-
Κάπως άρχισες να με πείθεις
Θα ρωτήσω τη VW αν τα βάζει αυτή και είδωμεν!
-
Δεν θα το μετανιώσεις, κι εγώ μετά από 1.5 χρόνο περίπου με τις llumar (titanium απόχρωση) μόνο καλά λόγια έχω να πω.
Αρκεί να διαλέξεις μια όχι και τόσο σκούρα και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με τροχαία, άλλωστε αν θέλουν να σε γράψουν θα σε γράψουν ( ) και σε κάθε περίπτωση καλύτερα να σε γράψουν για μεμβράνες! -
Είχα και στο προηγούμενο τουτού και στο τωρινό είναι μεγάλη ευκολία ειδικά για τους διοπτροφόρους.
Αν γίνει καλή δουλειά στη τοποθέτηση δεν θα υπάρξουν ενοχλητικές φυσαλίδες.
Να ξεκολήσουν κ.λ.π. δε νομίζω, στο παλιό μου τουτού κλείνουν 11 χρόνια και δεν υπάρχει πρόβλημα.
Μη βάλεις όμως τις πολύ σκούρες.
Το μόνο 'κακό' είναι ότι δε βάζουν πια μπροστά (αν και κάτι μου λέει ότι αν το ψάξεις θα βρείς κάποιον που βάζει και μπροστά)
Πρίν διαλέξεις που θα κάνεις τη τοποθέτηση δες πρώτα τη δουλειά που κάνει.Οι αντιπροσωπείες που βάζουν μάλλον έχουν συνεργασία με κάποιον εξωτερικό συνεργάτη. Αν είναι καλός και η τιμή που σου δίνουν είναι ίδια, ή έστω κοντινή σε όποια αλλή τιμή σου έχουν πει τότε κανένα πρόβλημα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
.............Το μόνο 'κακό' είναι ότι δε βάζουν πια μπροστά (αν και κάτι μου λέει ότι αν το ψάξεις θα βρείς κάποιον που βάζει και μπροστά)
............................καλο θα ηταν να γνωριζει οποιος εχει ή θελει να βαλει στο εμπρος παρπριζ αντιηλιακη μεμβρανη οτι σε περιπτωση ατυχηματος μπορει να υπαρξουν περαιτερω προβληματα λογω της πραξης του αυτης ακομα και αν τυπικα δεν ειναι αυτος ο υπαιτιος του ατυχηματος.
εκτος αν ειναι πεπεισμενος οτι ποτε δεν προκειται να εμπλακει σε ατυχημα
-
Ο χρήστης sirbasil έγραψε:
Κάπως άρχισες να με πείθειςΘα ρωτήσω τη VW αν τα βάζει αυτή και είδωμεν!
Δεν νομίζω να βάζει η ίδια η αντιπροσωπεία! Συνεργάζεται με γνωστές εταιρείες του χώρου όπως Llumar,3M κλπ.
Γιατί δεν πάς μόνος σου σε ένα κατάστημα που βάζει μεμβράνες να δείς την όλη διαδικασία και το αποτέλεσμα??? Μην φοβάσαι ούτε το αμάξι σου θα κάνουν βίδες ούτε θα χαράξουν κάτι για να βάλουν μεμβράνες! Αν πιάνουν τα χέρια σου (θέλει βέβαια δεξιοτεχνία) μπορείς να της βάλεις και μόνος σου.
Και στα πιο πολλά αυτοκίνητα για να μην πώ σε όλα δεν βγάζουν τα τζάμια! Εγω το πήγα ενα ωραίο πρωί στη Llumar στον Κηφισσό και σε 3 περίπου ώρες το αμάξι ήταν έτοιμο.
H Ελπα είχε φέρει πάνω σε ένα γερανό ενα Hyundai Santa Fe για να του περάσουν μεμβράνες στα πίσω παραθυρα και μετά θα το έστελναν στον ιδιοκτήτη του που έμενε στην επαρχία! Απ οτι κατάλαβα η αντιπροσωπεία πρέπει να έδινε τα τζιπ της με φυμέ πίσω τζάμια. -
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
καλο θα ηταν να γνωριζει οποιος εχει ή θελει να βαλει στο εμπρος παρπριζ αντιηλιακη μεμβρανη οτι σε περιπτωση ατυχηματος μπορει να υπαρξουν περαιτερω προβληματα λογω της πραξης του αυτης ακομα και αν τυπικα δεν ειναι αυτος ο υπαιτιος του ατυχηματος.εκτος αν ειναι πεπεισμενος οτι ποτε δεν προκειται να εμπλακει σε ατυχημα
Ερώτηση, το πρόβλημα δημιουργείται από την ασφαλιστική λόγω της μειωμένης ορατότητας που υποτίθεται ότι προκαλεί η μεμβράνη; Γιατί η μεμβράνη που βάζουν μπροστά δεν περιορίζει την ορατότητα. Ή για κάποιο άλλο λόγο;
-
Ξέχασα το άλλο καλό!!!
Μιας και είναι 99% απορροφητικές για υπεριώδεις, τα πλαστικά του αυτοκινήτου γερνάνε λιγότερο, και έχουν μικρότερες πιθανότητες να σκάσουν μετά από κάποια χρόνια!!
Συν το αμάξι ανάβει λιγότερο παρκαρισμένο το καλοκαίρι (λιγότερος κλιματισμός, πιθανώς λοιπόν και κατανάλωση... ) -
Καλησπέρα,
σκεφτόμουν να βάλω 3Μ ζελατίνες.
Θα μπορούσατε να μου πείτε κάποιο κατάστημα κοντά στο αιγάλεω; -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
καλο θα ηταν να γνωριζει οποιος εχει ή θελει να βαλει στο εμπρος παρπριζ αντιηλιακη μεμβρανη οτι σε περιπτωση ατυχηματος μπορει να υπαρξουν περαιτερω προβληματα λογω της πραξης του αυτης ακομα και αν τυπικα δεν ειναι αυτος ο υπαιτιος του ατυχηματος.
Ερώτηση, το πρόβλημα δημιουργείται από την ασφαλιστική λόγω της μειωμένης ορατότητας που υποτίθεται ότι προκαλεί η μεμβράνη; Γιατί η μεμβράνη που βάζουν μπροστά δεν περιορίζει την ορατότητα. Ή για κάποιο άλλο λόγο;
ολα τα εμπρος παρπριζ δεν ειναι τελειως διαφανα [οπως στα προ του 85 περιπου μοντελα] οποτε οταν εστω και αν πολυ light μεμβρανη τοποθετηθει σκουραινει εστω και λιγο περισσοτερο αλλιως γιατι να την βαλει κανεις.
την ημερα δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα βεβαια και
απολαμβανει κανεις τα πλεονεκτηματα του να εχει πιο σκουρο εμπρος παρπριζ...την νυχτα ομως το λιγο πιο σκουρο παρπριζ και ιδιαιτερα σε οχι και τοσο καλα φωτισμενους δρομους μπορει να δημιουργησει προβληματα ορατοτητας και αν κανεις εμπλακει σε ατυχημα αντε να αποδειξει στους δικηγορους των αλλων στα δικαστηρια οτι δεν τον επηρεαζε καθολου η μεμβρανη..........δεν βγαζει ακρη με τιποτα!!!!!! -
-
Ο χρήστης iliasd έγραψε:
Στο Freelander μου, εχω βαλει Llumar Titanium σε ολα τα πλαινα και πισω παραθυρο, ενω στο παρ-μπριζ εχω βαλει την πιο ανοιχτη μεμβρανη που εχει η Llumar μαζι με 'φασα' απο την πιο σκουρα μεμβρανη. Συνολικο κοστος ηταν 290 ευρω.Φωτογραφιες:
πολύ ακριβά φίλε μου.υποθέτω τα εβαλες Αθήνα?ή στην Αγγλία?
στο rav4 εβαλα με 120 ευρώ τις llumar,μόνο πλαινές και πίσω παρμπρίζ στο glass center στη Λαγκαδα,αρχές 99μπροστά σου έβαλαν την ειδική μεμβράνη η αυτή που βάζουν και στο πλάι?
πώς είναι τη νύχτα?κτέο πέρασες κανονικά? -
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
Στο Freelander μου, εχω βαλει Llumar Titanium σε ολα τα πλαινα και πισω παραθυρο, ενω στο παρ-μπριζ εχω βαλει την πιο ανοιχτη μεμβρανη που εχει η Llumar μαζι με 'φασα' απο την πιο σκουρα μεμβρανη. Συνολικο κοστος ηταν 290 ευρω.
Φωτογραφιες:
πολύ ακριβά φίλε μου.υποθέτω τα εβαλες Αθήνα?ή στην Αγγλία?
στο rav4 εβαλα με 120 ευρώ τις llumar,μόνο πλαινές και πίσω παρμπρίζ στο glass center στη Λαγκαδα,αρχές 99μπροστά σου έβαλαν την ειδική μεμβράνη η αυτή που βάζουν και στο πλάι?
πώς είναι τη νύχτα?κτέο πέρασες κανονικά?Τα εβαλα πριν απο 2 χρονια στην Αθηνα...
Ακριβα δεν ειναι υπερβολικα αν σου το αναλυσω το κοστος...- Το Freelander εχει 6 πλαινα παραθυρα και οχι 4. + 1 το πισω παρμπριζ συνολο 7 στα οποια εβαλα την Llumar Titanium
- το μπροστινο ηταν διαφορετικης ποιοτητας απο τα πλαινα, και πολυ πιο απαλο χρωμα. Δεν ενοχλει καθολου στην οδηγηση ουτε μερα ουτε νυχτα... ισα ισα την κανει πιο ευχαριστη. Το μονο προβλημα που εχω δει ειναι σε ενα τουνελ στην Ελβετια, οπου ο φωτισμος ηταν με περιεργο χρωμα και εκανε κατι νερα το παρ-μπριζ.
- Η 'φασα' που εβαλα μπροστα, χρεωθηκε σαν ολοκληρο τζαμι γιατι οντως πηγε για πεταμα ολοκληρο κομματι απο την μεμβρανη.
-
καλο θα ηταν να γνωριζει οποιος εχει ή θελει να βαλει στο εμπρος παρπριζ αντιηλιακη μεμβρανη οτι σε περιπτωση ατυχηματος μπορει να υπαρξουν περαιτερω προβληματα λογω της πραξης του αυτης ακομα και αν τυπικα δεν ειναι αυτος ο υπαιτιος του ατυχηματος.
ολα τα εμπρος παρπριζ δεν ειναι τελειως διαφανα [οπως στα προ του 85 περιπου μοντελα] οποτε οταν εστω και αν πολυ light μεμβρανη τοποθετηθει σκουραινει εστω και λιγο περισσοτερο αλλιως γιατι να την βαλει κανεις.
απολαμβανει κανεις τα πλεονεκτηματα του να εχει πιο σκουρο εμπρος παρπριζ...την νυχτα ομως το λιγο πιο σκουρο παρπριζ και ιδιαιτερα σε οχι και τοσο καλα φωτισμενους δρομους μπορει να δημιουργησει προβληματα ορατοτητας και αν κανεις εμπλακει σε ατυχημα αντε να αποδειξει στους δικηγορους των αλλων στα δικαστηρια οτι δεν τον επηρεαζε καθολου η μεμβρανη..........δεν βγαζει ακρη με τιποτα!!!!!!Ευχαριστώ για την απάντηση.
-
απολαμβανει κανεις τα πλεονεκτηματα του να εχει πιο σκουρο εμπρος παρπριζ...την νυχτα ομως το λιγο πιο σκουρο παρπριζ και ιδιαιτερα σε οχι και τοσο καλα φωτισμενους δρομους μπορει να δημιουργησει προβληματα ορατοτητας και αν κανεις εμπλακει σε ατυχημα αντε να αποδειξει στους δικηγορους των αλλων στα δικαστηρια οτι δεν τον επηρεαζε καθολου η μεμβρανη..........δεν βγαζει ακρη με τιποτα!!!!!!Για τα πλαϊνά τζάμια ισχύει κάτι αντίστοιχο;
-
Ο χρήστης Dracumel έγραψε:
Καλησπέρα,
σκεφτόμουν να βάλω 3Μ ζελατίνες.
Θα μπορούσατε να μου πείτε κάποιο κατάστημα κοντά στο αιγάλεω;Βαγιαννάκης
Παλαιά Καβάλας 18
Αιγάλεω -
Στην ίδια σελίδα στα 'Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις' δύο ανοιχτά θέματα για τα φιμέ τζάμια...
Μήπως είναι πολλά??? -
στο αιγαλεω εβαλα 3Μ στο astra ειδικη τιμη 150€
Μ.Αλεξανδρου 27 Αιγαλεω
οποιος θέλει μου λεει να μιλησω στα παιδια για ενδεχομενως καποια καλυτερη τιμη.
-
Έχω το opel corsa C sport το οποίο έχει τα τρία πίσω φιμε . ξέρει κανείς τι τύπος είναι , αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε κάποια εταιρία και πόσο κοστίζει . τελικά στο μπαμπριζ επιτρέπεται δεν επιτρέπεται το αυτοκίνητο περνάει από ΚΤΕΟ υπάρχει μια ξεκάθαρη άποψη μην τις βάλω και μου κόψουν τον κ...ο .
Ευχαριστώ και αν έχει ξαναειπωθούν οι ερωτήσεις ζήτω συγνώμη .
-
Ο χρήστης nikgr έγραψε:
Έχω το opel corsa C sport το οποίο έχει τα τρία πίσω φιμε . ξέρει κανείς τι τύπος είναι , αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε κάποια εταιρία και πόσο κοστίζει . τελικά στο μπαμπριζ επιτρέπεται δεν επιτρέπεται το αυτοκίνητο περνάει από ΚΤΕΟ υπάρχει μια ξεκάθαρη άποψη μην τις βάλω και μου κόψουν τον κ...ο .Ευχαριστώ και αν έχει ξαναειπωθούν οι ερωτήσεις ζήτω συγνώμη .
Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι περνάει Κ.Τ.Ε.Ο. για τα υπόλοιπα θέλει ψάξιμο. Εγώ άρχισα να ψάχνω για ότι μάθω θα ενημερώσω.
-
ASTRAKITCAR το αμάξι είναι 3 θυρο, σου κανάν καλή δουλειά;
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ