα 7,4 λίτρα . Έχω χρόνια να δω τέτοιο νούμερο , ίσως από το πρώτο μου Clio. Έχει κανείς μέτρο σύγκρισης για μικρό πόλης?
Το ΣΚ που έρχεται θα πάω με φίλους να δούμε τις ειδικές του Acropolis (Πάρνηθα και Γεράνεια ) και για πρώτη φορά θα αφήσω το αγαπημένο μου Pajero , για χάρη της νέας μου αγάπης . Αν ενδιαφέρεται κανείς με 4Χ4 ας ενημερώσει.
Συγνώμη αν σας κούρασα .p.s. έχει κανείς άλλος εντυπώσεις χρήσης από το παντάκι ?
-
Κατ' αρχάς, καλώς όρισες!
Ο χρήστης ingegnere έγραψε:
p.s. έχει κανείς άλλος εντυπώσεις χρήσης από το παντάκι ?
Ψάξε λίγο στο φόρουμ, θα διαπιστώσεις ότι είμαστε ουκ ολίγοι οι ενθουσιασμένοι ιδιοκτήτες (κυρίως του απλού και όχι του 4Χ4)
-
Οποιαδήποτε αποτύπωση της γνώμης σου θα είναι πολύ χρήσιμη μιας και με ενδιαφέρει το pandaki 4x4 ....!!
-
ingegnere
Καμμια νεώτερη εντύπωση απο το Pandaki?
-
ingegnere καλώς ήρθες!
Πέρνα μια βόλτα και από το υπο-φόρουμ μας, που το έχουμε παραμελήσει το καημένο...
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... &start=270
-
Παιδια, απο θεμα αξιοπιστιας, το panda πως παει? Τριγμοι, φινιρισμα, προβληματακια στην παροδο του χρονου?
Τα ανταλλακτικα του ειναι ακριβα? Το service του?
Ειχα citroen xsara και τα ειδα ολα στο παρελθον και εχω παρει φοβο και τα ψαχνω εξαρχης πλεον...
-
http://www.whatcar.com/car-review-readers.aspx?RT=622
Δεν βρηκα εναν να πει κακη κουβεντα!!!
-
Νέο Panda Sport 1.4 16V 100HP
0-100 9.6 sec
-
Μιλάμε για κάτι επίσημο (που θα ισχύσει πανευρωπαϊκά) ή πρόκειται για έκδοση εσωτερικής (πολωνικής, αν βλέπω καλά...) κατανάλωσης;
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Μιλάμε για κάτι επίσημο (που θα ισχύσει πανευρωπαϊκά) ή πρόκειται για έκδοση εσωτερικής (πολωνικής, αν βλέπω καλά...) κατανάλωσης;Λογικά είναι κανονική έκδοση, που θα παρουσιαστεί επίσημα στο σαλόνι αυτοκινήτου στο Παρίσι, το Σεπτέμβρη. Ο κινητήρας του είναι ο 16v του punto, και κάπου διάβασα ότι το κιβώτιο είναι εξατάχυτο. Καθόλου άσχημο
-
και άλλες φωτό.
όχι δεν είναι μόνο για την Πολωνία... εκεί κατασκευάζεται το Panda
-
ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ.....
Επιτελους.... μικρα και γρηγορα.... εεεεεετσι. Ρε κοιτα που θα το γυρισω σε κανα Pandaki στο τελος -
ενδιαφερον...
-
Ναι ενδιαφέρον....Μην ακούσουμε καμία τρελλή τιμή μόνο....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ναι ενδιαφέρον....Μην ακούσουμε καμία τρελλή τιμή μόνο....Δε νομίζω να ξεπερνάει τις 14.000, γιατί από κει και πάνω μπαίνει στα χωράφια του g. punto με τον 16v.
-
και 14 είναι πολλά για αυτή την κατηγορία...
-
Πανω απο 12.500€ δεν νομιζω οτι εχει καμια τυχη.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Πανω απο 12.500€ δεν νομιζω οτι εχει καμια τυχη.11.600 έχει το full extra 8v. Γύρω στις 13 μου φαίνεται ρεαλιστική τιμή. Ίδωμεν...
-
[quote='Tiger']Πανω απο 12.500
NEO FIAT PANDA 4X4