-
Anti na baloun kana alogo parapanw sto 4x4 asxolountai me mal***** ekei sthn FIAT.... Panda me 100 aloga, ligo aeraki na fysiksei apogeiwthikes......
-
ωραιο!
-
Ναι μετα τα 100km σηκώνεται στα 3000 ποδια και αποφευγεις
και την κινηση... -
Ο χρήστης project940 έγραψε:
Ναι μετα τα 100km σηκώνεται στα 3000 ποδια και αποφευγεις
και την κινηση...Ιδανικό για την πόλη
-
Λες να δούμε φως με αυτό το αυτοκινητάκι?
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Λες να δούμε φως με αυτό το αυτοκινητάκι?Eύκολα
-
-
Όλα τα λεφτά ο διαχύτης πίσω
-
Κατι ψευτογριλλιες (χωρις τρυπες παρακαλω ) και ψευτοδιαχυτες παντα μου την εσπαγαν. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι θα πρεπει να κολλησουμε πανω σε ενα τιμιο αμαξακι διαφορα καγκουρικα για να δειξει ποιο γρηγορο. Ωρες ωρες κανουν αλλαγες που ειναι αστοχες και απευθυνονται σε Carrefour/Λιμανακια users.
Τεσπα, εγω θελω να δω το τετρακινητο με 100 ατιθασα αλογα...
- Η Fiat παλι ξεσκιστηκε στις επιταχυνσεις.... ποσα λεει? 9,6 για 0-110? SUUUUREEEEE.... Βαλτε κανα 11,5 και θα στε καλυτερα.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Όλα τα λεφτά ο διαχύτης πίσωειναι όπως του clio rs .....αλλά ποιο διακριτικός!
-
και 6τάχυτο στο νέο Panda Sport
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
και 6τάχυτο στο νέο Panda Sportτσαγακι κανεις?
Κοιτα ρε που θα μας την βγαινει το κουβαδακι τωρα... -
Βάρος;
Φοράει τον Starjet προφανώς (τον φιμωμένο Fire δηλαδή) και 6άρι ίδιο με το Punto μου, φαντάζομαι.
Να ξέρω αν θα περιμένω τσάι ή όχι!
-
όμορφο είναι πάντως...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Βάρος;935 κιλά, να τ'αφήσω;
Και δίσκοι πίσω, παρακαλώ
Τιμή στη Γερμανία: 12.900 ευρώ.
-
I like very much, το περιμένω πώς και πώς να το δω, αν και γενικά το Panda δεν μου έκατσε καθόλου καλά...αν κάνει λάθος είσοδο ένα αυτοκίνητο στην αγορά ρε γμτ...
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Βάρος;
935 κιλά, να τ'αφήσω;
Και δίσκοι πίσω, παρακαλώ
Τιμή στη Γερμανία: 12.900 ευρώ.
Δίσκοι πίσω;;;;; Εγώ γιατί δεν έχω; Ε;
935 αυτό, 980 εγώ.. Άμα φοράει 17άρες το γλιτώνουμε το τσάι!
-
Πιστεύω ότι αυτό το αυτοκίνητο θα είναι ο διάδοχος των cinque/sei sporting, κι ας μην έχει 0-100 κάτω από 10 δευτερόλεπτα (γιατί τα νούμερα που δίνει η fiat δεν είναι να τα εμπιστευτείς). Με σωστή τιμολόγηση, θα γεμίσουν οι δρόμοι, και μακάρι η fiat hellas να δραστηριοποιούνταν όπως παλιά για να βλέπαμε ένα panda trofeo, όπως το παλιό cinque trofeo που αποτέλεσε σχολείο για πολλούς.
p.s. μήπως οι καλοί μας μοδερατόρες να άνοιγαν ένα καινούργιο θεματάκι ή να ενσωμάτωναν τα σχετικά posts στο ήδη υπάρχον thread για το panda sport;
-
charmak66
Εμ, δεν παίρνεις Seat να έχεις και το 'random mechanical part' σύστημα! Κάθε εβδομάδα και άλλη ιπποδύναμη, άλλες τουρμπίνες, άλλα φρένα... -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Πιστεύω ότι αυτό το αυτοκίνητο θα είναι ο διάδοχος των cinque/sei sporting, κι ας μην έχει 0-100 κάτω από 10 δευτερόλεπτα (γιατί τα νούμερα που δίνει η fiat δεν είναι να τα εμπιστευτείς). Με σωστή τιμολόγηση, θα γεμίσουν οι δρόμοι, και μακάρι η fiat hellas να δραστηριοποιούνταν όπως παλιά για να βλέπαμε ένα panda trofeo, όπως το παλιό cinque trofeo που αποτέλεσε σχολείο για πολλούς.p.s. μήπως οι καλοί μας μοδερατόρες να άνοιγαν ένα καινούργιο θεματάκι ή να ενσωμάτωναν τα σχετικά posts στο ήδη υπάρχον thread για το panda sport;
Μακάρι!
Αλλά την τιμούλα λίγο τσιμπημένη την βλέπω...Βέβαια στην Ελλάδα τα μικρού κυβισμού αυτοκίνητα είναι παραδοσιακά φθηνότερα.
Πάντως με αυτά τα λεφτά δεν παίζει να υπάρχει κάτι πιο γρήγορο, πλέον... (έτσι πως τα έχουν κάνει οι αυτοκινητοβιομηχανίες )
NEO FIAT PANDA 4X4