-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Παραγωγικό το φόρουμ!!
Μη μου πεις!!!
Γιατί, ρε; Ο tsilis δλδ νομίζεις ότι δεν... ;;;
o tsilis ναι μεν,αλλά δεν ακόμη,Ηλία μου.....
-
Θοδωρή να σας ζήσει ο μικρός!
Η νέα γενιά του Φόρουμ ετοιμάζεται σιγά-σιγά -
Θοδωρη να σας ζησει φιλε
Φημη πλαναται στον αερα πως οι πελοποννησιοι του 4TF ετοιμαζουν κι αλλα
-
Να σας ζήσει!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Να σας ζήσει!Άντε kidάκο, βρήκες και συνομήλικο στο φόρουμ!
Να σας ζήσει παιδιά! Καλότυχο να είναι!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Φημη πλαναται στον αερα πως οι πελοποννησιοι του 4TF ετοιμαζουν κι αλλαΓι'αυτό έφυγα από την Πάτρα.. Μα δεν είναι κατασταση αυτη!!
Θοδωρη να σας ζήσει!! Δε ρωταω πως το πήρε η αδελφουλα του, σε λίγο καιρό θα δειτε τη γλύκα..
-
Θοδωρή συνχαρητήρια, τέλεια...έτσι ν'αυξανόμαστε και να πληθαίνουμε πολλά φιλάκια στην υπολοίπη οικογένεια...
-
Να σας ζήσει
-
Θοδωρα να σας ζησει και ειναι γερο το μωρακι σας!!!!!!!!
Συμβουλη: Φροντηστε να αγοραζετε πανες και μωρομαντιλα σε μεγαλες οικογενειακες συσκευασιες. Συμφερει!!! -
Τις ευχές μου και εγώ!!!
Πρέπει να είναι πολύ ωραίο συναίσθημα...
Να σας ζήσουν...
-
Θοδωρή να σου ζήσει και να το δεις όπως ποθείς.
Όλες οι άλλες περιοχές κάνουν ότι μπορούν για να εξασφαλίσουν τη νέα γενιά φορουμάδων εμείς εδώ κάτω βραδυπορούμε!!! Ουσιαστικά μόνο οι Μανώλιδες κάνουν δουλειά!!! Άντε και οι υπόλοιποι να δούμε.
-
Παιδιά, μας συγκινείτε ιδιαίτερα με τις ευχές σας!!! Να είστε όλοι καλά!!!
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Πάρε S-MAX 2.5T να τον ράβεις παντού!!!
Θα τον προσπερνάω στα βενζινάδικα.
Βασίλη, αναρωτιέμαι αν θα μπορούσαμε ... λέω αν θα μπορούσαμε να αντικαταστήσουμε τη μπαγκαζιέρα οροφής με εκείνο το εξωτερικό ρεζερβουάρ; Α, και η δουλειά αποκλειστική! Μη σου έρθουν τίποτα περίεργοι με OPC και σου ζητήσουν το ίδιο.
drdino, είναι πραγματικά ωραίο συναίσθημα. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
-
Ο χρήστης tt έγραψε:
Βασίλη, αναρωτιέμαι αν θα μπορούσαμε ... λέω αν θα μπορούσαμε να αντικαταστήσουμε τη μπαγκαζιέρα οροφής με εκείνο το εξωτερικό ρεζερβουάρ; Α, και η δουλειά αποκλειστική! Μη σου έρθουν τίποτα περίεργοι με OPC και σου ζητήσουν το ίδιο.!
Fast Packs θα του βάλεις ρε;
-
ΠΑΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!
Και σε όλους τους Δημήτρηδες και τις Δημητρούλες μας! Ο,τι καλύτερο για όλους σας!!!
-
Χρόνια πολλά και στον Michael-Amott, στον tsillis για τα γενεθλιά του και στον skye για τα 2σε1 γενέθλια-γιορτή! Συγγνώμη αν ξεχνάω κάποιον!
Χρόνια σας πολλά και ό,τι επιθυμείτε!
-
Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες, και στους σαν σήμερα γεννηθέντες Τσίλη και skye!!!
-
Χρόνια Πολλά σε όλους παίδες!
-
Update:
Χρόνια πολλα και στον sv2!
-
Χρονιά Πολλά σε όλους τους Δημήτρηδες!!!
tt να σου ζήσει!!
-
Χρόνια πολλά σε όλους
Ειδικά για μένα είναι τεράστια αυτή η γιορτή.
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΙ!