-
ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ !
ΝΟΜΙΖΩ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ! -
Μπράβο θαυμάσια πρωτοβουλία. Χαίρομαι που βλέπω να γίνονται σημαντικά πράγματα και πιστεύω να έχει απήχηση.
Όσο για μας τους απομακρυσμένους. Έχει ο θεός. -
Ο χρήστης PapaZent έγραψε:
Μέσα και 2 παιδιά απο τα Γιάννενα!:P5 RH opens long into 6 LT plus tightens over crest 50
(μετά το crest είχε χανταααακίίίί!!!!)
Εεεεεεεεεεπ!!!
Γιάννενα , ποιός ήρθε ?Μέσα (υπο τις γνωστές προϋποθέσεις :δουλειά , οικογένεια ) και ένα λίγο
μεγαλύτερο .....παιδί!!!Αποστόλης.
-
Βάλτε και εμένα μέσα!
-
Ο χρήστης van έγραψε:
Πολύ καλή η ιδέα!Εγώ θα είμαι εκεί!
Ελπίζω όμως να γίνει σοβαρή δουλειά γιατι πιστεύω οτι θα μαζευτούμε παρα πολλοί και θα υπάρξει πρόβλημα!Αν ειναι δυνατόν να χωρίσετε τμήματα!Επίσης ελπίζω να γίνει και σε επίπεδο οδηγών το ιδιο, κάποτε.
ΑΓΑΠΗΤΕ VAN,
ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΛΕΚΟΜΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ 'Τ.Ε.' ΚΑΙ Ο'EL-EM' ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΑ STANDARDS ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΕΙ , ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΑΛΛΟΣ ΟΔΗΓΟΣ,ΣΑΝ ΣΩΣΤΟ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Φανταστικα νεα!
Ειμαι μεσα,προθυμος να συμμετασχω!
Μονο αν γινεται να το διοργανωσετε πριν τις 20 Φεβρουαριου,γιατι μετα φευγω για στρατοΆντε να μπεις να απολυθώ!
-
Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία!
Ο χρήστης van έγραψε:
Eπίσης ελπίζω να γίνει και σε επίπεδο οδηγών το ιδιο, κάποτε.Safetrack και ΓΙΝΕ δεν σου κάνουν;
-
Ειμαι μέσα .....
Μονο θερμή παράκληση όχι καθημερινή. Δεν γίνεται να πέρνουμε άδειες για τις αναγνωρίσεις και άδεια για το Σεμινάριο.
Βασίλης Σαμαράς
-
Ευχαριστούμε Κύριε Μελετόπουλε και Κύριε Χατζηπαναγιώτου.
Είναι κάτι που προσωπικά ήθελα να γίνει και με τέτοιους Δασκάλους είμαι μέσα με 1000 πατημένα από δεξιά
Θα ήταν βέβαια καλύτερο να γίνει σάββατο αλλά ακόμα και απουσία στην σχολή μου κάνω για τέτοιον σκοπό.........
Όσο οτι μπορούμε και χωρίς Lisence αυτό είναι τέλειο.........
+1 ψήφος από Τρίλοφο Θεσ/νίκης
-
Ο χρήστης fmas25 έγραψε:
Ευχαριστούμε Κύριε Μελετόπουλε και Κύριε Χατζηπαναγιώτου.Είναι κάτι που προσωπικά ήθελα να γίνει και με τέτοιους Δασκάλους είμαι μέσα με 1000 πατημένα από δεξιά
Θα ήταν βέβαια καλύτερο να γίνει σάββατο αλλά ακόμα και απουσία στην σχολή μου κάνω για τέτοιον σκοπό.........
Όσο οτι μπορούμε και χωρίς Lisence αυτό είναι τέλειο.........
+1 ψήφος από Τρίλοφο Θεσ/νίκης
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ,
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΚ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ ΣΚ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΑΔΕΙΟ.
ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ S.X. ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Πολυαναμενόμενο και φυσικά πολύ ενδιαφέρον!
Από συμμετοχές άλλο τίποτα. Μέσα! -
Μπραβο για την πρωτοβουλια.
Υπολογιστε και ενα ........λυκοπουλο. -
και εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ευχαριστούμε πολύ για την πρωτοβουλία. Περιμένουμε με ενδιαφέρον περισσότερα νέα.
-
ΛΩΡΗ ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ ΚΡΥΦΟ ;ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΠΡΩΙ !ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ !ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΙΩΣ (ΣΑΝ ΜΑΘΗΤΗΣ Η ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ)ΣΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ !ΟΠΩΣ ΙΣΩΣ ΘΥΜΑΣΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΙΤΡΙΝΟΥ ΒΑΤΡΑΧΟΥ!!!ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ????
ΤΕΛΗΣ ΚΑΙΡΗΣ -
Ο χρήστης 36telis έγραψε:
ΛΩΡΗ ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ ΚΡΥΦΟ ;ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΠΡΩΙ !ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ !ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΙΩΣ (ΣΑΝ ΜΑΘΗΤΗΣ Η ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ)ΣΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ !ΟΠΩΣ ΙΣΩΣ ΘΥΜΑΣΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΙΤΡΙΝΟΥ ΒΑΤΡΑΧΟΥ!!! ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ????
ΤΕΛΗΣ ΚΑΙΡΗΣΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΑΘΗΤΗΣ ΕΣΥ ΡΕ ΤΕΛΗΗΗΗΗΗ!!!!!. ΤΙ ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ?ΚΑΘΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΚΤΗ. ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΩ ΕΝΗΜΕΡΟ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Φυσικά και δηλώνω και εγώ συμμετοχή μιας και είχα ήδη την τύχει (έστω και για λίγο) να κάνω ένα μικρό μάθημα μαζί σας κ. ΕΛ ΕΜ στα πλαίσια διαγωνισμού άλλου περιοδικού (με το μουλάρι Micra στην πεντέλη αν θυμάστε) και πραγματικά η εμπειρία ήταν πολύ καλή.
Ανυπομονώ να τα πούμε και πάλι από κοντά.
΄
Argir
Αργύρης Γιαγιάς -
Ο χρήστης Argir έγραψε:
Φυσικά και δηλώνω και εγώ συμμετοχή μιας και είχα ήδη την τύχει (έστω και για λίγο) να κάνω ένα μικρό μάθημα μαζί σας κ. ΕΛ ΕΜ στα πλαίσια διαγωνισμού άλλου περιοδικού (με το μουλάρι Micra στην πεντέλη αν θυμάστε) και πραγματικά η εμπειρία ήταν πολύ καλή.
Ανυπομονώ να τα πούμε και πάλι από κοντά.
΄
Argir
Αργύρης ΓιαγιάςΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΘΥΜΑΜΑΙ κ.ΓΙΑΓΙΑ. ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΑΛΛΑ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ.
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ?
Π.Χ. ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ.
ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ.
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΟΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΝΕΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ.ΕΝΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΣΦΑΛΤΙΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΩΜΑΤΙΝΟ.ΕΝΑ ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΟΡΙΑ(ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ)
-
Ο χρήστης el matador έγραψε:
ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΑΛΛΑ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ?
Π.Χ. ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ.
ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ.
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΟΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΝΕΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ.ΕΝΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΣΦΑΛΤΙΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΩΜΑΤΙΝΟ.ΕΝΑ ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΟΡΙΑ(ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ)
KΥΡΙΕ el matador,
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ,ΜΙΑΣ ΠΟΥ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ. ΕΔΩ ΕΣΕΙΣ ΖΗΤΑΤΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΑ, Ο ΑΛΛΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 20.02 ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ, Η kamil ΖΗΤΑΕΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑΞΥ 15-18.02 ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ.
ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ,ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΣΜΟΣ ΣΑΝ ΤΟ 'ΓΙΝΕ'.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΝΟΔΗΓΩΝ