-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
To Σαβ/κο έρχονται νέα χιόνια στην πόλη
Η χαρά των πισωκίνητων
Γιαπωνεζόφιλ...ε, εννοώ technik! Με αυτό το νέο δεκαπλασίασες τη καλή μου διάθεση! Αλλά, γιατί πισωκίνητα μόνο; Εδώ ετοιμάζομαι να πάρω το Σάνι 1.3DX και να πάω για ατέλειωτες μπάντ...ε, ανωριμότητες εννοώ πάλι!!!
Ένα ΜΧ-5 (μι χι 5 ) στο χιόνι...
Υπάρχει καλύτερο πράγμα ? (πέρα από ένα...quattro)
-
Νέα από Πολυδένδρι. Ψιλοχιόνιζε από χτές μέχρι σήμερα το μεσημέρι!!!!
Απολογισμός: στον κήπο μας όλα είναι ένα, αφού έχουμε γύρω στους 60-70 πόντους χιόνι!!! Σε ορισμένα σημεία που μαζεύεται έχει πολύ περισσότερο!
Να φανταστείτε, ήρθε μια μικρή μπουλντόζα το πρωι στον δρόμο που περνάει μπροστά από το σπίτι μου και κόλλησε!!!! Στείλανε μεγαλύτερη για να ανοιξει το δρόμο!
Το αποκορύφωμα της μέρας ήταν που κατέβηκα Αθήνα και είχε ήλιο!!!! Αν είναι δυνατόν!!!
(Είναι ο πρώτος μας χειμώνας εδώ, γι'αυτό χαίρομαι τόσο... ) -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Ένα ΜΧ-5 (μι χι 5 ) στο χιόνι...Υπάρχει καλύτερο πράγμα ?
Ναι!!
ΔΥΟ MX-5 στο χίονι!!
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Ένα ΜΧ-5 (μι χι 5 ) στο χιόνι...
Υπάρχει καλύτερο πράγμα ?
Ναι!!
ΔΥΟ MX-5 στο χίονι!!
Πόσα 'χέρια' νομίζεις ότι έχω ?
-
Αυτές τις μέρες διαπίστωσα κι άλλη 'μόδα'
όλο το πίσω τζάμι καλυμμένο με χιόνι!
Σιγά μην μπούμε στον κόπο να το βγάλουμε!
-
Ο χρήστης rally maniac έγραψε:
Νέα από Πολυδένδρι. Ψιλοχιόνιζε από χτές μέχρι σήμερα το μεσημέρι!!!!
Απολογισμός: στον κήπο μας όλα είναι ένα, αφού έχουμε γύρω στους 60-70 πόντους χιόνι!!! Σε ορισμένα σημεία που μαζεύεται έχει πολύ περισσότερο!
Να φανταστείτε, ήρθε μια μικρή μπουλντόζα το πρωι στον δρόμο που περνάει μπροστά από το σπίτι μου και κόλλησε!!!! Στείλανε μεγαλύτερη για να ανοιξει το δρόμο!
Το αποκορύφωμα της μέρας ήταν που κατέβηκα Αθήνα και είχε ήλιο!!!! Αν είναι δυνατόν!!!
(Είναι ο πρώτος μας χειμώνας εδώ, γι'αυτό χαίρομαι τόσο... )Εχθές το βράδυ ψιλοχιόνιζε και στο Γαλάτσι!!!
-
Μετά διαμαρτύρεσαι που πλέον στο λεξικό του φόρουμ, έχεις συνδεθεί με την έννοια 'φαγητό'! Εκεί που είσαι, έχεις πρόβλημα με το χιόνι ή είσαι κέντρο;Όπως καταλαβαίνεις, χθες έφυγα πολύ γρήγορα...
To Σαβ/κο έρχονται νέα χιόνια στην πόλη
Η χαρά των πισωκίνητων
Έριξε ένα απειροελάχιστο χιονάκι πριν από λίγο στο κέντρο, αλλά ίσα ίσα που καταλάβαινες ότι ήταν χιόνι και όχι η πυτιρίδα κάποιου από ψηλά... Ζεστούλα έχει όμως...
-
Δεν πειράζει ρε Μάρκο! Έφαγες τουλάχιστον;
Technik, μου ανοίγεις την όρεξη και έχει πάει ήδη Σάββατο 7 το απόγευμα και ακόμα τίποτα! Μην τάξεις σε μωρό, άγιο και σε μένα!
Μήπως είμαι άγιος ή απλώς ξεμωραμένος;
-
Technik, μου ανοίγεις την όρεξη και έχει πάει ήδη Σάββατο 7 το απόγευμα και ακόμα τίποτα! Μην τάξεις σε μωρό, άγιο και σε μένα!
Μήπως είμαι άγιος ή απλώς ξεμωραμένος;
Σταμάτησε-έλιωσε το χιόνι όμως
-
Στο Γαλάτσι χιονίζει κανονικά!!!
-
εδω στο ιλιον το πρωι εριχνε πολυ πραμα το ευχαριστηθηκα αλλα τιποτα
-
Εδώ στο Μαρούσι έχει έναν ωραίο.... ήλιο!
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Εδώ στο Μαρούσι έχει έναν ωραίο.... ήλιο!εμας εδω η χαρα μας ηταν μεχρι της 9 μετα και ως τωρα ο ηλιος βγηκε παγανια
-
Στην Πολυτεχνειούπολη χιόνιζε αρκετά μέχρι τις 12 που μπήκα για εξέταση. Μόλις βγήκα δεν είδα να πέφτει τίποτα.
-
Μπορει εγω να ειμαι εγω ο παραξενος αλλα θα ηθελα να μου πειτε τι προσφερει ενας χιονανθρωπος πανω στο καπω ενος κινουμενου αυτοκινητου.Ειδικα μπροστα στον οδηγο!!
Το μονο που μπορω να φανταστω ειναι η ματαιοδοξια μερικων να δειξουν οτι 'ειμασταν στα χιονια ' και καλα.
Ξερετε τι ειναι να πας να προσπερασεις καποιον και να σου ερχεται ενα μεγαλο παγωμενο κομματι χιονι στο παρμπριζ ; -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μπορει εγω να ειμαι εγω ο παραξενος αλλα θα ηθελα να μου πειτε τι προσφερει ενας χιονανθρωπος πανω στο καπω ενος κινουμενου αυτοκινητου.Ειδικα μπροστα στον οδηγο!!
Το μονο που μπορω να φανταστω ειναι η ματαιοδοξια μερικων να δειξουν οτι 'ειμασταν στα χιονια ' και καλα.
Ξερετε τι ειναι να πας να προσπερασεις καποιον και να σου ερχεται ενα μεγαλο παγωμενο κομματι χιονι στο παρμπριζ ;ναι οντως ειναι ελλεινο αυτο το πραγμα εγω πιστευω οτι το κανουν για να χαρουν τα παιδια τους η για να δειξουν οτι ΄΄εμεις πηγαμε στα χιονια΄΄΄ ειναι και πολυ επικηνδινο
-
Σε προετοιμάζει όμως ότι μπροστά θα συναντήσεις χιόνι όταν βλέπεις τα υπολείμματα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας!!!!
-
Άσπρη μέρα για τους μπροσθιοκίνητους στα...Γιάννενα!
-
Αστα μου εστειλε mms ο κολλητος που κανει το μαστερ του στα γιαννενα 9.00 το πρωι μολις μπηκα στο γραφειο...
Απορω πως κρατηθηκα, και δεν ζητησα αδεια να παω πανω....
-
Χιονίζει!!! Άσπρη μέρα για τους προσθιοκίνητους...