-
Aπ' ότι έμαθα, στην Έδεσσα έχει στρώσει 5 πόντους και ξανάρχισε να χιονίζει! Άμα συνεχίσει, αύριο θα έχουν μια χαρά χιόνι!
Σέλω και γω!
-
στην Κοζάνη μέσα στην πόλη όποιος δε φοράει χιονολάστιχα δεν ανεβαίνει τις ανηφόρες! το έστρωσε καλά το βράδυ.
περιττό να πω τι γινόταν με χιονολάστιχα και μπλοκέ στο 106... χεχεχεχε -
κριμα τους νεοσυλλεκτους εκει...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Aπ' ότι έμαθα, στην Έδεσσα έχει στρώσει 5 πόντους και ξανάρχισε να χιονίζει! Άμα συνεχίσει, αύριο θα έχουν μια χαρά χιόνι!Σέλω και γω!
Αυτό δεν είναι τίποτα... στην Αθήνα έχει 20 πόντους νερό... ΠΑΝΤΟΥ!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Άσπρη μέρα για τους μπροσθιοκίνητους στα...Γιάννενα!Αστα μου εστειλε mms ο κολλητος που κανει το μαστερ του στα γιαννενα 9.00 το πρωι μολις μπηκα στο γραφειο...
Απορω πως κρατηθηκα, και δεν ζητησα αδεια να παω πανω....
Σας περιμένουμε!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Aπ' ότι έμαθα, στην Έδεσσα έχει στρώσει 5 πόντους και ξανάρχισε να χιονίζει! Άμα συνεχίσει, αύριο θα έχουν μια χαρά χιόνι!
Σέλω και γω!
Και ποιό είναι το πρόβλημά σου; Δηλαδή μόνο οι υποβαθμισμένες περιοχές θα πνίγονται:
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Άσπρη μέρα για τους μπροσθιοκίνητους στα...Γιάννενα!
Αστα μου εστειλε mms ο κολλητος που κανει το μαστερ του στα γιαννενα 9.00 το πρωι μολις μπηκα στο γραφειο...
Σας περιμένουμε!
Θα 'ρθούμε, θα 'ρθούμε...
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Σέλω και γω!
Και ποιό είναι το πρόβλημά σου; Δηλαδή μόνο οι υποβαθμισμένες περιοχές θα πνίγονται:
Replace 'Αθήνα' with 'Αττική'...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Άσπρη μέρα για τους μπροσθιοκίνητους στα...Γιάννενα!
Αστα μου εστειλε mms ο κολλητος που κανει το μαστερ του στα γιαννενα 9.00 το πρωι μολις μπηκα στο γραφειο...
Σας περιμένουμε!
Θα 'ρθούμε, θα 'ρθούμε...
Εnjoy the slippery roads, while your differential senses the torque!
-
Έπεσε χιονάκι στη Β. Ελλάδα και έβγαιναν οι κολλημενοι 'επαγγελματίες' στα κανάλια .... και έλεγαν ότι ο δρόμος πάει χωρίς αλυσίδες και φθαίνε οι μπροστά άπειροι που δίπλωσαν ήδη και έφραξαν το δρόμο .....................................
ΆΡΕ ΠΑΛΟΎΚΙ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΝ ΚΆΠΟΙΟΙ -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Έπεσε χιονάκι στη Β. Ελλάδα και έβγαιναν οι κολλημενοι 'επαγγελματίες' στα κανάλια .... και έλεγαν ότι ο δρόμος πάει χωρίς αλυσίδες και φθαίνε οι μπροστά άπειροι που δίπλωσαν ήδη και έφραξαν το δρόμο .....................................
ΆΡΕ ΠΑΛΟΎΚΙ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΝ ΚΆΠΟΙΟΙKι εμένα αυτοί μου την έδωσαν... ...ζώαααα!
-
Ναι, τους έβλεπα στις ειδήσεις με τους χάρους τους να προσπαθούν να περάσουν (μάταια) πάνω από στρωμένο χιόνι.
-
Μετά από το πολύ χιόνι που βλέπω σε όλη την Ευρώπη συμπέρασμα ο πάγος δεν παίζεται με τίποτα!!!!! Και εκεί έχουν καταρεύσει τα πάντα και το κράτος (Γερμανία, Γαλλία κλπ) δεν μπορεί να κάνει τίποτα!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Μετά από το πολύ χιόνι που βλέπω σε όλη την Ευρώπη συμπέρασμα ο πάγος δεν παίζεται με τίποτα!!!!! Και εκεί έχουν καταρεύσει τα πάντα και το κράτος (Γερμανία, Γαλλία κλπ) δεν μπορεί να κάνει τίποτα!!!!!!!!!!!Αλλο είναι όμως να παραλύει η χώρα επειδή για 5 μέρες είχε -15οC και πάγωσε και η θάλασσα και άλλο να παραλύει επειδή έβρεξε και έγιναν ρέματα οι δρόμοι ή χιόνισε και βγήκαν οι 'επαγγελματίες' στο δρόμο χωρίς αλυσίδες.
Πρόσφατα είχα δεί κάπου (αλλά δε θυμάμαι πού) μια είδηση που έλεγε οτι στη Βρετανία σκέφτονται να εγκαταστήσουν ένα δίκτυο υπόγειων σωληνώσεων κάτω από τους δρόμους. Μέσα στους σωλήνες θα υπάρχει νερό το οποίο θα ζεσταίνεται κατα τους θερινούς μήνες, θα αποθηκεύεται σε δεξαμενές και θα χρησιμοποιείται τον χειμώνα για να μην παγώνουν οι δρόμοι.
Κανένα λινκ κανεις; -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Μετά από το πολύ χιόνι που βλέπω σε όλη την Ευρώπη συμπέρασμα ο πάγος δεν παίζεται με τίποτα!!!!! Και εκεί έχουν καταρεύσει τα πάντα και το κράτος (Γερμανία, Γαλλία κλπ) δεν μπορεί να κάνει τίποτα!!!!!!!!!!!
Αλλο είναι όμως να παραλύει η χώρα επειδή για 5 μέρες είχε -15οC και πάγωσε και η θάλασσα και άλλο να παραλύει επειδή έβρεξε και έγιναν ρέματα οι δρόμοι ή χιόνισε και βγήκαν οι 'επαγγελματίες' στο δρόμο χωρίς αλυσίδες.
Πρόσφατα είχα δεί κάπου (αλλά δε θυμάμαι πού) μια είδηση που έλεγε οτι στη Βρετανία σκέφτονται να εγκαταστήσουν ένα δίκτυο υπόγειων σωληνώσεων κάτω από τους δρόμους. Μέσα στους σωλήνες θα υπάρχει νερό το οποίο θα ζεσταίνεται κατα τους θερινούς μήνες, θα αποθηκεύεται σε δεξαμενές και θα χρησιμοποιείται τον χειμώνα για να μην παγώνουν οι δρόμοι.
Κανένα λινκ κανεις;http://www.newscientist.com/channel/mec ... 6.200.html
-
Σιγά μην σκάψει Ελληνική Κατασκευαστική δρόμο σε 12εκ βάθος Θα ζητήσουν 12πλάσιο κόστος!!!!!
-
Πέρασα την Πρωτοχρονιά την Κατάρα με αρκετό χιόνι και με Α4 Quattro. Επειδή ήταν η πρώτη μου εμπειρία με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο στο χιόνι, είμουν περίεργος για το πώς θα τα κατάφερνε.
Η απάντηση: αρκετά καλά! Βοηθάει ότι τα λάστιχά του είναι τα στάνταρντ σε 16άρες ζάντες και όχι τίποτα 'είμαι ραλίστας'-17'αρικα. Στην ανηφόρα, εάν δεν σε σταματήσει κάποιος σε βαθύ χιόνι, μπορείς να νιώσεις σχετική σιγουριά. Στην κατηφόρα, απλά έχεις μια κάποια βοήθεια απο την μηχανή, μια και μπορείς να κατεβάσεις μέχρι και πρώτη σχετικά άφοβα.
Σε 'ασφαλή' κομμάτια είχα την πολυτέλεια να 'παίξω' λίγο πατώντας τέρμα γκάζι (que idiota ! ) και το quattro ήταν άψογο με άμεση εμπλοκή και καλή συνεργασία με το ASR .
Ολα αυτά βέβαια με την back-up σιγουριά των αλυσίδων που είχα στο πορτ-μπαγκάζ .
-
Την Κυριακή οδήγησα αρκετά και εγώ στο χιόνι, με το RAV4. H μόνη διαφορά που υπήρχε ήταν στο φρενάρισμα όπου ήθελε προσοχή. Στην οδήγηση και στην επιτάχυνση τα πράγματα ήταν όπως συνήθως, αρκει φυσικά να μην έκανες ακρότητες.
Πάτησα και εγώ τέρμα γκάζι αρκετές φορές αλλά δεν έγινε και τίποτα το φοβερό. Σε κάτι φαρδιά κομμάτια μόνο που είχα την ευκαιρία να παώ λίγο με το πλάι και να κάνω και μερικά 'σβουρίδια'. Το RAV4 γυρίζει σαν πισωκίνητο σε τέτοιες περιπτώσεις...
4WD (χωρίς TSC TRC και λοιπές σαχλαμάρες) ruleeeeeeezzzzzzzzzz -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Την Κυριακή οδήγησα αρκετά και εγώ στο χιόνι, με το RAV4. H μόνη διαφορά που υπήρχε ήταν στο φρενάρισμα όπου ήθελε προσοχή. Στην οδήγηση και στην επιτάχυνση τα πράγματα ήταν όπως συνήθως, αρκει φυσικά να μην έκανες ακρότητες.
Πάτησα και εγώ τέρμα γκάζι αρκετές φορές αλλά δεν έγινε και τίποτα το φοβερό. Σε κάτι φαρδιά κομμάτια μόνο που είχα την ευκαιρία να παώ λίγο με το πλάι και να κάνω και μερικά 'σβουρίδια'. Το RAV4 γυρίζει σαν πισωκίνητο σε τέτοιες περιπτώσεις...
4WD (χωρίς TSC TRC και λοιπές σαχλαμάρες) ruleeeeeeezzzzzzzzzzΣε στροφή με απάτητο χιόνι και με Saab μπροστά χωρίς αλυσίδες, hooligan με Land Cruiser αποφάσισε οτι οδηγεί το απόλυτο μηχάνημα και μας περασε απο την εσωτερική με άπειρα γκάζια. Αμέσως έχασε control και είχα την ευχάριστη εμπειρία να βλέπω 2 τόννους Ιαπωνικού μετάλλου να σβουρίζουν γύρω μου. Μετά απο αυτό, ο 40-something οδηγός μάλλον χρειάστηκε αλλαγή εσωρούχων....και πηγαινε με 5χαω
-
Το Σαββάτο από Λιβάδι μέχρι Χ/Κ αρκετοί τετρακίνητοι έμαθαν ότι τα τετρακίνητα δεν είναι πανάκεια και ρέμβαζαν από τα χαντάκια!!!!!!
Χιονίζει!!! Άσπρη μέρα για τους προσθιοκίνητους...