-
Εγω να δεις ποσο αργοπορημενος ειμαι που ειμουν και εορταζομενος! Σας ευχαριστω αν και με ξερετε λιγοι (και καλοι)
-
Χρόνια πολλά Ανδρέα - Hunter !!! και σε όλους τους εορτάζοντες συνφορουμίστες
-
Χρόνια σου πολλά ρε HUNTER!!...Να είσαι πάντα καλά!
Χρονια πολλά και σε όλους τους εορτάζοντες του Φόρουμ!! -
Χρόνια Πολλά στον κυνηγό και σε όλους τους εορτάζοντες!
-
Eυχές και από εμένα!
-
Κυνηγέ Πολύχρονος!!!!!!
Χρόνια καλά και Πολλά σ' όλους τους Αντρίκους μας
-
Χρόνια πολλά ρε παλιοκυνηγέ....
-
Ευχαριστώ ρέ παίδες.
Νά'στε όλοι σας καλά. -
χρόνια πολλά φίλτατε κυνηγέ
Σπύρος
-
Χρονια Πολλα κι απο μενα.
Τελικα δε μας εχεις πει, τί κυνηγας;(αν κυνηγας τιποτα λαγους να μου το πεις να ερθω εκδρομη προς τα μερη σου)
-
Κυριε εδωδιμαπωλα και απο μενα χρονια πολλα και καλα αποτελεσματα σε ολα τα κυνηγια σου.
-
Μανώλη,θά τό κανονίσουμε βρέ.
Μπαρμπα-DAP,εδωδιμαπώλα έ;Μήν ξεχνάμε τόν Hiluxboy.Αντρέας είναι καί αυτός,καί χρόνια του πολλά.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
...
Μήν ξεχνάμε τόν Hiluxboy.Αντρέας είναι καί αυτός,καί χρόνια του πολλά.Σωστόοοος!!!
Χρόνια Πολλά Hiluxboy...σου εύχομαι το 307 σου να μην βγάλει άλλη βλάβη στο ζουάν!!!!
Να είσαι καλά βρε!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
...
Μήν ξεχνάμε τόν Hiluxboy.Αντρέας είναι καί αυτός,καί χρόνια του πολλά.Σωστόοοος!!!
Βλεπεις γιατι η διπλωματικη δηλωση τυπου 'Κυριε/κυρια ΤΑΔΕ χρονια πολλα' μας προφυλασσει απο κατι τετοιες κακοτοπιες ?
Γι'αυτο και γω: -Αντρικο/Αντριαννα χρονια πολλα. -
Χρόνια πολλά σε όσους/όσες γιορτάζουν!
-
Χρόνια πολλά Αντρέα έστω και κατόπιν εορτής. Τις καλύτερες ευχές μου σε όλους όσους γιορτάζουν. Όλο καθυστερημένα δίνω τις ευχές!!!
Δεν έχει περάσει ακόμα δώδεκα άλλα θέλω μια φορά να ευχηθώ έγκαιρα!!!!
Χρόνια πολλά σε όλους τους Νίκους και Νικολέτες (υπάρχουν άραγε; ). Να μας ζήσετε να έχουμε την χαρά να σας έχουμε πάντα κοντά μας. Έστω και εξ αποστάσεως.
Εξαιρετικά (οι συμπάθειες δεν κρύβονται) στον Κούκο μας τις θερμότερες ευχές μου για προσωπική οικογενειακή ευτυχία αλλά και επαγγελματική επιτυχία.
Άντε και του χρόνου ποιος ξέρει μπορεί να είμαστε πιο κοντά. -
Χρόνια πολλά κύριε Κούκο μας, κύριε Τσίλη μας και λοιποί Νίκοι και Νικολέττες τις καλύτερες ευχές και από μένα
Σπύρος
-
Ναι αλλά ξεχάσατε και τον Σάββα (elteo) που γιόρταζε μέχρι και πριν από 47 λεπτά!
-
Ευτυχώς που είσαι εδώ για να θυμίζεις ότι ξεχνάμε.
Φίλε Σάββα και από μένα πολλές ευχές και ότι ποθείς να το πάθεις. -
και φυσικά χρόνια πολλά στους νίκους/νικολέττες και από εμένα!
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΙ!