-
Να ειστε καλα, σας ευχαριστω και εγω!
-
Παιδιά Χρόνια Πολλά σε όλους και ειδικά στον κ.Μαρινάκη!!!!!!
Τι να πω! Αμέτρητοι είστε!!! Στο γραφείο από το πρωϊ κοντεύουμ ενα παθουμε ζάχαρο από τα κεράσματα! 2 τούρτες, 3 κουτιά με διαφορες καραόκες, παστακια κλπ κλπ κλπ και μολις έσκασε και μία τούρτα παγωτό!!!!!!
-
Σας ευχαριστούμε όλους.
Μαίρη, πριν από κάτι τέτοιες γιορτές που γιορτάζει 'η μισή Ελλάδα' (αλήθεια, πόσα μισά έχει μια Ελλάδα; ) πρέπει να κάνουμε δίαιτα για να τα βγάλουμε πέρα με τα κεράσματα!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Παιδιά Χρόνια Πολλά σε όλους και ειδικά στον κ.Μαρινάκη!!!!!!Να και οι προσωπικές ευχές!!! Ευχαριστώ Μαίρη...
-
Σαν Κώστας και εγώ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!
Επίσης θερμές ευχές στον δάσκαλο ΚΚ/pilot.......
-
χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες και ιδιαιτερα στον αρχηγο Κ.Κ.
να ναι καλα να μας ταξιδευει -
Και εγω σας ευχαριστω, και επισης χρονια πολλα και με το πλαι για τους υπολοιπους.
-
Με τόσες ευχές ας πω και 2η φορά ευχαριστώωω!!!
-
Χρόνια Πολλά , στο ...μισό forum ,κι' απο μένα !!!
(ερώτηση , προς τον εορτάζοντα , στατιστικολόγο μας , cmarin :
Κώστα , υπάρχει δυνατότητα να επαληθεύσουμε τα περί 50% ??? )Αποστόλης.
-
Χρόνια πολλά και απο εμένα σε όλους τους εορτάζοντες και στον Οικοδεσποτη μας Κ.Κ.
-
Χρόνια πολλά στους Κωστήδες και τις Ελενίτσες του Forum μας, καθώς και στον υπαίτιο όλων Κ.Κ. επίσης τις καλύτερες ευχές μου και στους οικείους σας που γιορτάζουν επίσης. Cmarin να μεταφέρεις τις ευχές μας και στην συμβία σου. Μόλις σήμερα μου το θύμισε η Kamil.
-
Χρόνια πολλά στους Δημήτρηδες/Δημητρούλες του Φόρουμ!
-
Εκ μερους των Δημητρηδων, ευχαριστουμε πολυ.Για τις Δημητρουλες ας αναλαβει αλλος .
-
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!!!!!
-
Χρόνια πολλά,μέ τήν ίδια τρέλα!!!
-
Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζονται και από μένα. Να είστε καλά και να συνεχίσετε να μας κάνετε καλή παρέα.
-
Χρόνια πολλά !!! .... και με ουσία
DAP χρόνια πολλά !!!
-
DAP και οι λοιποί ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!
-
Χρόνια Πολλά σ' όλους τους Δημήτρηδες. Να είστε καλά
-
Χρόνια πολλά κι από μένα!
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΙ!