Πρώτο, δεύτερο, τρίτο αλλά και τέταρτο αυτοκίνητο που οδηγούσα ήταν ΦΙΑΤ Τίπο. Με διάφορους συνδυασμούς εξοπλισμού και κινητήρων, 5πορτα ή 3πορτα. Το Τίπο, του οποίου το πάτωμα πήρε το Κουπέ, η 155, η τελευταία δ και νομίζω και η 33 που οδηγούσες...
Μάλιστα με Τίπο έμαθα να οδηγώ κάπου στα 14, και τελικά πουλιόντουσαν (τα 3 στα 4) όταν τα σαβούρωνα, πράγμα που μειώνει καθαρά και μόνο τις δικές μου οδηγικές ικανότητες ή/και αυτών που με εμβόλιζαν, και σε καμία περίπτωση τις δυνατότητες του αυτοκινήτου, το οποίο ήταν απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ σε στήσιμο και φρένα. (και αξιοπιστία αν το συγκρίνω με το ίμπιζα και τα γκόλφ που πλέον έχουμε, όχι όμως και με το ΠΑΛΙΟ τολέδο)
Στη λίστα γράψε και το παλιό Τολέδο Ούνο της γιαγιάς, το Πούντο Τζι Τι (1η γενιά) της ξαδέρφης μου, το Ρενώ 19, το Μεγκαν Κουπέ και τις 2 Λάντσια δ (τελευταίες, 5πορτη και ΗΡΕ) της μητέρας της, το Σιβίκ (96) της Λάρας, Ραλί 1300, Ραλί 1600 16V σε πολιτική αλλά και σε αγωνιστική έκδοση, Σεϊτσέντο Σπόρτινγκ, ένα Μπράβο που νοικιάσαμε για 2-3 μήνες όταν διελύθη το τελευταίο Τίπο, καθώς και τα Γκολφ 4 ( ) που έχουμε τώρα. Αυτά είναι αυτοκίνητα στα οποία έχω κάνει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5.000 χιλιόμετρα σε έκαστο. Επίσης έχουν 'πέσει στα χέρια μου' διάφορα, αλλά δεν τα αναφέρω, αφού δεν έκανα περισσότερα από 1000 χιλιόμετρα.
Κι όμως, επιμένω πως αν και η συμπεριφορά του υπολείπεται αυτήν των Τίπο, δ, Ούνο, Πούντο, υπερέχει του Σιβίκ (το οποίο όμως σε χιόνι και γενικά μειωμένη πρόσφυση είναι ΑΠΟΛΑΥΣΗ), του παλιού Τολέδο, χάνει σαφώς από 19 και από Μεγκάν. Τα Γκόλφ (ιδίως αυτό με το μπαλονολάστιχο, γνωστό και ως 'διάσταση Γκολφ') τα περνάει με το ένα μάτι κλειστό και το άλλο... τυφλό.
Τελευταία κράτησα τη σύγκριση με τα Ραλί. Χάνει ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ. Με τη λεπτομέρεια όμως ότι το Ραλί πρέπει να ΞΕΡΕΙΣ τι κάνεις. Ναι μεν είναι καλύτερο και από τα ιταλικά, αλλά είναι και το μόνο που με φοβίζει κάποιοες φορές όταν το οδηγώ. Τελικά το Ραλί θα έλεγα σαν επικίνδυνο, και μόνο για το λόγο ότι ένας μέσος οδηγός μπορεί και να τρακάρει κινούμενος στα 8/10, πράγμα που δε συμβαίνει σε κανένα από τα άλλα αυτοκίνητα, συμπεριλαμβανομένου και του τουρμπάτου Πούντο. Όμως τα 8/10 του ισοδυναμούν με περισσότερο από τα 10/10 των περισσοτέρων από τα άλλα. Σου δίνει τον ουρανό με τα άστρα, αρκεί να ξέρεις να του το ζητήσεις σωστά!
Οπότε με την εμπειρία των παραπάνω αυτοκινήτων επιμένω πως το Ίμπιζα υπολείπεται πολλών, αλλά δεν είναι επικίνδυνο ΣΕ ΚΑΜΙΑ περίπτωση (να δεις χαβαλέ στην Ελβετία με 80 και... απαγορευμένες γωνίες στο χιόνι!! ). Πιστεύω από όσα είπες πως το πρόβλημά σου εστιάζεται στο ότι δεν έχεις οδηγήσει κάτι άλλο από Α33, η οποία οδηγικά ΕΙΝΑΙ κορυφαία, και έτσι αντί για κορυφαία τη θεωρείς ΔΕΔΟΜΕΝΗ, πράγμα που σε καμία περίπτωση δεν ισχύει. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση ήταν το Ίμπιζα που λες, αλλά ένα Ίμπιζα σε καλή κατάσταση είναι στο μέσο όρο της κατηγορίας, οπότε αναθεώρησε τα στάνταρ!
Υ.Γ. Μπες σε Γκόλφ 4 1400-1600 (με διάσταση 'Γκόλφ' στα λάστιχα) σε στριφτερή γλιστερή διαδρομή που ΞΕΡΕΙΣ, και αναθεώρησε ΟΛΑ όσα ξέρεις.
Και τότε το θέμα θα αλλάξει σκορ άρδην!!!!
Υ.Γ. 2 Πρόσεξε μην τρακάρεις όμως! Εγώ σε προειδοποίησα!!!